Results 31 to 45 of 105
Thread: Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
-
05-01-2025, 21:28 #31
Πάντως αυτή η φίλη που την ζητούσαν για καφέ με τα μπλε μάτια τα είχε 3 χρόνια με κάποιον που είχε πιο λίγο ύψος απο εκείνη. Εγώ θεωρω πως στην Ελλάδα υπάρχει μια πίεση στις γυναίκες να εχουν κάποιον λόγω πιο πατριαρχικης κουλτούρας.
Αν είναι κάποια πολύ όμορφη και άνω του μετρίου ή αρκετά κοινωνική θα μπορεί να βρει σχέση.
- 05-01-2025, 21:31 #32
Αυτο για το υψος δεν ξερω γιατι το αναφερεις. Το ξέρω ότι υπάρχει 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα να γινει. Όπως και να έχει, έχεις κολλησει με αυτον τον αντρα που δεν σε θελει για τους δικους σου λογους. Απο αυτα που εχω διαβασει δεν φαινεται καλος χαρακτηρας, οπότε δεν ξερω τι άλλο μενει εκτός απο την εμφάνιση. Απο την άλλη δεν σε ξέρω, οποτε who knows. Ευχομαι να βρεις γαλληνη και αυτο που ψαχνεις.
05-01-2025, 21:38 #33
Γιατί πολλοί άνδρες αισθάνονται μειονεκτικά για την εμφάνιση τους λόγω ύψους. Και εγώ αισθάνομαι πως δεν θα με κοιτάξει κάποιος, νιώθω πως χάρη μου κάνει. Αυτός πάντα είχε σχέσεις και ντύνεται ωραία. Νιώθω πως είναι φυσιολογικός και εγώ ενα απωθητικό φρικιό...
Πάντως πολλές γυναίκες που είναι όμορφες εστιάζουν στη δική τους ομορφιά και δεν πολυκοιτανε την εμφάνιση εμφάνιση αγοριού τους
05-01-2025, 21:40 #34
05-01-2025, 21:43 #35
05-01-2025, 21:47 #36
Το είχα γράψει και κάποιος μήνες πριν για αυτό και μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν το χρησιμοποιούν για σοβαρούς σκοπούς.
Οι άντρες εχω ακούσει να λένε ότι πολλές κοπέλες εκεί κοιτάνε να πάρουν φολλοου στο ινστα και δεν απαντάνε. Πάντως εγώ το χρησιμοποίησα και βγήκα με όσους μου έκαναν στην Αθήνα και επειδή μένω σε επαρχία έπρεπε να παίρνω ΚΤΕΛ και ήταν κουραστικό. Αλλα βγήκα και από την περιοχή μου.
05-01-2025, 21:48 #37
Καλή τύχη σου έυχομαι.
05-01-2025, 22:45 #38
Αυτό ακριβώς, δεν έχει επενδύσει και δεν τον πονάει.
Νομίζω κάποιοι άνθρωποι επίτηδες το κάνουν ώστε να τους είναι πιο εύκολο να φύγουν.
Πάντα εγώ έκανα τα ταξίδια και εκεί που μέναμε εγώ πήγαινα σπίτι του, αυτός είχε έρθει μόνο 2 φορές. Είχα συγκάτοικους δήθεν αλλά στους συγκατοικους ερχόντουσαν οι σχέσεις τους συχνά και του το είχα πει. Αυτός αισθανόταν άβολα και έλλειψη προσωπικού χώρου. Έκανα κινήσεις να νοικιάσω μόνη και πάω στοίχημα πως δεν θα ερχόταν σε εμένα γιατί έπρεπε να μπλέκει με λεωφορείο και εισιτήρια. Έχει όχημα αλλά μπορεί να το χρησιμοποιεί το καλοκαίρι λόγω καιρού, σε κάποια φάση έφευγα και δεν είχε λεωφορείο και του είχα πει την προηγούμενη μέρα να πάρω ταξί και είπε όχι θα σε πάω εγώ. Την δεύτερη μέρα μου είπε να πάρω ταξί όμως παρόλο που μπορούσε να με πάει και είναι μόνο 3 χιλιόμετρα δρόμος.
Αισθάνομαι πως δεν θα βρω κανέναν και πολύ απωθητικό άτομο.
05-01-2025, 22:55 #39
Εγώ ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να έκανα τέτοια πράγματα σε άνθρωπο που είμαι μαζί του αλλά δεν βαριέσαι. Καμμιά γυναίκα δεν θα το μάθει ποτέ αυτό. Θα στρώσουν τα πράγματα για εσένα. Οι πιθανότητες είναι μαζί σου.
06-01-2025, 01:10 #40
1. ισχυει, και οφειλεται ΚΑΙ αυτο στην πατριαρχια.. ειπε κανεις οτι η πατριαρχια εχει επιπτωση μονο στις γυναικες;; εχει και στους ανδρες και ειδικα σε οσους δεν συγκαταλεγονται στα A -males.. welcome to the club..
2. τωρα, νομιζω οτι παραλογιζομαστε... αν δεν ανταποκριθεις εκει που υπαρχει "ελξη", που θα ανταποκριθεις δηλαδη;;; πες οτι μια γυναικα εχει πολλες προτασεις και κανει μια επιλογη. υπαρχουν 2 που την πλησιαζουν, ο ενας εμφανισιμος και ο αλλος οχι. και οι δυο, ΑΓΝΩΣΤΟΙ. για τον εναν νοιωθει μια ελξη.. ολως τυχαιως τον ομορφο (ισως οχι και τοσο τυχαιως). που θα ανταποκριθει δηλαδη, αφου δεν ξερει κανεναν σε βαθος;; εκει που νοιωθει ελξη θα ανταποκριθει!!!
3. ΑΝ.. και ΑΝ η γιαγια μου ειχε ροδες, θα ηταν πατινι... με το ΑΝ, δεν γινεται δουλεια. μπορει να βγει μλκς, μπορει και οχι ομως!! οπως δεν ξερεις τι θα της τυχαινε αν ελεγε ναι στον αλλον, ετσι δεν ξερεις και τι θα της βγει ο ομορφος.
επισης σου χω νεα,, καμια ερευνα δεν εχει αποδειξει ποτε οτι οι ωραιοι και οι ωραιες ειναι πιο μλκες απο τους λιγοτερο ωραιους... μια χαρα μλκες εχει και στους ασχημους. επομενως, γιατι να μην γνωρισει καποια/ καποιος το ατομο που τον ελκυει περισσοτερο;; δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο.
4. γιατι να μην το πιστεψω; δεν μου λες κατι τρομερο.. να σου θυμισω ομως, οτι οι ανθρωποι χωρις τεραστια αυτοπεποιθηση, δεν πανε ποτε για τους καλλονους και τις καλλονες, γιατι κολωνουν..
επισης, πολυ θεμιτο το κριτηριο σου για τροπο ομιλιας, σταση του σωματος κλπ, αλλα κι αυτο επιφανειακο ειναι!!! δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικοτητα, την πνευματικοτητα, τα αγαθα αισθηματα , την καλλιεργεια του αλλου!!
και λογικο να ειναι επιφανειακα, γιατι που να τα δεις τα υπολοιπα επειδη συναντησες μια σε ενα καφε;;;
06-01-2025, 01:25 #41
οταν σε μειωνουν, εκεινοι σε χρησιμοποιουν και μενουν για το ερωτικο. εσυ, γιατι μενεις;;;
περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα. σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ αρεσουν οι πολυ αδυνατες. δεν ειναι ελλατωμα αυτο. αν τους αρεσουν οι γεματες, να πανε να τις βρουνε. εσυ απευθυνεσαι σε καποιους που τους αρεσουν οι αδυνατες και ειναι πολλοι αυτοι.
εχεις κολλησει με τον τυπο που τελικα ηθελε μια αλλη (με την εννοια οτι σε ηθελε εντελως αλλιω. ε, ας ηθελε! να παει να την βρει! επρεπε να φυγεις, οχι να σε διωχνει. αλλα πραγματα ηθελε. δεν ταιριαζετε. και κυριως, δεν φερεται καλα...
06-01-2025, 01:32 #42
06-01-2025, 02:05 #43
Δεν φταίει η "πατριαρχια" που είσαι επιφανειακή. Και δεν λέω ποια "αν εισαι" γιατί αυτό δείχνεις και ειμαι σίγουρος.
Επειδή λοιπόν είσαι έτσι (όχι μόνο εσύ, από ότι φαίνεται είμαι σπάνιο είδος) δεν μπορεί ο εγκέφαλος σου να διανοηθεί το αντίθετο. Κοιτάς πράγματα που δεν λένε τίποτα για έναν άνθρωπο. Τα δικά μου κριτήρια δεν είναι επιφανειακά (εννοούσα γλώσσα Σώματος, όχι στάση)
Εφόσον όμως ανήκεις στην πλειοψηφία, αυτό πάει να πει ότι αυτή η επιφανειακότητα είναι το φυσιολογικό και εγώ είμαι ο ανώμαλος. Άρα, αφού ένα πράγμα μετράει και δεν το έχω, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, it is what it is.
Και για να κλείσω, αυτό που είπες για το ότι η γυναίκα βρίσκει εύκολα σεξ και όχι σχέση, ξέρεις πόσο εύκολα λύνεται? Δεν κάνεις σεξ με κάποιον που δεν τον βλέπεις σοβαρά. Όταν όμως δε νοιάζει ένα πράγμα μόνο και πέφτεις με τα μούτρα, τι άλλο περιμένεις να γίνει?
06-01-2025, 03:02 #44
Η Ελλάδα έχει πολλή πατριαρχια. Και ένα άλλο κομμάτι της είναι ότι σε άλλες χώρες οι γυναίκες κάνουν ανδρικές δουλειές ελεύθερα και δεν θεωρούν ότι πρέπει να παντρευτούν πλούσιο, θεωρούν ότι αυτές πρέπει να γίνουν πλούσιες. Για χώρες με καλές οικονομίες.
Έχω ξάδερφο που δεν βλέπεται αλλά έχει αμαξάρα και ρίχνει πολλές. Ο πατέρας του οικοδόμος πολυτελών σπιτιών. Στους άντρες στην Ελλάδα και αυτό παίζει ρόλο. Πολλές θέλουν τέτοιους και κοιτάνε τι περιουσία έχει ο υποψήφιος γκόμενος.
Το ότι οι άντρες ή οι γυναίκες βρίσκουν ή δεν βρίσκουν σαν γενίκευση είναι καπως άστοχο γιατί διαφορετική εμπειρία θα είναι κάποιου που είναι Χ και κάποιου άλλου που είναι ψ και είναι εντελώς αντίθετοι άνθρωποι.
06-01-2025, 03:08 #45
Το αισθάνομαι σαν ανάγκη γιατί νιώθω πως δεν θα βρω άλλο άτομο. Διψάω για έμπειρες, μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί με κάποιον, να κοιμόμαστε αγκαλιά, να βλέπουμε ταινίες. Περνάμε ωραία, όμως δυστυχώς δεν το βλέπει έτσι. Μου λέει και οτι καθόμαστε πολύ σπίτι, θα ήθελε να βγαινουμε έξω και δεν του αρέσει που δεν παίρνω πρωτοβουλίες για να κανονίσουμε κάτι τέτοιο. Και κάποιες φορές μου λέει "άλλος δεν θα το ανεχόταν αυτο". Επιπλέον το έχει πει για πρώην του, ότι έχει κάτσει με άτομο που δεν έβλεπε σοβαρά. Ίσως είναι μια τακτική που έχει, να μειώνει τις κοπέλες και να μην επενδύει.
Αισθάνομαι πολλή ντροπή με τον εαυτο μου, με όλη αυτή την απόρριψη και την έλλειψη κοινωνικοτητας. Ανάμεσα σε αυτόν και στην άλλη μου σχέση μου ηταν 3 χρονια. Δηλαδή μου πήρε 3 χρονια για να γνωρίσω κάποιον...
Υποτίθεται ότι αφού είμαι 20κατι είμαι στο άνθος της ηλικίας μου και είναι εύκολο κλπ.. στο ίντερνετ αυτό μου λένε, είσαι 24 απλά βαψου βγες έξω και θα βρεις κάποιον.
Η αδερφή μου μου λέει ότι δεν είμαι αρκετά ζωντανή σαν χαρακτήρας, οτι πρέπει να δείχνω αθλητική, να ντυνομαι πιο μοδατα και οτι έτσι που είμαι τώρα δεν θα με δει κάποιος με καλό μάτι. Δεν είμαστε πολυ κοντά για να με βοηθήσει αλλα γενικώς δείχνει να μην της κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να βρω τίποτα. Για τον συγκεκριμένο μου λέει και οτι ειναι πολυ μοδατος ενώ εγώ όχι. Και οτι αν πάρω ακριβά ρούχα μάρκας θα με δει και θα με ερωτευτεί........
Πολλές φίλες μου λέγανε ότι η ερωτική ζωή μου είναι ανύπαρκτη.. έχω τύχει σε παρέες να είμαστε 6 κορίτσια και να είμαι η μόνη που δεν έφερα αγόρι. Μια φορά είχαμε πάει σε κλαμπ και ήρθε μια που δεν έβγαινε μαζί μας συχνά. Εγώ και εκείνη δεν είχαμε αγόρι μαζί μας αλλά έν τέλη της κόλλησε κάποιος στο κλαμπ. Είναι πολύ εμφάνισιμη όμως και μισή Ουκρανή. Έχει πάει σε καλλιστεία.Last edited by Wrongplanet; 06-01-2025 at 04:48.