Εχετε νοιωσει ποτε πως η γη δεν εχει κατι αλλο να σας προσφερει; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Originally posted by keep_walking
    Ψεμματα λενε ολοι ακομα και τα κατα συνθηκη...αλλα ποιος λεει επιτυχημενα?
    Ε οι γυναικες εχουν το προνομιο πιστευω.
    Κηπ...οι γυναίκες λένε ψέμματα, όταν πιστεύουν πως δεν αντέχει ο άλλος την αλήθεια....

Senior Member
    Τωρα με τρομαζεις!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Εννοώ, πως συνήθως λέμε ψέμματα στους άντρες όταν πχ, θέλει κάποια να χωρίσει. Τι θα πει στον άλλο? Βαρέθηκα και δεν θελω να είμαστε μαζί, ή στην χειρότερη είμαι ερωτευμένη με άλλον?
    Όχι, θα του πούμε, θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου, να μείνω μονη μου, δεν είμαι εγώ για σχέση και άλλες μπαρούφες, προκειμένου να μη τον πληγώσουμε.
    Εκεί, δεν είναι θεμιτό το ψέμμα?

Senior Member
    Πας να με καθησυχασεις ε? οκ:) και εγω ηρεμησα.

Αλλωστε δεν ξεχναω τις ψεμματαρες που εχω πει και εγω ιδιως οταν επαιζα world of warcraft...και δεν ειχα ορεξη για τιποτα αλλο...πωπω τι ψεμμα ειχα πουλησει τοτε...οχι οτι δεν το ειχε παρει χαμπαρι λεμε τωρα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ti να της πω οτι ειμαι σε ενα dungeon με του διαδικτυακους φιλους μου απο ολο τον κοσμο και παμε να σκοτωσουμε τον Δρακο μπας και καταφερουμε ξερω γω να βρουμε το Εξκαλιμπερ ή κατι τετοιο?

Πας να με καθησυχασεις ε? οκ:) και εγω ηρεμησα.

Μη πέφτεις στην παγίδα.(χι χι)

Αλλωστε δεν ξεχναω τις ψεμματαρες που εχω πει και εγω ιδιως οταν επαιζα world of warcraft...και δεν ειχα ορεξη για τιποτα αλλο...πωπω τι ψεμμα ειχα πουλησει τοτε...οχι οτι δεν το ειχε παρει χαμπαρι λεμε τωρα:P

Βλέπεις λοιπόν? Άντρες-γυναίκες, λέμε ψέμματα, ακόμη και για να αποφύγουμε τη γκρίνια. Σε όλα τα επίπεδα.

Senior Member
    Οχι μονο να αποφυγουμε την γκρινια αλλα και να ωραιοποιησουμε μια κατασταση οπως ειναι η βαρεμαρα :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Μια εξελιγμενη μηχανη ανιχνευσης ψευδους μας χρειαζεται και...δεν προκειται ποτε να ζευγαρωσει κανενας με κανεναν πλεον:P
    Η καταστροφη του ανθρωπινου ειδους...ηρθε με την...αληθεια lol.

Senior Member
    Ασε keep μας κατεστρεψε το ιντερνετ και τα ονλαιν παιχνιδια :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    http://www.friv.com/

εγω εχω κολλησει εδω τον τελευταιο καιρο :)

Originally posted by Mariah
    Οχι μονο να αποφυγουμε την γκρινια αλλα και να ωραιοποιησουμε μια κατασταση οπως ειναι η βαρεμαρα :p
    Αυτό θα ήθελα να το αναλύσεις μαρία...

Μια εξελιγμενη μηχανη ανιχνευσης ψευδους μας χρειαζεται και...δεν προκειται ποτε να ζευγαρωσει κανενας με κανεναν πλεον:P
    Η καταστροφη του ανθρωπινου ειδους...ηρθε με την...αληθεια lol.
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Εννοώ, πως συνήθως λέμε ψέμματα στους άντρες όταν πχ, θέλει κάποια να χωρίσει. Τι θα πει στον άλλο? Βαρέθηκα και δεν θελω να είμαστε μαζί, ή στην χειρότερη είμαι ερωτευμένη με άλλον?
    Όχι, θα του πούμε, θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου, να μείνω μονη μου, δεν είμαι εγώ για σχέση και άλλες μπαρούφες, προκειμένου να μη τον πληγώσουμε.
    Εκεί, δεν είναι θεμιτό το ψέμμα?
    Λεμε ψεμματα στον αλλο επειδη δεν θελουμε να τον πληγωσουμε? Επειδη δεν αντεχουμε μια πιο ειλικρινη κουβεντα?Επειδη χωριζοντας δεν θελουμε να δειξουμε μια αληθινη επιθυμια μας? Να γινουμε αρεστοι κ αγαπητοι φευγοντας απο μια σχεση? Δεν βλεπουμε τον ανθρωπο ως ισο προς ισο? Μηπως σαν κατι καποιον που μπορουμε να διαχειριστουμε καλυτερα, λεγοντας κατι αλλο περα απο την αληθεια?

Σκεφτομαι αν αποφευγοντας να πουμε την αληθεια, αποφευγουμε να βιωσουμε αυτη την πλευρα του εαυτου μας, την λιγοτερο ισως αποδεκτη κ απο μας τους ιδιους.

Σκεψεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Σοφία...μου έχει τύχει να χωρίζω λέγοντας ψέμματα, όταν εβλεπα πως ο άλλος δεν αντέχει την αλήθεια.
    Εμεινα σε δυο σχέσεις μου πολύ καιρό παραπάνω γιατί ο άλλος δεν άντεχε να φύγει...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Σκεφτομαι αν αποφευγοντας να πουμε την αληθεια, αποφευγουμε να βιωσουμε αυτη την πλευρα του εαυτου μας, την λιγοτερο ισως αποδεκτη κ απο μας τους ιδιους.

Σκεψεις.
    Είμαι απολύτως σύμφωνη sofia.

Η αλήθεια δεν είναι εύκολο να ειπωθεί από ανθρώπους που νοιάζονται για το αποτέλεσμά της. Δεν είναι εύκολη η αλήθεια όλες τις φορές. Ακόμη κι αν σκεπάζοντάς την νιώθουμε τύψεις και ενοχές. Γι\'αυτό και οι γυναίκες λέμε περισσότερα ψέμματα. Λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης των επακόλουθων. Δεν είναι εύκολο το ψέμμα είναι γλυκύτερο. (όπως λέει και η υπογραφή μου)
    Προσωπικά με φοβίζουν λίγο εκείνοι οι άνθρωποι που λένε την αλήθεια τους, γιατί δεν νομίζω πως η αλήθεια έχει πάντα μία όψη, μη σκεφτόμενοι του τί θα προκαλέσει.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast