Η σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39

Thread: Η σχέση

Junior Member
    euxaristo afroditi,
    simmera eimai kalitera .. isos na voithise auto pou mou eipe.. skotose etsi kai tin teleutaia elpida pou eixa oti tha ta ksanavroume kai me ekane na do mprosta... min tin perneis me kako mati einai pou me empisteuetai kai pou me thaumazei pou nomizei oti mporo na tis statho akomi kai tora... einai kali kopella..
    apofasisa na ta paro arga ta pragmata.. tha sinexiso na kano parea me tis 2 sinadelfises alla mono parea.. tha afiso ton eauto mou na iremisei protou mplexto se nees peripeties..

Member
    Αχ Βάσο,
    τελικά όταν αγαπάμε κάποιον και είμαστε σε μια μακροχρόνια σχέση από τη μία κουραζόμαστε και φθειρόμαστε και όταν φτάσει η ώρα της κρίσεως αμφιβάλλουμε για το αν μπορούμε να ξαναείμαστε και πάλι μόνοι, χωρίς την καληνύχτα του αγαπημένου μας...Ειδικά και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια, οπότε έχουμε ξεχάσει πως είναι να είσαι μόνος...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ έχω ξεχάσει και φοβάμαι να το ξαναζήσω...Εκμεταλλεύσου τη μοναξιά σου όμως.

Κι εγώ δε θεωρώ έντιμο αυτό που σου έκανε. ¨οσο καλός και να είσαι δε γίνεται λίγες μέρες από ένα δύσκολο χωρισμό να ζητάς από τον πρώην σου συμβουλές για κάποιον άλλο. Είμαι σίγουρη ότι την αγαπάς πολύ για να τη δικαιολογείς. Αυτό όμως είναι αδικαιολόγητο.

Ίσως και να σε δοκιμάζει, πόσο αντέχεις χωρίς εκείνη; Βέβαια αυτό είναι πολύ εγωιστικό. Αλλά σκέψου κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Είμαι σίγουρη ότι κάτι εκεί έξω υπάρχει, κάτι καλύτερο, κάποια κοπέλα που να σου αξίζει...και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να τη γνωρίσεις! Αλλά δε χρειάζονται βιασύνες. Είναι φυσιολογικό να πονάς και να καταφεύγεις σε κάποιες καταχρήσεις αλλά μην το παρακάνεις! Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου γιατί πρέπει να τον αγαπάς! Δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να το ξεπεράσεις, είναι αδύνατο. Αλλά πρόσεχε να μη ξεφεύγεις από κάποια όρια. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. ¨οσο περνάει, τόσο καλύτερα θα νιώθεις.

Junior Member
    ta pigaina mia xara eixe 5 meres na epikoinonisei kai eixa arxisei an tin apovallo apo to sistima mou ... simera tsoup arxisane ta minimata....ti ginetai ktl.. me rotise kiolas an imoun eroteumenos me kapoian? tis apantisa stamata na me vasanizeis.. kai mou apanta giati den niotheis pio oraia tora pou eisai eleutheros... tin pira til tis eipa na min ksanaenoxlisi kai to ekleisa... pino pali.. telika poso tiflos imoun? oute pou fainetai na aisthanetai kati .. oute misi stala pono.. kai epimenei na paizei mazi mou...
    mou exei mpei kai mia ilithia idea oti apo tin mera pou xorisame arxisa na xano malia.. se ena seimio exo kai tripa... skeftomai sovara min exo pathei kanena psixosiko epeisodio... lete?
    Exo vrei ena tropo na min tin skeftomai .. epikoinono sinexos me mia alli kopellla kai exoume kanonisei na vgoume to savato.. skeftomai omos min einai apo antidrasi pou to kano kai tin pligoso sto telos...
    Gamo to mialo mou gamo .. ola limpa einai edo mesa.....

