Φταίω εγώ; trigger warning
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Φταίω εγώ; trigger warning

Γνώρισα έναν μέσω φόρουμ και ξεκινήσαμε λίγο περίεργα, γιατί αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πως ήμουν αυτοκαταστροφική και τρελή.

Δεν είχα ποτέ μου σχέσεις, άρα πήρα ego boost και ακολούθησα την επικοινωνία. Στέλναμε φωτογραφίες και ενώ θεωρούμαι αηδιαστική, ο συγκεκριμένος με κολάκευε και ένιωθα πρώτη φορά στη ζωή μου επιθυμητή. Η συμφωνία ήταν πως δε με πειράζει να με πονέσει λίγο, βασικά ήθελα να πονέσω. Η ψυχική μου κατάσταση ήταν άθλια και το ήξερε. ΉΞΕΡΑ τι θα κάναμε. Πήγα εκεί, ξέροντας. Είχα πει πως δεν έχω πρόβλημα να κάνει ότι θέλει.

Συναντηθήκαμε, πήγαμε σπίτι του, έβαλε μουσική, δέχτηκα να πιω πρώτη φορά αλκοόλ, επέμενε και το ήπια όλο με τη μία. Γέλασε.

Άρχισα να χαλαρώνω, τον αγκάλιασα και άρχισα να νιώθω υπέροχα. Η αρχή ήταν καλή . Long story short, δεν σεβάστηκε ότι ήθελα προφύλαξη, με πόνεσε φριχτά, ούρλιαζα από τους πόνους.

Δεν του είπα να σταματήσει, παρόλο που με ρώτησε, αλλά τον έσπρωξα, είπε εμένα δε θα με σπρώχνεις ρε. Και με πόνεσε περισσότερο. Στις ερωτήσεις έλεγα ένα διστακτικό ναι, ή δεν μίλαγα. Όταν προσπάθησα να του πω να πάει πιο αργά, ήταν βίαιος και δεν είπα κάτι.

Αφού ολοκλήρωσε, ενοχλήθηκε γιατί είχα λερώσει το σεντόνι με αίμα. Ζήτησα συγνώμη, ενώ αιμορραγούσα μου είπε να ντυθώ και να φύγω. Μου είπε ένα χαζό να προσέχεις στο δρόμο. Είχαμε συμφωνήσει να μείνω σπίτι του το βράδυ. Απλά με έδιωξε.. Όσο ήμουν έξω, του έστειλα ανησυχητικά μηνύματα, αλλά ενώ ήξερε πως ήμουν ακόμη εκεί έξω, δεν είπε ούτε να γυρίσω, ούτε και να έρθει εκείνος. Είπε "απλά σορι, έχω τραύμα με το αίμα, ήμουν θύμα βιασμού" και πιστεύω με δούλευε γιατί ήξερε πως έχω υπάρξει θύμα χρόνια πριν. Με είπε γλυκιά και πως θέλει να με ξαναδει.

Τέλος πάντων, τον απείλησα, διέγραψε τον λογαριασμό του. Ξέρω που μένει στο περίπου αλλά τι να το κάνω. Αυτά. Είχα αιμορραγία κοντά στις 24 ώρες. Κλαίω όλη μέρα και γενικά δεν είμαι αυτή που ήμουν. Νοσηλεύομαι σε ψυχιατρική, αλλά δεν με βοηθά σε κάτι πέρα του ότι δεν πέθανα. Έκανα μια απόπειρα εδώ μέσα.

Senior Member
    Γιατι το εκανες αυτο στον εαυτο σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Γιατί ήθελα μια φορά, να με θέλει κάποιος.

Senior Member
    Τρολ είναι μην μασάς.

Senior Member
    Jun 2019
    Posts 137

Χμμμ. μετα απο 6 χρονια, παραμένει τρολ;

Senior Member
    Jun 2019
    Posts 137

Χμμμ. μετα απο 6 χρονια, παραμένει τρολ;
    Τραβηγμένο μου φαίνεται το θέμα.
    Δεν ξέρω, δεν πίστεψα λέξη για κάποιο λόγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Τραβηγμένο μου φαίνεται το θέμα.
    Δεν ξέρω, δεν πίστεψα λέξη για κάποιο λόγο.
    Μπορώ να σου στείλω τις συνομιλίες σε σκριν. Κανένα πρόβλημα.

Όλες οι λέξεις είναι αληθινές δυστυχώς. Είμαι χάλια.

