Results 1 to 15 of 103
Thread: Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
-
01-01-2025, 03:21 #1
Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
Η σχέση που είχα σε κάποια φάση απομακρυνθηκε επειδη έχω βαριά κατάθλιψη ενώ έχει το ίδιο επίσης. Είχα ένα επεισόδιο και φοβήθηκε πολύ και είπε ότι ανησυχεί ότι θα του πυροδοτηθεί και εκείνου. Απομακρυνθηκε για τουλάχιστον 5 μηνες και τα είχαμε αλλά ήταν τυπικος και δεν εδειχνε στοργή. Το καταλαβαίνω από μια μεριά αλλά στεναχωρεθηκα πολύ και ένιωσα αδικία καθώς του είχα πει όλο το ιστορικό μου επίσης, δεν έγινε κάτι ξαφνικά. Λυπάμαι που κάτι τέτοιο φαίνεται εμπόδιο για σχέση...
Ξέρω μια κοπέλα ηλικία μου 24 χρονων που εχει έναν 4 χρόνια τώρα και τους πρώτους 6 μήνες συνέχιζε να μιλάει με αγόρια και της έβαζαν καρδιές στις αναρτήσεις της στα social media. Ήταν διακοπές με την ξαδέρφη της και εκείνη την βιντεοσκοπισε και την δημοσίευσε να χορεύει με 3 άντρες 15 χρόνια μεγαλύτερους από αυτήν. Αυτη η κοπέλα δημοσιεύει επίσης πολύ πρόκλητικες φωτογραφίες και παρολα αυτά αυτός τύπος είναι μαζί της πολυ πιστός και στοργικός Τα μάτια του λάμπουν όταν τη βλέπει και την αγαπάει τρελα ενώ εκείνη κάπως ξινή όλη την ώρα. Ασχολείται με αυτοκίνητα, έχει μοτοσικλέτα και πηγαίνει σε αγώνες αυτοκινήτων και μηχανών. Πολλοί αντρες τη θαυμάζουν επειδή αυτά είναι ανδροκρατούμενα χομπι και τα κορίτσια είναι δυσεύρετα. Είχαμε μια κοινή παρέα και από παλιά πάντα την παρατηρούσα μαζί και άλλες κοπέλες που βλέπω ότι τα πάνε πολύ καλά στις σχέσεις τους. Έχει πολλά τατουάζ και μακριά μαύρα μαλλιά .Παλιά το 2018 μου άρεσε κάποιος που την γούσταρε και επέλεξε εκείνη εν τέλει. Είχε πολλά οικογενειακά θέματα και του είχα σταθεί αλλά υποθέτω δεν ήμουν όσο διασκεδαστική όσο αυτή. Παίζει και αγοριστικα βιντεοπαιχνιδια και είχα προσπαθήσει να ξεκινήσω και εγώ, άρεσε αυτό στο αγόρι μου και μου είπε ότι πολλοί θα ήθελαν μια κοπέλα που ξέρει από βιντεοπαιχνιδια. Μου θυμίζει μια φίλη που είχα και οταν ήθελε να μιλήσει με κανέναν φόραγε ρούχα με τον Ολυμπιακό και της έπιαναν πολλοί κουβέντα για τις ομάδες.
Μακάρι να ήμουν εκείνη, όταν τη βλέπω αυτό σκέφτομαι, δείχνει πολύ χαρούμενη με τη ζωή της και τον εαυτό της. Μάλλον έχω λάθος μειονέκτημα και το πάω γενικώς λάθος. Νιώθω πολύ ανεπιθύμητη, ανίκανη να αρέσω σε κάποιον και να τον κρατήσω. Νιώθω πως ανέχονται διαφορά αλλά αυτά που έχω εγώ όχι.Last edited by Wrongplanet; 01-01-2025 at 04:00.
- 01-01-2025, 07:57 #2
Είναι ανάλογα τον άνθρωπο
01-01-2025, 14:01 #3
Δλδ εσένα το πρότυπο είναι να γίνεις μια γκόμενα με τατού μακρυά μαύρα μαλλιά να έχεις μηχανή και να ζεις yolo ....
Γιατί δεν φτιάχνεις το δικό σου πρότυπο αλλά θελεις να ακολουθήσεις και να μιμηθεις κάποια άλλη ?
Στους καταθλιπτικούς η ανασφάλεια βαράει κόκκινα ...
Το ζήτημα λοιπόν είναι να λύσεις το δικό σου ζήτημα πρωτίστως και σιγά σιγά να ανεξαρτητοποιηθείς από μιμητισμους και πρότυπα
Όσο για άνδρες που λες ότι γουστάρουν τέτοιες ...αμ δε ...
Γουστάρουν αυθεντικές
Τα τατού και τα πιρσινγκ δεν είναι κριτήριο για σύναψη σχέσεων
Προσωπικά δεν τα γουστάρω καθόλου, αν είναι κινητος καμβάς είναι δικό της θέμα και όχι δικό μου
Θα έλεγα ότι για μένα το τατού είναι αποκρουστικό , περί ορεξεως .....
01-01-2025, 16:43 #4
Έχουν βρει διάφορες τακτικές και τις εφαρμόζουν. Η μία τακτική είναι να κανουν πως τους αρέσουν αγορίστικα χομπυ και μετά οι άλλοι είναι σε φάση "ουαου, κοπέλα που της αρέσει το ποδόσφαιρο". Νομίζουν πως είναι η γυναίκα των ονείρων τους και σπάνια εύρεση. Άλλωστε στο φβ όλο έχει meme του τύπου "ένας άντρας για να είναι ευτυχισμένος θέλει μπύρα, ποδόσφαιρο και βιντεοπαιχνιδια".
Και η φίλη μου με τα ρούχα του Ολυμπιακου είχε σχέση 3 χρόνια και από πίσω μίλαγε με άλλους.
Εγω κάθομαι και προσπαθώ τόσο πολύ για τις σχέσεις μου, με αυτόν που μου έριξε άκυρο για τα ψυχολογικά μου είχαμε σχέση από απόσταση και μου έφευγαν πολλά λεφτά για να ταξιδεύω να τον βλέπω. Δούλευε παλιά σε κτηνιατρική κλινική και εγώ προσέχω πολύ αδέσποτα και μου είπε ότι στα 35 θα ανοίξουμε καταφύγιο ζώων. Ταιριαζαμε αλλά δεν τους νοιάζει. Ακόμη και να έχουμε παρόμοια προβλήματα και να τους συμπαραστεκομαι ο άλλος δεν θέλει την μιζέρια την δική μου στη ζωη του. Κάθομαι και προσπαθώ τόσο πολύ και δεν έχω καταφέρει τίποτα ενώ άλλες βρίσκουν και με το παραπάνω. Και καποιες φορές τους κάνουν και ταρανδους από πίσω.
Αυτή η φίλη μου τώρα τα εχει με έναν 40αρη χωρισμένο με παιδιά και του τρώει τα λεφτά και όλο πάνε μπουζούκια. Αυτη εχει ιστορικό μακροχρονιων σχέσεων που την αγαπούσαν, εγώ όχι και με κοροϊδευε. Και η αδερφή μου που ποτέ δεν της έλειψε σχέση μου είπε ότι στην ηλικία μου είχε 25 και με ρώτησε γιατί παίρνω τις σχέσεις τόσο σοβαρά και οτι δεν τους αξίζει. Μου είπε για το κάθε άτομο να σκέφτομαι πως απλά είναι μια γνωριμία. Μάλλον είμαι πολύ διαθέσιμη και με παίρνουν δεδομένη, δεν ξέρω.Last edited by Wrongplanet; 01-01-2025 at 17:14.
01-01-2025, 19:25 #5
οπως σου εγραψα περι ορεξεως ...ο καθενας οπως την βρισκει ..δλδ και με παρεες που ειμαι εξω ακουω πολλα διαφορα ...
εξαρταται τι ψαχνει και τι θελει ο καθενας ...
και εμενα μου εχουν τυχει κοπελες με τατου και πιρσινγκ (οπως και κοπελες που δεν ειχαν ουτε τατου ουτε πιρσινγκ )αλλα δεν εκανα το οτιδηποτε μαζι τους επειδη ειχαν τατου , οι τρυπες στην μυτη ...τωρα πχ ειναι της μοδας ο κρικος στην μυτη , τι παει να πει πρεπει η καθε γυναικα να εχει χαλκα στην μυτη ?
δλδ τι να της πω ? βαλε χαλκα στην μυτη η΄βαλε στις θηλες χαλκαδες ? ...δεν παιζουν αυτα , οπως αντιστοιχα δεν παιζουν να μου πουν κανε τατου κλπ ...
σε οποιον αρεσουμε και οτι μας αρεσει , τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα
θεωρω λοιπον οτι ασχετα πως βιωνες την σχεση σου η΄ τα προτυπα που νομιζεις οτι τραβανε τους ανδρες ειναι ολα υποκειμενικα και αναλογα την φαση του καθενος
τωρα μεσα στην σχεση σου , το ζητημα δεν ειναι αυτος φυσικα , αλλα εσυ και τα ορια σου ...αν θελεις να τραβιεσαι τσαμπα και αδικα καθεσαι και τα υπομενεις ....αν οχι καπελακι και φευγεις ...
σχεσεις κανουμε να περναμε καλα και οχι να διαιωνιζουμε τις ανασφαλειες και αδυναμιες του καθενος
απο οτι καταλαβα εισαι πιτσιρικα , πρεπει πρωτα να φτιαξεις ενα καλλιεργημενο προτυπο για την παρτη σου και οποιος γουσταρει ειναι μαζι σου ...οποιος δεν ...δεν και εσυ ...
δεν παρακαλαμε κανεναν για το οτιδηποτε ...κανεις μια κουβεντα και αν δεν θελει κουβεντα προβληματακι του ...
αρα ξερεις τι να φτιαξεις και πως να το φτιαξεις
01-01-2025, 20:42 #6
Ευχαριστώ για τη συμβουλή και για αυτή την οπτική.
Ήταν τόσο κακό που έκανα επεισόδιο; αυτός δηλαδή γιατί μπήκε σε σχέση ενώ έχει βαρια κατάθλιψη αν θεωρεί ότι είναι κάτι δύσκολο; εκείνη τη περίοδο μου έλεγε ότι δεν ταιριάζουν δύο καταθλιπτικόι επίσης. Αισθάνθηκα κάπως περιεργα με όλο αυτό σαν να με μείωνε μείωνε ξέρω πως να το περιγράψω.
Πιστευω πως πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη και οτι αν κρίνω την κατάθλιψη μου και το παίζω πολύ ευτυχισμένη και κρύψω ότι δράμα εχω ότι ο άλλος θα με σεβαστεί και θα με αγαπήσει..
Πάντως η ψυχολόγος στο κέντρο υγείας που πάω μου είπε ότι οι σύντροφοι μου μου μειώνουν την αυτοεκτίμηση μου και μετά έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και ξαναμπλεκω με ίδιους τύπους. Είπε εχω αυτόν τον φαύλο κύκλο.
01-01-2025, 20:58 #7
φυσικα και δεν ειναι κακο , ισα ισα επρεπε να κανεις επεισοδιαρα , οχι μονο επεισοδιο .
τωρα οσο αφορα τα αλλα που περιγραφεις , μαγκια σου που το λες αρα το εχεις αποδεχθει και θελεις να το αντιμετωπισεις και επισης πολυ μπραβο που πηγαινεις στο κεντρο υγειας και το συζητας .
δεν σε ενδιαφερει τι λεει αυτος και πως το θελει . εσυ θα λες αυτο που αισθανεσαι και θα εκφραζεις αυτο που θες .
αυτο ειναι η αρχη για πολλα για να σπασει ο κυκλος .
θα εισαι αυτο που εισαι και θα εκφραζεσαι οπως εισαι , αυτο δεν ειναι μειωση ειναι αντιθετως πολυ δυναμικο και ουτε το δραμα θα κρυβεις και ουτε την χαρα σου .
να εκτιμησεις τον εαυτο σου , να τον ανεβαζεις και να μην τον αφηνεις να γινεται ερμαιο καταστασεων . θα υποστηριζεις την γνωμη σου και τον εαυτο σου και οταν στην χωνουν , να τους τα χωνεις και ετσι . να αντιδρας !
01-01-2025, 22:33 #8
Προσπάθησα πολύ να το κρατήσω αλλά δεν έγινε, παλεύω με βαριά κατάθλιψη εδώ και 11 χρόνια. Αυτος είχε κάνει επεισόδιο πριν τα φτιάξουμε και ήταν πολύ ανοιχτός με αυτό. Έλεγε και διαφορα απαισιόδοξα και για το μέλλον και άνετα μου έστελνε μηνύματα του τύπου "σήμερα δεν έχω καν όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι".. αλλά είναι λες και εγώ δεν επιτρέπεται να έχω κατάθλιψη ενώ αυτός και ο κάθε αυτός το επιτρέπει στον εαυτό του
καταλαβαίνω πως είναι βαρύ για κάποιους ανθρώπους αλλά περίμενα κατανόηση και όχι στη πρώτη δυσκολία να μου ρίξει άκυρο.
Η προηγούμενη μου σχέση ήταν κακοποιητικη σωματικά, με χτύπησε κάποιες φορές
01-01-2025, 23:59 #9
[QUOTE=Wrongplanet;1262319]Προσπάθησα πολύ να το κρατήσω αλλά δεν έγινε, παλεύω με βαριά κατάθλιψη εδώ και 11 χρόνια. Αυτος είχε κάνει επεισόδιο πριν τα φτιάξουμε και ήταν πολύ ανοιχτός με αυτό. Έλεγε και διαφορα απαισιόδοξα και για το μέλλον και άνετα μου έστελνε μηνύματα του τύπου "σήμερα δεν έχω καν όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι".. αλλά είναι λες και εγώ δεν επιτρέπεται να έχω κατάθλιψη ενώ αυτός και ο κάθε αυτός το επιτρέπει στον εαυτό του
καταλαβαίνω πως είναι βαρύ για κάποιους ανθρώπους αλλά περίμενα κατανόηση και όχι στη πρώτη δυσκολία να μου ρίξει άκυρο.
Η προηγούμενη μου σχέση ήταν κακοποιητικη σωματικά, με χτύπησε κάποιες φορές[/QUOTE]
κακως , πολυ μαπας . δεν θα ξαναεπιτρεψεις ποτε σε κανεναν να σε ακουμπησει σωματικα κακοποιητικα , εννοειτε οποιος παει να σε χτυπησει να του κοψεις επιτοπου τον βηχα .
το οτι αντιμετωπιζεις την καταθλιψη εδω και χρονια δεν επιτρεπει σε κανεναν να σε εχει σακο του μποξ , ειτε συναισθηματικα ,ειτε κακοποιητικα σωματικα . θα τους στελνεις ολους απο εκει που ηρθαν .
δεν ειναι δικαιολογια εχω και εγω καταθλιψη και σου πεταω τα <<σκατα >> στην μουρη . ισα ισα επρεπε να ειναι υποστηρικτικος .
δεν θα επιτρεπεις τετοιες συμπεριφορες καθολου . εσυ θα κοιταξεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου και να τον φερεις σε αρμονια . δεν χρειαζεται να ακους τι λεει ο κοσμος γενικα ...εσυ θα κοιταξεις την παρτη σου και πως πρωτα θα περνας καλα εσυ και μετα οι αλλοι . και αν μου επιτρεπεις πρεπει να ανοιξεις τα φτερα σου και να περασεις στο επομενο επιπεδο . απαισιοδοξια δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σου . ολοι οι ανθρωποι καθε μερα παλευουν ειτε με η' χωρις καταθλιψη . θελει κοπο η ζωη ( ωραιο κοπο ) να την αδραξεις , να την πιεις στο ποτηρι ...να ψαχτεις , να ταξιδεψεις , να γνωρισεις κοσμο , να νταλαβεριστεις ...εγω προσωπικα κανω παρεα με τους παντες ...απο ολα τα κοινωνικα στρωματα,δεν επιλεγω ...ακουω τους παντες τι εχουν να πουν , οπως ακουω τωρα και εσενα . η συζητηση να σ αρεσει , η κοινωνικοποιηση , το καλυτερο φαρμακο ειναι η ανθρωπινη επαφη , η φυση και οχι οι 4 τοιχοι .