Member
    Γεια σου Βασο,
    βασανιζεσαι πολυ! Και δεν ξερω τελικα αν αξιζει τον κοπο ολο αυτο.
    Και στο λεω εγω που εφτασα στον πατο και ακομα πιο κατω αν εχει, προσπαθωντας να κρατησω μια σχεση μονο και μονο γιατι δεν ημουν σε θεση να παραδεχτω καποια πραγματα. Τι να σου πω που οδηγηθηκα...σε κρισεις πανικου, σε καταθλιψη, σε βουλιμια...Τι να πω δηλαδη!
    Βασο μου, απο τη στιγμη που ραγιζει το γυαλι, καλε μου, κακα τα ψεμματα δεν ξανακολλα και αν ξανακολλησει θα φαινεται παντα το ραγισμα. Καταλαβαινεις καλα τι εννοω...
    Δεν αμφιβαλλω πως τοσο εσυ οσο και εκεινη καποτε ερωτευθηκατε ο ενας τον αλλον και φανταζομαι θα ζησατε το ονειρο, οπως και ο καθενας απο εμας στον ερωτα του, η συγκατοικιση των τοσων χρονων το νιωθω πως στο κανει πιο δυσκολο, αλλα αν αυτο τελειωσε και δεν εχει αλλο,τι πρεπει να γινει τωρα Βασο;
    Kαταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι στην πραξη και ποσο ευκολο στα λογια, ομως ξεκινα σιγα σιγα, με μικρα βηματα στην αρχη, να αρχιζεις να συνηθιζεις στην ιδεα οτι ισως να μη μπορειτε πια να ειστε μαζι. Σιγουρα πρεπει να πιαστεις απο καπου τον πρωτο καιρο, και λυση δεν ειναι το ποτο. Θα σου φερει και αλλα προβληματα αυτο. Οπως πολυ σωστα ειπε και μια αλλη φιλη παραπανω, αντεδρασε θετικα προς εσενα και οχι αρνητικα. Θετικα: βγες οσο γινεται εξω, παρολο που μπορει να μην εχεις ορεξη και ειναι λογικο αυτο, με φιλους, με παρεα, δουλεψε περισσοτερο για ενα διαστημα(η εργασιοθεραπεια βοηθαει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις), ασχολεισου με καποιο χομπι που ισως να εχεις, συζητα με μας και με αλλους που μπορουν να σε νιωσουν. Α Ν Τ Ε Δ Ρ Α Σ Ε , αλλα θετικα.
    Τιποτα επαναλαμβανω δεν ειναι ευκολο, αλλα παρε δυναμη απο οτι μπορει να στη δωσει (οχι ομως απο το ποτο,αυτο αφαιρει δυναμη δεν προσθετει) και παλεψε το. Επισης, ενεργειες απο το μερους της κοπελλας, οπως μηνυματα, εκκληση για να τις λυσεις τα προβληματα της κ.τ.λ., μην αφηνεις να εισβαλλουν σ αυτη σου την προσπαθεια και να σε πανε παλι πισω.
    Πρωτα ξεκαθαρισε με τον εαυτο σου για το τελος αυτης της σχεσης, αν τελικα αυτο εχει γινει και μετα βοηθησε και εκεινη να καταλαβει πως η σχεση τελειωσε και να μη σε ξαναγυριζει σε αυτην μονο και μονο γιατι και η κοπελλα με τη σειρα της δεν μπορει να παραδεχτει απο τη δικη της πλευρα καποια πραγματα που εφταιξαν σ αυτη την καταληξη, αλλα πρωτα ξεκαθαρισε εσυ μεσα σου.
    Απο τη στιγμη που φοβασαι οτι αυτη η τοσο αγχωδης και πιεσμενη κατασταση αρχισε να φαινεται και στον οργανισμο σου, λες για καποια πτωση μαλλιων, τοτε αγαπητε μου Βασο,ειναι ωρα να δρασεις. Αρχισαν να χτυπανε προειδοποιητικα καμπανακια...
    Δεν ειναι ασχημη κινηση να βγεις με καποια αλλη κοπελλα εξω, αλλα μη βιαστεις, παντα κατα τη γνωμη μου, ουτε να κανεις κατι πιο σοβαρο, ουτε να υποσχεθεις κατι. Γιατι αν μεσα σου ακομα δεν εχεις ξεπερασει την προηγουμενη κατασταση και δεν εχεις αποδεχτει πως τελειωσε, υπαρχει ο κινδυνος να γινει αυτο που πολυ σωστα ειπες, να πληγωσεις τη καινουργια κοπελλα.
    Ότι ειπα το ειπα με την καλυτερη προθεση και παντα βασιζομενη στα δικα μου βιωματα. Ελπιζω ολα να σου πανε καλα και εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε οποτε το θελησεις.
    Καλο κουραγιο και προσεχε τον εαυτο σου, ειναι στην τελικη, Βασο, ο μονος που εχουμε!

Junior Member
    euxaristo dr .... exeis dikaio oti den prpei na viasto.. auto me tin douleia to prospathisa .. den mporeis na fantasteis posa pragmata exo analabei tautoxronos ... to thema einai oti kapote erxetai to apogeuma kai kapote to vradi.. kai tote einai pou oi vrikolakes arxizoun na perpatane pano kato sto kefali mou.. auto to mipos . to giati to pote egine to lathos...
    exo ginei kai piestikos me tin alli kopella les kai mou xrostaei kati i kaimeni.. vasika prospatho na metafero tis sinithies pou eixa stin sxesi mou pano tis.. na mou leei kalinixta klp... poli malakas stin teliki... kai den thelo na ginomai etsi den mou paei kai den eimai auto...
    exo xompi .. to provlima einai oti einai xompi energitika.. xompi pou xreiazontai dinami gia na ginoun kai ego auti tin stigmi den tin exo...
    Oso gia to poto.. isos na ipervallo perasa kapote apo fasi toksikoeksartisis kai ksero ti einai ta xeirotera.. den me vlepo na ftano ekei.. apla einai pou grafo edo tis stigmes pou thelo na fonakso voitheia kai mou vgainei etsi...
    Genika thelo kapou na le ton pono mou kai ego.. einai to epagelma mou tetoio pou mazeuo kai ton pono olon ton allon oli mera kai brika esas na ton apeleutherono.. elpizo na me anexteite akomi ligaki...
    Anti paidia .. tin agapi mou kai kalo savatokiriako...

Member
    Γεια σου Βασο,
    δυστυχως καλε μου ο επομενος/η που ερχεται παντα μετα απο μια τοσο δυνατη σχεση, οσο αυτη που περασες, ειναι αναποφευκτο να επωμιστει ολο αυτο το \"μετα\".Σιγουρα δεν φταιει σε τιποτα και ειδικα τον πρωτο καιρο δεν πολυκαταλαβαινει γιατι \"εκεινο\", γιατι το \"αλλο\", αν και λιγο \"υποψιασμενη\" να ειναι θα μπορεσει να αισθανθει τι εχει γινει(στην περιπτωση που δεν της εχεις ηδη πει) και να σου σταθει δειχνοντας κατανοηση αλλα και να σε βοηθησει να σταθεις το γρηγοροτερο στα ποδια σου.
    Εχω βρεθει και εγω στο ρολο της \"μετα\" και ξερω πως ειναι, βεβαια εμενα με βοηθησε και η αρκετα υπομονετικη φυση μου τοσο στο να δεχτω καποια πραγματα οσο και στο να σταθω διπλα στον αλλον.Ελπιζω και εκεινη να το μπορεσει.
    Εχεις δικηο οτι και εσυ ακους τοσα ολη μερα λογω της δουλειας σου και καπου πρεπει να μιλησεις και για το δικο σου ψυχικο βαρος,αλλωστε για αυτο ειμαστε στο site, να τα λεμε Βασο, γιατι ειστε ανθρωποι και εσεις οι ειδικοι, και οπως ολοι εμεις οι υπολοιποι το ιδιο πονατε και το ιδιο λυγιζετε.
    Για αυτο θα χαρω να τα ξαναπουμε, και να ακουσω πως νιωθεις καλυτερα!
    Καλο σαββατοκυριακο και σε σενα.

Arxisa kai sinithizo tin monaxia mou... telika isos na min einai kai toso kako na eisai monos... toksera vevaia oti den einai alla pali ... itan diskolo na to dexto...
    Exo alla provlimata tora... pos zitas ena rantevou gia tis 14 flevari??? tosa xronia aproponisia mou peftei ligaki diskolo na ksanampo sto paixnidi....
    dr to kaloskeftika kai eipa na apeleutheroso tin kopella tis eipa na mou dosei ena diastima na ksanavro ton eauto mou.. an perimenei kalos an oxi makjari nanai kala...

Member
    Καλησπερα Βασο,
    το mauroaspros με μπερδεψε λιγο αλλα καταλαβα πως εισαι εσυ.
    Ναι, εχεις δικηο η γιορτη των ερωτευμενων αυριο...Και οταν εχεις καιρο βγει απο το παιχνιδι,δισταζεις λιγο ομως ο ερωτας, Βασο,οπως και το παιχνιδι του δεν ξεχνιεται \"ειναι σαν το ποδηλατο\" που λενε...Κουραγιο και αν υπαρχει καποια κοπελλα που θελεις να την βγαλεις εξω αυριο, κανε το!
    Όσο για την κοπελλα που την \"απελευθερωσες\", εκανες καλα, εκανες τιμια.
    Όλα θελουν τον χρονο τους και οταν θα εισαι ετοιμος και ειναι και εκεινη ακομα διαθεσιμη, σιγουρα θα τα ξαναπειτε.
    Να σαι καλα Βασο και ευχομαι να κανεις την προταση σου αυριο...
    Εδω ειμαστε και τα ξαναλεμε,

bgika ena poli romantiko rantevou stis 15... kala den imoun kai sta kalitera alla i texni tou flert arxise na epanerxete... Eixa omos enan poli paranoiko efialti tin nixta gia tin kopella pou eixa vgei.. tin evlepa me gymna podia kai stis patouses itan i kolotripida sta gonata to aidio me dontia anthropina gia xeili kai ekei pou prepei na einai kanonika to aidio itan monaxa to trixoma tiligmeno me ena plastiko kalimma... ksipnisa gematos fovo... fainetai oti to iposeinidito mou den exei akomi apodextei tin katastasi.. i apla me fovizoun ipervolika ola auta...
    .. kata ta alla ola vainoun kalos...

Junior Member
    kala.. exo mpei se fasi efialton ..... xtes evlepa tin proin mou na mou kanei nazia .. meta tin evlepa na feugei apo to aerodromio kratontas apo to xeri enan poli kalo mou filo... pali den koimithika kala...
    Me tin alli tin kopella vgikame pali to savato.. me olous tous filous tis.. nomizo oti thelei na paiksei kai ego etsi opos eimai den eimai gia paixnidia.. pou na kserei i kaimeni...
    klaio liges ores kathe ligo kai ligaki kai iremo kapos ....
    to thema einai oti arxisa na vlepo tin zoi mou poli aniari.. routina oli tin vdomada... exo kai kapoies skepseis na stamatiso tin kainourgia douleia.. poli psixofthoro re paidi mou... tha eimai sigoura epireasmenos apo ton xorismo.. palimpaido taxitata...
    kai den exo kai oreksi na energopoiitho na kano kanena xompi...
    kai diapistosa kati gia proti fora.. to na eisai eleutheros einai pio polieksodo apo to na exeis spiti kai logariasmous.. pos xreonoun etsi re paidi mou ta nixterina kentra.. fonos... poulane elpida gia desmeusi kai xrisonoun ... a re kaimeni koinonia...

Administrator
    Μαυρόασπρε και Βάσο, θα σας παρακαλούσα θερμά να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.
    Τους συνηθίζουμε εδώ.

Ευχαριστώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Εκανα την μαλακια και πηρα τηλ την πρωην μου.... Εχει παει για εξετασεις στην πολη που σπουδαζει... της ειπα καλη επιτυχια, καλο διαβασμα , κανε τη ζωη σου και μην σκεφτεσαι τον κοσμο... μου ειπε απλα ευχαριστω.... ωραια τωρα δεν μπορω να κοιμηθω.. το στομαχι μου δενεται κομπους...και εχω και δουλεια αυριο πρωι-πρωι.... τελικα ισως να εχω μια ταση αυτοκαταστροφης..ή ισως απλα θελω να πονεσω να κλαψω και αλλο μηπως και το βγαλω απο μεσα μου....δεν ξερω.... ειναι και αυτα τα ονειρα που με βασανιζουν και οι εικονες που φερνω στο μυαλο μου.. η κατασταση μου θυμιζει λιγο τοτε που πεθανε μια φιλη ... καλα το ξερω οτι η διαδικασια του πενθους ειναι σχεδον η ιδια αλλα παλι πιστευω οτι οταν θαυβεις καποιον ζωντανο ειναι χειροτερα...
    Και σκεψου να καταφερω να την θαψω και μετα να την δω καπου....Εχω αρχισει να αμφιβαλλω για τις αποφασεις μου αν ηταν ορθες .. αυτο μου κανει μεγαλη ζημια στη δουλεια.....δεν γινεται να κανεις αυτη τη δουλεια και να εχεις αμφιβολιες για τον εαυτο σου...
    Τωρα γιατι τα γραφω.. τα γραφω για να μπαινω μετα και να αναλυω αυτον που τα γραφει..!!!

Member
    Vaso, afise ligo to hrono na deixei ti prokeitai na simvei metaxi sas. Ego eimai tis apopsis oti den prepei na haneis tis elpides sou. Omos afise ti ligo na noiosei tin elipsi sou. Astin na noiosei ti apousia sou. Isos me to hrono na katalavei...... apo tin alli kai esy frontise na gemiseis to hrono sou gia na xehniesai. Grapsou se ena gymnastirio. An eheis filous, frontise na vgeis mazi tous, pigaine cinema kane pragmata pou tha se kanoun na xehniesai. An pali den eheis oute ti diathesi gia gym alla kai diathesimous filous.. ti na sou po, pare na diavaseis vivlia, des tainies sto dvd. Alla frontise na min epikoinoniseis mazi tis.