Senior Member
    Μπορώ να παραθέσω λινκ με εικόνα;

Senior Member
    https://ibb.co/m5tCn349 (τα τελευταία δικά μου )

Συγνώμη αν δεν επιτρέπονται link

Senior Member
    Ολα τα μηνυματα ειναι μονολογος. Δικα του μηνυματα δεν υπάρχουν;

Senior Member
    Αυτός είναι άλλος? Δεν είχες σχέση με έναν τύπο που σε χειριζόταν κτλ κτλ..

Ανοίγοντας αυτό το θέμα, τι σκεφτόσουν? Τι ήθελες να συζητήσεις? Έχεις δικά σου άτομα κοντά να σε στηρίξουν?

Senior Member
    Για ποιο λόγο έχεις πιστέψει ότι θεωρείσαι αηδιαστική; Πολύ βαριά λέξη για να περιγράφει κάποι@ την εαυτή της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    κάποι@ την εαυτή της.
    τον εαυτό της, θελεις να πεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Γνώρισα έναν μέσω φόρουμ και ξεκινήσαμε λίγο περίεργα, γιατί αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πως ήμουν αυτοκαταστροφική και τρελή.

Δεν είχα ποτέ μου σχέσεις, άρα πήρα ego boost και ακολούθησα την επικοινωνία. Στέλναμε φωτογραφίες και ενώ θεωρούμαι αηδιαστική, ο συγκεκριμένος με κολάκευε και ένιωθα πρώτη φορά στη ζωή μου επιθυμητή. Η συμφωνία ήταν πως δε με πειράζει να με πονέσει λίγο, βασικά ήθελα να πονέσω. Η ψυχική μου κατάσταση ήταν άθλια και το ήξερε. ΉΞΕΡΑ τι θα κάναμε. Πήγα εκεί, ξέροντας. Είχα πει πως δεν έχω πρόβλημα να κάνει ότι θέλει.

Συναντηθήκαμε, πήγαμε σπίτι του, έβαλε μουσική, δέχτηκα να πιω πρώτη φορά αλκοόλ, επέμενε και το ήπια όλο με τη μία. Γέλασε.

Άρχισα να χαλαρώνω, τον αγκάλιασα και άρχισα να νιώθω υπέροχα. Η αρχή ήταν καλή . Long story short, δεν σεβάστηκε ότι ήθελα προφύλαξη, με πόνεσε φριχτά, ούρλιαζα από τους πόνους.

Δεν του είπα να σταματήσει, παρόλο που με ρώτησε, αλλά τον έσπρωξα, είπε εμένα δε θα με σπρώχνεις ρε. Και με πόνεσε περισσότερο. Στις ερωτήσεις έλεγα ένα διστακτικό ναι, ή δεν μίλαγα. Όταν προσπάθησα να του πω να πάει πιο αργά, ήταν βίαιος και δεν είπα κάτι.

Αφού ολοκλήρωσε, ενοχλήθηκε γιατί είχα λερώσει το σεντόνι με αίμα. Ζήτησα συγνώμη, ενώ αιμορραγούσα μου είπε να ντυθώ και να φύγω. Μου είπε ένα χαζό να προσέχεις στο δρόμο. Είχαμε συμφωνήσει να μείνω σπίτι του το βράδυ. Απλά με έδιωξε.. Όσο ήμουν έξω, του έστειλα ανησυχητικά μηνύματα, αλλά ενώ ήξερε πως ήμουν ακόμη εκεί έξω, δεν είπε ούτε να γυρίσω, ούτε και να έρθει εκείνος. Είπε "απλά σορι, έχω τραύμα με το αίμα, ήμουν θύμα βιασμού" και πιστεύω με δούλευε γιατί ήξερε πως έχω υπάρξει θύμα χρόνια πριν. Με είπε γλυκιά και πως θέλει να με ξαναδει.
    Monkey Mart Game
    Τέλος πάντων, τον απείλησα, διέγραψε τον λογαριασμό του. Ξέρω που μένει στο περίπου αλλά τι να το κάνω. Αυτά. Είχα αιμορραγία κοντά στις 24 ώρες. Κλαίω όλη μέρα και γενικά δεν είμαι αυτή που ήμουν. Νοσηλεύομαι σε ψυχιατρική, αλλά δεν με βοηθά σε κάτι πέρα του ότι δεν πέθανα. Έκανα μια απόπειρα εδώ μέσα.
    Πραγματικά μου ραγίζει η καρδιά να διαβάζω τι πέρασες. Σε κανέναν δεν αξίζει να του φέρονται έτσι και αυτό που συνέβη δεν είναι καθόλου δικό σου λάθος. Είστε τόσο δυνατοί που το μοιράζεστε αυτό και ελπίζω να βρείτε υποστήριξη και αγάπη από ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσάς. Εάν είναι δυνατόν, βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία ψυχικής υγείας για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτόν τον πόνο.