Results 76 to 90 of 105
Thread: Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
-
08-01-2025, 23:45 #76
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:37.
- 09-01-2025, 00:36 #77
Αναφέρεσαι στις γυναίκες ως μουνάρες, που από εμένα ερμηνεύεται ως "η αξία σου είναι αυτή που σου δίνει ένας άνδρας και το πόσο μετράς στην πατριαρχική αγορά", αν δηλαδή το σώμα μου δεν είναι στα στάνταρ σου, δεν υπάρχω; Αν το σώμα μου είναι χοντρό και δεν είναι ξυρισμένο; Αν δεν είναι λεπτό, υπέροχο, γλυπτό του παρθενώνα λολ, δεν αξίζω ως γυναίκα; Εσύ θέτεις αυτά τα στάνταρντς και τα στάνταρντς είναι τα καπιταλιστικά, οπότε πάψε να κοπανάς αυτά για την πάντειο και τις βλακείες για το τι είναι ΑΝ-δρας, ομιτζί, ή το άλλο για το υπερδραστήριο πουλάκι σου, για το οποίο χεστήκαμε, ο ίδιος το έχεις ανάγκη να το θυμιατίζεις, λες και θα σου μαραθεί αν δεν το κάνεις. Αν στο πόσα έχω συμφωνήσει μαζί σου είναι το μοναδικό ένα που έχω ποτέ συμφωνήσει, και που το ξανασκέφτομαι, έχω αυτό το κακό, να γυρίζω να σκέφτομαι και πάνω σε όσα εγώ έχω πει, δεν έχω το αλάνθαστο, κι εγώ ζω στο ίδιο σύστημα καταπίεσης που ζούμε όλες οι γυναίκες, κι έχω εισπράξει τη βία του ουκ ολίγες φορές. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών, πώς θα ήταν αυτό δυνατόν, μιλάω για την πάρτη μου, πως μέσα στην αφήγησή σου βλέπω διάφορα. Το ζήτημα είναι ότι εσύ ιεραρχείς τις γυναίκες σύμφωνα με την εμφάνισή τους (θεομουνάρες vs τι; Με ποιανού τα πρότυπα κρίνεται ένα σώμα; Απέναντι σε τι ακριβώς;) και γενικά μας έχεις γράψει τι σε καβλώνει, πάμπολλες φορές, οι γυναίκες δεν υπάρχουν για την ματιά σου ούτε για την επιθυμία σου, αυτό το καταλαβαίνεις άραγε; Είναι λες και πιστεύεις ότι θα τρέξουμε να γίνουμε αρεστές σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα (που είναι και αυτά του καπιταλιστικού συστήματος btw) και θα πρέπει να ντρεπόμαστε αν έχουμε κιλά, αν δεν ξυριζόμαστε, αν δεν φοράμε το ένα ή το άλλο, αν αν αν. Χεστήκαμε για τα αν σου, να τα βράσεις να τα φας.
09-01-2025, 02:43 #78
Βρε σεις
Δεν αρέσει σε καποιους να κάθονται μέσα και να βλέπουν συνέχεια ταινίες. Είτε το θεωρούν κάτι που κάνουν μόνοι τους ή περιστασιακά. Όχι με την σχέση τους. Ωραίο είναι αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι. Αυτοί που το απολαμβάνουν δεν πιανουν μούχλα.
Εγώ πάντως ένα ήθελα να εχω πιο πολλές καλές εμπειρίες για να μην νιώθω απελπισία.
Επίσης θεωρώ ότι οι σχέσεις είναι πολύ πιο χαλαρές από ότι νομίζω και πολύ ατομικιστικές. Δηλαδή θέλει ψάξιμο για να βρει κάνεις κάποιον που θέλει κάτι σοβαρό και επίσης να μπορεί να το διακρίνει.
Ο καθένας προσεγγίζει αυτό το θέμα ανάλογα με τον εαυτό του. Απλά καλό θα είναι να γίνεται ξεκάθαρο, ειδικά αυτοί που έχουν πιο χαλαρές φάσεις. Γιατί μπλέκει σχεσακιας άτομο με καποιον/α που είναι χαλαρός και πληγώνεται.
Προσωπικά θα ήθελα είτε να κάνω μόνο σοβαρές γνωριμίες, είτε να έχω καλές έμπειρες και φλερτ και σε κάποιες φάσεις σοβαρες καταστάσεις.