πρεπει να ανοιξει το μυαλο , εκει μολις ανοιξει θα δεις εναν αλλο κοσμο και η μικροτητα του κοσμου θα ειναι μια χιουμοριστικη αναμνηση
02-01-2025, 00:15 #10
[QUOTE=tziovani;1262332]
Και η ψυχολόγος παρόμοια με είχε συμβουλέψει. Δεν είναι ο ίδιος που με χτυπησε με αυτόν που μου έκανε παράπονα με την κατάθλιψη. Πρέπει να σπάσω τον κύκλο. Γεμίζω συνέχεια ενοχές, αυτά τα λόγια βοηθάνε πολύ.
Έχω γίνει σακςο του μποξ πολλών ανθρώπων, ειδικά στις σχέσεις. Πάντα Πάντα φταίω και πάντα εγώ είμαι λάθος για αυτούς...
02-01-2025, 00:35 #11
[QUOTE=Wrongplanet;1262333]Ψυχολόγος δεν είμαι , απλά έχω καταπιαστεί με πολλά ζητήματα κ ψάξιμο . Πολλές φορές η οποία γνώση έρχεται εμπειρικά αν έχεις ανοιχτές κεραίες κ.γνωριζεις κόσμο να συζητάς . Η συζήτηση είναι μεγάλη τέχνη να ξέρεις . πχ πιάνω κουβέντα στο άσχετο , έχω τον τρόπο . Με βοήθησε όταν ήμουν πιτσιρικάς κ έτρεχα πέρα δώθε σε νησιά κ μίλαγα με ξένους , ακομπλεξαριστοι . Γενικά το κόμπλεξ είναι άσχημο πράγμα . Αν θέλω έχω τρόπους να μου ανοιχτεί ο άλλος , όχι κουτσομπολιστικα , υπάρχουν τεχνικές επικοινωνίας...
Μην γίνεσαι ενοχική , δεν φταις σε κάτι ...ίσα ίσα που αποδέχεσαι κ συζητάς ανοιχτά . Τεράστιο βήμα . Τώρα πρέπει να ξυπνήσεις τον εαυτό σου , να του δώσεις αρμονία κάνοντας πράγματα για πάρτη σου . Πχ κανόνισε ένα ταξίδι για σένα , διακοπαρε για σένα . Κάνε δικά σου πράγματα , τι σε ευχαριστεί , τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά με σένα . Δεν μπορεί θα σου αρέσουν πράγματα , ψάξου μέσα σου
Θα δεις ότι θα πάρει μπρος ο εαυτός σου ...δεν μπορεί θα σου αρέσουν πράγματα από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα . Τπτ δεν είναι κακο, κακό είναι να μην κάνουμε τπτ
02-01-2025, 01:19 #12
[QUOTE=tziovani;1262335]
Μου χρωστάει ένας νοικιαρης την εγγύηση και θα δω τώρα αν θα τα πάρω, ήταν αρκετά λεφτά και μπορεί να κάνω και αναφορά γιατί μου λέει βλακειες. Ήμουν εκτός Ελλάδας και εκεί ίσως έχουν καλύτερο σύστημα. Σκεφτόμουν να πάω να δω το αγόρι αυτό αλλά δεν ψήνομαι και τόσο. Του ειχα πει να χωρίσουμε και μετά το πήρα πίσω αλλά δεν το πολυδεχθηκε. Μου λείπει αλλά δεν είναι πολύ στοργικός και καλός μαζί μου. Είμαστε σε περίεργη φάση και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να παω να το συζητήσουμε λίγο. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι να ξοδέψω τα χρήματα για να πάρω κάνα ρούχο ωραίο, να κάνω δωρεές για αδέσποτα ζωάκια, να βάψω τα μαλλιά μου ίσως. Ήδη έκλεισα εισιτήρια αλλά δεν το έχω πολυοργανωσει. Αυτός μου ζητάει λεφτά για βενζίνη όταν με πάει σπίτι και επίσης μια φορά πήγα και έμεινα σπίτι του και έκατσα παραπάνω από ότι νομίζε. Γκρίνιαζε ότι του κοστισα λεφτά και δεν μπορούσε να βάψει τα μαλλιά του (τα βάφει πλατινέ) και αντί να ζητήσει βοήθεια από τους γονείς του για τα έξοδα του, τους ζήτησε για να αγοράσει κονσόλα για βιντεοπαιχνιδια γυρω στα 400€ αλλά για να έρθει να με δει δεν κάνει έξοδα. Θέλει να πληρώσει μόνο τα εισιτήρια και να τον φιλοξενήσω ενώ εγώ πληρωνα ξενοδοχείο.
Μου λένε όλοι πως έχω αυτοεκτίμηση στον πάτο της θάλασσας:Ρ άλλωστε φαίνεται. Με βοήθησε πολύ αυτή η κουβέντα, επειδή έχεις κατάθλιψη δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι σάκος του μποξ για τους άλλους. Μου έφυγαν πολλές ενοχές γιατί τράβηξα πολλά, ήταν πολύ απόμακρος, αστοργος και μου το κρατούσε για καιρό και το αναφέρει πολύ συχνά ότι αυτό χάλασε την σχέση. Εντωμεταξύ έγινε περισυ τον Οκτώβριο 2023. Αισθάνομαι μειονεκτικά γιατί νιώθω πως μια κοπέλα που δεν εχει κατάθλιψη αξίζει πιο πολλά από μένα.Last edited by Wrongplanet; 02-01-2025 at 10:55.
02-01-2025, 12:41 #13
[QUOTE=Wrongplanet;1262338]
το ζητημα δεν ειναι χρηματων , αλλα ελλειψης σεβασμου και εκτιμησης απο την πλευρα του . πολυ καλα το σκεφτεσαι αυτα τα χρηματα να τα δωσεις για την παρτη σου , να ξεχυθεις στα μαγαζια να ψωνισεις για εσενα και να κανεις πραγματακια που θα γεμισεις τον δικο σου κοσμο και οχι τον δικο του .
παμε τωρα στην καταθλιψη που σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα ....εισαι λαθος σε αυτο .
αυτο τον μειονεκτισμο που αναφερεις πρεπει να τον αποβαλλεις .
τα ατομα γενικα δεν μειονεκτουν σε κατι , απλα ιδιαιτερουν σε κατι ...
μπορεις να δεις την ιστορια του ΝΑΣ , ο οποιος ειχε ψυχικη ιδαιτεροτητα , ηταν πανεξυπνος και μεσα απο αυτην την ιδαιτεροτητα ανεπτυξε μαθηματικες θεωριες που μεινανε στην ιστορια ...
αρα θα αναπτυξεις την προσωπικοτητα σου με την ιδαιτεροτητα σου και δεν μπορει σιγουρα πολλα πραγματα ξερεις να τα κανεις καλα καθως επισης οτι αν το <<εξερευνησεις >> θα δεις οτι θα μπορεσεις να κανεις ακομα περστρα πολυ καλυτερα
εκτιμησε τον εαυτο σου και θα δεις , ολα τα αλλαξουν
02-01-2025, 17:22 #14
Να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Να ασχοληθείς με το κομμάτι που σε απασχολεί που είναι η κατάθλιψη και να δουλέψετε μαζί τη χαμηλή αυτοπεποίθηση.
Σίγουρα θα βρεις κάποιον στον μέλλον που θα τον διαλεγεις και θα σε διαλέγει. Δεν τελειώνει η ζωή μας με έναν χωρισμό.
02-01-2025, 21:29 #15
Γιώργο άκου ΠΩΣ καταστράφηκε η χώρα την πρώτη φορά τα είχα με μια κοπέλα και ήθελε εργάτη καλά λέω εγώ θα πάω να δουλέψω και θα έρθω πάω δουλεύω και έτρεξε στο φίλο μου να την μαμησει
Μετά κάτι άλλοι μου ριχνανε κάτι στον καφέ ήθελαν να με κάνουν πρεζακι πάω στις άλλες λένε όχι εσύ δεν έχεις πρόβλημα ούτε αυτές με ήθελαν πάω κι εγώ στην καφετέρια είχε δύο κορίτσια που τα ήξερα από το γυρολόι μου λένε εσύ και τα χασαποσκυλα τελικά κατέληξα έκανα κάποιες μαλακιες άκυρες οπωσ είμαι εγώ δεν με πειράζει να είμαι μόνος αλλά να μη μου τι σπάνε κι ο καφές να είναι καλός