Οισοφαγιτιδα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Οισοφαγιτιδα

Καλησπερα παιδια..θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας ειχε ποτε του οισοφαγιτιδα και ποτε σας περασε εντελως;τι συμπτωματα ειχατε και καποιος απο εσας ειχε πονους στη πλατη την ωρα που ετρωγε η καταπινε...παρακαλω ας μου απαντησει καποιος...

Senior Member
    Παθαίνω συχνά οισοφαγίτιδα...ναι όταν παθαίνω νιώθω πόνους στην πλάτη και πόνο στο στήθος στο κέντρο ,επίσης όταν καταπίνω νιώθω πόνο όταν περνάει η τροφή μου...εγώ έχω παλινδρόμηση...πρώτη φορά έπαθες?

Junior Member
    Καλησπερα Νοname..οχι το ειχα παθει και πριν 5 χρονια..εκανα γαστροσκοπηση και βρεθηκε οισοφαγιτιδα..εκανα θεραπεια με χαπια για 1 μηνα και μου περασε..πριν 2 εβδομαδες ομως εκανα τη χαζομαρα και εφαγα βαρια πριν κοιμηθω και το πρωι που σηκωθηκα ενιωσα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με παλια...οχι τοσο πολυ εντονα με τοτε αλλα εχω αγχωθει αρκετα...εσυ πως το καταπολεμας;
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Παθαίνω συχνά οισοφαγίτιδα...ναι όταν παθαίνω νιώθω πόνους στην πλάτη και πόνο στο στήθος στο κέντρο ,επίσης όταν καταπίνω νιώθω πόνο όταν περνάει η τροφή μου...εγώ έχω παλινδρόμηση...πρώτη φορά έπαθες?
    Καλησπερα Νοname..οχι το ειχα παθει και πριν 5 χρονια..εκανα γαστροσκοπηση και βρεθηκε οισοφαγιτιδα..εκανα θεραπεια με χαπια για 1 μηνα και μου περασε..πριν 2 εβδομαδες ομως εκανα τη χαζομαρα και εφαγα βαρια πριν κοιμηθω και το πρωι που σηκωθηκα ενιωσα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με παλια...οχι τοσο πολυ εντονα με τοτε αλλα εχω αγχωθει αρκετα...εσυ πως το καταπολεμας;
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..

Senior Member
    Να προσέχεις να μην τρως πολλά λιπαρά σε κάθε γεύμα,απέφυγε τηγανητά,μην ξαπλώνεις μετά το φαγητό για τουλάχιστον 2 ώρες...αναψυκτικά μην πίνεις και το περπάτημα βοηθάει πολύ και στην χώνεψη...σε λίγες μέρες πυστευω θα νιώθεις καλύτερα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Να προσέχεις να μην τρως πολλά λιπαρά σε κάθε γεύμα,απέφυγε τηγανητά,μην ξαπλώνεις μετά το φαγητό για τουλάχιστον 2 ώρες...αναψυκτικά μην πίνεις και το περπάτημα βοηθάει πολύ και στην χώνεψη...σε λίγες μέρες πυστευω θα νιώθεις καλύτερα
    Εσυ επαιρνες καποια θεραπεία και για ποσο καιτο;σε ποσο καιρο σου περασε αν επιτρεπεται;μου εχουν φυγει σχεδον ολα τα συμπτωματα αλλα αυτο το πονο στη πλατη οταν καταπινω τον νιωθω ακομα..

Junior Member
    Εχει κανεις αλλος απο εσας παθει οιφαγοτιδα παιδια;κι αν ναι ποτε σας περασε εντελως και με ποια θεραπεια;
    Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...