Πάντως συνομιλήσαμε και μου μίλησε απαξιωτικά. Με πρήζει να μείνουμε φίλοι κλπ αλλά μου λέει συνέχεια ότι δεν τρελαίνεται για εμένα και οτι δεν νιώθει αγάπη και ρομαντισμό. Αλλά με ρώτησε 50 φορές αν θα ήθελα να μείνουμε φίλοι... και εραστές.
Θα ήθελα να αρχίσω να κοιτάω για κάτι άλλο.
Ψιλοντρεπομαι που δεν έχω ήδη μακροχρόνια σχέση ενώ γνωρίζω ατομα μικρότερα που έχουν/είχαν. Κάθομαι παρακαλαώ έναν που με έχει γραμμένη στα πιο παλιά του παπούτσια.
Άλλες τους εχουν 5-5 και τις θέλουν. Τρατζικ και αποτυχία η φαση μου. Τουλάχιστον οι γάτες με αγαπάνε. Προσέχω αδέσποτα εδώ και χρόνια. Αλλα ποιος νοιάζεται, δεν είμαι εξωστρεφής και δεν φοράω μάρκες ξέρω γωLast edited by Wrongplanet; 09-01-2025 at 03:14.
09-01-2025, 08:18 #79
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!! και θα στο αποδειξω με απλα λογια !!!! χιλιαδες χρονια πριν γεννηθεις υπαρχουν καποια προτυπα γυναικειας ομορφιας . το οτι σημερα υπαρχει το ινστα και οι πλατφορμες που η καθε μια βαζει τα καλη της στην οθονη , δεν φταιει ο τζιοβανι και ουτε ο καπιταλισμος . πρεπει σιγα σιγα να βαζεις το μυαλο σου να λειτουργει σε αλλα μηκη , προοδευτικα και οχι περιχαρακωμενα για να εχεις μια συνολικη και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ολιστικη οπτικη . το φλερτ υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια και δεν το ανακαλυψε ο μπακουνιν , ουτε οι αναρχομπαχαλοι . πχ ακομα και σε απομονωμενες κοινωνιες , χωρια στην αφρικη , που ουτε νετφλιξ εχουν , ουτε ινστα , γινονται εκδηλωσεις στα village για το περιφημο too know as better . δεν ερχεται ο αναρχομπατσος να προπαγανδισει , φεμινστικα προτυπα στο φλερτ , στο σεξ , κλπ ....υπαρχουν οι ΟΡΜΕΣ , τα ενστικτα , οι χημειες και οι μυρωδιες ...εκτος αν δεν εισαι θηλαστικο και ανηκεις στις αμοιβαδες .
παμε τωρα στα προτυπα γυναικειας ομορφιας . ( οι γυναικες επιλεγουν με καποια αλλα ανστιστοιχα προτυπα , το αρσενικο ) . η γυναικεια ομορφια , εδω και χιλιαδες χρονια λοιπον εχει καποια προτυπα . στην συγχρονη εποχη , ο καλωπισμος παιρναει απο χιλιαδες σταδια . βιομηχανια ομορφιας . η οποια δεν ειναι μονο το σωμα στις πασαρελες ...εχεις μοδα ρουχων , περιποιησης , ψευτικα βυζια , χειλη , μποτοξ , λειζερ , πιλινγκ , αγγουρια στα ματια , πουδρες , κραγιον , και τοοοοοοσσσσσσααααα πολλα . δεν σε υποχρεωνει κανενας τζιοβανι να πας να βαλεις στηθος , ουτε να βαλεις χειλη , ουτε πιρσινγκ , ουτε πως θα ντυθεις . οι γυναικες πανε και αναλογα την εικονα που θελουν για τον ευατο τους προχωρουν στην επιδιορθωση προφανεστατα λογο αρχαιγονων ενστικτων και οχι πατριαρχικα που τσαμπουνας εδω μεσα .
τωρα στην εννοια της μ%%ναρας , το μ%%ναρα ειναι μια εκφραση σε αντιδιαστολη με το νετφλιξ . δλδ οταν εχεις μια γυναικα διπλα σου , την οποια την γουσταρεις (αναλογα με τα προτυπα του καθενος ) , δεν θα ασχοληθεις με το app αλλα με την γυναικα ....τωρα εσυ που ποινικοποιεις το σεξ , λογο φεμινισμου , το ζητημα ειναι ξεκαθαρα δικο σου .
αρα αυτα που λες για ξυρισματα κλπ ....πρωτα οι ιδιες οι γυναικες ξεκινανε τις αποτριχωσεις απο νεαρες ηλικιες , οχι γιατι το ζητησε ο τζιοβανι , αλλα το ζητανε οι ιδιες ....δεν υποχρεωνει κανενας τζιοβανι να βαλεις κανενα σεξυ μπικινι , . οι ιδιες οι γυναικες μπαινουν σε αυτες τις διαδικασιες λογω της φυσης τους !!! ΘΗΛΥΚΟ !!!!
αρα οτι γραφεις ειναι βαθια παλαιολοληθικο , αναχρονιστικο , δεν ισχυει , δεν υπαρχει ....
υγ. σιγα κιολας μην ειμαι και κριτης στο gntm .
09-01-2025, 08:49 #80
09-01-2025, 11:35 #81
Γράφω στο θέμα άλλου, αλλά θέλω να το γράψω, γιατί όπως το σκέφτομαι εγώ, μπορεί κι άλλ@ να το σκέφτεται. Έγραψες τη λέξη ΘΗΛΥΚΟ, έτσι, με κεφαλαία. Και ότι μπαίνουν οι ίδιες οι γυναίκες σε αυτό τον καλλωπισμό, γιατί αυτή είναι η φύση τους. Δεν ισχύει. Δεν υπάρχει καμία φύση στην οποία όλες οι θηλυκότητες πέφτουν εκεί κι έτσι "από τη φύση τους" κάνουν το ένα ή το άλλο. Κάποιες θηλυκότητες εκφράζονται εντελώς διαφορετικά από ό,τι περιέγραψες, όμως αυτοπροσδιορίζονται έτσι, αυτές οι θηλυκότητες λοιπόν δεν υπάρχουν; Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για το τι κάνει μία γυναίκα, γιατί ΔΕΝ είμαστε Μία Γυναίκα, καθεμιά εκφράζει την εαυτή της με όποιον τρόπο διαλέξει και ό,τι την εκφράζει τη στιγμή εκείνη (ούτε καν στατικός είναι ο τρόπος που αισθανόμαστε ή βιώνουμε μέσα στο χρόνο λέω εγώ).
Και κάτι άλλο. Επειδή αναφέρεις συνέχεια την ταυτοποίηση γυναίκα ίσον μουνί, δεν υπάρχουν γυναίκες χωρίς μουνί; Αυτή την ταύτιση με τη βιολογία και τα γεννητικά μας όργανα την έχεις σκεφτεί; Δεν υπάρχει γυναίκα ίσον ζητάει μπικίνι, όπως δεν υπάρχει άνδρας ίσον ζητάει κοστούμι ξερωγώ. Είναι άσχετα, είναι προσωπικά γούστα και επιλογές, αλλά κι εκεί υπάρχει μία κυρίαρχη εικόνα, που σύμφωνα με αυτήν ορίζεται η ομορφιά. Για παράδειγμα, το ξυρισμένο κορμί, το λεπτό κορμί, το γυμνασμένο κορμί, κτλ, είναι επιθυμητά στοιχεία στον ορισμό της κυρίαρχης εικόνας για την ομορφιά. Γι αυτό δεν απάντησες στο χοντρό σώμα, ή στο αξύριστο, και εν πάσει περιπτώσει, γιατί θα πρέπει να σε ρωτήσει κάποια για το αν σε καβλώνει η μαυροκόκκινη σημαία και το λες και το ξαναλές; Ή τη Μποφίλιου, στοίχημα οτι ο λόγος που την αναφέρεις είναι που έβαλε την παλαιστινιακή κεφίγια. Έπεσα μέσα;
Και, για να απαντήσω λίγο και στο WrongPlanet, θα μπορούσες αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις στο φιλαράκι για το οποίο συζητάς;
09-01-2025, 12:10 #82
Ο καταναλωτισμός φτιάχνει τα πρότυπα. Νομίζω το ξύρισμα στις γυναίκες το ξεκίνησαν εταίρες που πουλάνε ξυραφάκια μέσω των διαφημίσεων. Έλεγαν στις γυναίκες ότι για να φοράτε φόρεμα είναι πιο αισθητικό να ξυριζεστε. Παλιά που διαφήμιζαν με αφίσες και μετά όταν ήρθε η τηλεόραση.
Εγώ όταν κατέβασα τιντερ, οι περισσότεροι μου είπαν ότι θέλουν κοπέλα με σώμα καρντασιαν και για αυτό μου έριξαν άκυρο. Χωρίς να είναι οι ίδιοι μεσα στα πρότυπα ομορφιάς... Δεν ξέρω γιατί πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι μάρκετινγκ για να χτίζουν βίλες οι πλαστικοί. Μπορεί να θεωρούν ότι σαν άντρες δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις από την γυναίκα και μια από αυτές είναι να είναι όμορφη.
Μου μίλησε άσχημα και δεν ξέρω τι να του πω. Όσο μιλάγαμε απλώς μου έλεγε ακόμη πιο άσχημα λόγια. Δυστυχώς έκρυψα πολλά πράγματα που νιώθω μήπως και μαλακώσει αλλά αντιθέτως γινόταν πιο απότομος.
09-01-2025, 12:54 #83
μην με πας σε γουοκ ατζεντα . εχει χιλιοαπαντηθει οτι η ατζεντα του χολιγουντ ειναι ξεκαθαρη μια μπιζνα του μαρκετινγκ . αν δεν θελεις να παραδεχθεις , οτι ολο αυτο το οποιο λεγεται σοσιαλ μιντια ( τικ τοκ , ινστα , φβ , πλατφορμες διαμοιρασμου , reels , tube κλπ κλπ κλπ ) ειναι μια ξεκαθαρη διαφημιση προιοντων . με το τελειωμα της γουοκ ατζεντας , θα βγει στο προσκηνιο κατι αλλο .
παμε τωρα στην ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ , δεν σε υποχρεωνει κανεις να ακολουθησεις κανενα προτυπο , βιολογικο , ομορφιας , αυτοπροσδιορισμου . το 99% της βιομηχανιας μοδας ασχολειται με την γυναικεια - θηλυκη ομορφια , περιποιηση , ρουχα κλπκλπκλ . αρα υπαρχουν δις εκατομμυρια γυναικες που ασχολουνται με ψωνια , θηλυκοτητα , περιποιηση , καλοπισμο . ενα παραδειγμα ΑΠΛΟ ...βγες ξερω γω στην γειτονια σου και δες ποσα καταστηματα γραφουν στην ταμπελα ...ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ , βαψιμο νυχιων κλπ ...ξερω γω , ποσα κομμωτηρια ...βαφες , βλεφαριδες κλπ ....
εσυ ακολουθεις στο σωμα σου , κεφαλα σου , αιδοιο σου , οτι θελεις να κανεις . αυτη ειναι η ελευθερια του ατομου .
αυτο ελειπε να ζητησω την αδεια σου , του αναρχομπατσου δλδ , πως θα δω ερωτικα μια γυναικα . εσυ μπορει να την βρισκεις , με δονητη , σκυλο , αλλη γυναικα , μπορει και καθολου . εμενα γιατι να με απασχολησει εσυ πως την βρισκεις ? Χ$$στηκαμεν πως την βρισκεις και αν την βρισκεις . ειναι ζητημα δικο σου . δεν σε υποχρεωνει κανεις λοιπον να τρεχεις σε κανενα μολλ , κανενα κομμωτηριο , κανενα στουντιο ομορφιας . επειλεγεις τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τροπο ζωης .
παμε τωρα στο χοντρο σωμα , δλδ πως το εχεις στο μυαλο σου ...βγαινω στον δρομο και βρισκω καποιον χοντρο/χοντρη και του λεω χασε κιλα ? τι με νοιαζει εμενα παλι ,αν ο αλλος ειναι 200 κιλα
παμε τωρα στο αξυριστο , αυτο ειναι στην αισθητικη του καθενος ...εγω πχ δεν μου σηκωνεται στην αφανα . ειναι δικο μου αυτο ,δεν σου ζητησε κανεις να ξυριστεις για παρτη μου ....αλλος γουσταρει αφανα ας πουμε ...
τρως πολλα κολληματα
με την boφιλιου θ ασχοληθω σε πολιτικο επιπεδο καποια στιγμη . οσο για την εντεχνη φυση της , δεν ειμαι του εντεχνου και οτι πρεσβευει αυτο .γιατι δεν πρεσβευει αυτα που λεει , αλλα μανιπουλαρει ....(το ετνεχνο γενικα )
09-01-2025, 13:55 #84
09-01-2025, 14:21 #85
παμε παλι την αλφαβητα , οτι βλεπεις και ακους γυρω σου , ειναι ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ . θα παρει το think tank μια φραση που ειχε υποθει καποτε και θα την κανει σημαια για την βιομηχανια , ειτε λεγεται μοδα , πρωιναδικο , κομματα , πολιτικες οργανωσεις .
πχ ο τραμπ τωρα αλλαζει ατζεντα , οι ποροι θα διοχευτευθουν αλλου . σε αλλα <<κολπα>> .
δεν υπαρχει καμια κουλτουρα , υπαρχουν ΛΕΦΤΑ . οπως και εσυ φυσικα ακολουθεις μια κολτουρα του αναρχομπατσου , οποτε η ταση σου , η φιλοσοφια σου , τα χωνει εκει . airbnb εξαρχειο , καφεδες και τζιπουρα στον εναλλακτισμο ..ε τα ιδια πρσεβευει και το boφιλιου και η καθε boφιλιου.
και θα σου απαντησω τωρα στο γελοιο που κανουν ολοι οι αριστερουληδες εδω . ξεκινανε τα τσιτατα , αλληλεγγυη ,αλλα ο μισθουλακος πεφτει .
βλεπε τι επαιξε με κασσελακη να μην χαλασει η σουπα του τσυριζα . προφανως για την καρεκλα και τα λεφτα ....
ε τωρα τι boφιλιου και μπαλαιστινη δλδ ...η οποια ειναι δηλωμενη κουκουε , τρατζικ . μαρξιστρια , δλδ το κεφαλαιο και ο εργατης ...ενω οι εβραιοι στο αουσβιτς ηταν οντως εργατες και μετα σαπουνι στις στοες . τωρα η΄δουλευομαστε μεταξυ μας , η΄εχεις παρει αγκαλια τον δονητη .
μου θυμιζει ενα καραβι για την γαζα και μετα οι αριστεροι υπεγραφαν επι τσιπρα δουλιτσες με τον νετανιαχου .
οι εβραιοι λοιπον μετα την γενοκτονια των γερμανων και τα στρατοπεδα συγκεντρωσεων, εχει μπει στο ντι εν ει τους , οτι με ενοχλει το σφαζω . αλλα περα απο την μαντιλα , δεν μου λες ..εχεις εναν ισραηλινο στρατο με συστηματα που δεν εχει κανεις αλλος τριγυρω και πολεμικη μηχανη . ΘΕΛΩ λοιπον να μου απαντησεις , οταν μπηκαν τα τζιχαντια στο rave παρτυ , πιστεψες εσυ και ολοι οι αναρχομπατσοι οτι οι αλλοι θα καθοντουσαν να τις τρωνε μαλλον ....γιατι ειναι οφθαλμοφανες οτι 200 τζιχαντια με gopro θα γινοντουσαν αλοιφη μαζι με ολη την παλαιστινη , λιβανο κλπ ...αλλαχου ακ μπαρ . εδω ο τζολανι εγινε κυρια ...κουστουματος ....
09-01-2025, 15:13 #86
Ναι, και μετά απ'όλα αυτά, και το ωραίο σου σχόλιο για τον δονητή, αποφάσισα ότι χάνω το χρόνο μου, και έχω διάβασμα να κάνω. Αντίθετα με σένα, κύριε cis λευκέ άνδρα, εγώ έχω βιαστεί, έχω υποτιμηθεί γιατί είμαι θηλυκό, με έχουν αποκαλέσει χαζή γιατί είμαι θηλυκό περήφανα αρσενικά, θέλουν να καθορίσουν τι θα σκέφτομαι και πώς θα το λέω, κάτι τύποι σαν εσένα, τυχαίοι και πλεμπαίοι. Που πολύ εύκολα ξεχνάνε πως υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν καθημερινά από τη βία της πατριαρχίας, κι αυτό δεν είναι "γουόκ ατζέντα", είναι πραγματικότητα. Γυναικοκτονίες, βιασμοί, τραμπουκισμοί, αυτά δε βλέπω και πολύ να σε αφορούν, έτσι; Κι επιλέγω να αφουγκράζομαι και να διαβάζω και να μαθαίνω, όχι γιατί είμαι σωτήρας, αλλά γιατί βιώνω καταπιέσεις και βία μέσα στην κοινωνία που ζω. Όσο για σένα, ξέρω τι διαβάζω και βλέπω καλά τι καπνό φουμάρεις.
09-01-2025, 18:22 #87
αυτο με το sic λευκος ανδρας , δεν το πολυκαταλαβα , αλλα μαλλον εγχρωμοι ,πακι , μουσουλμανοι , λατινοι , οπαδοι της ΡΟΜΑ , δεν βιαζουν γενικα γριες , δολοφονουν γερους για μερικα ευρω , η΄καποιος μπαλαιστινιος τρεχει με σπαθια στα εξαρχεια και κυνηγαει γυναικες , ενω κατι ιρανοι λιθοβολουν γυναικες ...
η΄δεν στα εχουν πει καλα εκει στην χειραγωγηση η΄ η γουοκ ατζεντα ειναι αλα καρτ φαινεται .
παμε στον δονητη , ο δονητης δεν ειναι κακο πραγμα ειναι σεξουαλικο βοηθημα ( ανοιξτε λιγο το μυαλο σας )
παμε τωρα στον καπνο που φουμαρω ......για πες μας , να μαθω και εγω τι φουμαρω . εχεις το χαρισμα φαινεται επειδη βλεπεις τι γραφω .
στα υπολοιπα περι βιασμους , καταπιεση , βια , τραμπουκισμους , πατριαρχια , χαζη , ηλιθια ...θελω μια απαντηση νηφαλια ....ΕΓΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
09-01-2025, 19:01 #88
Αυτά με τα cis λευκός τα λένε στην Αμερική που έχουν αλλα θέματα. Εκεί μένουν πολλές φυλές μαζί και υπάρχει ρατσισμός και σε κάποιες περιοχές ακραίος. Και τα πρότυπα ομορφιάς βασίζονται στα λευκά χαρακτηριστικά σε σημείο να τρώνε μπουλινγκ όσοι έχουν πχ πολύ σγουρά μαλλιά.
Στην Ευρώπη υπάρχει θέμα με μεταναστευτικες ροές που δεν θέλουν να αφομοιωθουν. (Βλέπε Σουηδία) - και πάτησε να δεις θέματα με βιασμούς, όπου βιάζουν 4 ας πούμε μια Ευρωπαία και λενε στην αστυνομία ότι δεν ντύνεται σεμνά όπως οι δικές τους γυναίκες και για αυτό το άξιζε
09-01-2025, 19:37 #89
Αυτό με τις κοπέλες με τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά που είναι δήθεν πιο ελκυστικές, μπορώ να πω 100% ότι δεν ισχύει. Οι άνδρες και οι γυναίκες από ένστικτο θέλουν να μεταδώσουν στους απογόνους τους τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, ένας/μια μελαχρινός/ή θεωρεί πιο ελκυστικό έναν/μια μελαχρινό/ή και ένας/μια ξανθός/ιά πιο ελκυστικό ταίρι τον ξανθό/ιά. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι άντρες είναι προς μελαχρινό, οπότε οι μελαχρινές έχουν περισσότερη πέραση. Τα γαλάζια ή πράσινα μάτια ναι, ενισχύουν κάπως μια όμορφη εμφάνιση.
Αν και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Είναι και θέματα χαρακτήρα, αυτοπεποίθησης, σωματικής και ψυχικής υγείας. Ως άτομο με αυτισμό, ίσως δεν έχεις τόσο αναπτυγμένες τις κοινωνικές και επικοινωνιακές σου δεξιότητες, γι αυτό δυσκολεύεσαι. Στις Η.Π.Α. έγιναν κοινωνιολογικές έρευνες σε αυτιστικά άτομα και το 50% ζει όλη τη ζωή του με κάποιο μέλος της πατρικής οικογένειάς του. Το 20% δεν είχε εργαστεί ποτέ και μόλις ένα 10% ήταν παντρεμένοι.
Όσο για τις εφαρμογές γνωριμιών, νομίζω είχες γράψει ότι έμπαινες και όσο ήσουν ανήλικη. Έχε υπόψιν σου ότι στις εφαρμογές τα 2/3 των χρηστών είναι άντρες και μόλις το 1/3 γυναίκες και αυτό δείχνει ποιο φύλο δυσκολεύεται περισσότερο να κάνει σχέσεις και ψάχνεται στις εφαρμογές. Επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών των εφαρμογών ΔΕΝ επιθυμούν "σοβαρή σχέση", αλλά κάτι εφήμερο. Για να μη θίξουμε το ποσοστό των παντρεμένων που ψάχνουν για μια περιπέτεια μέσω εφαρμογών, αποκρύπτοντας από τους άλλους ότι είναι παντρεμένοι.
Το κακό είναι ότι δεν έχεις βοήθεια και στήριξη από την οικογένειά σου. Το να σου λένε να μιμηθείς κάποια άλλη και να σε κάνουν να νιώθεις ζήλια για την άλλη κοπέλα, είναι ό,τι πιο αντιπαιδαγωγικό. Μάλλον σε σύγκριναν και με την αδερφή σου, οπότε δημιούργησαν κάποιον ανταγωνισμό μεταξύ σας, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας σας.
Σημασία έχει να αποδεχτείς τη διαφορετικότητά σου, να αλλάξεις όσα μπορείς να αλλάξεις και να αποδεχτείς αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις. Σε αυτό έπρεπε να σε βοηθήσουν οι γονείς σου, να σε στηρίξουν οικονομικά από τα 18 σου μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών σου, ακόμα και σε ιδιωτική σχολή, και να σε αποδεχτούν.
09-01-2025, 19:42 #90
το εχω ακουσει απο πολλες , οτι το προτυπο γυναικας ειναι καρντασιαν πλεον . εδω εχουν φερει το καθε σκουπιδι τραπερ , και μεσα απο κλιπακια στο ινστα προαγει ενα τροπο ζωης . λεφτα , φλεξ ,μαλλι πατινα .
η αμερικη ειναι μια αλλη κοινωνια και αναλογα την πολιτεια που μενεις διαμορφωνονται τα προτυπα . βεβαια η καλιφορνια και η νεα υορκη εχουν τα σκηπτρα . η βιομηχανια ειδικα του κινηματογραφου με δις εκατομμυρια τζιρο διαλεγει τι θα προβαλει . παντως ολες στα ινστα τους , ξυρισμενες απο πανω μεχρι κατω και λευκανση πρωκτου , μοδα , ταξιδακια και κοκτειλ με φουλ ατζεντα και τα ιδιωτικα τζετ πανε και ερχονται .
τωρα ευρωπη ναι παιζουν πολλα , αλλα το ζητημα ειναι ξεκαθαρα εργατικη δυναμη (φτηνη ) , ομως χιλιαδες εχουν αφομοιωθει . εγω παντως βλεπω μουσουλμανες με τις μαντιλες αγκαλια φουλ στα Mall , pink women , nike , zara κλπ κλπ κλπ κλπ , καφεδες και εξοδους ...ενταξει χωρις νυχτα και αλκοολ εχουν δικα τους στεκια .
για τους βιασμους που λες , επειδη μας τσαμπουναει την μπατριαρχια η αλλη , οι μουσουλμανοι ειναι φουλ μπατριαρχες ΟΜΩΣ στις μουσουλμανικες χωρες οι γυναικες εχουν σηκωσει κεφαλι ( ενα θετικο των app , insta , κλπ ) και οσες μενουν ευρωπη τελειως διαφορετικο τροπο ζωης ...μαντιλα μεν , μοδα δε ! ταξιδακια , νησακια , και το στορυ παει φουλαριστο ....τα καλα του καπιταλισμου ...εχω γνωρισει μερικες σε κοινωνικο επιπεδο ...αλλαχ μεν , mall δε ...εχουν αλλαξει πολλα δλδ και τροπο ζωης ...οπως αντιστοιχα και ανδρες μουσουλμανοι εχουν αρχισει η νεολαια να σκεφτεται αλλιως ....το IPHONE ξεπουλαει ...
αρα οι κoiνωνικες δομες αλλαζουν ραγδαια , τωρα τι μπακουνιν και αναρκια που λεει η αλλη και φεμινισμο ειναι demode