Γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ;

Καλησπέρα σας
    Για ποιον λόγο στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο για μια κοπέλα να κάνει κάτι ερωτικό με κάποια άλλη κοπέλα, είτε για πλάκα, είτε για να δοκιμάσει από περιέργεια, χωρίς να έχει συναισθήματα για αυτήν ή να πρέπει πρώτα να γνωριστεί μαζί της;
    Σε αντίθεση με χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία, όπου αρκετές κοπέλες φιλιούνται μεταξύ τους είτε για πλάκα, είτε από περιέργεια, είτε για να δοκιμάσουν, χωρίς να τους αρέσουν οι κοπέλες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να έχουν ερωτικά συναισθήματα για κάποια;

Εκεί, μερικές κοπέλες κάνουν ακόμα και προκαταρκτικά, φάσωμα μέχρι και σεξ, χωρίς δεσμεύσεις.
    Ενώ εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολο για τις κοπέλες να το κάνουν αυτό, πόσο μάλλον όταν είναι άγνωστες μεταξύ τους, π.χ. σε ένα πάρτι ή κλαμπ.

Αντίθετα, στους άντρες στην Ελλάδα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί είναι όπως στην Αμερική, δηλαδή μπαίνουν ακόμα και παντρεμένοι σε εφαρμογές και chat, και βρίσκουν κάποιον για εκείνη τη στιγμή, για "fuck buddies", για στιγμιαία ικανοποίηση, κ.α. Αυτό το ξέρω, γιατί πολλοί γκέι άντρες και femboy λένε με πόσους που παρουσιάζονται ως στρέιτ έχουν κάνει κάτι χωρίς δεσμεύσεις, παρακάμπτοντας το κομμάτι της γνωριμίας.

Γιατί λοιπόν, είναι τόσο εύκολο για τους άντρες να βρουν κάποιον για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις και ορμές τους, ενώ οι γυναίκες δεν μπορούν να βρουν κάποια για να εκπληρώσουν τη φαντασίωσή τους;
    Γιατί οι στρειτ κοπέλες δεν πειραματίζονται και οι περισσότερες μπορεί και όλες οι bi -lesbian κοπέλες θέλουν γνωριμία και δεν κάνουν αυτά που κάνουν οι γκέι άντρες και τα femboy με άλλους άντρες ;
    Όπως επίσης δεν θέλουν να κάνουν τρίο με μια κοπέλα και το αγόρι της;
    Ενώ στο εξωτερικό βρίσκουν πιο εύκολα κοπέλα για τρίο;

Είμαι κοπέλα 28 χρονών και έχω εδώ και αρκέτα χρόνια την επιθυμία να κάνω κάτι με κοπέλα, πάνω κάτω νομίζω από τα 18 μου ήθελα.
    Δεν έχω νιώσει ερωτικά συναισθήματα ή έλξη για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα
    Μέχρι τώρα έχω ερωτευτεί, έχω νιώσει συναισθήματα και έχω πάει μόνο με άντρες και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έκανα σχέση με γυναίκα, ενώ το σεξουαλικο κομμάτι μου αρέσει πολύ σαν ιδέα.
    Αλλά μου έχει καρφωθεί σαν ιδέα στο μυαλό επειδή με εξιτάρει, μου φαίνεται πολύ παθιασμένη, αισθησιακή και καυτή εμπειρία όπως το έχω δει σε διάφορες σειρές και ταινίες, που φιλιούνται κοπέλες χωρίς να είναι bi- les κάτι ο χαρακτήρας τους και χωρίς να έχει σχέση με το storyline.
    Φυσικα καταλαβαίνω ότι είναι ηθοποιοί και κάνουν πολλές φορές πρόβα, με ένα ολόκληρο στούντιο να δίνει εντολες για το αποτέλεσμα αυτό, αλλά δεν είναι μόνο εκεί που το έχω δει, έχω δει και διάφορα βίντεο στο τικτοκ που βάζουν για πλάκα και θέλω να δοκιμάσω να μου φύγει η περιέργεια και αν μου άρεσει να προχωρήσω παρακάτω.
    Επίσης, έχω περιέργεια για αυτό που λένε ότι το λεσβιακό σεξ έχει περισσότερους οργασμούς και φτάνεις πιο εύκολα και γρήγορα στην κορύφωση, όπως και το αν είναι διαφορετική μια συγκεκριμένη σεξουαλικη πράξη αν την κάνει γυναίκα από άντρα.
    Αυτό που είπα νωρίτερα για το τι κάνουν οι κοπέλες στην Αμερική, δεν το είπα επειδή το έχω δει σε σειρές- ταινίες και νομίζω πως έτσι κάνουν και στην πραγματικότητα.
    Απλά έχει τύχει να παρακολουθήσω ομάδες, φόρουμ κ.α. του εξωτερικού, όπως έχω δει το βίντεο ανεβάζουν άτομα στην Αμερική από διάφορα πάρτυ κ.α.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ μένω Αθήνα, δεν βρίσκω εύκολα κοπέλες να μου άρεσουν που να είναι lesbian -bi επειδή μου αρέσει να έχουν θηλυκό,κυριλέ στυλάκι, όπως έχω εγώ και δεν μου αρέσουν τα tomboys - ούτε το φασαιο χύμα στυλακι, το οποίο δεν μου αρέσε ούτε σε άντρες.
    Δεν μου αρέσει το γκάζι και ο κεραμεικος σαν περιοχές που εκεί είναι όλα τα gay μαγαζιά συν ότι είναι πάρα πολύ μακριά από την περιοχή μου.
    Και έτσι τόσα χρόνια η μόνη μου επιλογή για να βρω κάποια, είναι οι εφαρμογές που εκεί έχει ελάχιστες να μου άρεσουν και οι περισσότερες που έχει τύχει να κάνουμε ματς θέλουν είτε τρίο με το αγόρι τους και μου έχουν πει ότι δεν βρίσκουν ούτε εκείνες κοπέλα, οι περισσότερες αποκαλύφθηκε ότι ήταν φεικ προφίλ και από πίσω ήταν άντρες.
    Πραγματικα δεν καταλαβαίνω τι κερδίζετε από αυτό και γιατί χαλάτε τον χρόνο μας ενώ ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο.
    Είτε είναι κοπέλες που ενδιαφέρονται για γνωριμία και όχι για αυτό που ψάχνω.

Δυστυχώς, η μόνη λύση για εμένα είναι να τύχαινε με κάποια άλλη στρειτ κοπέλα που να θέλει και αυτή το ίδιο με εμένα να κάνω κάτι.
    Η αλήθεια είναι θα μου άρεσε να ήμουν fuck buddy με κάποια κοπέλα για να περνάμε μια στο τόσο καλά αν είμαστε ελεύθερες.
    Επειδή σε κοπέλες τους άρεσουν κοπέλες δεν ενδιαφέρονται για στρειτ κοπέλες που πειραματίζονται και όπως εγώ που αυτό που θέλω είναι σεξουαλικο και όχι συναισθηματικό.

Ντρεπόμουν πολύ να κάνω αυτό το ποστ, αλλά ήθελα να το βγάλω κάπου ανώνυμα από μέσα μου και να ακούσω συμβουλές και τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω και πως θα καταφέρω να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου.

Senior Member
    Γιατί λοιπόν, είναι τόσο εύκολο για τους άντρες να βρουν κάποιον για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις και ορμές τους, ενώ οι γυναίκες δεν μπορούν να βρουν κάποια για να εκπληρώσουν τη φαντασίωσή τους;

Βασικά.... δεν ισχυει αυτο. Πανευκολο ειναι, απλα, ή θα βρεις το θαρρος για να κανεις μια τετοια γνωριμια σε lesbian-friendly bar ή θα μπεις σε εφαρμογη γνωριμιων και θα βρεις παρα πολλές κοπελες που ειναι ειτε bi, ειτε λεσβιες κτλ. Δεν ξερω απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα...

Senior Member
    πλακωσανε τα τρολ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πλακωσανε τα τρολ..
    ΑΧΑΧΑΧΑ σωστά, μάλλον κάτι τέτοιο είναι! Αφού και σε καφέ ή σε απόμερα στέκια αν πας, πλέον βλέπεις άνετα κοπέλες να φιλιούνται μεταξύ τους, άντρες είναι πολύ δύσκολο να δεις να κάνουν κάτι δημόσια μεταξύ τους

Junior Member
    Δεν ξέρω γιατί με εμένα δεν είναι καθόλου εύκολο, μπαινοβγαίνω χρόνια σε εφαμοργές γνωριμιών και πέφτω συνέχεια πάνω σε ψεύτικα προφίλ που από πίσω κρύβονται άντρες, είτε σε κοπέλες που θέλουν μόνο τρίο με τον δικό τους, είτε σε κοπέλες bi που θέλουν κοπέλα για γνωριμία και όχι κάποια που θέλει να πειραματιστεί όπως εγώ.
    Επίσης είναι συγκεκριμένος ο τύπος γυναικών που μου αρέσει, δεν μου αρέσει το αγορέ στυλ μου αρέσει το femine στυλ και όλα αυτά μαζί μειώνουν τις πιθανότητες να βρω κάποια.
    Ασε που είμαι και ντροπαλή αν βγω κάπου έξω και δεν θα μπορούσα να κάνω το πρώτο βήμα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑ σωστά, μάλλον κάτι τέτοιο είναι! Αφού και σε καφέ ή σε απόμερα στέκια αν πας, πλέον βλέπεις άνετα κοπέλες να φιλιούνται μεταξύ τους, άντρες είναι πολύ δύσκολο να δεις να κάνουν κάτι δημόσια μεταξύ τους
    Σε άλλη Αθήνα ζω ; ????Που τα έχεις δει αυτά καλέ ; Μάλλον εσύ με τρολλάρεις. ????????
    Και να το κάνουν αυτό, που ξέρεις αν είναι σε ζευγάρι σε σχέση ή άκυρες που πειραματίζονται δηλαδή αυτό που ψάχνω να κάνω εγώ ;
    Δεν είπα ότι οι άντρες τα κάνουν δημόσια αλλά ότι πιο εύκολα βρίσκουν για ξεπέτα ή πειραματισμό ή όπως αλλιώς θες πες το.

Και αυτές που βλέπεις έχουν femine εμφάνιση ή tomboy με κοντό μαλλί ;
    Γιατί εμένα δεν μου αρέσει το αγορίστικο στυλ ή το χύμα στυλ και αυτό μειώνει τις επιλογές μου ακόμα περισσότερο.

Εγώ μόνο σε εφαρμογές έχω ψάξει και όχι μόνο σε μια.
    Στις εφαρμογές αυτές το 90% που έκανα ματς ήταν φεικ προφίλ και ήταν άντρες από πίσω.
    Επίσης μην φανταστείς ότι κάνω ένα σωρό swipe right.

Junior Member
    πλακωσανε τα τρολ..

Δεν είναι τρολλ, τόσο αστείο είναι και φαίνεται για τρολλ; ????
    Είχα κάνει αιώνες πριν ένα άλλο ποστ, που ρώταγα που μπορώ να γνωρίσω κοπέλες χωρίς όλο αυτό το κατεβατό και εκεί με τρολλαραν, δεν πήρα απάντηση και από τότε απλά παρακολουθώ μπας και πέσει κανένα παρόμοιο ποστ με το δικό μου θέμα για να πάρω απαντήσεις αλλά τίποτα.

Senior Member
    δεν ειπα αστειο, ειπα τρολ. ξερω τι λεω...
    εχεις 10 ΧΡΟΝΙΑ καημο να βρεις καποια λεσβια και ενω δεν εχει συμβει, εχεις βαλει προδιαγραφες, να μην ειναι πολυ λεσβια, οσο παταει η γατα μονο, τι να φοραει, πως να κουρευεται, που να συχναζει (κατα προτιμηση), ποσο να σε πλησιασει (μονο σεξ, οχι συναισθηματα), και τι βρακι να φοραει!!!!
    ασε μας κουκλιτσα μου...
    εγω που δεν το θελω, γιατι δεν με ελκυουν οι γυναικες, δεν εχω μπει ποτε σε σαιτ γνωριμιων, με εχουν πλησιασει πολλες. εσυ που κανεις κρα και κανεις και σουαιπ ραιτ σε ενα σωρο σαιτ, δεν ετυχε ποτε..
    εκτος αυτων, μιλας σαν ανδρας.. δεν σου λεω γιατι, αλλα μιλας σαν ανδρας που κανει πλακα, ή ΨΑΡΕΥΕΙ....
    Last edited by Remedy; 07-02-2025 at 09:26.

Junior Member
    δεν ειπα αστειο, ειπα τρολ. ξερω τι λεω...
    εχεις 10 ΧΡΟΝΙΑ καημο να βρεις καποια λεσβια και ενω δεν εχει συμβει, εχεις βαλει προδιαγραφες, να μην ειναι πολυ λεσβια, οσο παταει η γατα μονο, τι να φοραει, πως να κουρευεται, που να συχναζει (κατα προτιμηση), ποσο να σε πλησιασει (μονο σεξ, οχι συναισθηματα), και τι βρακι να φοραει!!!!
    ασε μας κουκλιτσα μου...
    εγω που δεν το θελω, γιατι δεν με ελκυουν οι γυναικες, δεν εχω μπει ποτε σε σαιτ γνωριμιων, με εχουν πλησιασει πολλες. εσυ που κανεις κρα και κανεις και σουαιπ ραιτ σε ενα σωρο σαιτ, δεν ετυχε ποτε..
    εκτος αυτων, μιλας σαν ανδρας.. δεν σου λεω γιατι, αλλα μιλας σαν ανδρας που κανει πλακα, ή ΨΑΡΕΥΕΙ....
    Αρχικά βγάζεις μια επίθεση και κακία χωρίς λόγο, μην κόβεις το χέρι σου αν κάποιο άτομο είναι τρολλ ή όχι και το αν είναι ή δεν είναι το δεν είναι το φύλλο που νομίζεις, αν δεν είσαι 100% σίγουρη γιατί αυτό που κάνεις είναι άσχημο και αγενές.
    Εγώ μπορώ να αποδείξω στους συντονιστές - διαχειριστές δεν ξέρω τι έχει εδώ μέσα, το ότι είμαι γυναίκα, εσύ θέλεις να βάλεις στοίχημα για να το αν είμαι άντρας και αν χάσεις να πληρώσεις 500€ ή και παραπάνω για να μάθεις πρώτα να έχεις αποδείξεις και μετά να μιλάς λες και όχι να συμπεριφέρεσαι λες και έχεις μεταφυσικές δυνάμεις και ξέρεις πιο προφίλ είναι τι ;
    Υποτίθεται εδω μέσα είναι safe space για να πούμε ότι νιώθουμε χωρίς να μας κριτικάρουν, πόσο μάλλον να κάνουν σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια, ότι ο τρόπος γραφής μας είναι σαν του αντίθετου φύλου.
    Δεν σου κοστίζει κάτι να σέβεσαι το άτομο στο οποίο γράφεις στο thread του, ούτε να μην χλευάζεις το πως εκφράζεται και μιλάει, αν δεν μπορείς να το κάνεις απλά προσπέρνα το.
    Γιατί άλλα λέω άλλα έχεις καταλάβει, είπα όπως έχω προδιαγραφές και προτιμήσεις στο τι άντρες μου αρέσουν πχ γυμνασμένοι, κυριλέ όχι κάγκουρες ή φασαιοι τις αντίστοιχες προτιμήσεις έχω και σε γυναίκες που είναι το δύσκολο να το καταλάβεις ;
    Επίσης είπα ότι στις εφαρμογές αυτές εκτός ότι δεν τις χρησιμοποιώ συστηματικά αλλά κατά διαστήματα, τις κατεβάζω και τις διαγράφω, δεν κάνω swipe σε ότι γυναίκα υπάρχει όπως κάνουν οι άντρες και το μεγαλύτερο ποσοστό που έχω κάνει match ήταν είτε κοπέλες που ήθελαν τρίο με το αγόρι τους, είτε ψεύτικα προφίλ που από πίσω κρυβόντουσαν άντρες.
    Νομίζω ότι μιλάω ελληνικά, τι δεν κατάλαβες από αυτό ;
    Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές αυτές, δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζεται εκεί.
    Μπήκα να αναλύσω ένα θέμα και τις διαφορές μας με χώρες όπως Αμερική σε αυτό το θέμα και μήπως μου προτείνει κάποιο άτομο κάτι που δεν έχω σκεφτεί και έχω έσενα με τις θεωρίες συνομωσίας σου.
    Μην μου απαντήσεις σε παρακαλώ μου χαλά το thread μου εκτός αν θέλεις να βάλουμε επίσημα χρηματικό στοίχημα για το αν είμαι γυναίκα ή άντρας και να το τηρήσεις αν χάσεις.