Κενά μνήμης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Κενά μνήμης

Αν με γνώριζες θα με έλεγες ήρεμο άνθρωπο, παρόλα αυτά κρατάω πολλά μέσα μου.
    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κατά καιρούς να έχω κάτι ξεσπάσματα επικά.
    Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς ;

Το πρόβλημά μου είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να μην θυμάμαι πολλά από όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτών των ξεσπασμάτων.
    Μόλις μου περάσει ο θυμός, τα βλέπω θολά, σαν να έχουνε περάσει χρόνια από τότε.
    Πολλές φορές δεν μπορώ να θυμηθώ καν τι ήταν αυτό που πυροδότησε την έκρηξή μου.
    Κι η αλήθεια είναι πως με τρομάζει λίγο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν χάνεις τον έλεγχο.
    Σχετικά με το τελευταίο να σημειωθεί πως δεν έχω πειράξει ποτέ ούτε μυρμήγκι.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό ;
    Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει λόγω έντασης ή να το κοιτάξω ιατρικά ;
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Αν με γνώριζες θα με έλεγες ήρεμο άνθρωπο, παρόλα αυτά κρατάω πολλά μέσα μου.
    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κατά καιρούς να έχω κάτι ξεσπάσματα επικά.
    Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς ;

Το πρόβλημά μου είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να μην θυμάμαι πολλά από όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτών των ξεσπασμάτων.
    Μόλις μου περάσει ο θυμός, τα βλέπω θολά, σαν να έχουνε περάσει χρόνια από τότε.
    Πολλές φορές δεν μπορώ να θυμηθώ καν τι ήταν αυτό που πυροδότησε την έκρηξή μου.
    Κι η αλήθεια είναι πως με τρομάζει λίγο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν χάνεις τον έλεγχο.
    Σχετικά με το τελευταίο να σημειωθεί πως δεν έχω πειράξει ποτέ ούτε μυρμήγκι.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό ;
    Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει λόγω έντασης ή να το κοιτάξω ιατρικά ;
    Μην σε ανησυχεί φίλε μου, ο θυμός ως γνωστόν «θολώνει» το μυαλό, οπότε πιθανόν κατά την διάρκεια του επεισοδίου να μην έχεις πλήρη αίσθηση και επίγνωση του τι κάνεις και του τι λες. Οπότε μετά που έρχεσαι στα συγκαλά σου ο εγκέφαλος πιθανόν να «διαγράψει» το περιστατικό, καθώς βρισκόσουν σε φάση σύγχυσης.
    Κάνε το αναζήτηση και στο CHATGPT αν θες! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Κάνε το αναζήτηση και στο CHATGPT αν θες! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Μέσα στο μυαλό μου είσαι.

Senior Member
    καλησπέρα θέλω να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, είπες οτι δεν έχεις πειράξει ούτε μυρμήγκι , όμως όταν θυμώνεις έχεις φανταστεί να το κάνεις? π.χ.να δέρνεις π.χ κάποιον ή και κάτι ποιο σοβαρό....επίσης καλό θα είναι να εντοπίσεις ακριβώς με ποιον και με τι θυμώνεις, περιορίζεις έτσι τη κλίμακα στο να βρεις τι ακριβώς σου δημιουργεί τον πρόβλημα που πυροδοτεί τις εκρήξεις σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    καλησπέρα θέλω να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, είπες οτι δεν έχεις πειράξει ούτε μυρμήγκι , όμως όταν θυμώνεις έχεις φανταστεί να το κάνεις? π.χ.να δέρνεις π.χ κάποιον ή και κάτι ποιο σοβαρό....επίσης καλό θα είναι να εντοπίσεις ακριβώς με ποιον και με τι θυμώνεις, περιορίζεις έτσι τη κλίμακα στο να βρεις τι ακριβώς σου δημιουργεί τον πρόβλημα που πυροδοτεί τις εκρήξεις σου.
    Ναι, σκέφτομαι διάφορα καμιά φορά, αλλά δεν σκοπεύω να τα κάνω πράξη, γενικώς δεν είμαι βίαιος άνθρωπος.

Νομίζω περισσότερο πυροδοτεί τις εκρήξεις μου το γεγονός πως τα κρατάω μέσα μου.