Results 61 to 75 of 105
Thread: Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
-
06-01-2025, 15:47 #61
Έχει τα καλά του και τα κακά του, οι γάμοι στην Δυση δεν είναι σταθεροί (40٪ ποσοστό διαζυγίων) γιατί χωρίζουν για το παραμικρό και σκέφτονται ότι στα νιάτα τους είχαν πολλούς εραστές και δεν δέχονται να γεράσουν με ένα άτομο μόνο κάποιοι. Όμως το παλιό όπου νιώθεις ότι πρέπει να εισαι σε αυτό τον γάμο λογω κοινωνικής κατακραυγής και να μην προσπαθήσεις ούτε να αλλάξεις κατι ούτε να χωρίσεις δεν είναι λύση, τα παιδιά βασανίζονται πολύ σε τέτοιες οικογένειες. Ο εγωισμός των γονέων μάλλον φταίει εκεί. Δεν μπορουν αυτοί οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι εχοτν ανοίξει ένα σπίτι μαζί κσι ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία και συνεργασία. Το ίδιο και για τις πιο σύγχρονες οικογένειες, το να υπάρχει οικογένεια με παιδιά και να χωρίζει ο άλλος με το παραμικρό ή γιατί θέλει να ξαναεχει πολλούς συντρόφους.
- 06-01-2025, 16:02 #62
νομιζω οτι ειναι πανω απο το 40%, αλλα εστω οτι ειναι 40. κανεις δεν χωριζει για το "παραμικρο". εχει κανεις διαθεση να μπαινει σε τετοιες διαδικασιες, με ταλαιπωρια, διαμαχες και εξοδα;;.
απλα, τωρα προκειμενου να γινεις δυστυχισμενος, χωριζει. παλια, ζουσαν δυστυχισμενοι μια ολοκληρη ζωη, πολλες γυναικες τρωγαν ξυλο στον γαμο τους, οχι τοσο για την κατακραυγη (και γι αυτοο), αλλα επειδη οι γυναικες δεν ειχαν προσωπικο εισοδημα και δεν μπορουσαν να επιβιωσουν αν χωριζαν...
απο τοτε που οι γυναικες μορφωνται εργαζονατι και εχουν δικα τους λεφτα, δεν ειναι υποχρεωμενες να ζουνε σαν σκλαβες και σαν εξαρτημα του ανδρα τους, αν δεν παει καλα ο γαμος. συνεχιζουν κανονικα την ζωη τους, με την οικονομικη ανεξαρτησια τους.
06-01-2025, 16:31 #63
Η φίλη μου στα 23 που χώρισε ζευγάρι 40 χρόνων με παιδιά και δεν νομίζω να είναι τόσο σπάνιο. Ξέρω και άλλη παρόμοια κατάσταση που ο άντρας παντρεμενος βρήκε μια φοιτήτρια. Και κάποιους συγγενείς που όταν γιναν ενήλικα τα παιδιά χώρισαν και ζητούν μια ελεύθερη ζωή. Έχω δει και καταστάσεις που παντρευτηκαν για τα λεφτά και μετά βαριούνται και φεύγουν και επειδή έχουν ανήλικα ζητάνε οικονομική κάλυψη και έχουν και παράλληλη σχέση. Και για τέτοιους λόγους χωρίζουν, όχι μόνο για ενδοοικογενειακη βία. Όσους συμμαθητές είχα με χωρισμένους γονείς δυστυχώς το κουβαλούσαν το παράπονο, μακάρι να τους έφυγε καθώς μεγάλωσαν.
06-01-2025, 16:36 #64
06-01-2025, 16:44 #65
Για αυτό πρέπει να υπάρχει μια μέση κατάσταση πιστεύω, κάποιες γενιές προσεγγίζουν το θέμα με μια ισορροπία.
Να μην μου δώσουν κάποιον τυχαία που δεν φαίνεται συνεργασίμος και να αναγκαστώ να τον πάρω επειδή αλλιώς είναι ντροπή για την οικογένεια μου. Δηλαδή να υπάρχει πολλη σκέψη πριν γίνει κάποιος γάμος και αν ειναι ο άλλος κατάλληλος. Αλλά και επίσης να νιώσω πως θα παντρευτώ κάποιον και να μπορώ να βασιστώ πάνω του, να μην του καπνίσει οτιδήποτε μια άκυρη στιγμή και τρέχουμε..
06-01-2025, 20:06 #66
επιτελους , οπως γραφει η καρτα σου νοεμβριος 2006 , εγραψες κ κατι υπαρκτο κοινωνικα . με διαβαζεις βεβαια εδω κ κατι μηνακια , οποτε λογικο να παρεις λιγο γνωση , την οποια την δινω δωρεαν , χωρις κανενα fee .
παμε τωρα στις τσιτατες πσυχολογκικες μπουρδες που γραφεις στο κοριτσι . ΑΝΤΙ να της γραψεις να βρει ενα νεο γκομενο , αντι να τρεχει στον <<ιδεατο>> γκομενο στην σουηδια καθεσαι κ της λες μπουρδες που λενε οι συμβουλοι σχεσεων που πανε ατι μεσοκοπες 40αρες . καθεται ν τρεχει τωρα η πιτσιρικα στου περα βρεχει για τον πριγκιπα της σφαλιαρας . φυσικα θα παει σε κλαμπ , να γκομενισει με τις φιλες ...πιτσιρικα ειναι , αν δεν φορεσει τα σεξυ τωρα , ποτε θα τα φορεσει να φλερταρει ? αυτο ελειπε κιολας να τρεχει στις ταβερνες που σε βγαζει ο δονητης σου , για ψαρακι κ μπεκρη μεζε με τα συνοδεια ουζακιου . να ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
κ στο κλαμπ θα παει , κ θα γκομενισει , θα δει τι φορανε οι αλλες στην παρεα , θα , θα , θα ....
τι ανεξαρτησια κ μπουρδες τις γραφεις ....24 χρονων ειναι κ οπως αναφερει εχει ζητημα αυτοεκτιμησης κ αυτοπεποιθησεις . εξαλλου , το λεει , δεν ειχε γκομενους , ο ενας την εδερνε κ ο αλλος την εχει χ3σμενη κ την τρεχει αεροπορικα ....ΑΡΑ τι λεμε σε ενα μικρο κοριτσι , της λεμε να βγαινει να φλερταρει ...οταν θα νιωθει επιθυμητη εξω κ σεξυ κ αυτοπεποθηση θα αναπτυξει κ αυτοεκτιμηση ...και φυσικα σε αυτες τις ηλικιες θες να νιωθεις ΣΕΞΥ Κ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ . οχι πως οι μεγαλες δεν θελουν φυσικα , αλλα οι εμπειρες μεγαλες πως ν το κανουμε εχουν φαει και 10-20 -30 π**τσες παραπανω .
χωρισμοι , γαμοι , διαζυγια της γραφεις ,δυστυχια ,σκλαβοι σε ενα 24χρονο ....ρε ξεκολλα .
να βγει να κλαμπαρει , να ντυθει , να βαφτει , να παει για ψωνια , να ψωνισει οτι γουσταρει κ φυσικα ΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΣΕΙ .
ελεος με τα φεμινστικα προτυπα εδω μεσα , γελανε οι γκομενες μ τις φεμιν....ξυπνατε .
η φυσιολογικη εξελιξη ειναι ...ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΣΕΞ-ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΣΕΞ , αλλιως συμβουλοι σχεσεων κ 50ρικα για μανιπουλετιον .
ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ( απο ολες τις πλευρες )
υγ. παλια παντρευοντουσαν μικρες για λογους ΣΕΞ σε πρωτογονες κοινωνιες ,γιατι υπαρχει βιολογικη αναγκη η οποια αναγκη αν δεν ΔΙΟΧΕΥΤΕΘΕΙ ξεκινανε αλλα ζητηματα σωματικοψυχικης καταστασεις ...βαλτης κ φερετζε κ μπουρκα κ την σημαια της μπαλαιστινης , που τις δερνουν αν πανε πριν τον γαμο , συρια , ιραν , ιρακ ....(ευτυχως εχουν ξυπνησει αρκετες μουσουλμανες )
06-01-2025, 21:35 #67
Ήξερα μια κοπέλα που είναι ηλικία μου και δεν το πολυεχει με τις σχέσεις επίσης, ίσως της στείλω μήνυμα να κάνουμε παρέα. Γιατί με την παρέα που όλες έχουν κομενο δεν με βλέπω καλά. Πάντως του έστειλα μήνυμα πριν λίγο,
06-01-2025, 21:36 #68
Ρε συ Τζιοβάνι, γιατί γράφεις σε όλους τα ίδια πράγματα? Νομίζεις ότι όλοι καίγονται και γουστάρουν τα ίδια? Η κοπέλα είναι εσωστρεφής και έχει αυτισμό, είναι ο καημός της να χορεύει και να πηδιέται στις τουαλέτες των κλαμπ νομίζεις? Ή να ντύνεται σέξι και να κάνει γλωσσόφιλα με τον έναν και με τον άλλον? Μια σοβαρή σχέση θέλει, αυτό που λες εσύ ότι είναι ξενέρωμα και ρουτίνα να κάθεται το ζευγάρι μέσα να βλέπει νέτφλιξ, πολλοί άνθρωποι, ειδικά εσωστρεφείς, αυτό θέλουν! Ναι, να υπάρχει και σεξ, δεν είπα όχι, αλλά νομίζεις είναι όνειρό μας να βάζουμε σέξι εσώρουχα και να πηδιόμαστε συνεχώς, αλλιώς δεν μπορούμε να νιώσουμε καλά?
06-01-2025, 21:56 #69
α μαλιστα , αλλη μια του <<κομματος >> , της φραξιας καλυτερα . να σου πω λιγο επειδη εσυ το επικαλεστηκες , ο ελον μασκ ειναι στο φασμα , δεν τον βλεπω και πολυ εσωστρεφη , ουτε και ολη την μερα στο νετφλιξ . εχει και 5-6 παιδια και παιζει . απο παρτυ σε παρτυ ειναι και απο πτηση σε πτηση !
τι προκαταληψεις ειναι αυτες ? οτι ενα ατομο (οποιοδηποτε ατομο με ιδιατεροτητα ) δεν εχει δικαιωμα στην ζωη ? ...επειδη γουσταρεις νετφλιξ απο οτι γραφεις και γουσταρεις την εσωστρεφια ο αλλος ,μαλλον ολοι οι υπολοιποι δεν γουσταρουν τετοιον τροπο ζωης . ξερεις υπαρχει χιλιαδες κοσμος με ιδιαιτεροτητες και κινητικες αναπηριες που ολη μερα ειναι εξω και αρπαζουν την ζωη απο τα χερια και οχι απο το νετφλιξ και τον καναπε . δεν θα κατσω να γραψω ολοκληρο κειμενο με περιπτωσεις .
παμε τωρα στην θεματογραφο , η ιδια λεει , οτι θελει , θελει , θελει , θελει , θελει να ψωνισει , θελει την βολτα της , το κλαμπ της , τους γκομενους (που ηδη εχει προβληματα με γκομενους ) , δλδ θελει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
αν εσυ και οι φραξια εδω μεσα , η κλικα , θελει ατομα υπο να τα μανιπουλαρει , αυτο να το κοιταξατε λιγο καλυτερα , στο μυαλουδακι σας , γιατι εχει αρπαξει απο το μπολικο νετφλιξ .
αρα ενας ανθρωπος θελει να ζησει την ζωη του ....ΤΙ ΠΙΟ Γ##ΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !
υγ. την διακριση στους ανθρωπους την κανεις εσυ !
06-01-2025, 22:07 #70
Εσύ νομίζεις ότι όλοι θέλουν τα ίδια, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Μασκ, η κοπέλα τόσες φορές είπε ότι θέλει σοβαρή σχέση, συν ότι έκρινες για μένα ότι... δεν θέλω τη ζωή και μόνο νέτφλιξ θέλω? Και δουλεύω, και έχω σπουδάσει εξωτερικό, και για καφέδες πηγαίνω, αλλά εσύ νομίζεις ότι όλοι θέλουν να πηδιούνται στις τουαλέτες των κλαμπ, ε ναι, αυτό και εγώ και πολλοί άλλοι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! Πες ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί, σιγά μη δώσουμε αναφορά! Και λες, "άλλη μία της φράξιας", τόσο κολλημένος είσαι, ούτε γυναίκα, ούτε υπέρ του φεμινισμού είμαι!
07-01-2025, 07:42 #71
να της στειλεις αν ειναι συμπαθητικη. γιατι οχι;
την παρεα, καλως την λες παρεα και οχι "φιλες", γιατι φιλες σου, δεν ειναι.. και ειναι και κατινιτσες της συμφορας..
καμια φιλη σου δεν θα σου πει "γιατι δεν εχεις γκομενο " και "τι συμβαινει με σενα και δεν μας φερνεις γκομενους;".....
07-01-2025, 08:50 #72
Μάλιστα δλδ αν πηγαίνεις στο κλαμπ με τις φίλες σου ( το γράφει η ίδια ) πρέπει να ""πηδιεται " ...μάλλον όσοι κλαμπαρουν 2-3 χιλιάδες κόσμος σε ένα κλαμπομαγαζο πηδιουνται όλοι εκεί μέσα στις τουαλέτες..πρέπει να έχει το μαγαζί καμία 200αρια wc να χωρανε όλοι ...αυτό δεν είναι κλαμπ είναι ξενοδοχείο 5στερο που περιγράφεις
Κ επειδή εσύ δεν είσαι ο ελον μάσκ, να μην γίνουν κ υπόλοιποι έτσι ...ούτε να κλαμπαρουν , ούτε να αισθάνονται επιθυμητοί ,ούτε να βολταρουν κλπ μην χαλάσει το καλούπι ...
Το ότι εσύ επιλέγεις εσωστρέφεια κ νετφλιξ δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι εσωστρεφης η' νετφλιξακιας και θέλει ντε και καλά την μούχλα μέσα στο σπίτι ....είτε με είτε χωρίς φάσμα .
Τελευταίο παράδειγμα θα σου δώσω για τους νικητές της ζωής , στον μαραθώνιο της Αθήνας τον κλασσικό , κάθε χρόνο τρέχουν σε καροτσάκι με συνοδό μερικοί αθλητες με κινητικές ιδιαιτερότητες . Δεν φαίνεται να τους αρέσει κ πολύ το νετφλιξ ....
07-01-2025, 19:38 #73
Ρε μανία με το νέτφλιξ. Εγώ χρόνια δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, πάω έξω περπατάω, δουλεύω επαρχία και συντηρούμαι μόνος μου, έχω σπουδάσει και εξωτερικό, το νέτφλιξ το ανέφερες εσύ αρχικά υποτιμητικά για τα ζευγάρια που κάθονται όλο μέσα, δηλαδή εσύ νομίζεις ότι όλοι θέλουν να πηδιούνται όλη την ώρα, επειδή το κάνεις εσύ? Μαγκιά σου που το κάνεις, αλλά η κοπέλα ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ τόσες μέρες, δεν είναι τέτοιος τύπος!
07-01-2025, 23:41 #74
Απλά μέναμε σε περιοχή που φτάνει-38⁰C και η μέση θερμοκρασία ήταν γύρω στο -19⁰C για αρκετό καιρό. Δεν έχουμε και μέσο οπότε δύσκολη η μετακίνηση εκτός του καλοκαιριού. Και δεν ήξερα τι κάνουν οι ντόπιοι εκεί, πως βγαίνουν και πως γλεντούν για να προτείνω ιδέες. Μου αρέσει και κάποιες φορές η ρουτίνα και ξεχνιέμαι να την αλλάξω και δεν το έχω με το να κανονίζω πράγματα. Συνήθως περιμένω από την παρέα να αποφασίσει και λεω εγώ το ναι ή το όχι αν θα πάω. Ειδικα αν είμαστε σε περιοχή που δεν γνωρίζω.
Όλα μου αρέσουν, και μια παρέα που βγαίνει σε άλλο μέρος κάθε βδομάδα και μια παρέα που κάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια. Βρίσκω ευχαρίστηση σε όλα.
Μου είπε ότι αν με ενδιαφέρει είναι ευχαρίστως διαθέσιμος να βγαίνουμε ακομη καθιας μην θέλει "αληθινή σχέση". Δεν ξερω μου φαίνεται πως έχει θυμώσει που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε αλλά του λείπει η συντροφιά. Και εμένα μου λείπει αλλά θα ήθελα να επενδύει παραπάνω στην σχέση.Last edited by Wrongplanet; 08-01-2025 at 01:43.
08-01-2025, 22:36 #75
Αυτά που γράφει είναι όσα πιστεύει ένας άνδρας μισογύνης με μπόλικη δόση τοξικής αρρενωπότητας σαν κερασάκι στην τούρτα, και που πλασάρει τον εαυτό του ως ένα υπερσεξουαλικό ον, με έμφαση στο γεγονός ότι αποτελεί δώρο για τις γυναίκες και η ύπαρξή του μόνο στον πλανήτη Γη. Από την άλλη, αυτά τα συνεχόμενα σχόλια για το νετφλιξ, τις ταινίες και την αγκαλιά, τα κάνει γιατί αντιδιαστέλλει τον εαυτό του με αυτόν που επιθυμεί στη σχέση του τρυφερότητα, χάδι και μοίρασμα εκτός του σεξουαλικού. Ο τρόπος που υποτιμά όσους άνδρες θεωρεί κατώτερους επειδή επιθυμούν άλλα πράγματα, και τους αποκαλεί σοφτ και σχεσάκηδες, είναι συστατικό της κυρίαρχης αφήγησης της πατριαρχίας. Είναι το θείο δώρο σε κάθε γυναίκα, και όποια τον έχει θα πρέπει να του δείχνει ευγνωμοσύνη μέρα νύχτα και να του πλέκει το εγκώμιο, γιατί είναι ένας και μοναδικός (πέφτουλας και ανίκανος για σχέση στην πραγματικότητα).
*και τώρα θα έρθει η τυπική του απάντηση για τις φεμινίστριες, τις φεμιναζί, τις μίσανδρες, κτλ, επίσης χαρακτηριστική απόκριση όποιου η ατζέντα δέχεται κριτική. Τζοβάνι, κράτα το πουλί σου στο κλουβί του, και πάψε να μας το κοπανάς σε κάθε ποστ λες και καιγόμαστε όλα τα θηλυκά για πάρτη σου. Και, πάρε κι αυτό το σόνγκι, γιατί σε σκέφτομαι να το χορεύεις ως Sex Machine κι εσύ και γελάω.
https://www.youtube.com/watch?v=AVZwejaNmbw