Γίνεται σχέση;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

Γίνεται σχέση;

‘Εχω ένα πρόβλημα. Πριν από αυτό, να πω ότι έχω σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και παίρνω φάρμακα εδώ και 6 χρόνια για να κρατιέμαι.

Πριν 1 χρόνο γνώρισα ένα παλικάρι 39 χρονών. Αφού βγαίναμε 2 μήνες περίπου κλπ. Και τον περιεργάστηκα, είναι ένα παλικάρι καλό, ήσυχο, της σχέσης, σταθερός, γλυκός, που θα πληρώσει τα πάντα, που θα μου στείλει μήνυμα οπωσδήποτε και πρωί και βράδυ, που αν του κάνω την άγρια θα κάνει πίσω για να μην μαλώσουμε, που άμα του πω γύρνα να σε χαστουκήσω θα γυρίσει (υποθέτω). Δεν σταματάει να με θαυμάζει όσο ωμά και να του τα λέω και αυτό είναι λέει που του αρέσει.
    Παρεμπιπτόντως ποτέ δεν του έχω πει πως είμαι αλκοολική αν και όλο ποτά παραγγέλνω όταν βγαίναμε και δεν του έχω πει και για την ασθένεια μου.

Τον βρήκα πολύ καλή περίπτωση για σχέση καθώς μεγαλώνω κι εγώ, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά εγώ μέχρι τώρα έχω μάθει αλλιώς την ζωή μου.
    Έχω μάθει να βγαίνω με “συνήθως” με μικρότερους, με “συνήθως” ένα διάστημα να το διασκεδάζουμε χωρίς να λέμε ότι έχουμε σχέση και μετά να χανόμαστε, με συνήθως της μιας βραδιάς,
    ε κι έχω έναν σταθερό που συναντιόμαστε χωρίς να έχουμε σχέση -μικρότερος 10 χρόνια μόνο για... αλλά μιλάμε και για άλλα, αλλά είναι κακό παιδί :Ρ Αυτός με κάνει ό,τι θέλει.

Εδώ κι ένα χρόνο είχα σταματήσει να μιλάω με το παλικάρι, του είχα πει να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί εγώ δεν έχω μάθει να είμαι σε ερωτική σχέση. Δεν μπορώ να τον παίρνω όλη μέρα τηλέφωνο, να τον συναντάω 4 φορές την εβδομάδα και δεν ξέρω γενικά -για ντροπή μου- στην ηλικία μου πως είναι μια σχέση ομαλή.

Όλο αυτόν τον καιρό μου έστελνε μηνύματα που δεν απαντούσα ποτέ.

Αυτός είναι ιδανικός για εμένα, εγώ δεν είμαι ιδανική γι’ αυτόν όπως προανέφερα με τα προβλήματα που έχω.

Τι να κάνω; Και μου την σπάει και λίγο που είναι τόσο καλός μαζί μου.
    Να κάνω ένα βήμα και να προσπεράσω τις ιδιοτροπίες μου και να βασίσω μια σχέση πάνω σε ψέματα ή να τον αφήσω να πάει στο καλό;
    Βασικά το ερώτημα μου δεν είναι ακριβώς αυτό... Δεν ξέρω .. ότι θέλετε πείτε.
    Βασικά είναι ότι δεν τον θέλω αλλά είναι μια καλή περίπτωση και σκέφτομαι να κάνω κάτι μαζί του μήπως και μου έρθει ο έρωτας και κάνω μια σχέση που μέσα από αυτή την σταθερότητα θα ομαλοποιηθεί η ζωή μου. Αυτό.

Senior Member
    Γειαααα :)

Σε κάνει ό,τι θέλει ο άλλος επειδή είναι κακό παιδί. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μέσα σου πιστεύεις πως δεν σου αξίζει να σου φέρονται καλά, πως την αποδοχή πρέπει να την τρέχεις συνέχεια από πίσω?
    Σου φαίνεται ξένη η συμπεριφορά του επειδή έμαθες αλλιώς. Το θέμα είναι τι θες να κάνεις από εδώ και πέρα ως άνθρωπος. Θα προσπαθήσεις να δεχτείς πως κάποιοι άνθρωποι σε δέχονται όπως είσαι, σε σέβονται (που αυτό είναι και το υγιές) ή θα συνεχίσεις να κυνηγάς την αποδοχή από ανθρώπους που πρώτα πρέπει να κοπιασεις για να σου δώσουν? Και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι, δεν σου δίνουν πολλά, αλλά με το σταγονόμετρο.

Senior Member
    Καλησπέρα Γιώργο!
    Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Λέω γιατί να γυρίζω με αυτούς και όχι να κάτσω με το σωστό παλικάρι, αλλά όπως σου έχω πει η σχέση θα βασιστεί πάνω σε ψέματα γιατί εγώ δεν είμαι καλή και δεν μπορώ να του πω ότι είμαι αλκοολική και ότι παίρνω ψυχοφάρμακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλησπέρα Γιώργο!
    Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Λέω γιατί να γυρίζω με αυτούς και όχι να κάτσω με το σωστό παλικάρι, αλλά όπως σου έχω πει η σχέση θα βασιστεί πάνω σε ψέματα γιατί εγώ δεν είμαι καλή και δεν μπορώ να του πω ότι είμαι αλκοολική και ότι παίρνω ψυχοφάρμακα.
    Δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου.. Άσε τον να επιλέξει αυτός τι θέλει και τι δεν θέλει. Μίλησε για σένα, για την ζωή σου και αν σε απορρίψει τότε η ώρα του καλή και ο κωλ.. Του γυαλί.
    Είναι κρίμα να αφήνεις να χάνονται ευκαιρίες έτσι. Αυτή είσαι.. Οποίος θέλει να είναι στη ζωή σου, θα είναι επειδή είσαι αυτή που είσαι.

Senior Member
    Καλύτερα να του τα πω λες ε...
    Έχουμε κανονίσει ραντεβού αλλά λέω να τον πάρω σήμερα κιόλας τηλέφωνο και να του τα πω.
    Δεν μου λες, κι αν πει "εντάξει" τότε τι να κάνω;

Senior Member
    Μπορώ εγώ λες με την ζωή που έχω μάθει και την ζωή που ξέρει αυτός να συναντηθούμε κάπου στη μέση;

Senior Member
    Καλύτερα να του τα πω λες ε...
    Έχουμε κανονίσει ραντεβού αλλά λέω να τον πάρω σήμερα κιόλας τηλέφωνο και να του τα πω.
    Δεν μου λες, κι αν πει "εντάξει" τότε τι να κάνω;
    Εντάξει στο να βρεθείτε? Ή εντάξει στο "αυτή ειμαι και αν σου αρέσω?" στο δεύτερο κάνεις αυτό :

Αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να δεχτεί και το χάδι. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι και ο ιδανικός αλλά θα τον γνωρίσεις όπως είναι, χωρις ψέματα.

Senior Member
    Μπορώ εγώ λες με την ζωή που έχω μάθει και την ζωή που ξέρει αυτός να συναντηθούμε κάπου στη μέση;
    Πιστεύω ότι χρειάζεσαι δουλειά με τον εαυτό σου για να τον αγαπησεις και να καταλάβεις ότι σου αξίζουν πολλά και να μην κυνηγάς τα λίγα που στα δίνουν με το ζόρι..
    Και πιστεύω πως μπορείς να συναντηθείς με τον οποιονδήποτε (που σου συμπεριφέρεται καλά) κάπου στη μέση.. Επειδή σου αξίζει. Την αξία μας, εμείς την ορίζουμε.

Senior Member
    Μα εγώ το έχω γλεντήσει βρε Γιώργο, δεν αισθάνομαι σκουπίδι -αν αυτό βγαίνει- τα θέλω και τα κάνω και δεν ζήτησα ποτέ σχέση. Το διασκέδαζα. Αυτός ήταν ο χαρακτήρας μου να πηγαίνω με ωραίους και να περνάω καλά.
    Τώρα ζητάω σχέση, γιατί βρέθηκε κάποιος που μου διέγειρε "το συναίσθημα της σχέσης", κάτι γλυκό που δεν το είχα βρει ποτέ και είναι κι αυτό κάτι που υπάρχει στη ζωή και δεν το έχω ζήσει.
    Όμως όχι ό,τι έζησα ήταν φθηνό, δεν το βλέπω έτσι.

Senior Member
    Μα εγώ το έχω γλεντήσει βρε Γιώργο, δεν αισθάνομαι σκουπίδι -αν αυτό βγαίνει- τα θέλω και τα κάνω και δεν ζήτησα ποτέ σχέση. Το διασκέδαζα. Αυτός ήταν ο χαρακτήρας μου να πηγαίνω με ωραίους και να περνάω καλά.
    Τώρα ζητάω σχέση, γιατί βρέθηκε κάποιος που μου διέγειρε "το συναίσθημα της σχέσης", κάτι γλυκό που δεν το είχα βρει ποτέ και είναι κι αυτό κάτι που υπάρχει στη ζωή και δεν το έχω ζήσει.
    Όμως όχι ό,τι έζησα ήταν φθηνό, δεν το βλέπω έτσι.
    Φτηνό? Καμία σχέση. Σχολιάζω πως βλέπεις τη συγκεκριμένη σχέση τώρα και το κακό παιδί που σε κάνει ό,τι θέλει. Αλλα άσε τα αυτά. Αφού πήρες την απόφαση τώρα να του πεις να βγείτε και να πεις την αλήθεια σου, τι ακριβώς σε κρατάει πίσω? Ότι δεν θα πετύχει? Ότι θα σε απορρίψει? Τι?

Senior Member
    Οτι θα με απορρίψει κι αυτό θα σημαίνει ότι είμαι κατωτέρου επιπέδου από τους κανονικούς.

Senior Member
    Οτι θα με απορρίψει κι αυτό θα σημαίνει ότι είμαι κατωτέρου επιπέδου από τους κανονικούς.
    Τι χαζομάρες είναι αυτές? Αν δεν σε θέλει μια αφού μιλήσεις για σένα, τότε δεν τον θες εσύ εκατό.. Θα βρεις άλλον, καλύτερο.. Είναι κρίμα όμως να μείνεις με την απορία "τι θα γίνονταν ε αν μιλούσα?".

Senior Member
    Ναι ρε Γιώργο και είναι και το άλλο ερώτημα που σου λέω. Γϊνεται σχέση με αυτά τα δεδομένα; Τα δικά μου και τα δικά του; Πες ότι λέει ΟΚ, μπορώ εγώ; Δεν ξέρω... Μπορεί αυτός; Από τα λεγόμενα του μου βγάζει ότι θέλει μια δυναμική γυναίκα λες και είναι submissive αλλά δεν το ξέρει αυτόν τον όρο.

Senior Member
    Τον παίρνω τώρα τηλ.
    Αφού αυτό λες ότι είναι το σωστό και θα σου πω τι μου είπε.

Senior Member
    Ναι ρε Γιώργο και είναι και το άλλο ερώτημα που σου λέω. Γϊνεται σχέση με αυτά τα δεδομένα; Τα δικά μου και τα δικά του; Πες ότι λέει ΟΚ, μπορώ εγώ; Δεν ξέρω... Μπορεί αυτός; Από τα λεγόμενα του μου βγάζει ότι θέλει μια δυναμική γυναίκα λες και είναι submissive αλλά δεν το ξέρει αυτόν τον όρο.
    Αυτό θα το δείτε μαζί. Μακάρι να μπορούσαμε να προβλέψουμε το μέλλον.. Ρισκάρουμε και αφήνουμε τη ζωή να μας φέρει ό,τι είναι να μας φέρει..

Page 1 of 3 123 LastLast