Results 256 to 267 of 267
Thread: Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
-
09-02-2025, 16:39 #256
- 09-02-2025, 16:39 #257
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 12:49.
09-02-2025, 16:41 #258
09-02-2025, 17:28 #259
Καλά μην παίρνεις κι όρκο, ποτέ δεν ξέρεις, εμένα ο πατέρας μου έχει πάει με πολλές.. Να σε λέω ξάδερφο? Πως θες να σε λέω? Αλέκο? Alex? Πες μου..
Το θα τα πούμε αργότερα δεν το απηύθυνα σε σένα προσωπικά, το είπα γενικότερα σε όλους τους αδερφούς και τις αδερφές εδώ. Παρεξήγησες.. Τέλος πάντων..
Δεν με υποχρεώνει κανείς να ασχολούμαι με τίποτα που δε θέλω μην ανησυχείς.. Το κάνω γιατί είμαι απλά άσχολ και θέλω να ασχοληθώ..
Ρε συ Wild, άσε με να πω άλλη μια προβληματική λέξη, σόρρυ κιόλας προκαταβολικά κι από σένα αλλά και απο τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά for the sake of accuracy..
Τριτοξάδερφε της συμφοράς, έκανες μλκι@, το ειπαμε αυτο, το εμπεδωσαμε και ζητησαμε και συγνωμη, ειτε ετυχε αποδοχης ειτε οχι. Γιατι δεν το αφηνεις ως εχει και να ασχοληθεις με τα υπολοιπα προβληματα που λες οτι εχεις αλλα αρχιζεις μετα παλι τα κλαψο-moon-ικα? Αστο να παει στο διαολο, σκατα τα εκανες, τι αλλο θες μετα? Να βγεις και απο πανω? Ασε να ακουσεις και κατι, δε θα παθεις τιποτα, καλο θα σου κανει, θα σε βοηθησει να γινεις καλυτερος ανθρωπος..
Που σαι.. ελα λιγο πιο κοντα να σου πω κατι μη μας ακουνε.. Κανονικα υπο αλλες συνθηκες θα εμπαινα στη διαδικασια να υπερασπιστω μια κοπελα που δεχεται επιθεση απο μια αποβολη κατσικας.. Αλλα εδω τη φιλη Wild δε θελω ουτε να την προσβαλλω αλλα ουτε και να την τσαντισω.. Θα ρθει μετα και θα μου πει (με δικιο) τι θες κι ανακατευεσαι και μπαινεις αναμεσα σε μενα και το φαΐ μου? Σου ομολογω οτι τουτη ‘δω λιγο τη φοβαμαι να την τσατισω, δε θελω.. Και δεν ειμαι και ανθρωπος που φοβαται ευκολα, συνηθως με φοβουνται οι αλλοι, αμα με δεις θα καταλαβεις γιατι.. Που δηλαδη αδικο εχουν και φοβουνται γιατι κατα βαθος ειμαι γουτσου γουτσου , δε δαγκωνω, εκτος κι αν πειναω…
Οπότε θα κατσω εδω στην ακρη με τα ποπ κορν μου που είναι γαμάτα γιατι ειναι με γευση καραμελα (try it..) και θα απολαυσω το θεαμα καθως εσυ θα τρως τα κοκ πορν σου και απο κοριτσι κιολας.. Ναι αμε.. Εχουν εξελιχθει τα πραγματα, φορανε εκει κατι στραπ ον πως τα λενε αυτα και του δινουν και καταλαβαινει.. Εχε το νου σου..
Σου το ξαναλεω αλγοριθμε, κανε διαλλειμα, πανε διακοπες, ασχολησου με τα προβληματα σου που ειναι αρκετα. Αν θες την προσοχη των αλλων δε χρειαζεται να το κανεις εκβιαστικα προκαλωντας τους, ουτε η προσοχη ολονων μπορει να εκβιαστει.. Πολυ περισσοτερα πραγματα θα παρεις επικοινωνοντας ηρεμα και φυσιολογικα σαν ανθρωπος οπως κανουν ολοι. Ή τελοσπαντων δες το με το γιατρο σου και αυτο. Φιλικα σου μιλαω.
Λοιπον, τα γεμιστα απο το ψυγειο ειναι ακομα πιο ωραια απο οτι τα ζεστα, γνωμη μου. Και η πιπερια καλυτερη απο τη ντοματα, επισης γνωμη μου. Και τα ορφανα (μονο με ρυζι) καλυτερα απο αυτα με τον κιμα (παλι γνωμη μου) Και αναποσπαστο συνοδευτικο μπολικη φετουλα βαρελισια (οχι γνωμη μου, ΝΟΜΟΣ)
Αληθεια λες οτι δε θα ξαναγραψεις αλλο εδω? Αντε καλε ναζιαρικο, σε πιστεψαμε..
09-02-2025, 22:12 #260
10-02-2025, 23:51 #261
11-02-2025, 13:05 #262
Κι εγώ χαίρομαι και γιατί αυτή η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη προς εσένα και προς κάθε γυναίκα αλλά και για 'μενα γιατί δεν σου κρύβω ότι με αναστάτωσε αρκετά... Θα επανέλθω όμως...
Ελπίζω να έχει τουλάχιστον την τσίπα να μην ξαναμπεί ποτέ γιατί αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που θα του αξίζει φτύσιμο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-02-2025, 19:33 #263
Τελικά πόσες μέρες και posts χρειάστηκαν για να τον διώξουν από το φόρουμ ;
Ομολογουμένως τους περισσότερους καταφέρνουν και τους διώχνουν από το πρώτο θέμα που ανοίγουν . Όταν όμως πιάνουν καλή απόδοση , μπορούν να τους διώξουν και από τα πρώτα posts .
Άλλωστε ένα τέταρτο του αιώνα εμπειρία, 24ωρης παρουσίας εδώ μέσα,
είναι ανίκητη .
Επί ένα τέταρτο του αιώνα, σε δευτερόλεπτα, όποιος παραβιάσει το χώρο , τα σοβιετικα Mig-29 του επιφυλάσουν την τύχη του κορεάτικου τζάμπο.
Μετά , γράφουν τι σπουδαία ζωή έχουν , γεμάτη εμπειρίες, με ποικιλία ερωτικών συντρόφων και ... άλλα ....
Και τα 25 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας , θα γίνουν 30 , 35 μισός αιώνας, 3/4 του αιώνα και (wow) life goes on ...
12-03-2025, 18:00 #264
Καλησπέρα και από μένα, γράφεις συνέχεια αυτό " Και είμαι από την αρχή ξεκάθαρος ότι ενδιαφέρομαι για ουσιώδη γνωριμία ούτως ώστε να μην νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον έναν λιγούρη που ψάχνει για εύκολο σεξ. " Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται με το που γνωρίζεις μια κοπέλα στο δεύτερο ραντεβού να λες ότι θέλεις σχέση. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα θέμα αν μου έλεγε κάποιος εξαρχής ότι θέλει σχεση. Αλλά δεν ξέρεις ο άλλος πως το βλέπει. Μπορεί στα μάτια του άλλου να φαίνεσαι απελπισμένος. Γνώμη μου είναι δώσε χρόνο να γνωρίσεις τον αλλον και μετά ανέφερε για σχεση κτλ.
12-03-2025, 18:08 #265
Μόλις διάβασα και άλλα μηνύματα σε αυτό το thread αλλά δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα. Απ ότι κατάλαβα το άτομο αυτό μίλησε απαξιωτικά για θύματα βιασμού? Τελικά ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει εδώ χωρίς να ελέγχεται από τη διοίκηση του φόρουμ.
13-03-2025, 08:14 #266
14-03-2025, 16:06 #267