Παράθεση μέρους ενός post
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Παράθεση μέρους ενός post

Λοιπόν, θέλω τη βοήθεια μελών που ξέρουν, για το πώς να κάνω παράθεση όχι σε ολόκληρο το ποστ ενός άλλου μέλους, αλλά μόνο σε μέρος του, μια φράση πχ. Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε για το multi quote, δλδ για την παράθεση σε περισσότερες φράσεις. Όσες φορές το προσπάθησα δεν το βρήκα. Για πέστε.

Senior Member
    Για να διαλέξω μόνο ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το ποστ κάποιου, απλά διαγράφω τα υπόλοιπα που είπε.

Για να διαλέξεις πολλές φράσεις από το ίδιο το ποστ, απλά διαγράφεις τα υπόλοιπα ή τα κάνεις Bold. Αν θες να απαντήσεις σε περισσότερα ποστ (του συνομιλητή σου ή και δικά σου) και να φαίνονται στην απάντηση σου... κάτω από κάθε σχόλιο υπάρχει η επιλογή "απάντηση", "Απάντηση με παράθεση" και ένα σημαδακι(δεν μου έρχεται η λέξη για να σου πω πώς το λεμε) και το +... Διαλέγεις αυτό..

Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα κι άλλο.

Senior Member
    Καλημέρα WildHoney! Ti κάνεις ρε συ;! Θα σου πω πώς το κάνω εγώ. Λοιπόν ανοίγεις δεύτερο παράθυρο με την ίδια σελίδα. Πατάς απάντηση με quote. To αφήνεις.
    Ξαναγυρνάς στην πρώτη σελίδα και πατάς πάλι απάντηση με quote και σου βγάζει αυτό:

QUOTE=george1520;1263589 Για να διαλέξω μόνο ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το ποστ κάποιου, απλά διαγράφω τα υπόλοιπα που είπ

Για να διαλέξεις πολλές φράσεις από το ίδιο το ποστ, απλά διαγράφεις τα υπόλοιπα ή τα κάνεις Bold. Αν θες να απαντήσεις σε περισσότερα ποστ (του συνομιλητή σου ή και δικά σου) και να φαίνονται στην απάντηση σου... κάτω από κάθε σχόλιο υπάρχει η επιλογή "απάντηση", "Απάντηση με παράθεση" και ένα σημαδακι(δεν μου έρχεται η λέξη για να σου πω πώς το λεμε) και το +... Διαλέγεις αυτό..

Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα κι άλλο./QUOTE

Το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στην δεύτερη σελίδα έχοντας σβήσει αυτά που δεν θέλεις χωρίς να σβήσεις αυτά που σου έχω μαυρίσει. Αυτά που γράφει στις αγκύλες δηλαδή. Και πχ εδώ έχεις διαγράψει αυτά που υπογράμμισα. Τότε θα σου βγει έτσι

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για να διαλέξω μόνο ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το ποστ κάποιου, απλά διαγράφω τα υπόλοιπα που είπε.

Προσοχή μην διαγράφεις τις αγκύλες που γράφουν το όνομα και το quote στην αρχή και στο τέλος!
    Μετά αν θες να συνεχίσεις, ξαναγύριζεις στην πρώτη σελίδα, ξανά κάνεις το ίδιο και διαγράφεις κάτι άλλο και πάλι γυρνάς στην δεύτερη και το επικολλείς από κάτω από αυτά που έχεις ήδη γράψει.

QUOTE=george1520;1263589 Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα κι άλλο./QUOTE

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Eίναι λίγο χρονοβόρο αλλά αν το μάθεις θα μπορείς να το κάνεις. Επίσης αν θες κι άλλα ξαναγυρνάς στην πρώτη σελίδα πατάς απάντηση με παράθεση σε κάποιον άλλον πχ σε εσένα

QUOTE=WildHoney;1263556 Λοιπόν, θέλω τη βοήθεια μελών που ξέρουν, για το πώς να κάνω παράθεση όχι σε ολόκληρο το ποστ ενός άλλου μέλους, αλλά μόνο σε μέρος του, μια φράση πχ. Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε για το multi quote, δλδ για την παράθεση σε περισσότερες φράσεις. Όσες φορές το προσπάθησα δεν το βρήκα. Για πέστε. /QUOTE

Το κάνεις αντιγραφή, επικόλληση στην δεύτερη σελίδα που διατηρείς και βγαίνει έτσι:

Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Λοιπόν, θέλω τη βοήθεια μελών που ξέρουν, για το πώς να κάνω παράθεση όχι σε ολόκληρο το ποστ ενός άλλου μέλους, αλλά μόνο σε μέρος του, μια φράση πχ. Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε για το multi quote, δλδ για την παράθεση σε περισσότερες φράσεις. Όσες φορές το προσπάθησα δεν το βρήκα. Για πέστε.

Senior Member
    Θα τα δοκιμάσω, να δω τι θα καταφέρω. Αν βλέπετε τίποτε ούφο μηνύματα τις επόμενες μέρες, θα ξέρετε ότι πειραματίζομαι, χα χα.
    Θενκς George & Harley!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    για παραθεση μερους, ξεκινας να το παραθετεις ολοκληρο και στο μηνυμα που εχει ετοιμαστει να ποσταρεις, μπαινεις στο κειμενο και σβηνεις ο,τι θελεις.
    για πολλαπλη παραθεση, πας κατω απο τα ποστ που σε ενδιαφερουν κι αντι να πατησεις επιλογη απαντησης κλπ, πατας ενα τσεκ που εχει κατω κατω δεξια απο το ποστ και ξεκιναει η πολλα πλη παραθεση. πας κατω απο οσα ποστ σε ενδιαφερουν και πατας το αντιστοιχο τσεκ. οταν τα βαλεις ολα οσα θες, τοτε πατας το reply και βλεπεις οτι στο απανυτητικο ποστ στα εχει κουοταρει ολα οσα επελεξες.

Senior Member
    Ευχαριστώ Remedy!