Down the Rabbit hole
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Down the Rabbit hole

Ή αλλιώς οι τρανς άνθρωποι φταίνε για τα πάντα;
    Δεν το πιστεύω πόσο έχει προχωρήσει όλο αυτό.
    Η τεχνολογία δημιουργεί θέματα, όπως και τρόπους περισσότερου ελέγχου, surveillance, αστυνόμευσης (στην Αμερική πιάσανε τον Luigi με ειδικές αναλύσεις προσώπου), αλλά πώς από κει κάποιοι έχουν φτάσει στο να το συνδέουν φεμινισμό, far right, τρανσφοβία, θεωρίες συνωμοσίας, κριτική στο φύλο, αντισημιτισμό, wannabe ενδοκρινολόγοι και βιολόγοι, μαζί με νεοναζί και drag μισητές, antiabortionists. Κι η JK Rowling μέσα; Ρε, τι γίνεται;

Senior Member
    Εύγε Daniel Radcliffe (το γνώριζα ήδη αλλά πρέπει να το βάλω κι εδώ για να καταλαβαίνουν όσ@ διαβάζουν στο τι αναφέρεται).

O Daniel, ή αλλιώς αγαπημένος μου Harry (ναι, διαβάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια), απάντησε στην JK Rowling σχετικά με τα τρανσφοβικά της σχόλια (με λίγα λόγια η Jo πιστεύει ότι γυναίκα σε κάνει η βιολογία σου και η περίοδός σου), που είναι μία τεράστια μαλακία, καθώς υπάρχουν γυναίκες χωρίς περίοδο, χωρίς μήτρα, και πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις που, there you go. Η βιολογία δεν είναι η μοίρα μας. Είναι μια βαθύτατα προβληματική η στροφή που έκανε η JK. Την ίδια στάση με τον Dan έχει κρατήσει και εκφράσει και η συμπρωταγωνίστριά του, η Emma Watson, είναι κρίμα που δεν έκαναν το ίδιο και άλλ@ ηθοποιοί από τη σειρά. Νομίζω πως κι ο αγαπημένος μου Ron Weasley (Rupert Grint in reality) παρόμοια στάθηκε στο πλευρό τους.

https://www.thetrevorproject.org/blo...nder-identity/

Κι η Emma, way to go Emma, εδώ:
    https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-68787258
    Last edited by WildHoney; 11-01-2025 at 01:54.

Senior Member
    Σε εποχές ηθικού παροξυσμού οι ευάλωτες ομάδες είναι αυτές που χτυπιούνται πρώτες. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική, αυτό γινόταν πάντα. Οι διαπλεκόμενες εξουσίες συνεργάζονται σηκώνοντας το δάχτυλο πάντα προς τις μειονότητες. Νομίζω πως (και πάλι), ζούμε σε μια εποχή ηθικού παροξυσμού.

Senior Member
    βαριομουν να γραψω οτι σας εχουμε βαρεθει αλλα με πολυ επιμονη τα καταφερα

Senior Member
    [IMG][/IMG]

Senior Member
    Πόσο μα πόσο τραγικό και επικίνδυνο όμως... Κι εγώ με τη σειρά μου το βρίσκω ανατριχιαστικό.

https://avmag.gr/otan-i-alis-synantise-ton-elon/

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    βαριομουν να γραψω οτι σας εχουμε βαρεθει αλλα με πολυ επιμονη τα καταφερα
    ειστε πολλοι;

Tags for this Thread