Ζηλεύω τον μπαμπά του μωρού μου και έχω πέσει σε κατάθλιψη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Member
    οχι δεν εργαζομουν @Remedy...ισχυει αυτο που λεει η @Wildhoney στο τελευταιο σκελος της απαντησης της...νιωθω οτι δεν με ακουνε! οταν ανοιγω την καρδια μου στην αδερφη μου πχ λεει να το παλεψω και ποσο στεναχωριεται και οτι αν δεν ειμαι καλα εγω δεν ειναι κι αυτη! ειπε οτι τη στεναχωρησα τοσο που πονεσε η καρδια της και επεσε κατω και οι τυψεις μου εφτασαν στο θεο τοσο που δεν θελω να ξαναπω τιποτα γιατι θα ξανα κινδυνεψει να παθει κατι εξαιτιας μου...Οντως η εγκυμοσυνη και η γεννα δεν ειναι για ολες ευκολη υποθεση! εχασα και μωρο και αυτο το περιμενα πως και πως...τωρα τελευταια ειναι μερες που μου χαμογελαει πιο συχνα σαν να με αναγνωριζει και πεταω απο χαρα! ευχομαι να ειναι η αρχη για την ιαση μου ορμονολογικα...παντως συμφωνω σε κατι...ο κυκλος που στηριζει εναν ανθρωπο που χριεαζεται βοηθεια μπορει να κανει θαυματα αρκει να ειναι ο καταλληλος με ενσυναισθηση και αληθινη αγαπη! Με το χερι στην καρδια αυτο θα εκανα για οποιονδηποτε με χρειαζοταν!!!

Senior Member
    τι ηλικια εχεις; δεν εχεις καμια καλη φιλη, απο σχολειο, απο οπουδηποτε;

Member
    ειμαι 36 ετων αυριο μπαινω στα 37. η αληθεια ειναι οτι ειμαι κλειστος και ντροπαλος χαρακτηρας. ολη μου τη ζωη ημουν συνεσταλμενη περασα δυσκολα στο σχολειο (ολα τα σχολικα μου χρονια) και απο τοτε ειχα κλειστει στον εαυτο μου. εχω μια κοπελα που καπου καπου παμε μια βολτα εχει κι εκεινη 2 παιδια μεγαλυτερα απο το δικο μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by babygirl View Post
    ειμαι 36 ετων αυριο μπαινω στα 37. η αληθεια ειναι οτι ειμαι κλειστος και ντροπαλος χαρακτηρας. ολη μου τη ζωη ημουν συνεσταλμενη περασα δυσκολα στο σχολειο (ολα τα σχολικα μου χρονια) και απο τοτε ειχα κλειστει στον εαυτο μου. εχω μια κοπελα που καπου καπου παμε μια βολτα εχει κι εκεινη 2 παιδια μεγαλυτερα απο το δικο μου
    σπουδασες κατι; δεν σκεφτηκες να δουλεψεις για να εχεις οικονομικη ανεξαρτησια;

Member
    Θέλω πολύ να δουλέψω πάρα πολύ όχι μόνο για τα χρήματα αλλά για να γνωρίζω κόσμο να ανοίξει το μυαλό μου γενικά όμως φοβάμαι να βγω πιο έξω... μπορεί κάποιοι να το κοροϊδέψετε αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου ... επίσης έχουμε θέματα και με την πεθερά μου που από τη μέρα που με γνώρισε χώνεται στη ζωή μας και γενικά δεν πέρασα καθόλου καλά

Senior Member
    Θέλω πολύ να δουλέψω πάρα πολύ όχι μόνο για τα χρήματα αλλά για να γνωρίζω κόσμο να ανοίξει το μυαλό μου γενικά όμως φοβάμαι να βγω πιο έξω... μπορεί κάποιοι να το κοροϊδέψετε αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου ... επίσης έχουμε θέματα και με την πεθερά μου που από τη μέρα που με γνώρισε χώνεται στη ζωή μας και γενικά δεν πέρασα καθόλου καλά
    Γιατί να σε κοροϊδέψει κάποιος? Τόσα χρόνια είσαι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν δουλεύεις, ο κύκλος σου είναι κλειστός.. Λογικό είναι να φοβάσαι. Το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένη να κανεις για να αλλάξει αυτό. Θα αφήσεις τον φόβο να σου ορίζει τη ζωή ή θα δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου για κάτι καλύτερο?

Member
    Σίγουρα θέλω να δώσω στον εαυτό μου αυτήν την ευκαιρία....για κάτι καλύτερο και για μένα και για το παιδί μου

Senior Member
    Σίγουρα θέλω να δώσω στον εαυτό μου αυτήν την ευκαιρία....για κάτι καλύτερο και για μένα και για το παιδί μου
    ξερεις καποια τεχνη; κατι; σε τι θα δουλευες αν πηγαινες για δουλεια;

Senior Member
    Θα μπορούσατε να έρθετε σε μία συμφωνία, για αρχή, να βοηθήσετε η μία την άλλη; Είναι μία αρχή. Δηλαδή έστω να μπορείς να ξεκολλήσεις από το σπίτι, να πας ένα γυμναστήριο, όπου θα αναλάβει το παιδί ο άντρας σου μέχρι να γυρνάς, ή σε μία άλλη δραστηριότητα, ώστε να μπορείς να παίρνεις μία ανάσα από τα "καθήκοντα", και ν' αρχίσει ν'αλλάζει η ψυχολογία σου; Και, σκέψου και την πιθανότητα κάποιας δουλειάς από το σπίτι αν δεν βρεις εξωτερικά προς το παρόν. Είναι ζόρικα τα πράγματα και το ξέρω, αλλά οι ανάγκες σου πρέπει να έχουν μία προτεραιότητα, γιατί δίχως εσένα, τι νόημα έχει, αν σε χάνεις μέσα στη δική σου ζωή;

Member
    ακομα και μια βολτα για περπατημα με εναν ανθρωπο που θα εμπιστευομουν θα μου εκανε καλο....το θεμα ειναι γιατι με ποναει τοσο αυτη η ζηλια. ηθελα να δω αν και αλλες γυναικες που εγιναν μαμαδες το βιωσαν αυτο γιατι νιωθω καθημερινα τυψεις οτι ειμαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου...

Senior Member
    ακομα και μια βολτα για περπατημα με εναν ανθρωπο που θα εμπιστευομουν θα μου εκανε καλο....το θεμα ειναι γιατι με ποναει τοσο αυτη η ζηλια. ηθελα να δω αν και αλλες γυναικες που εγιναν μαμαδες το βιωσαν αυτο γιατι νιωθω καθημερινα τυψεις οτι ειμαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου...
    σε ποναει, επειδη εχεις παραιτηθει απο ολους τους αλλους ρολους , μαλλον απο φοβο, και εχεις περιοριστει στον ρολο της μανας και οι αντιδρασεις αυτες του μωρου θεωρεις οτι σε βγαζουν αχρηστη...
    ουτε δικη σου δουλεια μονο ειναι το μεγαλωμα του μωρου, ουτε μια μονιμη κατασταση θα επρεπε να ειναι το να μην ασχολεισαι με κατι αλλο, οπως με επιμορφωση, δραστηριοτητες, εργασια κλπ...
    γιατι δεν μαθαινεις μια τεχνη να προσπαθησεις να εργαστεις; και μονο η επαφη με την σχολη και αλλους σπουδαστες, θα σου κανει πολυ καλο.

Member
    τι να πω ισως να εχεις οντως δικιο...σε ολα....σε ευχαριστω που απαντησες και ευχομαι να εχεις μια καλη μερα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234