Results 1 to 7 of 7
Thread: Μου εκοψαν το προνοιακο επιδομα
-
16-01-2025, 03:34 #1
Μου εκοψαν το προνοιακο επιδομα
Χαιρετε οσοι περνανε επιτροπες πρεπει να προσεχουν πολυ περασα επιτροπη και μου εβαλαν 50% εκανα ενσταση και μου ξαναεβαλαν 50% ενω εχω ψυχωσικη συνδρομη.μαλλον δεν θα πρεπει να γραφω τα συμπτωματα μου εδω μεσα γιατι καποιο αλλοι επιτηδιοι θα διαβασαν τα συμπτωματα μου και ετσι οταν τα ειπα στην επιτροπη που με ρωταγε το ιστορικο με μια πραξη δυσπιστιας και χλευασμου μου ειπαν τα εχουμε ακουσει πολλες φορες αυτα.δεν ηξερα οτι γραφοντας εδω μεσα τα συμπτωματα με αυτο το νικνειμ οπως και με ενα παλιοτερο που ειχα το 2010 θα βρεθουν επιτηδιοι να διαβασουν τα συμπτωματα μου λεγοντας να περασουν εκεινοι επιτροπη και να παρουν το ποσοστο και εγω σαν αυθεντικος ασθενης που τον καλυπτει η ελαχιστη δοσολογια που παιρνει να με κοψουν.μαλλον θα πρεπει να γραφω περι ανεμων και υδατων ή να μην συμμετεχω στο φορουμ απλα κανοντας λεκτικη εκτονωση για να βγαλω τα σπασμενα καποιοι τα χρησιμοποιουν προς οφελος τους.επειδη με αυτο τον νικναιμ εχω γραψει αρκετα μυνηματα και ειχα ενα αλλο νικναιμ απο το 2010 που ειχα γραψει 300 μυνηματα μακαρι το φορουμ που ειχα διαβασει καποτε να κλεισει οπως ελεγε η διαχειρηση οτι ειναι φυρα ετσι ωστε να διαγραφουν ολα τα μυνηματα μου απο το ιντερνετ και να μην μου μπαινει ο πειρασμος να γραφω ξανα εδω μεσα.να βρισκω αλλες διεξοδους μακαρι να εβρισκα εναν καλο ψυχοθεραπευτη να με βοηθουσε η ο γιατρος ψυχιατρος που βλεπω να τον εβλεπα πιο τακτικα και πιο πολυ ωρα δεν εχω τιποτα απο αυτα εχασα και το μοναδικο μου βιοποριστικο εισοδημα μαλλον θα ξαναπρεπει να δουλεψω οσο δυσκολο και αν ειναι..
ενταξει δεν χρειαζεται απαντησεις τα εγραψα να γνωρισουν και αλλοι συμπασχοντες οτι στο θεμα ψυχωσεων που δικαιουνται ποσοστο να μην γραφουν τι συμπτωματα εχουν γιατι πολυ απλα βρισκονται λαμογια πο διαβαζουν τα συμπτωματα για να παρουν οι ιδιοι επιδομα και δεν παιρνουν οι πραγματικα πασχοντες.θα προσπαθησω να κρατηθω να μην γραψω για πολυ καιρο γιατι μου κακοφανηκε που με εκοψαν και στις δυο επιτροπες ενω παιρνω φαρμακα και εχω υπαρκτη παθηση εδω και πολλα χρονια
- 16-01-2025, 05:14 #2
psycous, σκέφτηκες ότι μπορεί να μην διάβασαν τίποτε από εδώ μέσα, απλά να έτυχε να στο κόψουν; Γιατί είναι ηλίθιοι κι αντί να κόψουν από αλλού, γκουχ γκουχ, κόβουν από το σύστημα υγείας και την κοινωνική μέριμνα; Δε θα ήθελα να μη γράφεις ενώ το χρειάζεσαι, εκτός αν νιώθεις ότι δεν το χρειάζεσαι.
16-01-2025, 06:39 #3
Τώρα μπορείς να κάνεις ξανά ένσταση;
Ο γιατρός σου τι σου έγραψε στον φάκελο ξέρεις;
Είναι δυνατόν να μην μπορείς να πάρεις το επίδομα ενώ έχεις υπαρκτή πάθηση;
Μιλάμε είναι λαμόγια το ελληνικό κράτος, προσπαθούν να κόψουν από τα επιδόματα που τα παίρνουν όσοι δεν μπορούν να δουλέψουν.
Μην το αφήσεις έτσι, να το διεκδικήσεις το επίδομα.
16-01-2025, 11:26 #4
αν καταλαβα τι καταλαβες, ο σαικους εννοει, οχι οτι οι ελεγκτες διαβασαν εδω, αλλα οτι ΜΗ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ διαβασαν εδω, πηγαινουν στις επιτροπες και λενε ολοι τα ιδια κι ετσι αρχισαν οι επιτροπες να μην ψηνονται οτι ειναι ασθενεις οσοι λενε τα ιδια.
πραγμα που μπορει και να ισχυει, οπως και μπορει να μαζευονται πολλοι ασθενεις, να εχουν συγκεκριμενο αριθμο ασθενων που περνανε στα επιδοματα κι ετσι τους υπολοιπους τους κοβουν..
16-01-2025, 15:50 #5
Got it, δεν το είχα πιάσει. Θενκς. Πάντως είναι κρίμα να μη βρίσκει κάπου να ανοιχτεί όταν το χρειάζεται.
Είναι χυδαίο αυτό που κάνουν στα ψυχικά ασθενή πάντως.
16-01-2025, 16:29 #6
Είναι πολύ τραβηγμένο αυτό το σενάριο ότι έρχονται άτομα και διαβάζουν posts σου για να προσποιηθούν ότι έχουν ψύχωση. Καταρχάς, στον φάκελο του ασθενούς και εξεταζόμενου από την επιτροπή, υπάρχουν γνωματεύσεις ψυχιάτρων, φαρμακευτική αγωγή που παίρνει κάποιος, ιστορικό νοσηλείας. Κανείς δε θα έπαιρνε τόσο ισχυρά χάπια, ούτε θα νοσηλευόταν, ούτε θα έτρεχε στους ψυχιάτρους για ένα προνοιακό επίδομα. Θα έβρισκαν άλλες πηγές εισοδημάτων, όπως για παράδειγμα μια δεύτερη εργασία, που επιφέρει τετραπλάσια χρήματα του επιδόματος.
Απλώς, η επιτροπή έκρινε ότι η κατάστασή σου δεν είναι τόσο σοβαρή όσο άλλων βαρύτερων περιστατικών. Κάνε ένσταση στην απόφαση ή αν δεν έχεις δικαίωμα ένστασης, βρες έναν δικηγόρο και κάνε δικαστική προσφυγή. Αν έχεις πολύ χαμηλά εισοδήματα και δεν μπορείς ούτε δικηγόρο να πληρώσεις, πήγαινε στο πρωτοδικείο της περιοχής σου με Ε1 και κάνε αίτηση για δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας ώστε να ασκήσεις δικαστική προσφυγή.
16-01-2025, 20:03 #7
γιατι ομως γενικα εγω διαβαζω οτι τα ψυχιατρικα δεν τα αγγιζουν, πως σε εκοψαν? απο φαρμακα τη παιρνεις? δηλαδη εμενα δεν με εκοψαν και επαιρνα παλια μονο σολιαν εισαγωγη σε κλινικη εχεις