Σωζεται ;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 63

Σωζεται ;;

Καλησπέρα και καλη χρονια στην ομαδα.
    Εχω ενα θεματάκι στη σχεση μου κατα την οποια εκανα εναν χειρισμό δεν μου βγηκε καλα.

Εχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ 7 μηνες. Καταγόμαστε απο την ιδια πόλη αλλά μένουμε σε άλλη πολη και οι δυο. Οπότε οι διακοπές ηταν ευκολες και για τους δυο μας ηρθαμε με ενα αυτοκινητο. Ηρθαμε για διακοπες λοιπον στη γενέτειρά μας. Ηρθαμε μαζι αλλα πριν έρθουμε εγω ειχα πει στην κοπέλα οτι υπάρχει περιπτωση να κατσω λιγο παραπάνω στην πόλη γιατι εχω τη δυνατότητα τηλε-εργασίας. Οπότ δεν χρειάζεται φυσική παρουσία ντε και καλα στο γραφειο.

Το Σαββατο με ρώτησε "τι θα κανεις τελικα?". Της λεω "να σου πώ αυριο?". ΟΚ μου λεει.
    Με παιρνει την Κυριακή ξανα και καθώς έλειπα για μια επισκεψη της λεω "δωσε μου λιγο να γυρίσω απο τη επισεψη και θα σε παρω εγω". Τελικα αργησα να γυρίσω και την πηρα το βραδυ και της λεω "θελω να κατσω λιγο ακομη τελικα." Την ακουω ξενερωμένη να λεει "καλα" και κλεινουμε το τηλεφωνο.
    Το επομενο πρωι την παιρνω τηλεφωνο να πιουμε καφε και οπως πολύ καλα θα καταλαβαίνετε ακούω μια ξενερωμένη φωνη, διαφορετικη απο αυτη που ακουω ΚΑΘΕ φορα να λεει "Ναι". Το παιζω λιγο ο-δε-συμβαινει-τιποτα, την καλω για καφε και μου λεει δεν θέλω να βγω. Καταλαβινω οτι κατι δεν πάει καλα και την ξανα παιρνω το βραδυ. Μια απο τα ιδια... η ιδια ξενερωμένη φωνη. Της λεω "εισαι ενταξει?". Μου λεει "οχι πολυ καλα". Λεω θες να το συζητησουμε ?? Μου λεει οχι αυτη τη στιγμή. Καλα λεω και κλεινουμε το τηλεφωνο.
    Καταλαβαινω οτι η κοπελα εχει ξενερώσει. Καθομαι το σκέφτομαι λιγο παραπανω και λεω απο μεσα μου, ε αφου μαζι ηρθαμε ας φυγουμε και μαζι. Περναμε πολυ καλα μαζι φτιάχνουμε αστεια που μονο εμεις ξερουμε. Η γενέτιρα εδω ειναι δε θα φυγει θα ξαναερθω οποτε θελω. Ζευγάρι ειμαστε.

Της στέλνω σημερα το πρωι ενα μηνυμα και της λεω τα εξης:
    "Θελω να σου πω οτι θελω να ταξιδεψουμε μαζι. Την παρεα σου και τα πειραγματά μας δεν τα αλλάζω με τίποτα. Ειναι μοναδικα και τα καλυτερα. Ξερω επισης οτι δεν συννεονηθηκά καλά αλλα μερικες φορες οπως θα εχεις διαπιστώσει με πιανει μια αναποφασιστηκοτητα. Δεν εχει να κανει φυσικα με σενα και αυτο που εχουμε μεταξυ μας. Δωσε μου εμενα το εισητηριο που εχεις για το λεοφωρειο, θα σου δωσω τα λεφτα, γιατι θα ξανα γυρίσω αφου εχω αφήσει ιατρικες εκρεμοτητες πισω μου." - το ηξερε οτι θα ξανα γυρνουσα για γιατρό το ειχαμε συζητησει.

Μου απαντάει μετα απο λιγο:
    "Η απόφαση σου σου ηταν να μη ξεβολευτεις εσυ και δεν σε νοιαζει που θα ταξιδεψω μονη μου Πρωτοχρονιά. Φυσικά καπου καταλαβες οτι ξενερωσα και ανεθεώρησες γιατι εισαι παρτάκιας αλλα ειναι αργα ξέρεις. "

Εκει καταλαβαινω πλεον οτι εχει αρχισει και χαλάει το πράμα και της στέλνω:
    "Αυτη τη στιγμή δεν βοηθανε οι χαρακτηρισμοί. Καταλαβαίνω οτι σε έκανε να νιώσεις παραμελημένη και μόνη σου όλο αυτό. Απο τη δικη μου μεριά εχω να πω οτι ηταν μια λάθος για απόφαση γιατί κατα βάθος προτιμώ να χτίζω
    το χρόνο μου μαζι σου με οποιονδηποτε τρόπο. Μια κακή αποφαση ηταν και μια μ*****α που λυνεται. Εγω λεω να το σκεφτείς."
    Μετα απο μιση ωρα στελνω "ελα ας αφήσουμε τις χαζομαρες. Αυριο φευγουμε μαζι, θα περασω την ταδε ωρα να σε παρω."

Ωσπου με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει:
    "ΕΙναι τελικη η αποφαση μου φυγω μονη μου. " Της λεω "γιατι δεν θες να αφησουμε τους εγωισμους στην ακρη? Εγω θελω να ταξιδέψουμε μαζι και να περασουμε χρονο". Και μου λεει "δεν ειναι θέμα εγωισμου. Απλα ΔΕΝ θέλω." Ρωταω δεν μπορει να αλλάξεις γνωμη ? Μου λεει οχι. Και κλείσαμε το τηλεφωνο.

Σίγουρα αυτη τη στιγμή η κοπέλα ειναι ξενερωμένη. Νιώθει - και ισως δικαια - παραμελημένη, λογικα οτι δεν την υπολογισα. Οποτε απ'οτι καταλαβαινετε θα ταξιδεψουμε χωριστά εν τέλει. :-(

Η ερωτηση μου ειναι: ειναι πρωτη φορα που γινεται κατι τοσο εντονο μεταξυ μας. Δεν ηταν ποτε ξανα τοσο απόλυτη. Ειναι κάτι που θα μπει αναμεσα μας? Πως πρεπει να το διαχειριστώ ? Και οπως λεει και ο τιτλος, Σωζεται ??? Ξενερωσε τοσο που δεν με θέλει καν στη ζωη της?

Σας ευχαριστω πολύ για το χρονο σας.

P.S: ενας παλαιος φίλος μου ελεγε. Τα λαθη συγχωρούνται και οι μ*****ες πληρώνονται. Ουτε με συγχωρησε για αυτο που εκανα ουτε με αφησε να το πληρώσω. :( :(

Στειλτην στο διαολο. Ειναι χειριστικη. Εστησε ολοκληρο σκηνικο για κατι ασημαντο. Αντι να χαρει που τελικα θα γινει το δικο της, σε φορτωσε με ενοχες.

Quote Originally Posted by Νικος Νικος View Post
    Στειλτην στο διαολο. Ειναι χειριστικη. Εστησε ολοκληρο σκηνικο για κατι ασημαντο. Αντι να χαρει που τελικα θα γινει το δικο της, σε φορτωσε με ενοχες.
    Κοιτάω πισω και αρχιζω να ψαχνω σημαδια που μπορει να την οδηγησα εγω να ειναι χειριστική. Ποτε δεν ηταν ετσι... τι μπορει να επαθε ξαφνικα ? Σκεψου οτι το καλοκαιρι πηγα διακοπες μονος μου και δεν μου ειπε τιποτα. Ουτε αγχος ουτε μ*****ιες. Πηγα, γυρισα και ολα καλα. Μετα πηγαμε και μαζί διακοπες. Τωρα στα καλα του καθουμενου να γινει ετσι ? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ενδεχομένως να μην της εδινα τοση σημασια οση θα επρεπε? Κατι την εκανε να νιωσει της λειπει απο τη συμπεριφορα μου προς αυτη... δεν ξερω

Senior Member
    Καλησπέρα φίλε. Όταν προσπάθησες να "φτιάξεις" το μεταξύ σας, αντί να πάρεις την ευθύνη των πράξεων σου της είπες ότι ένιωσε παραμελημένη. Δεν έγραψες πουθενά ότι φταις, προσπάθησες μόνο να την καλοπιασεις.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα φίλε. Όταν προσπάθησες να "φτιάξεις" το μεταξύ σας, αντί να πάρεις την ευθύνη των πράξεων σου της είπες ότι ένιωσε παραμελημένη. Δεν έγραψες πουθενά ότι φταις, προσπάθησες μόνο να την καλοπιασεις.
    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε !
    Καποια στιγμη γραφω μεσα:
    "Απο τη δικη μου μεριά εχω να πω οτι ηταν μια λάθος για απόφαση γιατί κατα βάθος προτιμώ να χτίζω
    το χρόνο μου μαζι σου με οποιονδηποτε τρόπο. Μια κακή αποφαση ηταν και μια μ*****α που λυνεται. Εγω λεω να το σκεφτείς."

Με αυτο αυτο θεωρω οτι σιγουρα αναγνωριζω σε μεγαλο βαθμο -αν οχι εξ'ολοκληρου - οτι ειναι δικο μου το φταιξιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BlindSeer View Post
    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε !
    Καποια στιγμη γραφω μεσα:
    "Απο τη δικη μου μεριά εχω να πω οτι ηταν μια λάθος για απόφαση γιατί κατα βάθος προτιμώ να χτίζω

Με αυτο αυτο θεωρω οτι σιγουρα αναγνωριζω σε μεγαλο βαθμο -αν οχι εξ'ολοκληρου - οτι ειναι δικο μου το φταιξιμο.
    Όχι δεν παίρνεις την ευθύνη. Την καλοπιανεις..
    Πιο πάνω έγραψες κιόλας ότι" ένιωσε παραμελημένη".
    Οταν παίρνουμε την ευθύνη για όλα όσα έγιναν, τα λέμε χωρίς δικαιολογίες του τύπου "είμαι αναποφασιστος", έτσι ώστε ο άλλος να νιώσει ότι όντως εννοείς αυτά που λες.
    Λες "ηταν λάθος μου αυτό κι αυτό και ζητώ συγγνώμη"..
    Εκεί θα μπορέσεις να δεις καθαρά τι πραγματικά σκέφτεται ή αν έψαχνε αφορμή για να την κάνει.

Όχι δεν παίρνεις την ευθύνη. Την καλοπιανεις..
    Πιο πάνω έγραψες κιόλας ότι" ένιωσε παραμελημένη".
    Οταν παίρνουμε την ευθύνη για όλα όσα έγιναν, τα λέμε χωρίς δικαιολογίες του τύπου "είμαι αναποφασιστος", έτσι ώστε ο άλλος να νιώσει ότι όντως εννοείς αυτά που λες.
    Λες "ηταν λάθος μου αυτό κι αυτό και ζητώ συγγνώμη"..
    Εκεί θα μπορέσεις να δεις καθαρά τι πραγματικά σκέφτεται ή αν έψαχνε αφορμή για να την κάνει.
    Δικιο εχεις. Ευχαριστω πολυ !

Να δοκιμασω με ενα τετοιο μηνυμα ή θεωρείς οτι ειναι αργα ? Ή μήπως θελει να της δωσω λιγο χρόνο ?

Κοινώς.. Σωζεται ?

Senior Member
    Δεν ξέρω τι σχέση έχετε για να σου πω αν σώζεται ή όχι. Ε αν όλο αυτο το διάστημα το μόνο πρόβλημα ήταν αυτό τότε φυσικά σώζεται. Ε αν όμως αυτό ήταν το κερασάκι, δεν ξέρω.

Ό,τι είναι να κάνεις, να το κάνεις επειδή το θες και όχι για να την κερδίσεις.. Το δεύτερο δείχνει απελπισία. Αν κατάλαβες που φταις κτλ καλό είναι να το ξέρει (αν και πιστεύω ότι χρειάζεται λίγο χρόνο η όλη φάση και μετά), αλλά παρατήρησα πως μόλις ένα μελος σου είπε "αα είναι χειριστικη", εσύ αμέσως τσίμπησες.. Να είσαι ειλικρινής με σένα και μετά μαζί της, μόνο έτσι θα δεις τι πραγματικά σκέφτεται.

Δεν ξέρω τι σχέση έχετε για να σου πω αν σώζεται ή όχι. Ε αν όλο αυτο το διάστημα το μόνο πρόβλημα ήταν αυτό τότε φυσικά σώζεται. Ε αν όμως αυτό ήταν το κερασάκι, δεν ξέρω.

Ό,τι είναι να κάνεις, να το κάνεις επειδή το θες και όχι για να την κερδίσεις.. Το δεύτερο δείχνει απελπισία. Αν κατάλαβες που φταις κτλ καλό είναι να το ξέρει (αν και πιστεύω ότι χρειάζεται λίγο χρόνο η όλη φάση και μετά), αλλά παρατήρησα πως μόλις ένα μελος σου είπε "αα είναι χειριστικη", εσύ αμέσως τσίμπησες.. Να είσαι ειλικρινής με σένα και μετά μαζί της, μόνο έτσι θα δεις τι πραγματικά σκέφτεται.
    Ευχαριστώ για την απαντηση.

Αν βοηθάει, έχουμε κανονική σχέση μεταξύ μας. Κοιμάται σε μενα, κανουμε δραστηριοτητες μαζί, σχεδιάζουμε πράγματα - μικρά προς το παρών - εχουμε τα κοινα μας αστεία που μονο εμεις τα ξερουμε, βγαινω οταν με καλει με τις παρεες τις.Κανω εκπληξεις με εισητηρια για θεατρα με δραστηριοτητες... το ιδιο και αυτη. Της λεω ποσο ωραια νιωθω μαζι της. Μου λεει και αυτη. Κομπλιμεντα, ωραια ραντεβου επισης.... Μου εκφραζει οτι θελει, ακομη και τα παράπονα της, της απαντάω με ειλικρίνεια. π.χ. μου ειχε πραπονεθει οτι δεν μιλαω πολυ. Της ειπα οτι γινεται για αυτο και για αυτο το λογο. Οτι μου λεει το αφουγκράζομαι και δινω αυτο που λειπει στη σχεση και πραγματικα τυχαινει πολλες φορες αυτο που λειπει σε αυτη να μου λειπει και μενα. Και οταν το δινω λεω απο μεσα μου "κοιτα να δεις...δεν ειχα καταλαβει οτι μου ελειπε τοσο αυτο." Και ετσι σιγα-σιγα χτιζεται νομιζω. ΟΚ δεν παει "μαγικα" το πραμα αλλα στα ματια μου πηγαινε καλα - μπορει μονο στα δικα μου ομως. Σκέψου οτι μια φιλη της ειπε "σε γουσταρει πολυ ο δικος σου. Βλεπω πως σε κοιταει".

Εγω γι'αυτο "τσιμπησα" που λες και εσυ με αυτο που εγραψε το αλλο μελος. Μικρα σημαδια μου εδινε καμια φορα η κοπελα και ευθεως μάλιστα. Αλλά δεν θεωρω οτι τα παραμελουσα. Αλλα σε ποιο ζευγαρι δε συμβαίνει αυτο? Αλλα ισως για να ειναι κατι τελειο στα ματια της αλλης πρεπει να το δινεις χωρις να στο ζηταει καμια φορα (??)

Ενδεχομενως να μην επαιρνε πολυ "ασφάλεια" απο μενα και αυτο να ηταν το κερασάκι στην τουρτα οπως λες.

Τελοσπάντων... θα στειλω αλλο ενα μηνυμα και θα δωσω χρόνο και σε μενα και σε αυτη.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Banned
    οπως σου ειπε και το πρωτο σχολιο , στειλτην . δλδ σε αλλες στραβες τι θα κανει ? και σιγα την στραβη κιολας , ειχες μια υποχρεωση και εκατσες παραπανω .

βρες μια αλλη γκομενα εκει που δουλευεις και αστην αυτην την βρει εναν καινουριο( παιζει υποψηφιος) ..περα δωθε και ταλαιπωρια ..

υγ. συνηθως οταν εχουμε μπολικο και ποιοτικο σεξ μεσα στην σχεση , δλδ παει η π@@τσα συνεφο ...οτι και να της κανεις , στημενη να την εχεις ..τετοια συμπεριφορα δεν θα παιξει αν αργησες σε μια επισκεψη ...αρα το προβλημα ποτε δεν ηταν η επισκεψη ....

Senior Member
    τυπε δεν εισαι ο σκυλος της
    βεβαια εαν θελεις να γινεις κακο δικο σου.

τετοιοι ανθρωποι συνηθως εχουν ναρκισσισμο και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω τους

Άρα αμέσως πλην σαφώς θεωρείς ότι δεν ήταν ευχαριστημένη σεξουαλικα

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    οπως σου ειπε και το πρωτο σχολιο , στειλτην . δλδ σε αλλες στραβες τι θα κανει ? και σιγα την στραβη κιολας , ειχες μια υποχρεωση και εκατσες παραπανω .

βρες μια αλλη γκομενα εκει που δουλευεις και αστην αυτην την βρει εναν καινουριο( παιζει υποψηφιος) ..περα δωθε και ταλαιπωρια ..

υγ. συνηθως οταν εχουμε μπολικο και ποιοτικο σεξ μεσα στην σχεση , δλδ παει η π@@τσα συνεφο ...οτι και να της κανεις , στημενη να την εχεις ..τετοια συμπεριφορα δεν θα παιξει αν αργησες σε μια επισκεψη ...αρα το προβλημα ποτε δεν ηταν η επισκεψη ....
    Άρα αμέσως και σαφώς λες ενδέχεται να μην ήταν ευχαριστημένη σεξουαλικα

Senior Member
    Πολύ εύκολα σε σχόλασε, δηλαδή την τρίχα τριχιά έκανε. Ας βρει άλλον, λοιπόν, πάλι κάτι θα βρει, σε μια σχέση, και όσο περνάει ο χρόνος, κάτι δεν θα της αρέσει, τι θα κάνει θα διώξει και τον επόμενο με την πρώτη? Πολύ εγωίστρια, δεν αξίζει!

Senior Member
    Ντρίμπλα σκαστε να δούμε

Page 1 of 5 123 ... LastLast