Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 18 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 263
    Banned

Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση

Γεια χαρά σε όλους εδώ και ευτυχισμένο το νέο έτος,

Δυστυχώς μπήκα πάλι στον φαύλο κύκλο να κατεβάζω γνωστές εφαρμογές γνωριμιών, αλλά με εξαίρεση ένα ραντεβού που βγήκα από κοντά και η κοπέλα κάθε άλλο παρά σχέση ήθελε, αλλά μονάχα σεξ σταμάτησα να βγαίνω μαζί της καθώς εγώ ψάχνω έναν συναισθηματικό δεσμό. Στην τελική αν έψαχνα απλά να πηδήξω θα πήγαινα ανά πάσα στιγμή με ένα σαραντάρικο στις ιερόδουλες κάτι το οποίο έκανα για να ξεδώσω όλο το καλοκαίρι. Δεν μου λείπει δηλαδή το σεξ ( πριν πέσετε να με φάτε), αλλά μου λείπει μια κοπέλα η οποία θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον γιατί καλές οι συζητήσεις από μηνύματα αλλά αν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποια στην πραγματική ζωή αυτός ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Ακόμα και σε κλαμπ προσπάθησα να προσεγγίσω και παρόλο που έβαλα τα δυνατά μου και κατάφερα να αποβάλλω τον φόβο της προσέγγισης εισέπραξα αδιαφορία καθώς εύκολα κάποιος που το έπαιζε πιο μάγκας ερχόταν από άλλη παρέα και της τραβούσε το ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να γίνω στην τελική alpha male ή όπως το λένε τέλος πάντων. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή στην οποία αν δεν βρίσκεσαι στο top 10% των αντρών σε εμφάνιση και σε όλα δύσκολα τα πράγματα. Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάποιος που προσέχει πάρα πολύ την καθαριότητα και το ντύσιμό μου. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι έχει γίνει πυρηνική φυσική πλέον να βρεις μια κοπέλα που να είναι εντάξει και προσγειωμένη. Πιο εύκολα βρίσκεις δουλειά παρά σχέση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στην Gen Z τόσα παιδιά μεγαλώνουν με χωρισμένους γονείς. Κάτι πάει εντελώς στραβά στον δυτικό κόσμο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων έχει γίνει σαν την μέση Αμερικανίδα δυστυχώς. Πρόσφατα π.χ ήμουν με φίλο μου σε καφετέρια και είχα μείνει όταν άκουγα μια παρέα κοριτσιών να μιλάει δίχως ίχνος ντροπής, αλλά με περίσσειο θράσος για τα ανδρικά μόρια των συντρόφων τους πρωην και νυν. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. το onlyfans που έχει κάψει εντελώς τις νέες κοπέλες? Πραγματικά δηλαδή πείτε μου πώς να εμπιστευτείς πλέον μια κοπέλα?
    Όσοι από εσάς έχετε κοπέλα πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρατε? Γιατί με τοσο ghosting που πέφτει κλάφτα Χαράλαμπε!
    Υ.Γ. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι τους τελευταίους μήνες πάσχω από στυτική δυσλειτουργία και νιώθω τόσο χάλια που παίρνω αντικαταθλιπτικά. Δεν φτάνει η ψυχική οδύνη ήρθε και αυτό...νιώθω ότι είμαι τελειωμένος σαν άντρας ενώ άλλοι γνωστοί στην ηλικία μου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις από αρραβώνες και παντριές. Μάλλον άπιαστο όνειρο για μένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Γεια χαρά σε όλους εδώ και ευτυχισμένο το νέο έτος,

Δυστυχώς μπήκα πάλι στον φαύλο κύκλο να κατεβάζω γνωστές εφαρμογές γνωριμιών, αλλά με εξαίρεση ένα ραντεβού που βγήκα από κοντά και η κοπέλα κάθε άλλο παρά σχέση ήθελε, αλλά μονάχα σεξ σταμάτησα να βγαίνω μαζί της καθώς εγώ ψάχνω έναν συναισθηματικό δεσμό. Στην τελική αν έψαχνα απλά να πηδήξω θα πήγαινα ανά πάσα στιγμή με ένα σαραντάρικο στις ιερόδουλες κάτι το οποίο έκανα για να ξεδώσω όλο το καλοκαίρι. Δεν μου λείπει δηλαδή το σεξ ( πριν πέσετε να με φάτε), αλλά μου λείπει μια κοπέλα η οποία θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον γιατί καλές οι συζητήσεις από μηνύματα αλλά αν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποια στην πραγματική ζωή αυτός ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Ακόμα και σε κλαμπ προσπάθησα να προσεγγίσω και παρόλο που έβαλα τα δυνατά μου και κατάφερα να αποβάλλω τον φόβο της προσέγγισης εισέπραξα αδιαφορία καθώς εύκολα κάποιος που το έπαιζε πιο μάγκας ερχόταν από άλλη παρέα και της τραβούσε το ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να γίνω στην τελική alpha male ή όπως το λένε τέλος πάντων. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή στην οποία αν δεν βρίσκεσαι στο top 10% των αντρών σε εμφάνιση και σε όλα δύσκολα τα πράγματα. Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάποιος που προσέχει πάρα πολύ την καθαριότητα και το ντύσιμό μου. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι έχει γίνει πυρηνική φυσική πλέον να βρεις μια κοπέλα που να είναι εντάξει και προσγειωμένη. Πιο εύκολα βρίσκεις δουλειά παρά σχέση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στην Gen Z τόσα παιδιά μεγαλώνουν με χωρισμένους γονείς. Κάτι πάει εντελώς στραβά στον δυτικό κόσμο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων έχει γίνει σαν την μέση Αμερικανίδα δυστυχώς. Πρόσφατα π.χ ήμουν με φίλο μου σε καφετέρια και είχα μείνει όταν άκουγα μια παρέα κοριτσιών να μιλάει δίχως ίχνος ντροπής, αλλά με περίσσειο θράσος για τα ανδρικά μόρια των συντρόφων τους πρωην και νυν. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. το onlyfans που έχει κάψει εντελώς τις νέες κοπέλες? Πραγματικά δηλαδή πείτε μου πώς να εμπιστευτείς πλέον μια κοπέλα?
    Όσοι από εσάς έχετε κοπέλα πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρατε? Γιατί με τοσο ghosting που πέφτει κλάφτα Χαράλαμπε!
    Υ.Γ. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι τους τελευταίους μήνες πάσχω από στυτική δυσλειτουργία και νιώθω τόσο χάλια που παίρνω αντικαταθλιπτικά. Δεν φτάνει η ψυχική οδύνη ήρθε και αυτό...νιώθω ότι είμαι τελειωμένος σαν άντρας ενώ άλλοι γνωστοί στην ηλικία μου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις από αρραβώνες και παντριές. Μάλλον άπιαστο όνειρο για μένα
    Αρχικά ποιος σου είπε ότι είσαι μόνος σε αυτό; Πολλοί άνδρες και γυναίκες νιώθουν παρόμοια για τον τρόπο που έχουν αλλάξει οι ανθρώπινες σχέσεις ειδικά με την κυριαρχία της τεχνολογίας, της κοινωνικής δικτύωσης και του γρήγορου τρόπου ζωής. Ο ρυθμός, οι προσδοκίες και η εικόνα των σχέσεων έχουν μεταβληθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ένα τοπίο που μοιάζει πολλές φορές «απρόσιτο» ή δύσκολο να πλοηγηθείς.

Σε πρώτη φάση πρέπει να σταματήσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους και ειδικά όταν δεν ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει με τις σχέσεις τους. Είναι άλλο η εικόνα που προβάλλουμε στα social media (και ποιος άνθρωπος άλλωστε ποστάρει «δυστυχισμένες» στιγμές ακόμα και αν δεν περνάει καλά) και άλλο η πραγματικότητα. Στα social όλοι θέλουν να δείχνουν ότι είναι στα «καλύτερα» τους.

Κατα δεύτερον, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο άγχος και στην κατάθλιψη που αντιμετωπίζεις. Είναι σημαντικό να συνεργαστείς με γιατρούς ή ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση για το πρόβλημα αυτό- από ψυχολογική υποστήριξη μέχρι πιθανές ιατρικές παρεμβάσεις. Μην αφήνεις αυτή την δυσκολία να καθορίζει την αξία σου σαν άνθρωπο.

Τρίτον, μην προσπαθείς να «ταιριάξεις» σε πρότυπα. Το να προσπαθείς να γίνεις κάποιος που δεν είσαι όπως το “alpha male” που αναφέρεις είναι εξαντλητικό και μη ρεαλιστικό. Εστίασε στο να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Υπάρχουν γυναίκες που εκτιμούν την αυθεντικότητα, την συναισθηματική ωριμότητα και την σταθερότητα σε έναν άντρα. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, η προσέγγιση με ειλικρίνεια και σεβασμό πάντα βρίσκει ανταπόκριση, αρκεί να υπάρχει υπομονή.
    Επίσης ίσως τα μέρη που επισκέπτεσαι (π.χ κλαμπ) να μην είναι το ιδανικό μέρος (για σένα πάντα) να κάνεις γνωριμίες. Δοκίμασε να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν όπως ομάδες, χόμπι ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Εκεί μπορεί να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα όπου η σύνδεση μπορεί να είναι πιο αυθεντική.
    Τέλος, για μένα πρέπει να διαχειριστείς τις προσδοκίες σου. Όλοι θελουμε το ιδανικό, αλλά ίσως χρειάζεται να δώσεις μια ευκαιρία και σε ανθρώπους που μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Μερικές φορές, οι πιο αυθεντικές σχέσεις, προκύπτουν από απρόσμενες καταστάσεις και όχι από προδιαγεγραμμένα σενάρια.

Πάντως καταλαβαίνω ότι η ανθρώπινη σύνδεση δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά αξίζει τον κόπο. Κράτα στο μυαλό σου ότι δεν χρειάζεται να βρεις «όλους» τους ανθρώπους που θα σε καταλάβουν-αρκεί να βρεις έναν. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να φροντίσεις τον εαυτό σου πρώτα και να του επιτρέψεις να πιστέψει ότι είσαι αρκετός.

Banned
    Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Τις τελευταίες μέρες έχω γραφτεί σε μια ομάδα χορού στην οποία νιώθω καλύτερα και με βοηθάει να ξεχνιέμαι λίγο και να μην νιώθω ολομόναχος. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι κοπέλες ενώ πάει η συζήτηση στο instagram ξαφνικά μου κάνουν ghosting? Δεν γράφω κάτι που θα τις ξενερώσει, απλά πράγματα με μια δόση φλερτ και ενδιαφέροντος. Και είμαι από την αρχή ξεκάθαρος ότι ενδιαφέρομαι για ουσιώδη γνωριμία ούτως ώστε να μην νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον έναν λιγούρη που ψάχνει για εύκολο σεξ.
    Στην τελική χίλιες φορές να μου πει κάποια εξ'αρχής ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να μου κάνει ghosting. Δεν καταλαβαίνω τις κοπέλες πραγματικά πως σκέφτονται. Γιατί να δώσουν ινστα μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν μετά? Και μιλούσα σε μια κοπέλα με την οποία είχα κάποια κοινά και μένουμε στην ίδια πόλη, αλλά ενώ η συζήτηση κυλούσε τέλεια ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και συνηθώς μετά με τρώνε οι ενοχές και τα βάζω με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι μήπως εγώ έκανα κάτι λάθος...εξού και σκέφτομαι πολύ καλά τι θα πω στην κοπελα πριν στειλω κατι. Ουτως ωστε να μην υπαρχει περιθωριο να με παρεξηγησει ή να ξενερώσει με κάτι.

Υ.Γ. Και ακόμα και αν πετύχω να βγω με κάποια και να τα φτιάξω μαζί της αν με πιάσει στυτική δυσλειτουργία ξέρω πολύ καλά τι κράξιμο θα φάω πίσω από την πλάτη μου από τις φίλες της. Ενώ στον οίκο ανοχής ξέρω ότι δεν θα γίνω ρεζίλι ούτε θα με προσβάλει καμία

Senior Member
    Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Τις τελευταίες μέρες έχω γραφτεί σε μια ομάδα χορού στην οποία νιώθω καλύτερα και με βοηθάει να ξεχνιέμαι λίγο και να μην νιώθω ολομόναχος. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι κοπέλες ενώ πάει η συζήτηση στο instagram ξαφνικά μου κάνουν ghosting? Δεν γράφω κάτι που θα τις ξενερώσει, απλά πράγματα με μια δόση φλερτ και ενδιαφέροντος. Και είμαι από την αρχή ξεκάθαρος ότι ενδιαφέρομαι για ουσιώδη γνωριμία ούτως ώστε να μην νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον έναν λιγούρη που ψάχνει για εύκολο σεξ.
    Στην τελική χίλιες φορές να μου πει κάποια εξ'αρχής ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να μου κάνει ghosting. Δεν καταλαβαίνω τις κοπέλες πραγματικά πως σκέφτονται. Γιατί να δώσουν ινστα μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν μετά? Και μιλούσα σε μια κοπέλα με την οποία είχα κάποια κοινά και μένουμε στην ίδια πόλη, αλλά ενώ η συζήτηση κυλούσε τέλεια ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και συνηθώς μετά με τρώνε οι ενοχές και τα βάζω με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι μήπως εγώ έκανα κάτι λάθος...εξού και σκέφτομαι πολύ καλά τι θα πω στην κοπελα πριν στειλω κατι. Ουτως ωστε να μην υπαρχει περιθωριο να με παρεξηγησει ή να ξενερώσει με κάτι.

Υ.Γ. Και ακόμα και αν πετύχω να βγω με κάποια και να τα φτιάξω μαζί της αν με πιάσει στυτική δυσλειτουργία ξέρω πολύ καλά τι κράξιμο θα φάω πίσω από την πλάτη μου από τις φίλες της. Ενώ στον οίκο ανοχής ξέρω ότι δεν θα γίνω ρεζίλι ούτε θα με προσβάλει καμία
    Μήπως δίνεις την εντύπωση ότι είσαι «απελπισμένος» στο κομμάτι των σχέσεων; Αν έχεις βιώσει ghosting αρκετές φορές, μετά άθελα σου θα δείχνεις κομπλεξικός και αυτό οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται να ξέρεις και απομακρύνονται. Πρέπει να δείχνεις ότι είσαι χαλαρός, με αυτοπεποίθηση. Πάντως, αυτό που πιστεύουμε για το εαυτό μας και αυτό που νιώθουμε, προβάλλεται και προς τα έξω.

Επίσης καλό θα ήταν να μην παίρνεις το κομμάτι “ghosting” προσωπικά. Αυτό τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με τον άλλον και όχι με σένα. Το ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά δυστυχώς έχει γίνει συνηθισμένο στην εποχή της «άμεσης» επικοινωνίας.

Μπορείς να θέσεις όρια στο πόσο επενδύεις. Αν κάποια εξαφανιστεί απλά προχώρα. Μην αφήνεις δηλαδή τον εαυτό σου να «κρέμεται» από μια απάντηση. Αυτό θα σε προστατεύσει από το να νιώθεις ενοχές ή αυτοκριτική.

Όπως και να έχει εσύ συνέχισε να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής. Αν κάποια δεν ανταποκρίνεται σε αυτό τότε ίσως δεν είναι η κατάλληλη για σένα.

Α, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι κάποιοι δεν ξέρουν να «διαχειριστούν» το ενδιαφέρον σου. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την συναισθηματική ωριμότητα να πουν απλά «δεν ενδιαφέρομαι» ή να χειριστούν σωστά μια συζήτηση. Δεν είναι δική σου ευθύνη.

Banned
    Αυτό το παρατήρησα και το έχω διορθώσει σε μεγάλο βαθμό τα μηνύματά μου να είναι χαλαρά και να μην δίνω κάποια vibes απελπισιας. Οπως ειπα το ξεκαθαριζω απλα στην κοπελα για να μην νομιζει οτι ειμαι αλλος ενας που χανει το χρονο της και απλα ψαχνει καλοπεραση οπως συνηθως συμβαινει απο μεγαλο ποσοστο ανδρων σε αυτες τις εφαρμογες. Στο τελευταιο ομως δεν μου απαντησες για καποιο λογο. Πως μπορω να αποφυγω να ταπεινωθω μπροστα σε κοπελα αν γινει οτι γινει και δεν μπορεσω να λειτουργησω? Δικαιολογημενα δεν ανησυχω οτι θα φαω γερο κραξιμο οταν θα το συζηταει με τις φιλες της? Καποιες κοπελες δεν ξερουν τι προβληματα περνανε οι ανδρες σε αυτο τον τομεα. Και συνηθως δεν το λεμε για να μην πεσουμε στα ματια καποιας. Δεν ειμαστε οπως εσεις που μπορειτε να λειτουργησετε ανα πασα στιγμη

Senior Member
    Αυτό το παρατήρησα και το έχω διορθώσει σε μεγάλο βαθμό τα μηνύματά μου να είναι χαλαρά και να μην δίνω κάποια vibes απελπισιας. Οπως ειπα το ξεκαθαριζω απλα στην κοπελα για να μην νομιζει οτι ειμαι αλλος ενας που χανει το χρονο της και απλα ψαχνει καλοπεραση οπως συνηθως συμβαινει απο μεγαλο ποσοστο ανδρων σε αυτες τις εφαρμογες. Στο τελευταιο ομως δεν μου απαντησες για καποιο λογο. Πως μπορω να αποφυγω να ταπεινωθω μπροστα σε κοπελα αν γινει οτι γινει και δεν μπορεσω να λειτουργησω? Δικαιολογημενα δεν ανησυχω οτι θα φαω γερο κραξιμο οταν θα το συζηταει με τις φιλες της? Καποιες κοπελες δεν ξερουν τι προβληματα περνανε οι ανδρες σε αυτο τον τομεα. Και συνηθως δεν το λεμε για να μην πεσουμε στα ματια καποιας. Δεν ειμαστε οπως εσεις που μπορειτε να λειτουργησετε ανα πασα στιγμη
    Μια σχέση που βασίζεται στην αλληλοκατανόηση και την εμπιστοσύνη δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια προβλήματα. Η κατάλληλη σύντροφος δεν θα σε κρίνει αλλά θα σταθεί δίπλα σου. Επομένως αν κάποια σε κάνει να αισθανθείς ταπεινωτικά ή να δείξει ασέβεια για κάτι τόσο προσωπικό, τότε δεν είναι η κατάλληλη για σένα. Η σωστή κοπέλα θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι.
    Καταλαβαίνω ότι οι άντρες έχουν μια επιπλέον ανασφάλεια σε τέτοιες καταστάσεις καθώς η στύση συνδέεται πολύ συχνά με την αυτοεκτίμηση και την αρρενωπότητα. Ωστόσο δεν σημαίνει πως η δυσλειτουργία αυτή καθορίζει ή μειώνει την αξία σου ως άντρα ή σύντροφο.

Επίσης ξέρω ότι είναι δύσκολο να πεις την αλήθεια εξ ολοκλήρου σε μια κοπέλα σχετικά με αυτό το θέμα απλά, μια μικρή αναφορά μπορεί να «σώσει» κάπως την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες, απλά πες ξέρω γώ: «Επειδή περνάω μια δύσκολη φάση στην ζωή μου, μπορεί να μην είμαι τόσο χαλαρός όσο θα ήθελα. Ελπίζω να έχεις υπομονή μαζί μου».
    Αυτό δείχνει αυτογνωσία και ετοιμότητα να διαχειριστείς το θέμα, ενώ δίνει στην κοπέλα την ευκαιρία να σου δείξει κατανόηση.
    Να ξέρεις ότι αν είσαι ειλικρινής (όσο γίνεται) και αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ (σε περίπτωση που συμβεί κάποια στραβή) τότε επηρεάζεται και η οπτική της κοπέλας. Γιατί θα δει ότι είσαι δυναμικός και ότι έχεις αυτοπεποίθηση και πως δεν σε παίρνει από κάτω. Το πως θα το διαχειριστείς εσύ παίζει μεγάλο ρόλο.
    Στην τελική σε περίπτωση που στραβώσει κάτι πες: «Ουπς, μάλλον το άγχος με κέρδισε σήμερα!».

Πάντως ο στόχος σου δεν πρέπει να είναι να αποφύγεις το «ταπείνωμα» αλλά να βρεις μια κοπέλα που θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζει χωρίς να σε κρίνει. Η ειλικρίνεια και η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί. Αν βρεις κάποια που σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, τότε ακόμα και αυτά τα ζητήματα θα γίνουν πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

Senior Member
    οι εφαρμογες γνωριμιων για διαφορους λογους ευνοουν τις γυναικες που εχουν αναλογα με την ομορφια τους παμπολα μηνυματα απο αντρες για να διαλεξουν συνηθως μονο για περιστασιακες σχεσεις και μια μειοψηφια αντρων που ειναι ωραιοι η εχουν λεφτα π πλασσαρουν σωστα τον εαυτο τους η τα εχουν ολα αυτα μαζι.

ετσι εσυ δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις μεσω αυτων να κανεις σχεση γιατι θα καταληξεις σαν το διαμαντι που ειναι βαθια χωμενο στην γη και δεν γνωριζει κανεις την υπαρξη του.

η λυση ειναι να δοκιμασεις να γνωριστεις με γυναικες απο τις κοινωνικες συναναστροφες σου και γενικα εχοντας φυσικη παρουσια σε ενα περιπτερο η σε καποιο παρκο η σε ενα μαγαζι κτλ κτλ με αυτον τον τροπο αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες να βρεις μια που σου αρεσει και της αρεσεις.
    μπορει να σου φαινεται δυσκολο αλλα οταν το κανεις ο σκοπος σου δεν θα ειναι καποια σχεση η το σεξ αλλα η γνωριμια δηλαδη κατι που λιγο πολυ το θελουν ολοι οι ανθρωποι με τον- την καταλληλη.
    ετσι με αυτο το σκεπτικο θα πιανεις κουβεντα με σκοπο την γνωριμια που μπορει να εξελιχθει σε κατι περισσοτερο μπορει και οχι.

επισεις προσεξα καθεσαι και υπεραναλυεις τα θεματα σταματατο γιατι δεν οδηγει πουθενα

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οι εφαρμογες γνωριμιων για διαφορους λογους ευνοουν τις γυναικες που εχουν αναλογα με την ομορφια τους παμπολα μηνυματα απο αντρες για να διαλεξουν συνηθως μονο για περιστασιακες σχεσεις και μια μειοψηφια αντρων που ειναι ωραιοι η εχουν λεφτα π πλασσαρουν σωστα τον εαυτο τους η τα εχουν ολα αυτα μαζι.

ετσι εσυ δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις μεσω αυτων να κανεις σχεση γιατι θα καταληξεις σαν το διαμαντι που ειναι βαθια χωμενο στην γη και δεν γνωριζει κανεις την υπαρξη του.

η λυση ειναι να δοκιμασεις να γνωριστεις με γυναικες απο τις κοινωνικες συναναστροφες σου και γενικα εχοντας φυσικη παρουσια σε ενα περιπτερο η σε καποιο παρκο η σε ενα μαγαζι κτλ κτλ με αυτον τον τροπο αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες να βρεις μια που σου αρεσει και της αρεσεις.
    μπορει να σου φαινεται δυσκολο αλλα οταν το κανεις ο σκοπος σου δεν θα ειναι καποια σχεση η το σεξ αλλα η γνωριμια δηλαδη κατι που λιγο πολυ το θελουν ολοι οι ανθρωποι με τον- την καταλληλη.
    ετσι με αυτο το σκεπτικο θα πιανεις κουβεντα με σκοπο την γνωριμια που μπορει να εξελιχθει σε κατι περισσοτερο μπορει και οχι.

επισεις προσεξα καθεσαι και υπεραναλυεις τα θεματα σταματατο γιατι δεν οδηγει πουθενα
    Δυστυχως αυτο ειναι αναποσπαστο κομματι του χαρακτηρα μου και δεν αλλαζει ετσι ευκολα. Λογικο ειναι να μην μπορεις να μπεις στην θεση μου σε αυτο το κομματι αλλα υπαρχουμε οι λεγομενοι overthinkers. Πιστεψε με δεν την βρισκουμε στο να υπεραναλυουμε καταστασεις, περισσοτερο στεναχωρια και αγχος μας δημιουργει και κυριως μας μπλοκαρει στα κοινωνικα. Παλια ημουν πολυ χειροτερα που πηγα να μιλησω σε κοπελα και δεν μπορουσα να βγαλω αχνα. Και οσον αφορα τις εφαρμογες γνωριμιων δυστυχως ειναι μονοδρομος για μενα. Καθως δεν ειχα ποτε την ανεση να την πεφτω σε κοπελες απο κοντα και δεν ειμαι της νυχτερινης διασκεδασης. Θα ηθελα να ειμαι αλλα οι ελαχιστοι φιλοι που εχω ειναι και εκεινοι κλειστοι χαρακτηρες και το να υπηρχε πιθανοτητα να γνωρισω κοπελα μεσω κοινης παρεας δυσκολο. Τουλαχιστον οχι με τα συγκεκριμενα ατομα. Επισης ηθελα να σου πω οτι πηγα τελικα σε γραφειο συνοικεσιων περυσι το καλοκαιρι ( παραπομπη σε σχετικο νημα που ειχα ανοιξει στο παρελθον εδω) αλλα αποδειχτηκε σκετη απατη και μου εφαγε τα λεφτα και τον κατηγγειλα στην αστυνομια

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Μια σχέση που βασίζεται στην αλληλοκατανόηση και την εμπιστοσύνη δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια προβλήματα. Η κατάλληλη σύντροφος δεν θα σε κρίνει αλλά θα σταθεί δίπλα σου. Επομένως αν κάποια σε κάνει να αισθανθείς ταπεινωτικά ή να δείξει ασέβεια για κάτι τόσο προσωπικό, τότε δεν είναι η κατάλληλη για σένα. Η σωστή κοπέλα θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι.
    Καταλαβαίνω ότι οι άντρες έχουν μια επιπλέον ανασφάλεια σε τέτοιες καταστάσεις καθώς η στύση συνδέεται πολύ συχνά με την αυτοεκτίμηση και την αρρενωπότητα. Ωστόσο δεν σημαίνει πως η δυσλειτουργία αυτή καθορίζει ή μειώνει την αξία σου ως άντρα ή σύντροφο.

Επίσης ξέρω ότι είναι δύσκολο να πεις την αλήθεια εξ ολοκλήρου σε μια κοπέλα σχετικά με αυτό το θέμα απλά, μια μικρή αναφορά μπορεί να «σώσει» κάπως την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες, απλά πες ξέρω γώ: «Επειδή περνάω μια δύσκολη φάση στην ζωή μου, μπορεί να μην είμαι τόσο χαλαρός όσο θα ήθελα. Ελπίζω να έχεις υπομονή μαζί μου».
    Αυτό δείχνει αυτογνωσία και ετοιμότητα να διαχειριστείς το θέμα, ενώ δίνει στην κοπέλα την ευκαιρία να σου δείξει κατανόηση.
    Να ξέρεις ότι αν είσαι ειλικρινής (όσο γίνεται) και αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ (σε περίπτωση που συμβεί κάποια στραβή) τότε επηρεάζεται και η οπτική της κοπέλας. Γιατί θα δει ότι είσαι δυναμικός και ότι έχεις αυτοπεποίθηση και πως δεν σε παίρνει από κάτω. Το πως θα το διαχειριστείς εσύ παίζει μεγάλο ρόλο.
    Στην τελική σε περίπτωση που στραβώσει κάτι πες: «Ουπς, μάλλον το άγχος με κέρδισε σήμερα!».

Πάντως ο στόχος σου δεν πρέπει να είναι να αποφύγεις το «ταπείνωμα» αλλά να βρεις μια κοπέλα που θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζει χωρίς να σε κρίνει. Η ειλικρίνεια και η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί. Αν βρεις κάποια που σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, τότε ακόμα και αυτά τα ζητήματα θα γίνουν πιο εύκολα διαχειρίσιμα.
    Εσυ καλα τα λες, το θεμα ειναι ομως για να εχω αυτη την αυτοπεποιθηση και δυναμισμο που γραφεις στον ερωτικο τομεα ειναι οτι πρεπει να εχω και την αναλογη εμπειρια, την οποια δεν εχω, καθως στους οικους ανοχης δεν μπορεις να ζησεις μια ολοκληρωμενη ερωτικη εμπειρια, ασε που σε αγχωνουν να τελειωσεις μεσα σε 15 λεπτα πραγμα καθολου ευκολο για τον μεσο ανδρα εκτος αν ειναι καποιος πορνοσταρ ή δεν ξερω εγω τι. Η μονη αλλη ερωτικη εμπειρια που ειχα ηταν με μια Ισπανιδα που γνωρισα μεσω tinder, η οποια απλα εψαχνε για φαση. Δεν ξερω γιατι αλλα τοτε δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα και μου βγηκε αυθορμητα

Senior Member
    Εσυ καλα τα λες, το θεμα ειναι ομως για να εχω αυτη την αυτοπεποιθηση και δυναμισμο που γραφεις στον ερωτικο τομεα ειναι οτι πρεπει να εχω και την αναλογη εμπειρια, την οποια δεν εχω, καθως στους οικους ανοχης δεν μπορεις να ζησεις μια ολοκληρωμενη ερωτικη εμπειρια, ασε που σε αγχωνουν να τελειωσεις μεσα σε 15 λεπτα πραγμα καθολου ευκολο για τον μεσο ανδρα εκτος αν ειναι καποιος πορνοσταρ ή δεν ξερω εγω τι. Η μονη αλλη ερωτικη εμπειρια που ειχα ηταν με μια Ισπανιδα που γνωρισα μεσω tinder, η οποια απλα εψαχνε για φαση. Δεν ξερω γιατι αλλα τοτε δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα και μου βγηκε αυθορμητα
    Άρα μήπως λόγω απειρίας προκύπτει η στυτική δυσλειτουργία; Ή θεωρείς πως είναι συνδυασμός πραγμάτων;

Senior Member
    Εγώ θεωρώ ότι λόγω των «αποτυχημένων» εμπειριών που είχες, τα συνεχόμενα ghosting, καθώς επίσης και η ανασφάλεια που τρέφεις απέναντι σε ερωτικά ζητήματα και στις κοπέλες, σου έφθειρε την αυτοπεποίθηση και η στυτική δυσλειτουργία ήταν το φυσικό επακόλουθο.
    Συνήθως τα προβλήματα στύσης στους άντρες προκύπτουν όταν υπάρχουν συναισθήματα αβεβαιότητας, σύγχυσης ή και άγχους/κατάθλιψης.
    Παίρνεις αντικαταθλιπτικά φάρμακα; Αν ναι, θα μπορούσε να είναι και αυτή μια αιτία.
    Από το αρχικό σου κείμενο εγώ αυτό που εισέπραξα είναι ότι έχεις εμπειρία στο κομμάτι σεξ, ωστόσο δεν έχεις καταφέρει να βρεις «ρομαντική» σχέση. Ή μήπως σχεδόν όλες οι εμπειριες σου ήταν με ιεροδουλες και εννοείς ότι δεν έχεις εμπειρία με «νορμαλ» κοπέλες;

Banned
    Με την μια Ισπανιδα που βγηκα μεσω Tinder ηταν η μονη κοπελα με την οποια ειχα επαφη εκτος οικων. Αλλα για καποιο λογο με την Ισπανιδα μπορεσα να λειτουργησω κανονικα. Το προβλημα αυτο προεκυψε τους τελευταιους μηνες του 24. Δυστυχως οι επισκεψεις στους οικους αντι να με βοηθανε πλεον μου δημιουργουν επιπλεον ανασφαλειες καθως δυστυχως αυτη η εμμονη στο να πηγαινω εκει την επαθα καθως προσπαθω με καθε τροπο να καλυψω την ελλειψη αγαπης και συντροφικοτητας. Απλα δεν αντεχω ψυχολογικα να ειμαι μονος. Ειδικα τα βραδια με πιανει τρομερη καταθλιψη καθως ευχομαι να ειχα μια κοπελα αγκαλια. Πιστευω αν μπορουσα να βρω μια κοπελα που θα με αγαπησει θα ξεπερνουσα το προβλημα αυτο. Καποια που θα με εκανε να νιωθω ασφαλεια και οχι καποια στην οποια πρεπει να αποδειξω τις ικανοτητες μου. Και το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι κλεινομαι σπιτι καθως δεν αντεχω να βλεπω εξω ζευγαρια παντου και οταν βγαινω να νιωθω χαλια. Γιατι και οταν βγαινω εξω δεν περναω καλα γιατι νιωθω ανεπαρκης. Σκεφτομαι συνεχως πως γινεται αλλοι να εχουν κανονικη συντροφικη ζωη, φιλοι μου να εχουν παντρευτει να ανεβαζουν συνεχως ευτυχισμενες φωτο στα σοσιαλ και εγω να μην μπορω να βγω ουτε για καφε με μια κοπελα. Και ενω η κοπελα με την οποια μιλουσα απο προχθες στο tinder ηταν πολυ ευδιαθετη και εδειχνε ενδιαφερον ξαφνικα χωρις λογο με αφηνει στο διαβαστηκε. Δεν το καταλαβαινω ειλικρινα, δεν της ειπα κατι για να ξενερωσει. Ισως οι κοπελες στο tinder απλα να ψαχνουν για επιβεβαιωση διχως να θελουν να βγουν ραντεβου στην πραγματικοτητα. Εκτος και αν εχεις εμφανιση Brad Pitt

Banned
    Είναι μέρες που τα βράδια υποφέρω τόσο πολύ που δεν έχω καν ενέργεια να ξυπνήσω την άλλη μέρα. Διαβάζω όλη νύχτα βιβλία επιστημονικής φαντασίας σε τέτοιο σημείο που ζω περισσότερο σε έναν φανταστικό κόσμο παρά στην πραγματικότητα. Κάνω φαντασιώσεις ότι έχω κοπέλα, βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν απλά να ξεγελάσω τον εαυτό μου γιατί δεν αντέχω άλλο

Senior Member
    Με την μια Ισπανιδα που βγηκα μεσω Tinder ηταν η μονη κοπελα με την οποια ειχα επαφη εκτος οικων. Αλλα για καποιο λογο με την Ισπανιδα μπορεσα να λειτουργησω κανονικα. Το προβλημα αυτο προεκυψε τους τελευταιους μηνες του 24. Δυστυχως οι επισκεψεις στους οικους αντι να με βοηθανε πλεον μου δημιουργουν επιπλεον ανασφαλειες καθως δυστυχως αυτη η εμμονη στο να πηγαινω εκει την επαθα καθως προσπαθω με καθε τροπο να καλυψω την ελλειψη αγαπης και συντροφικοτητας. Απλα δεν αντεχω ψυχολογικα να ειμαι μονος. Ειδικα τα βραδια με πιανει τρομερη καταθλιψη καθως ευχομαι να ειχα μια κοπελα αγκαλια. Πιστευω αν μπορουσα να βρω μια κοπελα που θα με αγαπησει θα ξεπερνουσα το προβλημα αυτο. Καποια που θα με εκανε να νιωθω ασφαλεια και οχι καποια στην οποια πρεπει να αποδειξω τις ικανοτητες μου
    Επειδή ίσως η Ισπανίδα όπως προανέφερες, δεν έψαχνε κάτι σοβαρό, οπότε και εσύ στην ιδέα αυτή χαλάρωσες. Άρα μήπως από δω και μπρος να βάλεις σαν στόχο να λειτουργείς χωρίς πίεση και χωρίς φόβο ότι θα σε κρίνουν; Αν αποβάλλεις αυτό το συναίσθημα τόσο στο τρόπο που προσεγγίζεις τις κοπέλες (στην αρχική γνωριμία), όσο και στο σεξουαλικο κομμάτι, τότε θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
    Το λες και μόνος σου. «Πρέπει να αποδείξω τις ικανότητες μου». Αν έχεις καθιερώσει αυτό το σκεπτικό σε θέματα σχέσεων, από μόνη της αυτή η σκέψη σε μπλοκάρει. Οπότε για αυτό ίσως οι κοπέλες να κάνουν ghosting. Μπορεί να αντιλαμβάνονται την ανασφάλεια σου και τον «ψεύτικο» εαυτό που προσπαθείς να προβάλλεις, και αυτόματα απομακρύνονται.
    Η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να είσαι ο εαυτός σου (σε όλους τους τομείς) και ότι καμία κατάσταση δεν «λειτουργεί» με πίεση. Επομένως αφεσου και επικεντρωσου στο πως να αλλάξεις εσωτερικά ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Όταν το πετύχεις αυτό, θα έρθει και η κοπέλα.

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Επειδή ίσως η Ισπανίδα όπως προανέφερες, δεν έψαχνε κάτι σοβαρό, οπότε και εσύ στην ιδέα αυτή χαλάρωσες. Άρα μήπως από δω και μπρος να βάλεις σαν στόχο να λειτουργείς χωρίς πίεση και χωρίς φόβο ότι θα σε κρίνουν; Αν αποβάλλεις αυτό το συναίσθημα τόσο στο τρόπο που προσεγγίζεις τις κοπέλες (στην αρχική γνωριμία), όσο και στο σεξουαλικο κομμάτι, τότε θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
    Το λες και μόνος σου. «Πρέπει να αποδείξω τις ικανότητες μου». Αν έχεις καθιερώσει αυτό το σκεπτικό σε θέματα σχέσεων, από μόνη της αυτή η σκέψη σε μπλοκάρει. Οπότε για αυτό ίσως οι κοπέλες να κάνουν ghosting. Μπορεί να αντιλαμβάνονται την ανασφάλεια σου και τον «ψεύτικο» εαυτό που προσπαθείς να προβάλλεις, και αυτόματα απομακρύνονται.
    Η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να είσαι ο εαυτός σου (σε όλους τους τομείς) και ότι καμία κατάσταση δεν «λειτουργεί» με πίεση. Επομένως αφεσου και επικεντρωσου στο πως να αλλάξεις εσωτερικά ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Όταν το πετύχεις αυτό, θα έρθει και η κοπέλα.
    Μα δεν μπορουν να εχουν εικονα απο μηνυματα μοναχα αν δεν βγουμε για εναν καφε. Οχι δεν προσπαθω στα μηνυματα να τις εντυπωσιασω...το ακριβως αντιθετο. Κανω μια απλη συζητηση οπως θα εκανα με εναν φιλο π.χ με τι ασχολειται αυτο τον καιρο, τι ενδιαφεροντα εχει. Αν για αυτο το λογο μια κοπελα κανει ghosting παραδιδω τα οπλα. Δεν λεω κατι που να τους δωσει τετοια εντυπωση. Απλα εχουν πολλους followers και στο tinder εισαι απλα ενας αριθμος για μια κοπελα

Page 1 of 18 12311 ... LastLast