Καρδιοφοβία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Καλημέρα σας!
    Ξανά εδώ, ξανά τα ίδια!
    Κοντεύω 43 κ τα τελευταία 5 χρόνια έχω βαρεθεί να μετράω παλμούς, όπου κ αν βρίσκομαι. Έχω βαρεθεί να γράφω κ εδώ τα ίδια και τα ίδια. Είχα ένα διάστημα που ήμουν σε ύφεση. Απολάμβανα την καθημερινότητα κ δεν το σκεφτόμουν τόσο. Τώρα πάλι από την αρχή. Βλέπω παλμούς 85 κ ταραζομαι. Νιώθω ταραχή κ αναστάτωση όλη την ώρα. Έχω απελπιστεί! Κάνω ομοιοπαθητική. Πηγαινα πολύ καλά. Την τελευταία εβδομάδα μετά τη λήψη της κάψουλας έχω τρελαθεί! Πόνοι, ταραχή, αίσθημα παλμών, ρίγος, ανησυχία, αυπνία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν είναι ζωή αυτή.
    Σε έχει βοηθήσει η ομοιοπαθητική σε γενικές γραμμές?
    Εγω παντως αν κ παιρνω χρόνια αγωγή έχω παλι τέτοιες εξάρσεις φοβίας. Ειδικα όταν ακούω κατι σχετικο. Οντως δεν ειναι ζωή αυτή. Μεγάλη ταλαιπωρία

Senior Member
    Επιβάλλεται να σε παραπέμψει όταν διαπιστώσει την περαιτέρω διερεύνηση και λήψη φαρμακευτικής αγωγής που δεν είναι αρμόδια να χορηγήσει. Όταν όμως διαπιστώσει ότι δεν απαιτείται, πρέπει να παλέψεις μόνος σου τον ίδιο τον εαυτό σου ώστε να αναδειχθεί ο καλύτερος.
    Επιπλέον, για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις. Άρα, συμφωνούμε απόλυτα!

Το τι θα διαπιστώσει ο ψυχολογος δεν ειναι απολυτο, ουτε πάντα σωστο διοτι δεν ειναι η δουλεια του να κάνει διαγνώσεις. Εσυ επιλεγεις αν θα πας σε ψυχιατρο επειδη δεν εχεις ανακουφιστει. Κανενας αλλος δεν θα σου το πει και κανενας αλλος δεν ξερει πραγματικά πως νιωθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ARTEMIS View Post
    Σε έχει βοηθήσει η ομοιοπαθητική σε γενικές γραμμές?
    Εγω παντως αν κ παιρνω χρόνια αγωγή έχω παλι τέτοιες εξάρσεις φοβίας. Ειδικα όταν ακούω κατι σχετικο. Οντως δεν ειναι ζωή αυτή. Μεγάλη ταλαιπωρία
    Το οτι παιρνεις αγωγή χρόνια δεν σημαινει απο μονο του τιποτα. Η αποτελεσματικοτητα μιας αγωγης κρινεται και αν δεν ειναι επαρκης, τοτε μπορεις να συζητησεις με τον ειδικο ψυχικης υγειας για εναλλακτικη φαρμακευτική αγωγή. Αλλοι δοκιμαζουν 2-3 και παραπάνω φαρμακα μεχρι να βρουν αυτο που ειναι ικανοποιητικά αποτελεσματικό.

Senior Member
    Ναι, αρκετά θα έλεγα. Είναι ολιστική θεραπεία. Αργεί αλλά θα δεις αποτέλεσμα.

Junior Member
    Εχεις σφίξιμο στο στήθος που έρχεται και φεύγει , κόμπο στο λαιμό ακριβώς πάνω από το στήθος , χαμηλά στο στέρνο εκει ακριβώς που τελειώνει;

Junior Member
    Ναι, αρκετά θα έλεγα. Είναι ολιστική θεραπεία. Αργεί αλλά θα δεις αποτέλεσμα.
    Εχεις σφίξιμο στο στήθος που έρχεται και φεύγει , κόμπο στο λαιμό ακριβώς πάνω από το στήθος , χαμηλά στο στέρνο εκει ακριβώς που τελειώνει;

Page 2 of 2 FirstFirst 12