Χρόνια πολλά mstroumf!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=7lh525NYjzY&feature=related

Senior Member
    Χρονια πολλα και απο μενα και ευτυχισμενα....!!!

Senior Member
    χρονια καλα μαρια μου :)

Μαράκι που βρίσκεσαι? Θα κάνουμε κανένα πάρτι σήμερα να γιορτάσουμε την ενηλικίωση σου?

Senior Member
    πολυχρονη και οτι επιθυμεις να το βρεις :)
    Dum spiro spero (?)

Λοιπόν....το πάρτυ για τα γενέθλια της Μαρίας ορίστηκε για την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι μου. Όσοι θέλετε να παρευρεθείτε, στείλτε υ2υ στη διοργανώτρια. Δηλαδή εμένα.

Senior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ και απο μενα - με υγεια πανω απόλα ψυχικη αλλα και σωματικη. Να σαι καλα. :)

Senior Member
    Χρονια πολλα κι απο μενα Μαρια =)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Originally posted by oboro
    Χρονια πολλα κι απο μενα Μαρια =)
    Που χάθηκες εσύ ομποράκι μου?
    Έμαθα πως τελικά υπάρχεις .....κρίμα. Ούτε ένας να πέσει μέσα?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Βαγγο μου καλησπερα ;) Nαι ειμαι απασχολημενος τις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια, κυριως με το να υπαρχω σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι παλιοτερα! Η ζωη ειναι ομορφη! Η Μαρια και τα παιδια ειναι ολοι γλυκες και περασαμε πολυ ωραια. Φανταζομαι κι εσεις την Κυριακη θα το καψετε, χεχε.

Απ\' την αλλη ναι, κι εγω προβληματιζομαι... Μα ουτε ενας εκ των σουπερ-ντουπερ ντετεκτιβ να μην δικαιωθει? Ρε παιδια, τοσον κοπο, τοσην ερευνα, τοση πληροφορημενη εικασια για τον mystery man/woman/nature lover, μονο και μονο για να αποδειχθει στο τελος πως... υπηρχε στ\' αληθεια?? Γιατι υπερλαμπρα μου αστρα?? Γιατι??
    Τοσοι και τοσοι αντικατοπτρισμοι στην ερημο του εικονικου ετουτου κοσμου, απ\' το καθαριο κι ημερο ποταμι δεν θελησατε να πιειτε?

Γιατι?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Θεοφανια που μενεις?
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    ομπερο χαθηκες στα αληθεια... σε εφαγε η απεραντοσυνη του ιντερνετ :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by Θεοφανία
    Βαγγο μου καλησπερα ;) Nαι ειμαι απασχολημενος τις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια, κυριως με το να υπαρχω σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι παλιοτερα! Η ζωη ειναι ομορφη! Η Μαρια και τα παιδια ειναι ολοι γλυκες και περασαμε πολυ ωραια. Φανταζομαι κι εσεις την Κυριακη θα το καψετε, χεχε.

Απ\' την αλλη ναι, κι εγω προβληματιζομαι... Μα ουτε ενας εκ των σουπερ-ντουπερ ντετεκτιβ να μην δικαιωθει? Ρε παιδια, τοσον κοπο, τοσην ερευνα, τοση πληροφορημενη εικασια για τον mystery man/woman/nature lover, μονο και μονο για να αποδειχθει στο τελος πως... υπηρχε στ\' αληθεια?? Γιατι υπερλαμπρα μου αστρα?? Γιατι??
    Τοσοι και τοσοι αντικατοπτρισμοι στην ερημο του εικονικου ετουτου κοσμου, απ\' το καθαριο κι ημερο ποταμι δεν θελησατε να πιειτε?

Γιατι?

Το ότι κάποιος λέει ότι έμαθε πως υπάρχεις δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι υπάρχεις.
    Κατά τα άλλα ο νταλκάς με Nature καλά κρατεί….

Senior Member
    Εχεις δικιο nature. Ας το μαθουν τελικα ολοι εκτος απο εσενα. Ετσι οπως παμε. Γιατι να σε περιχαρακωνει η υπαρξη μου αληθεια, γιατι, γιατι...

Senior Member
    Καλημέρα oboro που έχεια σάρκα και όστα!!!!!;)
    Μάκια...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast