Εγώ η γεροντοκόρη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Κάθε πράγμα στον καιρό του ….

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    έδωσες στην εαυτή σου, ;
    εσυ μου θυμιζεις μια αλλη παλαβιασμενη με το ψευδονυμο μερλοτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εσυ μου θυμιζεις μια αλλη παλαβιασμενη με το ψευδονυμο μερλοτ
    Κι εσύ μου θυμίζεις νεοναζί, αλλά δεν το κάνω και θέμα. Μη μου απευθύνεις το λόγο. Δε θέλω κουβέντες με πατριώτες και συντήρηση.

Senior Member
    Βρε δελφίνι μου, έχεις κάνει 2-3 θρεντ που λες το ίδιο πράγμα: Πόσο πολύ θες να παντρευτείς. Δεν είναι αυτοσκοπός ένας γάμος και ούτε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα ήσουν πιο ευτυχισμένη αν παντρευόσουν. Μπορεί να ήσουν και πιο δυστυχισμένη.

Αλλά σε κάθε περίπτωση. Τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής για να βρεις σύντροφο; Δοκίμασες στον κύκλο γνωριμιών σου να βρεις κανένα; Είχες πει ότι έχεις αδερφό. Αυτός δεν έχει κανένα φίλο να σου γνωρίσει που να ενδιαφέρεται για γάμο και συντροφικότητα; Είχες πει ότι πηγαίνεις σε εκκλησία με το παλαιό ημερολόγιο. Ο πνευματικός σου δε σου έκανε καμιά γνωριμία με έναν άνδρα που να ανήκετε και στην ίδια εκκλησία, οπότε θα είναι πιο εύκολο και για αυτόν και για εσένα να αποδεχτεί τα θρησκευτικά σου πιστεύω; Από τη δουλειά σου κανένας νοσηλευτής, ασθενής τίποτα; Καμιά φίλη να σου κανονίσει ραντεβού;

Εφαρμογές, γραφεία συνοικεσίων δοκίμασες; Τι προσπάθειες έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια που θες άνδρα, ώστε να τον βρεις;

Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά. Άσε λοιπόν τις σκέψεις για αυτοκτονία και κοίταξε πώς θα κάνεις δημιουργικά πράγματα και θα απολαμβάνεις τη ζωή. Αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες μαύρες σκέψεις, μίλα με τον ψυχίατρό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Κι εσύ μου θυμίζεις νεοναζί, αλλά δεν το κάνω και θέμα. Μη μου απευθύνεις το λόγο. Δε θέλω κουβέντες με πατριώτες και συντήρηση.
    μην μου απαντας δεν εχεις τιποτα να πεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    με φλερτάρει ένας μαλάκας που τις φλερτάρει όλες
    χαχαχα! εμ ειδες; παντα καποιοι μας θελουν, μονο που δεν μας αρεσουν... καλα σου λενε. κοινωνικοποιησου περισσοτερο να κανεις γνωριμιες. που θα τον βρεις τον ανδρα; στο μπανιο σου;

Senior Member
    "Εγω, ο Κλαυδιος", μου θυμιζει ο τιτλος σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Βρε δελφίνι μου, έχεις κάνει 2-3 θρεντ που λες το ίδιο πράγμα: Πόσο πολύ θες να παντρευτείς.[/B] Δεν είναι αυτοσκοπός ένας γάμος και ούτε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα ήσουν πιο ευτυχισμένη αν παντρευόσουν. Μπορεί να ήσουν και πιο δυστυχισμένη.

Αλλά σε κάθε περίπτωση. Τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής για να βρεις σύντροφο; Δοκίμασες στον κύκλο γνωριμιών σου να βρεις κανένα; Είχες πει ότι έχεις αδερφό. Αυτός δεν έχει κανένα φίλο να σου γνωρίσει που να ενδιαφέρεται για γάμο και συντροφικότητα; Είχες πει ότι πηγαίνεις σε εκκλησία με το παλαιό ημερολόγιο. Ο πνευματικός σου δε σου έκανε καμιά γνωριμία με έναν άνδρα που να ανήκετε και στην ίδια εκκλησία, οπότε θα είναι πιο εύκολο και για αυτόν και για εσένα να αποδεχτεί τα θρησκευτικά σου πιστεύω; Από τη δουλειά σου κανένας νοσηλευτής, ασθενής τίποτα; Καμιά φίλη να σου κανονίσει ραντεβού;

Εφαρμογές, γραφεία συνοικεσίων δοκίμασες; Τι προσπάθειες έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια που θες άνδρα, ώστε να τον βρεις;

Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά. Άσε λοιπόν τις σκέψεις για αυτοκτονία και κοίταξε πώς θα κάνεις δημιουργικά πράγματα και θα απολαμβάνεις τη ζωή. Αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες μαύρες σκέψεις, μίλα με τον ψυχίατρό σου.
    και μπορεί να ανοίξω και άλλες φορες θέμα και να μιλάω για το ίδιο πράγμα πειράζω κανέναν?

έχω κάνει κάποια πράγματα από όλα αυτά και τίποτα δεν γίνεται πράγμα πολύ παράξενο ε?

Senior Member
    και μπορεί να ανοίξω και άλλες φορες θέμα και να μιλάω για το ίδιο πράγμα πειράζω κανέναν?

έχω κάνει κάποια πράγματα από όλα αυτά και τίποτα δεν γίνεται πράγμα πολύ παράξενο ε?
    δεν ειμαι ειδικος για να καταλαβω για ποιους λογους δεν μπορεις να κανεις αυτο που θελεις αν και εχω προσεξει αρκετη μυξα ισως και μαζοχισμο απο εσεναν αλλα οταν γραφεις δειχνεις επικοινωνιακη ετσι πιστευω οτι με την βοηθεια ενος-μιας ψυχολογου θα μπορεσεις να δρομολογησεις καποιες αλλαγες ωστε να τα πας καλλιτερα.

Senior Member

Δεν είπα ότι πειράζεις κανέναν. Κάνεις κακό στον εαυτό σου με το να αυτοτιμωρείσαι και να παρουσιάζεσαι ως βαριόμοιρη ή ακόμα χειρότερα να πιστεύεις ότι σου κάνουν μάγια, επειδή έτσι σου είπε η μαμά σου. Πιστεύω ότι αυτή την εμμονή με τον γάμο στην έχουν δημιουργήσει οι γονείς σου με τις απαιτήσεις που έβαζαν σε εσένα. Βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου πριν λίγους μήνες, χωρισμένη μετά από μακροχρόνια σχέση και άνω των 35, με τις ταμπέλες και τα σχόλια που είναι έτοιμος να πει ο κόσμος. Μου παρουσιάστηκε όμως μια νέα ευκαιρία και δεν την άφησα να πάει χαμένη, παρόλο που στην αρχή αισθάνθηκα ότι έχω πελαγώσει. Δεν είναι κάτι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον στις μέρες μας. Στην ηλικία σου υπάρχουν και πολλοί χωρισμένοι και πολλοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ και θέλουν μια σύντροφο.

Δεν είναι παράξενο που δεν γίνεται τίποτα, απλά δεν έτυχε να βρεις ακόμα τον άνθρωπό σου. Μπορεί όντως το θέμα ψυχικής υγείας που έχεις ή τα περιττά κιλά να δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά μπορείς να κάνεις περισσότερα και να μην τα αφήσεις να σε πηγαίνουν πίσω στη ζωή σου. Η γυναίκα πάντα έχει προτάσεις και ευκαιρίες, απλά αλλάζει το ηλικιακό πλαίσιο.

Οι ηλικίες των 50+ δεν είναι τόσο εξοικειωμένες με την τεχνολογία, και πολλοί βάζουν ακόμα και αγγελίες. Αν ψάξεις σε αγγελίες συνοικεσίων, θα δεις καμιά δεκαριά άνδρες 50+ που είναι ολομόναχοι και ψάχνουν μια συντροφιά. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους ή να βάλεις κι εσύ μια τέτοια αγγελία, αν δεν έχει πετύχει τίποτα από αυτά που έχεις κάνει.

Το θέμα της μοναξιάς και της ατεκνίας, και το λέω αυτό καθαρά από την ανθρώπινη σκοπιά του ζητήματος, είναι πώς αντιμετωπίζει κανείς την απώλεια των γονιών, όταν συμβεί. Εγώ είμαι πολύ ενθαρρυντική στο να κάνουν οικογένεια οι άνθρωποι, ακόμα και στα 100, γιατί η μοναξιά είναι άσχημο πράγμα. Κάνε όμως πράγματα, δραστηριοποιήσου για να βρεις σύντροφο. Ακόμα και αυτός που λες ότι σε φλερτάρει, δώσε του μια ευκαιρία. Μη σνομπάρεις κανέναν που σου δείχνει ενδιαφέρον.

Τέλος, ακόμα κι αν δε βρεις κάποιον, αποδέξου το γεγονός και κάνε πράγματα να γεμίζει δημιουργικά η ζωή σου. Όχι να λες ότι θες να αυτοκτονήσεις επειδή δε βρίσκεις άνδρα!!! Ούτε να χρησιμοποιείς ταμπέλες όπως "γεροντοκόρη". Κάθε άνθρωπος έχει αξία από μόνος του, δε χρειαζόμαστε απαραίτητα έναν σύντροφο για να έχει νόημα η ζωή μας. Έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Πρώτα από όλα αγάπησε τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι.

Senior Member
    Δεν είπα ότι πειράζεις κανέναν.. Πιστεύω ότι αυτή την εμμονή με τον γάμο στην έχουν δημιουργήσει οι γονείς σου . .
    ο προορισμος της γυναικας ειναι ο γαμος και η τεκνοποιηση

Senior Member
    Μαλακίες λες. Σόρι κιόλας.

Senior Member
    Μαλακίες λες. Σόρι κιόλας.
    Πες τα! Εμα ρε φίλε, θες να μην γίνεσαι αγενής αλλά με ορισμένους ανθρώπους φτάνεις στο αμήν.

Senior Member
    Μικρή ήμουνα χειρότερη και είχα πολλές κατακτήσεις.....τώρα έγινα καλύτερος άνθρωπος και δεν με παντρεύεται κανείς είμαι 50 χρονών γεροντοκόρη. τι μου συμβαίνει? ειμαι απελπισμένη θέλω να αυτοκτονήσω
    Επειδή δεν έχεις παντρευτεί θες να αυτοκτονήσεις; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ρε δελφίνι;
    Προσπαθείς να βγεις καθόλου έξω να γνωρίσεις κόσμο;

Senior Member
    Ο παππούς μου που γεννήθηκε το 1920 είχε πιο προοδευτικες απόψεις από σένα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast