Results 1 to 3 of 3
Thread: Πανικος
-
15-01-2025, 11:14 #1
Πανικος
Καλημέρα.εδω κ 3 μήνες είμαι σε αγωγή με εφεξορ με σταδιακή αύξηση στα 225.το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή μου ,χωρισμός από τοξική σχέση,νέα σχέση κ συγκατοίκηση.φυσικα όλα αυτά επανέφεραν την αγχωδης κατάθλιψη κ ξεκίνησα ξανά αγωγή.το θέμα είναι ότι δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη βελτίωση ,κάποιες μέρες είμαι ήρεμη κ άλλες παθαίνω κρίσεις πανικού κ πέφτω σε κατάθλιψη.το εφεξορ το παίρνω σχεδόν 2,5 χρόνια υπάρχει περίπτωση ο οργανισμός να έχει αποκτήσει κάποια ανοχή?επίσης τις τελευταίες μέρες παίρνω κάτι χάπια κ βιταμίνες για τη γονιμότητα γιατί οι εξετάσεις μου είναι χάλια κ η γυναικολόγος μου είπε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο εξωσωματικής.απο τότε είμαι χειρότερα είχε κάποια ανάλογη εμπειρία ?femara k ovacare βιταμίνες
- 16-01-2025, 12:50 #2
Στοιχειώδη Αγνοήσεις σε Σεξ: Κινήσεις και Фυσιολογικές Ένεργειές.
20-01-2025, 09:05 #3
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάς με όλες τις αλλαγές στη ζωή σου και το άγχος που νιώθεις. Οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορούν να είναι πολύ εξουθενωτικές, ειδικά όταν προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις.
Όσο για το Εφεξορ, ναι, μπορεί να συμβεί να αναπτύξει ο οργανισμός κάποια ανοχή με τον καιρό, και αυτό να κάνει την αγωγή λιγότερο αποτελεσματική. Αν νιώθεις ότι δεν έχεις δει την πρόοδο που περιμένεις, ίσως είναι καλό να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να συζητήσετε αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές. Επίσης, τα συμπληρώματα που παίρνεις για τη γονιμότητα μπορεί να επηρεάζουν την κατάσταση, οπότε ίσως να αξίζει να το συζητήσεις και αυτό με τον γιατρό σου.
Είναι απόλυτα φυσικό να νιώθεις αναστατωμένη, ειδικά με τόσο μεγάλο φορτίο και συναισθηματικές αναταράξεις. Μην ξεχνάς να είσαι καλή με τον εαυτό σου και να παίρνεις το χρόνο που χρειάζεσαι.