ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    geia sas...telika otan blepeis oti kai alloi anthrwpoi exoyn tetoia provlimata..logw agxoys...
    proswpika exw edw kai 2 xronia etsi ..elafres zalades...ews polles..exw pathei kriseis panikoy eytyxws 3 fores...kai olo to skeftomai...alla to koyfo einai ..oti paw kai monos diakopes kai den epatha kati...an kai eimai athlitikos typos exw sfigmoys merikes fores kai 100 kai panw se katastasi iremias..apo to agxos ienai...sti doyleia neiwthw polles fores zalades..de piga se giatro ..tha to perasw monos..apla pairnw ena botano ..tsai diladi einai..melisoxorto legete..einai kalo etsi lene..kai fysika aerobiki gimnastiki..perpatima ..podilato..ola ayta kala kanoyne..kai oxi kleisimo sto spiti...ipoferw polles fores...nai...pisteyw tha ta kataferw..xarika...eyxomai se oloys na prospernane ola ayta..einai krima na eimaste ontws alithina ygieis kai tetoia problimata na mas xtipane..alla as mas dinamwnoyn kai ayta...ola sti zwi einai

Senior Member
    pano και chrissaathens σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση!δεν ξερω αν με καταλαβαινετε αλλα προτιμω να το παλεψω παρα να παρω φαρμακα!δεν λεω ,οταν αρρωσταινουμε(οπως ανεφεραν και οι υπολοιποι φιλοι μας)ειναι αναγκαιος ο γιατρος και η φαρμ.αγωγη αλλα γαιτι για προβληματα που καθαρα ειναι θεμα ψυχολογιας να στραφω σε αυτη την κατευθυνση?χωρις να ειμαι ειδικος(γιατι αν ημουν θα ειχα κανει κατι)θεωρω οτι απλα πρεπει να βρω ενα νοημα στη ζωη μου και να το ακολουθησω..τοτε θα απαλλαγω απο ανοητους προβληματισμους και αναιτιους..επισης προσπααθω να ανακτησω την αυτοπεποιθηση μου καθως εκει εστιαζεται ολη αυτη η \"καταρρευση\"...αν τυχει και καποιος απο εσας ειναι ονλινε,ασ μου στειλει στο υ2υ να μιλησουμε πιο διεξοδικα.

Senior Member
    Originally posted by αλίκη!
    σασ ευχαριστω ολους που μου απαντησατε!λοιπον εγω σκεφτμαι να παω σε ενα ψυχολογο...επειδη εχω σπουδασει αντικειμενο παρεμφερες,θεωρω οτι διαθετουν προσοντα και τεχνικες με πιο ανωδυνο τροπο...δεν θεωρω τον ψυχιατρο και τη φαρμακευτικη αγωγη κατι το τρομακτικο απλα ειμαι πολυ μικρη,μολισ 22 χρονων για να αρχισω φαρμακα διοτι εχω ακουσει οτι εχεουν πολλες παρενεργειες.δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα δεν ειναι καλυτερα αυτα τα φαρμακα να λαμβανονται εφοσον εχουμε κατι περισσοτερο σοβαρο?ναι μεν η καθημερινοτητα μου ειναι πιο δυσκολο ολους αυτους τους μηνες αλλα ειναι τα φαρμακα απαραιτητα?επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω πως ο ψυχιατρος βγαζει την διαγνωση(π.χ κανει ερωτησεις, σου παιρνει καποιο δειγμα?)...

katse δηλαδη εγω που για το ιδιο προβλημα ξεκινησα τα χαπια στα 19 νομιζεις οτι εχω παθει κατι?να νιωθω ασχημα???
    τα περισσοτερα προβληματα αγαπητη ξεκινουν στην μετεφηβικη περιοδο.μαλλον-δεν σου το λεω με κακια-εχεις πληρη αγνοια πανω στο θεμα των αντικαταθλιπτικων αλλα ολοι ετσι ιμασταν πριν τα παρουμε δεν σε κατηγορω..σε καμια περιπτωση δεν σε παροτρινω να παρεις χαπια ομως να πας σε γιατρο ναι.προκειται για την υγεια σου,δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα ειδικα με τα ψυχολογικα που δεν ξερεις τελικα που θα σε χτυπησει.
    τα χαπια να λαμβανονται για κατι περισσοτερο σοβαρο??οπως τι??ο καθενας βιωνει το δικο του θεμα με τον ιδιο πονο ανεξαρτητα του τι εχει.αφου δεν θεωρεις σοβαρο αυτο που εχεις γιατι μπηκες στη διαδικασια να καταφυγεις σε αυτο το φορουμ?

Junior Member
    εχω δουλεια εχω κοπελα .. ειχα οικογενειακα προβληματα.. αλα πλεον περασαν αυτα.. τα οικονομικα ειναι δυσκολα οπως σε ολουσ.δεν ξερω τι πως κ γιατι τα παθενω ολα αυτα.. στο στρατο αρχισαν ολα.. κ δεν μπορω να το ελενξω.. μου ειπε ο ν/ψ να το προσπαθησω μονος μου να το ξεπερασω αν δν καλητερεψω σε ενα μηνα να αρχισω θεραπεια.. περασε ο μηνας.. θα με βοηθησει ι θεραπεια ι θα με κανει χειροτερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by geo13 View Post
    εχω δουλεια εχω κοπελα .. ειχα οικογενειακα προβληματα.. αλα πλεον περασαν αυτα.. τα οικονομικα ειναι δυσκολα οπως σε ολουσ.δεν ξερω τι πως κ γιατι τα παθενω ολα αυτα.. στο στρατο αρχισαν ολα.. κ δεν μπορω να το ελενξω.. μου ειπε ο ν/ψ να το προσπαθησω μονος μου να το ξεπερασω αν δν καλητερεψω σε ενα μηνα να αρχισω θεραπεια.. περασε ο μηνας.. θα με βοηθησει ι θεραπεια ι θα με κανει χειροτερα?
    Λογικα θα σε βοηθησει , γιατι να σε κανει χειροτερα?? Εφοσον περασε ο μηνας κ δεν καλυτερεψες...:P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    αχ βρε παιδιά!! Τα ίδια και τα ίδια. Ψιλοβαρέθηκα. Πάνω που λεω ότι έιμαι καλά παλι γίνομαι χάλια. Βαρύ κεφάλι, ψιλοζαλάδες και κακή διάθεση. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και προχωράω αλλά δε με αφήνει το άτιμο. Παίρνω μόνο ένα χάπι την ημέρα (σερτραλίνη) και τίποτα άλλο και αισθάνομαι καλύτερα. Αλλά είναι φορές που νιώθω το κεφάλι μου κενό, και χαμένο. Νομίζω ότι θα τρελαθώ και όταν είμαι καλά λέω μήπως είναι εικονικό όλο αυτό που αισθάνομαι τώρα και χαλάσει η διαθεσή μου;Δεν είμαι ικανοποιημένη όταν είμαι καλά. Ξέρω ότι μονη μου το προκαλώ αλλά δε μπορώ να το αλλάξω.

Senior Member
    πεννυ υπομονη !! προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι κ οταν ερχονται τα συμπτωματα να κανεις κατι ωστε να τα αγνοησεις...ειναι δυσκολο βεβαια το ξερω κ απ την δικη μου εμπειρια...προσπαθησε γενικα να εχεις θετικη διαθεση...
    σερτραλινη τα zoloft δεν ειναι?? τα ειχα παρει κι εγω παλια ενα διαστημα..σε βοηθανε καθολου??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Επαιρνα τα zoloft αλλά δεν μπορούσα να τα αντέξω. Με πειράξανε στη διάθεση και στο στομάχι αρκετά. Πήρα το γιατρό και του το είπα και μου τα άλλαξε και παιρνω τα sertral. Είναι μάλλον σχετικά καινούργιο φάρμακο γιατί στο φαρμακείο δεν τα ξέρανε και τα παραγγείλανε. Πάντως μου κάνουν καλό. Η αλήθεια είναι ότι τα ψιλοξεχνάω να τα πάρω. Ας πούμε εχτές δεν πήρα πήρα όμως σήμερα. Είναι πιο ανεκτά στον οργανισμό μου και νιωθω καλύτερα. Δεν είχα τις παρενέργειες που είχα με τα seroxat και τα zoloft. Βεβαια ψιλοδυναμιτίζεται η κατάσταση με τις ανησυχίες που έχω με καποια επαγγελματικά προβλήματα του συζύγου μου. Είμαστε σε μια συνεχή κόντρα και εκείνος βιώνει έντονο άγχος με όλα αυτά. Φυσικό είναι να με επηρεάζει αρνητικά όλο αυτό.

Page 2 of 2 FirstFirst 12