Results 16 to 30 of 267
Thread: Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
-
23-01-2025, 23:08 #16
Απλα για τον μέσο άντρα το dating εχει γινει απιστευτα δυσκολο σε σημειο που πιο ευκολα βρισκεις δουλεια πλεον. Ειναι τοσες οι απαιτησεις που εχουν οι κοπελες πλεον που ενας μεσος ανδρας ειναι φυσει αδυνατον να τις καλυψει
- 23-01-2025, 23:14 #17
Απλα ο αλγοριθμος τοu tinder ειναι ετσι φτιαγμενος ουτως ωστε να ευνοει τις γυναικες. Οταν μια γυναικα λαμβανει χιλιαδες αιτηματα στο inbox της λογικο ειναι να διαλεξει το top 10% των ανδρων. Οσο καλος και να εισαι στο φλερτ μια γυναικα εχει προκαθορισει ποιον βρισκει ελκυστικο. Δυστυχως ενας μεσος ανδρας περναει το μεγαλυτερο μερος της ζωης του χωρις γυναικα ακριβως γι'αυτο. Γιατι πλεον ακομα και για ενα ραντεβου για καφε εχει μετατραπει σε αθλο. Και ειναι πολυ ψυχοφθορο πιστεψε με. Δεν υπαρχει κατι χειροτερο και πιο ταπεινωτικο για τον ανδρισμο σου απο το να μην εισαι ποθητος απο καμια. Δυστυχως δεν εχουμε ολοι αυτο το sex appeal που αρεσει στις γυναικες. Ειμαστε και εμεις οι πιο εσωστρεφεις που πασχουμε απο κοινωνικη φοβια και δεν εχουμε την ανεση στο φλερτ. Και δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια στην οποια αν δεν εισαι λιγο μαγκας και θρασυς δεν εχεις επιτυχια στο φλερτ.
Γι'αυτο και δικαιολογημενα λενε οτι οι nice guys finish last.
23-01-2025, 23:17 #18
Θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω ανεπίσημο λόγο αλλά στο tinder είναι μέλος η κάθε πικραμένη που πιθανόν λόγω ματαίωσης και απογοήτευσης στο κομμάτι των σχέσεων, να ψάχνει απλά επιβεβαίωση και να μην συνομιλεί μόνο μαζί σου αλλά και με όλους όσους είναι μέλος. Επίσης μέσω Διαδικτύου δεν μπορείς να «δεθείς» με κάποιον τόσο όσο στην πραγματική ζωή όπου υπάρχει «ζωντανή» αλληλεπίδραση. Οπότε αυτές αν δεν σε γνωρίσουν από κοντά να δουν αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, παρόμοιες αντιλήψεις για την ζωή, να δουν ακόμα και πως είσαι εμφανισιακά κτλ δεν μπορούν, αντικειμενικά να «δεθούν». Μέσω αυτής της εφαρμογής «εντοπίζουν» ανθρώπους που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον, και αν κάτσει έκατσε. Επομένως μην παίρνεις προσωπικά το ghosting μέσω μιας εφαρμογής. Πρέπει να μάθεις σε ποια πράγματα αξίζει να «αναλώνεσαι» και σε ποια όχι.
Σου είπα εξαρχής ότι αν βλέπεις πως η κατάσταση με το tinder δεν λειτουργεί, αναζήτησε αλλού γνωριμίες. Αν βλέπεις ότι η κατάληξη είναι η ίδια πάντα κάτι κάνεις λάθος και πρέπει να αναθεωρήσεις. Όταν βλέπουμε ότι κάνουμε κάτι πολλές φορές και δεν «πιάνει» αλλάζουμε τακτική και κοιτάμε πως θα κινηθούμε από κει και πέρα για να μην ξανά πληγωθούμε.
23-01-2025, 23:22 #19
Κοιτα rainbow επειδη οπως εξηγησα παραπανω οσοι απο τους αντρες ειμαστε εσωστρεφεις και πασχουμε απο κοινωνικη φοβια μας ειναι απεριγραπτα δυσκολο ,, να την πεσουμε,, ετσι απλα σε καποια π.χ σε κλαμπ. Γιατί εχω δει διαφορα βιντεο στο youtube απο dating coaches που ισχυριζονται οτι πρεπει να μαθεις να προσεγγιζεις κοπελες στο δρομο ετσι στα ψυχρα πραγμα που το θεωρω τερμα βλακεια και αγενεια προς μια κοπελα. Γιατι ζουμε σε περιεργες εποχες. Μια λαθος προσεγγιση μπορει σαν αντρας να σε βαλει σε μεγαλους μπελαδες ειδικα αν μια κοπελα ειναι κακοπροαιρετη στο δρομο μπορει ευκολα να σε καταγγειλει για παρενοχληση ακομα και αν εσυ εχεις καλες προθεσεις και δεν εισαι κανενας μαλακας και πεφτουλας
23-01-2025, 23:31 #20
Πριν λιγες μερες ειχα γραφτει σε μια ομαδα χορου και εχω προσεξει μια κοπελα που μου αρεσει και πηγα και της μιλησα αλλα ενδεχομενως να εχει καταλαβει οτι ειμαι συνεσταλμενος και στο τελος της συζητησης απλα μου ειπε οτι της φαινομαι καλο παιδι. Μονο που αυτο καθε αλλο παρα με χαροποιησε....ηταν σαν να μου λεει οτι ειμαι φλωρος και οτι δεν την ελκυω ερωτικα. Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να γινω ο δυναμικος τυπος που ελκυει τις γυναικες. Εχω αποδεχτει τον εαυτο μου οτι ειμαι πολυ ντροπαλος και δεν το'χω με την προσεγγιση απο κοντα γι'αυτο και κατεληξα στον μονοδρομο να χρησιμοποιω τις εφαρμογες γιατι μεσω μηνυματων ο πονος της απορριψης και ταπεινωσης δεν ειναι τοσο εντονος. Δηλαδη προτιμω το ghosting παρα να μιλησω σε μια κοπελα και να ξεσπασει πανω μου
23-01-2025, 23:33 #21
Εχω επισης εναν φιλο ο οποιος βρισκεται στην ιδια κατασταση με μενα... δεν ειχε ποτε του σχεση και ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος δηλαδη 32 αλλα δεν εχει κανει ποτε του σεξ. Και οι δυο υποφερουμε απο τις ιδιες ανασφαλειες με την διαφορα οτι εκεινος εχει τρελαθει που δεν εχει αγγιξει γυναικα ποσο μαλλον εχει φιλησει. Νιωθω τον πονο του
23-01-2025, 23:42 #22
Το πας στα άκρα.. αν προσεγγίσεις με ευγενικό τρόπο μια κοπέλα και δεν την πιέσεις για κάτι δεν πρόκειται να σε θεωρήσει λιγούρη ή πέφτουλα. Πόσο μάλλον να σε καταγγείλει.
Εγώ θεωρώ ότι το όλο θέμα με τις σχέσεις το έχεις πάρει «στραβά» εξαρχής και λειτουργεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Κοινώς ότι φοβάσαι, γίνεται. Άμα έχεις μάθει να προσεγγίζεις τις καταστάσεις αρνητικά και βλέπεις παντού προβλήματα (χωρίς να σκέφτεσαι τις λύσεις) τότε όλα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Στο λέω να το ξέρεις για να μην αναρωτιέσαι. Και εγώ λειτουργούσα έτσι κάποτε και προέκυπταν όλα τα άσχημα.
Επίσης όπως σου προανέφερα οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την «αρνητική» αύρα εξού και η απομάκρυνση. Ίσως βγάζεις κόμπλεξ τόσο στο γραπτό λόγο όσο και προφορικά και κανένας άνθρωπος δεν θέλει δίπλα του ένα άτομο με αρνητική ενέργεια. Μπορεί να το κάνεις και άθελα σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Εσύ μπορεί να θεωρείς οτι δεν το βγάζεις αλλά όσοι είναι απέναντι σου βλέπουν πιο καθαρά. Πόσες φορές ας πούμε σου λέει κάποιος «τι έχεις»; Και εσύ λες «μα δεν δείχνω στεναχωρημένος, που το κατάλαβε αυτός»; Και όμως, τα συναισθήματα αποτυπώνονται στα πρόσωπο και στις εκφράσεις του άλλου. Χρειάζεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης για μένα. Ίσως να επισκεπτόσουν και κάποιον ειδικό για περαιτέρω βοήθεια.
Α και κάτι τελευταίο: Δεν λέμε να δεις μια κοπέλα στον δρόμο και σώνει και ντε να της την πέσεις. Μόνο στο δρόμο γίνονται οι γνωριμίες εκτός των social media; Ξεκίνα μια δραστηριότητα. Γυμναστήριο για παράδειγμα. Όπου εκεί θα έρχεσαι σε επαφή με κόσμο (καθημερινά) οπότε θα έχεις και μια εικόνα της αύρας τους και του χαρακτήρα τους. Δεν θα είναι μία τυχαία κοπέλα στο δρόμο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει οπότε εκεί δικαίως αισθάνεσαι άβολα να φλερτάρεις. Στο δρόμο είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να φλερτάρεις «έμμεσα» λόγω το ότι δεν ξέρεις τα ενδιαφέροντα της κοπέλας, τον χαρακτήρα της κτλ. Ενώ στο γυμναστήριο αν είσαι ντροπαλός και δεν μπορείς να κάνεις άμεση προσέγγιση ας πούμε, μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση σχετικά με ενδιαφέροντα, τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο κτλ. Και έτσι δίνεις χρόνο και στον εαυτό σου αλλά και στην κοπέλα να μάθετε ο ένας τον άλλον και να έρθετε πιο κοντά.
«Θέσε» ρεαλιστικές προσδοκίες για μένα.
Επίσης για να μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω επίθεση απλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται προκειμένου να βοηθήσω.
23-01-2025, 23:44 #23
Η ψυχολογια μου ειναι σε τετοιο σημειο που δεν εχω ουτε πια επιθυμια για αυτοικανοποιηση, εχω χασει ακομα και την επιθυμια για σεξ γιατι ντρεπομαι που αναγκαζομαι να πηγαινω σε οικους ανοχης για να καλυψω μια φυσικη αναγκη και τρελαινομαι οταν βλεπω ζευγαρια στην πολη και σκεφτομαι εκεινοι εχουν καποιον που τους αγαπαει, ζουν το σεξ με φυσικο τροπο. Εδω τα 15χρονα πλεον στην γενια Z εχουν περισσοτερες εμπειριες απο μενα και εγω στα 30 δεν εχω ουτε ερωτικη ζωη, ουτε ενα φιλι μια αγκαλια. Πως να ειμαι καλα?
23-01-2025, 23:48 #24
Τι κομπλεξ να βγαζω στον γραπτο λογο οταν ρωταω την αλλη με τι ασχολειται και πως περναει αυτο τον καιρο? Δεν λεω στην κοπελα κατι παραλογο ή υπερβολικό που να δικαιολογεί το ghosting με το χερι στην καρδια.
23-01-2025, 23:50 #25
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 24-01-2025 at 10:08.
23-01-2025, 23:52 #26
Επειδη δεν εχω σκοπο να σε βρισω και να κλειδωθει το θεμα οπως τα προηγουμενα θα ηθελα να σε παρακαλεσω ευγενικα να μην γελας με τον πονο του αλλου
23-01-2025, 23:52 #27
Last edited by Aeon; 24-01-2025 at 10:08.
23-01-2025, 23:54 #28
Ο μονος λογος που μπηκες και αφησες σχολιο wildhoney ειναι να με μειωσεις. Και οχι δεν ειμαι μισογυνης οπως μου προσαπτεις. Και δεν με ξερεις προσωπικα στην τελικη για να διαπιστωνεις πραγματα. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 24-01-2025 at 09:59.
23-01-2025, 23:54 #29
Κάποια στιγμή θα γνωρίσεις την κατάλληλη, φτάνει να μην παραιτείσαι. Αν εξοικειωθείς με το φλερτ από κοντά, σιγά σιγά με τον καιρό θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Οπότε οι πιθανότητες να ανταποκριθει κάποια θα αυξάνονται. Στην αρχή όλοι αμηχανία δείχνουμε, εξού και η «απόρριψη». Όπως είπες η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι είσαι χαμηλών τόνων άρα για αυτό δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε αν στραφείς στο tinder και στις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου γενικότερα, θα ξεσυνηθισεις ακόμα περισσότερο την επαφή και το φλερτ από κοντά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς καν να κοιτάξεις στα μάτια μια κοπέλα και ως εκ τούτου γίνεσαι και ακόμα πιο «απωθητικός».
Αν το δουλέψεις θα βγεις από το καβούκι σου και θα έχεις άνεση άρα στα μάτια των άλλων θα δείχνεις πιο ελκυστικός. Όταν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση θα βρεθεί και η κατάλληλη κοπέλα. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι.
Αντίθετα, αν το βάλεις κάτω και πεις εγώ από δω και μπρος θα επιδιώκω γνωριμίες μόνο μέσω tinder τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Και ειδικά από την στιγμή που δεν έχεις αποκομίσει θετικά πράγματα από την εν λόγω εφαρμογή.
23-01-2025, 23:55 #30
Last edited by Aeon; 24-01-2025 at 10:00.