Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 267
    Senior Member
    Εμείς δεν σε ξέρουμε οπότε κάνουμε υποθέσεις για το τι μπορεί να φταίει. Ούτε σε έχουμε δει για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που «προβάλεις». Οπότε ας το πάμε λίγο αντίστροφα.

Banned
    Αυτο ομως rainbow ερχεται σε αντιφαση με αυτο που μου ειπες οτι πρεπει να ειμαι ο εαυτος μου. Βλεπεις λοιπον και η ιδια οτι προσποιουνται οι περισσοτεροι για να αρεσουν. Δεν ειναι ο πραγματικος εαυτος τους. Εγω γιατι πρεπει να προσποιηθω οτι ειμαι ανετος απλα για να αρεσω σε μια κοπελα?

Banned
    Σου εξηγησα τι προβαλλω και δεν ειναι κατι που αλλαζει ευκολα. Δεν μπορω να γινω απο εσωστρεφης ξαφνικα εξωστρεφης. Αλλα αυτο ειναι δυσκολο για πολλες κοπελες να το αντιληφθουν. Γιατι ο ψυχολογος μου εχει πει οτι πασχω απο σοβαρη κοινωνικη φοβια. Και δεν θα καθομουν να γραφω σε ενα φορουμ να χανω το χρονο μου αν αυτα που γραφω δεν ειναι αληθινα και τα βιωνω αυτο τον καιρο

Banned
    Και πες οτι προσποιηθω τι θα πετυχω? Μπορει αρχικα να τραβηξω την προσοχη της και να αρχισει η κοπελα να βγαινουμε για καφε. Το αργοτερο στο δευτερο ραντεβου θα καταλαβει οτι δεν ειμαι αυτος ο κουλ και ανετος τυπος που γνωρισε αλλα ενα ατομο με ανασφαλειες και κοινωνικη φοβια. Τι θα πετυχω δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Σου εξηγησα τι προβαλλω και δεν ειναι κατι που αλλαζει ευκολα. Δεν μπορω να γινω απο εσωστρεφης ξαφνικα εξωστρεφης. Αλλα αυτο ειναι δυσκολο για πολλες κοπελες να το αντιληφθουν. Γιατι ο ψυχολογος μου εχει πει οτι πασχω απο σοβαρη κοινωνικη φοβια. Και δεν θα καθομουν να γραφω σε ενα φορουμ να χανω το χρονο μου αν αυτα που γραφω δεν ειναι αληθινα και τα βιωνω αυτο τον καιρο
    Όπως το λες. Δεν γίνεται ΞΑΦΝΙΚΑ. Με μικρά βήματα όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν βρίσκεσαι στο 0 δεν θα πας κατευθείαν στο 100. Μπορείς να πας όμως στο 40-50. Ίσως σε αυτό μπορεί να μεσολαβήσει και η ψυχολόγος αν νιώθεις ότι δεν μπορείς μόνος σου. Αλλά το ζητούμενο είναι να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Για καμία κοπέλα.

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και θες να δουλέψεις το κομμάτι της επικοινωνίας και της αυτοπεποίθησης κάντο πρωτίστως για σένα.

Senior Member
    Και πες οτι προσποιηθω τι θα πετυχω? Μπορει αρχικα να τραβηξω την προσοχη της και να αρχισει η κοπελα να βγαινουμε για καφε. Το αργοτερο στο δευτερο ραντεβου θα καταλαβει οτι δεν ειμαι αυτος ο κουλ και ανετος τυπος που γνωρισε αλλα ενα ατομο με ανασφαλειες και κοινωνικη φοβια. Τι θα πετυχω δηλαδη?
    Μα για αυτό λέμε τόση ώρα ότι πρέπει να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ο στόχος είναι να δουλέψεις κάποια πράγματα για να βγεις από το καβούκι σου και να είσαι πιο άνετος με το φλερτ και τις κοινωνικές συναναστροφές. Τότε θα πάψεις να προσποιείσαι για να αρέσεις, οπότε θα κερδίζεις τους άλλους για αυτό που είσαι.

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;

Banned
    Ναι αλλα μου κοβονται τα ποδια να μιλησω σε καποια απο κοντα οσες φορες προσπαθω αρχιζω να τρεμω και να νιωθω οτι θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει

Banned
    Ντρεπομαι που πηγαινω στους οικους ανοχης αλλα αν στερηθω και αυτο θα τρελαθω. Βλεπω στην πολη ζευγαρια ευτυχισμενα και σκαω μεσα μου απο τη ζηλια μου γιατι σκεφτομαι εκεινοι εχουν μια χαρα ερωτικη ζωη, εχουν αγκαλιες και φιλια και εγω αναγκαζομαι να πληρωνω για να ζησω τουλαχιστον το σεξ. Και πανω στην απελπισια μου ειμαι εθισμενος στο να βλεπω βιντεο για να καλυψω τον πονο μου που δεν εχω ερωτικη ζωη

Senior Member
    Ναι αλλα μου κοβονται τα ποδια να μιλησω σε καποια απο κοντα οσες φορες προσπαθω αρχιζω να τρεμω και να νιωθω οτι θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει
    Οπότε ακολούθησε άλλη μέθοδο. Μέσω ενός χόμπι. Εκεί θα αναπτύξεις μια σχέση με τους υπόλοιπους, θα νιώσεις ότι σε αποδέχονται και σιγά σιγά θα έρθει και το ερωτικό... Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις μια κοπέλα που ήδη θα γνωρίζεις.
    Πάντως το κλάμα και το αυτομαστιγωμα δεν βοηθάει.. Μακάρι όλα μας τα προβλήματα να είχαν αυτή την λύση και να έφτιαχναν όλα μαγικά.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οπότε ακολούθησε άλλη μέθοδο. Μέσω ενός χόμπι. Εκεί θα αναπτύξεις μια σχέση με τους υπόλοιπους, θα νιώσεις ότι σε αποδέχονται και σιγά σιγά θα έρθει και το ερωτικό... Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις μια κοπέλα που ήδη θα γνωρίζεις.
    Πάντως το κλάμα και το αυτομαστιγωμα δεν βοηθάει.. Μακάρι όλα μας τα προβλήματα να είχαν αυτή την λύση και να έφτιαχναν όλα μαγικά.
    Δεν το λες ευκολο επειδη μπορει να σε παρουν ευκολα χαμπαρι οι αλλοι οτι της την πεφτεις και να φας γερο δουλεμα. Και ακομα και αν μιλησω σε καποια θα μου μιλησει στα πλαισια της δραστηριοτητας γιατι να ενδιαφερθει ερωτικα για μενα? Αφου θα συναντιομαστε μονο στο χομπι. Νιωθω ασχημα να την πεσω σε καποια εκει και να φανω λιγουρης

Senior Member
    Δεν το λες ευκολο επειδη μπορει να σε παρουν ευκολα χαμπαρι οι αλλοι οτι της την πεφτεις και να φας γερο δουλεμα. Και ακομα και αν μιλησω σε καποια θα μου μιλησει στα πλαισια της δραστηριοτητας γιατι να ενδιαφερθει ερωτικα για μενα? Αφου θα συναντιομαστε μονο στο χομπι. Νιωθω ασχημα να την πεσω σε καποια εκει και να φανω λιγουρης
    Εξαρταται πως θα φλερταρεις, δεν χρειαζεται να μπουκαρεις μεσα σα τον πεινασμενο λυκο στη στανη. Γνωριμιες θα κανεις. Ενα βημα τη φορα. Χαλαρωσε λιγο, εχεις πολλη ενταση. Παιρνεις αγωγη εχεις αναφερει;

Banned
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Εξαρταται πως θα φλερταρεις, δεν χρειαζεται να μπουκαρεις μεσα σα τον πεινασμενο λυκο στη στανη. Γνωριμιες θα κανεις. Ενα βημα τη φορα. Χαλαρωσε λιγο, εχεις πολλη ενταση. Παιρνεις αγωγη εχεις αναφερει;
    Ναι αλλα δεν ξερω πως να κανω μια κοπελα να με δει ερωτικα. Συνηθως απλα με βλεπουν σαν καλο παιδι και δεν με βρισκουν ελκυστικο

Banned
    Δεν ξερω να φλερταρω ποτε δεν το ειχα. Δεν καταλαβαινω πως αλλοι ανδρες το κανουν εγω δεν μπορω

Senior Member
    Οκ, ασε το φλερτ στην ακρη, μια απλη γνωριμια κανε σε πρωτη φαση σε μια δραστηριοτητα που θα επιλεξεις, χορο πχ. Οπως θα γνωριζες οποιονδηποτε, αντρα ή γυναικα.

Banned
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Οκ, ασε το φλερτ στην ακρη, μια απλη γνωριμια κανε σε πρωτη φαση σε μια δραστηριοτητα που θα επιλεξεις, χορο πχ. Οπως θα γνωριζες οποιονδηποτε, αντρα ή γυναικα.
    Τι ακριβως σημαινει να φλερταρεις μια γυναικα? Συγγνωμη αν η ερωτηση σου ακουγεται χαζη αλλα ντρεπομαι που 30 χρονων αντρας δεν εχω ιδεα απο αυτο. Μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το φλερτ ακριβως και ειναι υποχρεωτικο να ειμαι καλος στο φλερτ για να κανω σχεση?

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast