Εχετε νοιωσει ποτε πως η γη δεν εχει κατι αλλο να σας προσφερει; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    και σε ρωταω ανοιξη,τελικα τι ειναι αυτο το ανωτερο;

Junior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εγω θα ελεγα το αλλο...εχετε νοιωσει ποτε οτι η γη εχει να προσφερει τα...απειρα αρκει να απλωσετε το χερι σας και να δρεψετε τους καρπους αλλα κατι να σας εμποδιζει?
    polu sosto auto

Senior Member
    Χμμ, το έχω νιώσει κι εγώ.
    Όπως εχω νιώσει και ότι έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ πάνω σε αυτό. Μπορεί όχι ολοκληρωτικό, αλλά έχω.
    Εσύ τι λες Εμπνευστή;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Αν,το πως βλεπουμε την ζωη εμεις ειναι μεριδιο της ευθυνης τοτε το εχουμε.ετσι και αλλιως υπαρχουν στιγμες που η διαθεση μας ανεβαινει οποτε αυτοματα βλεπουμε διαφορετικα μια κατασταση.παρολα αυτα το γεγονος πως μπορει να εστιασουμε σε διαφορετικους τομεις της ζωης και να ξεχαστουμε η ακομα και να αφοσιωθουμε εκει,δεν σημαινει πως καπου στο μυαλο μας δεν ζει και μια σκεψη \"διαφορετικη\"...

Senior Member
    αυτο το ανωτερο ε; δυσκολη ερωτηση...και ομως θα προσπαθησω να στην απαντησω...

Ενα μερος αυτου του ανωτερου κατοικει μεσα στο μυαλο μας...εμεις πρεπει να προσπαθησουμε ωστε να μπορεσουμε να δεχτουμε την χαρη του...Ενα βιβλιο, μια ζωγραφια, ενα ωραιο κειμενο που θα γραψουμε, τελοσπαντων κατι δημιουργηκο που θα μας παει παρακατω...μια γνωση, ενα πιστευω...Κατι που μας ολοκληρωνει και μας εξελισσει...αυτο ειναι το ενα μερος.Το αλλο ειναι το περιβαλλον μας...αν μας ωθει, αν μας υποστηριζει, αν συμμετεχει, αν αναζητει και αυτο, αυτο που ψαχνουμε να βρουμε και εμεις....και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ανθρωπους που ψαχνουν παρομοια πραγματα με σενα...κατι αγνο και αληθινο...

δεν ξερω αν εγινα κατανοητη, δυσκολο να απαντησει κανεις το τι ειναι ανωτερο...ειναι τοσο υποκειμενικο...αλλα προσπαθησα...αν κατι δεν καταλαβες η θελεις διευκρινηση μου λες...

Senior Member
    ξεχασα να πω οτι και η ευαισθησια παιζει μεγαλο ρολο....να ειναι κανεις ανθρωπος και να του αξιζει αυτος ο τιτλος...

Senior Member
    ειχα καποτε μια συζητηση με ενα ξαδερφο για το θεμα του του ανθρωπου ανοιξη.θυμαμαι τοτε ειχαμε καταληξει πως αν εχουμε 2 ατομα σε μια σχεση(οποιαδηποτε σχεση)και ο ενας ειναι πιο αληθινος απο τον αλλον,ο αληθινος θα τραβηξει τον αλλον προς τα πανω και ο λιγοτερο αληθινος προς τα κατω.αν καταφερουν να συναντηθουν καπου στη μεση θα κρατησει αυτη η σχεση,διαφορετικα θα διαλυθει.

Senior Member
    Ορισε την εννοια \"αληθινος\".
    Δηλαδη να προσποιειτε?Και σε ποιον τομεα?
    Της αγαπης?
    Σε αγαπω (και το εννοει) και σε αγαπω (και δεν το εννοει)?Στη συγκεκριμενη ναι αυτος που αγαπα σιγουρα ωθει τη σχεση ψηλα και ο αλλος την υποβιβαζει.

Ουσιαστικα δεν μπορω να ειμαι αληθινος γιατι δεν ξερω ποιος ειμαι...ξερει κανενας ποιος ειναι?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αληθινος ειναι ο ανθρωπος που μπορεις να εμπιστευτεις,που ξερεις πως αυτο που λεει ειναι αληθινο και δεν ειναι συμφεροντολογικο ουτε εχει σκοπο να σε κοροιδεψει.ολοι ξερουμε τι ειμαστε,απλα καμια φορα δεν μας αρεσει και δεν το ψαχνουμε ....

Senior Member
    εχετε καποιο δικιο Empneustn....αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε να βρουμε...αξιζει να εισαι αληθινος...ναι πολλες φορες αποκρυπτουμε την αληθεια αλλα τουλαχιστον δεν λεμε ψεματα, μεχρι που ερθει η στιγμη (μην ρωτας ποια ειναι η καταλληλη ποτε δεν υπαρχει) που νιωθουμε ετοιμοι να πουμε ολα αυτα που αισθανομαστε...δεν εχει νοημα να εισαι ψευτικος, τι σου προσφερει;μονο παραπανω πονοκεφαλο...και πιστευω οτι δεν μας ταιριαζει....ετσι λοιπον θα ειμαστε μια ζωη στην αναζητηση της αληθειας και θα πεθανουμε με αυτην, γιατι ο κοσμος που ζουμε ειναι πλασματικος...επισης πιστευω οτι ναι μεν μπορει να γινει ετσι οπως το λες αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο ψευτικος ανθρωπος καποια στιγμη θα φυγει και θα σου αφησει πληγες...ετσι ειναι κριμα να μπεις σε αυτην την διαδικασια και να χασεις τελικα ενα κομματι του εαυτου σου....

keep_walking πιστευω οτι δεν γνωριζουμε ποιοι ειμαστε, εχουμε μια ιδεα, αλλα οχι ολοκληρωμενη επομενος σε καθε κατασταση μαθαινουμε και κατι απο τον μικρο εαυτο μας....

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    ιολοι ξερουμε τιειμαστε,απλα καμια φορα δεν μας αρεσει και δεν το ψαχνουμε ....

συμφωνω
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    δεν υπαρχει μονο αληθινος και ψευτικος ανθρωπος ανοιξη,υπαρχουν και ενδιαμεσες καταστασεις...και καποιο ατομο που ειναι πιο αληθινο απο σενα δεν κρυβει γιατι δεν χρειαζεται να κρυψει κατι.οπως και ατομα που ειναι πιο ψευτικοι απο σενα κρυβουν ακομα και την σκια τους.η αναζητηση της αληθειας ποναει,γιατι καταστρεφει τον εγωισμο μας.και κατι ακομα,επειδη εισαι αληθινος δεν σημαινει πως θα σε ανταμειψει καποιος,ισα ισα ειναι δυσκολοτερο.αν ηταν ευκολο ολοι θα ηταν...

Senior Member
    Τι λετε ρε παιδια...μην τρελλαθουμε κιολας,δεν εχουμε ιδεα τι ειμαστε και ψαχνουμε μανιωδως πολλες φορες.

Οσο για το \"αληθινος\" οι γυναικες μην μιλανε γιατι εχουν τσκωθει με την αληθεια:P
    Δεν ξερω τι ειναι πιο εκνευριστικο οτι λενε ψεμματα κλπ ή οτι δεν παιρνεις χαμπαρι εσυ τιποτα στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
    Ενω απο την αλλη πα να πει κανα ψεμματακι κανενας αντρας και \"βρωμαει\" απο 10 χιλιομετρα μακρια:P

(Μεταξυ μισοαστειου-μισοσοβαρου)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    για μενα ειναι θεμα ανθρωπου και οχι φυλου.και γυναικες ψευτρες εχω γνωρισει και αντρες.
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Ψεμματα λενε ολοι ακομα και τα κατα συνθηκη...αλλα ποιος λεει επιτυχημενα?
    Ε οι γυναικες εχουν το προνομιο πιστευω.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast