Results 1 to 7 of 7
Thread: Γοπ
-
18-12-2024, 22:03 #1
Γοπ
Καλησπέρα! Έχει κανένα χρόνο περίπου που έρχεται κ φεύγει άλλοτε με έξαρση κ άλλοτε με ύφεση
Έχω έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό σαν παχυρευστη βλεννη που δν κατεβαίνει όσο κ να καταπίνω να καταπίνω κ να καταπίνω
Πήγα σε ωρλ πολλές φορές κ δν βρίσκουν κάτι
Πήγα σε παθολόγο
Μ είπαν κ οι 2 γοπ κ χρήση νεξιουμ κ λαπραζολ
Αλλά δν είδα ιδιαίτερη διαφορά
Ο παθολόγος κ ο ψυχίατρος που μ παρακολουθεί είπαν ψυχογενες αίτιο...
Σε γαστρεντερολογο που είχα πάει πριν 10 χρόνια μ το ίδιο συμπτωμα μ είχε δώσει νεξιουμ επίσης
Τότε είχε περάσει... Τώρα;;;;;
Ρε παιδιά το έχετε πάθει;;;;;;;
Ένα κολλημένο φλεμα χωρίς αιτία;;;;;;;
- 19-12-2024, 12:55 #2
Μίλησα μ τον παθολόγο κ μου έδωσε αγωγή για γοπ για ένα μήνα!
19-12-2024, 12:59 #3
Κανείς πότε δν είχε κατι τέτοιο;;;; είναι δυνατόν να το δημιουργώ μ το στρες η μ το μυαλο μου;;;
Η ωρλ δν είδε απολύτως τίποτε.. Πέρα από κάτι άσπρα υγρά που είναι γοπ....
24-12-2024, 14:04 #4
Ρε παιδιά κανείς σας δν είχε ποτέ αίσθηση φλεματος στο λαιμό για κανένα χρόνο;
Κ αν έχω υγρό στα πνευμόνια μου κ ανεβαίνει προς τα πάνω;;;;;; με ακροαστηκε ο παθολόγος αλλά αν χρειάζεται ακτίνα θώρακα; μ είπε ότι είναι μια χαρά τα πνευμόνια! Κ είχα κ 99% οξυγόνο στο οξύμετρο
29-12-2024, 22:04 #5
Αυτό που εχεις ειναι οπως περιεγραψες πιο πανω απο ΓΟΠ σε συνδυασμό με το στρες. Αν λοιπον ειναι συνεχες τότε εχει «μάθει» το σωμα σου να το δημιουργεί. Για να καταλάβεις, το ειχε παααρα πολλα χρόνια ο παππους μου αυτο και ηταν πάντα με ενα χαρτι στο χερι και το εβγαζε. Γυρισε 100 γιατρους. Ολοι του ειπαν το ιδιο. Δεν ειχε κανένα παθολογικό ευρημα. Αλλοι ανθρωποι εχουν ζαλάδες, άλλοι ναυτίες, άλλοι αυπνίες, άλλοι κομπο στον λαιμό, άλλοι δυσπνοια…η λίστα ατελείωτη. Μπορείς να παίρνεις κατι για το στομάχι σου αν σε ηρεμεί και ξεχασε το. Να πίνεις νερό για ενυδάτωση. Αν ειχες υγρό στους πνευμονες απο τον βήχα θα είχες σκάσει.
30-12-2024, 10:42 #6
Σ ευχαριστώ πολύ! Η λογική τα λέει όλα αυτά... Ο φόβος έρχεται κ την σκεπάζει με τόση άνεση που χανω τη λογική μου! Κ η μαμά μου το έχει χρόνια....
Μου είπαν ότι ίσως είναι κ οπισθορινικη καταρροη κάποιες φορές!
27-01-2025, 10:16 #7
Καλημέρα!Όταν ήμουνα 26 χρόνων τη περίοδο του γάμου μου όταν καταπινα πονούσε λίγο ο λαιμς μου, πήγα να κάνω το γιατρό κ είδα το λαιμό μου στο καθρέπτη! Είδα λοιπόν δίπλα στη σταφυλή κάτι σαν φουσκαλακια κ σκέφτηκα αμέσως ότι έχω καρκίνο καθότι έχω χάσει τη μαμά μου από καρκίνο! Πήγα στο γιατρό κ μου είπε ΓΟΠ.Το έψαξα ξανά αργότερα αφού τότε ξεκίνησα κρίσεις πανικού κ δε μπορούσα να αναπνεύσω κ έβγαινα έξω μέσα στη νύχτα, είχα χάσει αρκετά κιλά γιατί ένιωθα κομπο στο λαιμό αλλά κ κάτι να κατεβαίνει.Μου είπανε λοιπόν για λαρυγγοφαριγκικη πάλινδρομιση.Πηρα θεραπεία για 1-2 μήνες όπως κ αλλεργική ρινίτιδα.Περασε..
Όταν όμως κλαίω πολύ αμέσως νιώθω κόμπο η σαν ξένο σώμα στο λαιμό.
Όταν αγχώθω πολύ.
Είμαι αγχώδης κ άρρωστοφοβική οπότε αν κ κάνω ψυχοθεραπεία δε μπορώ ακόμα να τα διαχειρίζομαι πολύ καλά.
Κ τώρα είμαι σε φάση άγχους που έρχεται κ φεύγει κ μου το δημιούργησε η γρίπη που πέρασα κ μου έκανε ταχυκαρδίες.
Πιστεύω δεν είναι κάτι..Να είσαι ήρεμη..!
Κ να κάνεις αναπνοές διάφραγματικες όταν αγχώνεσαι!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία