Αλλαγή αγωγης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Αλλαγή αγωγης

Καλημέρα εδώ κ δέκα μέρες έχω αλλάξει την αγωγή από εφεξορ σε ζολοφτ.επισης παίρνω ορμονικά χάπια κ είχα κ έμμηνο ρύση.εχω απίστευτες παρενέργειες ,τρέμουλο ,ταχυκαρδίες ,φόβο ,το άγχος κ η κατάθλιψη στο θεό.δεν μπορώ να κάνω τίποτα ,είμαι συνέχεια ξαπλωμένη.φοβαμαι ότι θα πάθω κάτι.

Member
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ. ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ , ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΑ ΓΕΝΙΚΟΣ.

ΒΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ?

ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΒΟΛΑ , ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ. ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ, ΟΚ ΠΕΡΝΑΩ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ . ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ . ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ . Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑ
    ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ , ΔΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teosol View Post
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ. ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ , ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΑ ΓΕΝΙΚΟΣ.

ΒΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ?

ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΒΟΛΑ , ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ. ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ, ΟΚ ΠΕΡΝΑΩ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ . ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ . ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ . Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑ
    ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ , ΔΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
    Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.ναι το ξέρω ότι είμαι σε έξαρση αυτή τη στιγμή.δυστυχως η αλλαγή έγινε γιατί ο γιατρός δε θέλει το εφεξορ σε περίπτωση εγκυμοσύνης.τωρα αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα τρομερά στρεσογόνο.αν δεν καταφέρω να μείνω έγκυος μέχρι το Μάρτιο ,πάω για εξωσωματική.αρα καταλαβαίνεις.μεσα μου γίνεται ένα πάρτι από άγχος και φοβίες.τους τελευταίους οχτώ μήνες έγιναν τόσα πολλά ,χωρισμός με τοξικό άνθρωπο,καβγάς με τη φίλη επί 25 χρόνια,νέα σχέση ,συγκατοίκηση κ τώρα αυτό με την εγκυμοσύνη.μερικες φορές νιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνευσω.

Senior Member
    Καλημέρα έχω ξεκινήσει ζολοφτ.εχω τρομερή ανησυχία,συγχυση και τρέμουλο.εχει κάποιος εμπειρία Μ αυτό το φάρμακο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ireneandria View Post
    Καλημέρα έχω ξεκινήσει ζολοφτ.εχω τρομερή ανησυχία,συγχυση και τρέμουλο.εχει κάποιος εμπειρία Μ αυτό το φάρμακο?
    Και εμένα το Ζολόφτ με είχε πειράξει..Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου και πες του το.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Και εμένα το Ζολόφτ με είχε πειράξει..Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου και πες του το.
    Καλημέρα τελικά το άλλαξες?εμένα παίζει σημάσια κ το αν θα μείνω έγκυος για αυτό μου το βάλε είναι λέει πιο safe από το εφεξορ.ασε τι να πω.περασε καμια εγκυμοσύνη με αγωγή και με ποιο χάπι?
    Last edited by ireneandria; 01-02-2025 at 10:52.