Se katalavaino pos tora noitheis oti eirthe to telos tou kosmou. Eisai monos..... kai epidi xero poly kala ti pernas, giati tighanei na vriskomai se poly heiroteri thesi afti ti stigmi, dostis hrono. !!! Diaforetika e katastasi tha ftasei se tetoio simeio pou tha sihathite o enas ton allon. An thes na ti gkerdiseis meine makria tis gia ena diastima. An ontos sagapaei alithina, den tha xehasei......... polla filia kai mi me parexigeis giati ego ekana poly heirotera pragmata ( akrivos ta antitheta apo oti se simvoulepsa)

Junior Member
    εφιαλτων συνεχεια .... Εβλεπα την πρωην μου και εμενα.. ειμασταν λεει κουβανοι στην κουβα και της εγινε προταση απο το καμπαρε τροπικανα και την αποδεχτηκε... οτι και να ελεγα εγω αυτη δεν ακουε...και καθομουν και παρακολουθουσα... τους χορους ... και μετα τις βιζιτες ...και αυτη να γελαει και να ειναι ευτυχισμενη...
    Μετα αλλαζει αυτοματα η σκηνη και βρισκομαστε στο σαλονι του πατρικου μου ολη η οικογενεια εκει.. γονεις αδελφος και αδελφη , εγω και η πρωην μου..μιλανε με την αδελφη μου για το ποσο καλη δουλεια εχει βρει για τους χορους.. ακουνε ολοι γεματοι συγκεντρωση και θαυμασμο...
    Εγω να φωναζω χωρις να μου δινουν σημμασια.
    - Σου αρεσουν οι βιζιτες;
    -Ποσα παει η ωρα ;
    -Εχω ενα φιλο που θελει να σε επισκευτει, του ειπα οτι εχεις ωραιο κρεβατι, πες μου ποσα παει ;;
    Και γυρναει και μου λεει
    -Εξαρτατε αλλες τιμες για τους εξω και αλλες για τους γνωστους... και μου ριχνει και ενα χαμογελο ολο γλυκα...
    Ξυπνησα παλι...
    Αχχχ και εχω ενα πονοκεφαλο .... αρχισα να μισω τα σαβατοκυριακα... αυτο ειναι σιγουρο σημαδι καταθλιψης....

Junior Member
    Λοιπον σημερα θα κλειναμε 5 χρονια με την πια πρωην φιλη μου, πρωην συντροφο πρωην συνταξιδιωτη στη ζωη.. το εχει η επετειος να θυμασαι ποτε και πως γνωριστηκες, ποτε και πως αγαπησες και αγαπηθηκες...
    Δεν θα την παρω τηλ... και δεν νομιζω να με παρει.. και ας χανομαι μεσα σε δηλητηρια πικρων αναμνησεων που θυμιζουν φως ... που φωναζουν βοηθεια.. που θυμιζουν το χαος.. τοτε που φορεσε το καρο μου πουκαμισο.. τοτε που μου ειπε σ αγαπω.. τοτε που ολα εγιναν οπως τα ηθελα και δεν μπορουσα να το πιστεψω, που νομιζα οτι κοιμαμε και βλεπω το πιο ομορφο ονειρο.. τοτε.. μοιαζει να ηταν χιλιαδες χρονια προηγουμενως .. Και ναμαι εδω να κανω αυτα που τοσα χρονια κοροιδευα.. να ξημεροβραδυαζομαι στη δουλεια, να σερφαρω στο διαδυκτιο με τις ωρες, να εχω φιλους διαδυκτιακους...ακουσων, ακουσων..
    Να ζηταω βοηθεια, να ζηταω αγαπη.. εγω ο ποιητης της ανηδιοτελους αγαπης,,,, εγω να εχω ελλειψη απο αγκαλιες.. εγω ο επαγγελματιας κοριτσοσαγηνευτης,.... εγω ο φφιλοσοφος και ο σωτηρας....
    Συλληπηθητε με .. σημερα θαβω ενα κομματι της ζωης μου.. σημερα θαβω την αγαπη μου, σημερα εχω μνημοσυνο....
    Συλληπηθητε με και ευχηθητε να μου να θυμαμε , να ποναω και να αγαπαω...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast