Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 256 to 267 of 267
    Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Οι φανταστικές σου ιστορίες έχουν αληθινές απειλές έμφυλης βίας και συγκεκριμένα βιασμού. Γι αυτό δε θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε ούτε να θα σπεύσουμε να σε παρηγορήσουμε επειδή δε σου κάθονται οι γυναίκες ενώ εσύ τις μισείς και είσαι άλλος ένας που προσθέτει στο κοινωνικό και προσωπικό τους φορτίο. Πότε διάβασες μία γυναίκα να γράψει κάτι ανάλογο; ΠΟΤΕ.
    Καλα κατσε να ασχολεισαι εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα. Αντιο σε ολους σας

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 12:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Καλα κατσε να ασχολεισαι εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα. Αντιο σε ολους σας
    Στα τσακίδια.

Senior Member

Αδερφος σου δεν ειμαι οποτε μην με λες ετσι ουτε σε ξερω ουτε τιποτα
    Καλά μην παίρνεις κι όρκο, ποτέ δεν ξέρεις, εμένα ο πατέρας μου έχει πάει με πολλές.. Να σε λέω ξάδερφο? Πως θες να σε λέω? Αλέκο? Alex? Πες μου..

Το θα τα πούμε αργότερα δεν το απηύθυνα σε σένα προσωπικά, το είπα γενικότερα σε όλους τους αδερφούς και τις αδερφές εδώ. Παρεξήγησες.. Τέλος πάντων..

Δεν με υποχρεώνει κανείς να ασχολούμαι με τίποτα που δε θέλω μην ανησυχείς.. Το κάνω γιατί είμαι απλά άσχολ και θέλω να ασχοληθώ..

Ρε συ Wild, άσε με να πω άλλη μια προβληματική λέξη, σόρρυ κιόλας προκαταβολικά κι από σένα αλλά και απο τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά for the sake of accuracy..

Τριτοξάδερφε της συμφοράς, έκανες μλκι@, το ειπαμε αυτο, το εμπεδωσαμε και ζητησαμε και συγνωμη, ειτε ετυχε αποδοχης ειτε οχι. Γιατι δεν το αφηνεις ως εχει και να ασχοληθεις με τα υπολοιπα προβληματα που λες οτι εχεις αλλα αρχιζεις μετα παλι τα κλαψο-moon-ικα? Αστο να παει στο διαολο, σκατα τα εκανες, τι αλλο θες μετα? Να βγεις και απο πανω? Ασε να ακουσεις και κατι, δε θα παθεις τιποτα, καλο θα σου κανει, θα σε βοηθησει να γινεις καλυτερος ανθρωπος..

Που σαι.. ελα λιγο πιο κοντα να σου πω κατι μη μας ακουνε.. Κανονικα υπο αλλες συνθηκες θα εμπαινα στη διαδικασια να υπερασπιστω μια κοπελα που δεχεται επιθεση απο μια αποβολη κατσικας.. Αλλα εδω τη φιλη Wild δε θελω ουτε να την προσβαλλω αλλα ουτε και να την τσαντισω.. Θα ρθει μετα και θα μου πει (με δικιο) τι θες κι ανακατευεσαι και μπαινεις αναμεσα σε μενα και το φαΐ μου? Σου ομολογω οτι τουτη ‘δω λιγο τη φοβαμαι να την τσατισω, δε θελω.. Και δεν ειμαι και ανθρωπος που φοβαται ευκολα, συνηθως με φοβουνται οι αλλοι, αμα με δεις θα καταλαβεις γιατι.. Που δηλαδη αδικο εχουν και φοβουνται γιατι κατα βαθος ειμαι γουτσου γουτσου , δε δαγκωνω, εκτος κι αν πειναω…

Οπότε θα κατσω εδω στην ακρη με τα ποπ κορν μου που είναι γαμάτα γιατι ειναι με γευση καραμελα (try it..) και θα απολαυσω το θεαμα καθως εσυ θα τρως τα κοκ πορν σου και απο κοριτσι κιολας.. Ναι αμε.. Εχουν εξελιχθει τα πραγματα, φορανε εκει κατι στραπ ον πως τα λενε αυτα και του δινουν και καταλαβαινει.. Εχε το νου σου..

Σου το ξαναλεω αλγοριθμε, κανε διαλλειμα, πανε διακοπες, ασχολησου με τα προβληματα σου που ειναι αρκετα. Αν θες την προσοχη των αλλων δε χρειαζεται να το κανεις εκβιαστικα προκαλωντας τους, ουτε η προσοχη ολονων μπορει να εκβιαστει.. Πολυ περισσοτερα πραγματα θα παρεις επικοινωνοντας ηρεμα και φυσιολογικα σαν ανθρωπος οπως κανουν ολοι. Ή τελοσπαντων δες το με το γιατρο σου και αυτο. Φιλικα σου μιλαω.

Λοιπον, τα γεμιστα απο το ψυγειο ειναι ακομα πιο ωραια απο οτι τα ζεστα, γνωμη μου. Και η πιπερια καλυτερη απο τη ντοματα, επισης γνωμη μου. Και τα ορφανα (μονο με ρυζι) καλυτερα απο αυτα με τον κιμα (παλι γνωμη μου) Και αναποσπαστο συνοδευτικο μπολικη φετουλα βαρελισια (οχι γνωμη μου, ΝΟΜΟΣ)

Αληθεια λες οτι δε θα ξαναγραψεις αλλο εδω? Αντε καλε ναζιαρικο, σε πιστεψαμε..

Senior Member
    Κι εγώ καταλαβαίνω εσένα. Πάρα πολλές γυναίκες έχουμε κοινά βιώματα, από σεξουαλική παρενόχληση, cat calling, εκβιασμούς, απειλές, βιασμούς, έμφυλη βία, τι θες και δεν το έχουμε βιώσει εμείς ή φίλες, ή συγγενείς, ή γνωστές και άγνωστές μας.
    Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις κι εσύ...
    Φρόντισε όσο μπορείς να μην επηρεαστείς από τα λόγια αυτού του ατόμου γιατί πραγματικά δεν αξίζει και θα ήταν κρίμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις κι εσύ...
    Φρόντισε όσο μπορείς να μην επηρεαστείς από τα λόγια αυτού του ατόμου γιατί πραγματικά δεν αξίζει και θα ήταν κρίμα...
    Ευχαριστώ, είμαι καλά, ελπίζω κι εσύ. Τον μπάναρε η διαχείριση και χαίρομαι γι αυτό. Δεν ξέρω αν θα επιχειρήσει να ξαναμπεί με άλλο προφίλ, οπότε μία εγρήγορση καλή είναι.

Senior Member
    Ευχαριστώ, είμαι καλά, ελπίζω κι εσύ. Τον μπάναρε η διαχείριση και χαίρομαι γι αυτό. Δεν ξέρω αν θα επιχειρήσει να ξαναμπεί με άλλο προφίλ, οπότε μία εγρήγορση καλή είναι.
    Κι εγώ χαίρομαι και γιατί αυτή η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη προς εσένα και προς κάθε γυναίκα αλλά και για 'μενα γιατί δεν σου κρύβω ότι με αναστάτωσε αρκετά... Θα επανέλθω όμως...

Ελπίζω να έχει τουλάχιστον την τσίπα να μην ξαναμπεί ποτέ γιατί αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που θα του αξίζει φτύσιμο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τελικά πόσες μέρες και posts χρειάστηκαν για να τον διώξουν από το φόρουμ ;
    Ομολογουμένως τους περισσότερους καταφέρνουν και τους διώχνουν από το πρώτο θέμα που ανοίγουν . Όταν όμως πιάνουν καλή απόδοση , μπορούν να τους διώξουν και από τα πρώτα posts .
    Άλλωστε ένα τέταρτο του αιώνα εμπειρία, 24ωρης παρουσίας εδώ μέσα,
    είναι ανίκητη .

Επί ένα τέταρτο του αιώνα, σε δευτερόλεπτα, όποιος παραβιάσει το χώρο , τα σοβιετικα Mig-29 του επιφυλάσουν την τύχη του κορεάτικου τζάμπο.
    Μετά , γράφουν τι σπουδαία ζωή έχουν , γεμάτη εμπειρίες, με ποικιλία ερωτικών συντρόφων και ... άλλα ....
    Και τα 25 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας , θα γίνουν 30 , 35 μισός αιώνας, 3/4 του αιώνα και (wow) life goes on ...

Member
    Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Τις τελευταίες μέρες έχω γραφτεί σε μια ομάδα χορού στην οποία νιώθω καλύτερα και με βοηθάει να ξεχνιέμαι λίγο και να μην νιώθω ολομόναχος. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι κοπέλες ενώ πάει η συζήτηση στο instagram ξαφνικά μου κάνουν ghosting? Δεν γράφω κάτι που θα τις ξενερώσει, απλά πράγματα με μια δόση φλερτ και ενδιαφέροντος. Και είμαι από την αρχή ξεκάθαρος ότι ενδιαφέρομαι για ουσιώδη γνωριμία ούτως ώστε να μην νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον έναν λιγούρη που ψάχνει για εύκολο σεξ.
    Στην τελική χίλιες φορές να μου πει κάποια εξ'αρχής ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να μου κάνει ghosting. Δεν καταλαβαίνω τις κοπέλες πραγματικά πως σκέφτονται. Γιατί να δώσουν ινστα μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν μετά? Και μιλούσα σε μια κοπέλα με την οποία είχα κάποια κοινά και μένουμε στην ίδια πόλη, αλλά ενώ η συζήτηση κυλούσε τέλεια ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και συνηθώς μετά με τρώνε οι ενοχές και τα βάζω με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι μήπως εγώ έκανα κάτι λάθος...εξού και σκέφτομαι πολύ καλά τι θα πω στην κοπελα πριν στειλω κατι. Ουτως ωστε να μην υπαρχει περιθωριο να με παρεξηγησει ή να ξενερώσει με κάτι.

Υ.Γ. Και ακόμα και αν πετύχω να βγω με κάποια και να τα φτιάξω μαζί της αν με πιάσει στυτική δυσλειτουργία ξέρω πολύ καλά τι κράξιμο θα φάω πίσω από την πλάτη μου από τις φίλες της. Ενώ στον οίκο ανοχής ξέρω ότι δεν θα γίνω ρεζίλι ούτε θα με προσβάλει καμία
    Καλησπέρα και από μένα, γράφεις συνέχεια αυτό " Και είμαι από την αρχή ξεκάθαρος ότι ενδιαφέρομαι για ουσιώδη γνωριμία ούτως ώστε να μην νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον έναν λιγούρη που ψάχνει για εύκολο σεξ. " Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται με το που γνωρίζεις μια κοπέλα στο δεύτερο ραντεβού να λες ότι θέλεις σχέση. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα θέμα αν μου έλεγε κάποιος εξαρχής ότι θέλει σχεση. Αλλά δεν ξέρεις ο άλλος πως το βλέπει. Μπορεί στα μάτια του άλλου να φαίνεσαι απελπισμένος. Γνώμη μου είναι δώσε χρόνο να γνωρίσεις τον αλλον και μετά ανέφερε για σχεση κτλ.

Member
    Μόλις διάβασα και άλλα μηνύματα σε αυτό το thread αλλά δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα. Απ ότι κατάλαβα το άτομο αυτό μίλησε απαξιωτικά για θύματα βιασμού? Τελικά ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει εδώ χωρίς να ελέγχεται από τη διοίκηση του φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Μόλις διάβασα και άλλα μηνύματα σε αυτό το thread αλλά δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα. Απ ότι κατάλαβα το άτομο αυτό μίλησε απαξιωτικά για θύματα βιασμού? Τελικά ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει εδώ χωρίς να ελέγχεται από τη διοίκηση του φόρουμ.
    δοκιμασε... να δουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Γρήγορα βγάζεις συμπεράσματα. Κάποιους τους έχουν διώξει κλοτσηδόν αν θες να ξέρεις!
    Έτσι για να πάρεις μια δεύτερη γεύση...

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718