Results 1 to 10 of 10
-
04-02-2025, 13:49 #1
Όποιοι ψηφίσουν ξανά ΝΔ είναι συνένοχοι για τα Τέμπη και όχι μόνο
Δεν λέω ότι οι άλλοι...είναι αρκετά καλύτεροι, προσωπικά επιλέγω μικρά κόμματα. Όμως με βάση πλέον όλα αυτά που έχουν βγει στην δημοσιότητα και ολοφάνερα πρόκειται για συγκάλυψη, με βάση την συνέντευξη αυτουνού του κλόουν που παριστάνει τον Πρωθυπουργό λέγοντας ασυναρτησίες και ψέματα μπροστά στα έκπληπτα μάτια αυτών που έχουν στοιχειώδη αντίληψη, όσοι ψηφίσουν ξανά ΝΔ, που θα είναι και πάλι πολλοί δυστυχώς, θα είναι πέρα από ηλίθιοι και συνενόχοι. Εγκληματίες όχι, γιατί δεν προκάλεσαν αυτοί το δυστύχημα, αλλά ηθικά θα είναι ένα μάτσο κόπρανα. Όταν 40% ψηφίζουν ένα κόμμα που έχει κάνει τόσα αίσχη και δεν είναι όχι τα Τέμπη, δεν μπορείς μετά να διαμαρτύρεσαι για τίποτα, είσαι άξιος των επιλογών σου. Το παραμύθι, το κακό κράτος, η κακή κυβέρνηση και οι φουκαράδες πολίτες τελειώνει εδώ. Μιλάμε καθαρά για μια σχέση αφέντη και υποτακτικού, σαδιστή και μαζοχιστή. Ο μεγάλος Έριχ Φρομ, ίσως ο κορυφαίος στο είδος του στην εποχή του, στο βιβλίο του ''Ο Φόβος μπροστά στην Ελευθερία'' τα έχει πει όλα. Όσοι δεν το έχουν διαβάσει να το διαβάσουν.
- 04-02-2025, 16:39 #2
Έχοντας διαβάσει τις απόψεις σου για το γυναικείο φύλο και τις θηλυκότητες, για τη θρησκεία και τα λοιπά, είμαι σίγουρη ότι αυτό που ψηφίζεις, είναι ισάξια βλαμμένο και φασιστικό και πως μόνο το όνομα αλλάζει. Έχεις πει πως η γυναίκα είναι "υστερική", πως βασίζονται μόνο στην εμφάνιση, πως είναι αναξιόπιστες, και τόσα άλλα, και έκανες αντικριτική στο δικαίωμα της έκτρωσης. Να χαρώ εγώ κριτικές τέτοιες και κηρύγματα.
Επίσης, είμαι Ερωτική σαδίστρια, και πάψε να χρησιμοποιείς το σαδισμό και τον μαζοχισμό σαν όχημα για τις ρητορικές σου.
04-02-2025, 18:56 #3
Ένα αλλοπρόσαλλο σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου. Για να θυμάσαι κάτι που έγραψε κάποιος πριν καιρό σε ένα φόρουμ επειδή περνούσε μια κακή μέρα και να του το πετάς σε άσχετη ανάρτηση δείχνει άνθρωπο με σοβαρές εμμονές. Κάνεις κακό στον εαυτό σου πρώτα από όλα. Και για να σε πληροφορήσω είμαι υπέρ της έκτρωσης, το σχόλιό μου στην ανάρτησή σου ήταν συγκεκριμένο. Δικαίωμά σου να είσαι ερωτική σαδίστρια και ότι θες δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δικαίωμα μου και κάθε ανθρώπου να χρησιμοποιεί ότι λέξεις θέλει για να εκφραστεί, εκτός αν έχεις κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για τις συγκεκριμένες λέξεις, τις οποίες χρησιμοποιεί ο Έριχ Φρομ στο βιβλίο του, στο οποίο έκανα αναφορά.
Είναι κρίμα να μην έχεις στήριξη από κάποιον ειδικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θες να είσαι καλά; Μια απόφαση είναι. Σε παρακαλώ μην κάνεις άλλο σχόλιο.
04-02-2025, 19:38 #4
Κακή μέρα λέγεται τώρα ο μισογυνισμός; Τ' ακούσαμε κι αυτό. Στις ωοθήκες μου κι ο Φρομ, αν σέρνει τις ιδέες που φαίνεται να σέρνεις εσύ. Όσο για το τι κάνει κακό σε μένα, θα σου πω. Μου φαίνεται ότι μου κάνει κακό ο μισογυνισμός, η θρησκοληψία και τα κλειστά μυαλά τα κολλημένα με κόλλα ούχου, και όχι όσα σε σένα φαίνεται ότι μου κάνουν κακό. Όσο για την ηθική, άσε μας που θα μας κάνεις και μαθήματα τώρα.
Με τον Γιοκοτσόκο καμία σχέση έχετε παρεπιμπτόντως; γιατί βλέπω διάφορες ομοιότητες εγώ, ως λεπτολόγος κάφρος, χα χα
05-02-2025, 14:05 #5
Δεν είμαι μισογυνιστής. Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο; Μια ανάρτηση θυμάμαι είχα κάνει σχετικά με την απιστία αντρών και γυναικών, την οποία μάλιστα ζήτησα να διαγραφεί γιατί κάποιοι άρχισαν να τρολάρουν. Η κακή μέρα πήγαινε στο ότι συνήθως δεν θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση. Επίσης ούτε καν γνωρίζω αυτόν τον γιοκοτσοκο όπως και τα περισσότερα άτομα εδώ μέσα γιατί μπαίνω μία στο τόσο. Τουλάχιστον σεβάσου το νήμα και το θέμα του. Αν δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι για το συγκεκριμένο θέμα καλή συνέχεια. Χρειάζεσαι στήριξη.
05-02-2025, 14:29 #6
Βολικό κι αυτό. Εγώ θέλω "στήριξη" κι όχι τα μυαλά σου κι οι ιδέες σου αλλαγή. Δε σου χρωστάω κανέναν σεβασμό γιατί έτσι, ενώ έχεις αναφερθεί κατά των γυναικών. Για πες μας, σε τι ακριβώς λοιπόν αναφέρθηκες όταν έγραψες στο νήμα μου που αναφερόμουν στο δικαίωμα στην έκτρωση; Δεν το θεωρώ τυχαίο το ποστ σου εκεί, ούτε τι ακριβώς έγραψες.
05-02-2025, 16:40 #7
Μπορεί κάποιο ανέραστο άτομο , να είναι σαδιστής στον ερωτικό τομέα της ζωής , τομέας που δεν υπάρχει στη ζωή του ;
Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική.
05-02-2025, 17:23 #8
Κι από πηγάζει το συμπέρασμα της ανεραστίας; Από το ότι φεμινίστρια σύμφωνα με τον κάθε συντηρητικό υποστηρικτή της πατριαρχίας, ίσον αυτά που έχει ο κάθε τυχαίος στο μυαλό του γι αυτήν. χα χα, οκ, ξυδάκι.
06-02-2025, 00:02 #9
Το ότι κάποια είναι ανέραστη , είναι πραγματικό δεδομένο . Φαίνεται από το ότι ποτέ δεν είχε σχέση με κανέναν άνδρα . Με φυυσικό πρόσωπο . Μόνο με φανταστικά. Και υπάρχει μόνιμη η προσδοκία ότι θα βρεθεί ο σούπερ wow , μελλοντικά, σε ένα μέλλον που δεν έρχεται ποτέ .
06-02-2025, 02:11 #10
Ως άτομο που κατέβηκε στη συγκέντρωση στις 26/1 και θα ξανακατέβω στις 28/2 πέρα και πάνω από κομματικά, για συμπαράσταση και ΜΟΝΟ στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους, έχω να πω το εξής: είστε σοβαρός; Εκμεταλλεύεστε ένα φόρουμ ψυχολογίας για να χειραγωγήσετε και να κατευθύνετε την ψήφο του κόσμου, εργαλειοποιώντας την εθνική μας τραγωδία; Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει ή απέχει αν δε θέλει να ψηφίσει. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλο, ΚΚΕ κλπ. Αυτό δε σημαίνει ότι επικροτούμε τα πάντα όλα και είμαστε σύμφωνοι με ό,τι αποφάσεις παίρνουν. Και πάλι όμως, πιστεύετε είναι το κατάλληλο φόρουμ να μιλήσετε για πολιτικά κόμματα;