galop μεγεθος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    ειναι πολυ ωραιος αντρας για να τον εχω μονο φιλο.
    εξαλου με φτιαχνει και η εμφανιση του τα χειλη του τα χερια του ,το υψος ολα του το οτι εχει βγαλει πανεπηστιμιο στην Ρωμη κλπ κλπ.
    εξαλου με κανεναν αντρα δεν ερχομουν σε οργασμο ποτε.

Senior Member
    να συγχωρηθω αν γινω λιγο πιο χυμα....Να φτιαχνεσαι με ολα και να περιμενεις την ωρα που θα δεις αστρακια και αντι για αυτα να προσγειωνεσαι και να τρως την ξενερα της ζωης σου ειναι καλο??
    Η απολαυση στο σεξ ετσι κ αλλιως δεν ειναι μονο ο οργασμος...Ειναι ολοκληρη η διαδιακασια κ πολλες φορες ειναι το ιδιο ικανοποιητικη κ χωρις οργασμο..Οτι ειναι μικροτσουτσουνος το ξερει σιγουρα απο εκει κ περα αν νιωθεις οτι θες βουρ...Αν παλι το σκεφτεσαι και σε απωθει ενα εχω να σου πω...ΣΕΞ κανουμε επειδη γουσταρουμε οχι για να κανουμε ψυχικο...

Senior Member
    nai alla sex kanoune kai ta zoa.:(
    apo periergia rothsa.den me neoxlei p to exei mikro toso.

Senior Member
    εμεις ειμαστε πιο ζωα και απο τα ζωα δυστυχως.....αμα δεν σε ενοχλει μπορεις να κανεισ μια προσπαθεια λοιπον!!

Senior Member
    η διαφορα ηλικιας δεν μετραει....ααα, και δεν ειχα καταλαβει οτι δεν τον εχεις δει live....:)

Senior Member
    Originally posted by liveloula
    τι θα κανατε αν γνωριζατε (για κοπελες) εναν αντρα 2 μετρα,κουκλο,καλοψυχο αλλα την ειχε μικρη?
    απλη περιεργια.:P
    αυτες τις μαλακιες να μη λεγατε εσεις οι γυναικες ισως τωρα το σεξ να ηταν πιο αθωο και αληθινο

Junior Member
    Φίλη liveloula,μπορείς να απολαύσεις κάποιον και να γεμίσει η ψυχή και η καρδιά σου ακόμη και όταν αυτός απλώς σου μιλάει,σου χαιδεύει απαλά τα μαλλιά,σε κρατάει τρυφερά στα χέρια του.Είναι και κούκλος......
    Ο οργασμός δε λέω,είναι σημαντικός αλλά όχι να παίζει και πρωταρχικό ρόλο για να απορρίψουμε κάποιον διότι υπάρχουν εκαντοντάδες τρόποι να έρθεις σε κορύφωση χωρίς να μπει καν μέσα σου. Αν μεταξύ σας υπάρχει άνεση, ειλικρίνια και πάθος θα βρείτε τρόπους να προσπεράσετε το κομμάτι \"μέγεθος\" και να ευχαριστήσετε και να ευχαριστηθείτε ο ένας τον άλλο.Εστίασε σε όλα τ\'αλλα χαρίσματά του που όπως περιγράφεις δεν είναι και λίγα.Ουδείς τέλειος....

Senior Member
    katatonia στις μερες μας εχει χαθει η αθωοτητα...εσυ σαν ατομο νιωθεις πως εισαι αληθινο....απο την στιγμη που το εκμεταλλευτουν αυτο και πληγωνεσαι,δυσκολευεσαι πολυ να το βγαλεις στην επιφανεια ξανα...
    Οσον αφορα το αν ειναι μ@λ@κι@ η συζητηση περι μεγεθους,θεωρω πως οχι..καθενας μας θεωρει καποια πραγματα σημαντικα αλλα λιγοτερο..επιφανειακο μεν αλλα ειναι κ αυτο μια αληθεια...το ιδιο συμβαινει κ με πολλους ανδρες..απορριπτουν γυναικες που μπορει να εχουν τον πιο τρυφερο χαρακτηρα γιατι ειτε εχουν κιλα παραπανω,ειτε δεν ειναι ξανθιες,ειτε δνε εχουν στηθος κτλ...Επιφανειακο ΑΛΛΑ συμβαινει....

Junior Member
    liveloula,σου προτεινω πρωτα να ερθεις σε επαφη μαζι του και μετα να βγαλεις ο οπιο συμπερασμα!!

Προσωπικα αντιμετωπιζω την ιδια κατασταση αυτη την περιοδο κι ομως παρα το μικρο μεγεθος εμεινα εκπληκτη οταν ολοκληρωσαμε!!!

Ηταν ιεροτελεστια και δεν ξερω αλλα δεσαμε πολυ σε αυτο τον τομεα!!!Σε πληροφορω οτι ερχομαστε σε επαφη και ουτε καν δινω σημασια αν ειναι μικρο η μεγαλο!!!

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    katatonia στις μερες μας εχει χαθει η αθωοτητα...εσυ σαν ατομο νιωθεις πως εισαι αληθινο....απο την στιγμη που το εκμεταλλευτουν αυτο και πληγωνεσαι,δυσκολευεσαι πολυ να το βγαλεις στην επιφανεια ξανα...
    Οσον αφορα το αν ειναι μ@λ@κι@ η συζητηση περι μεγεθους,θεωρω πως οχι..καθενας μας θεωρει καποια πραγματα σημαντικα αλλα λιγοτερο..επιφανειακο μεν αλλα ειναι κ αυτο μια αληθεια...το ιδιο συμβαινει κ με πολλους ανδρες..απορριπτουν γυναικες που μπορει να εχουν τον πιο τρυφερο χαρακτηρα γιατι ειτε εχουν κιλα παραπανω,ειτε δεν ειναι ξανθιες,ειτε δνε εχουν στηθος κτλ...Επιφανειακο ΑΛΛΑ συμβαινει....
    καταρχας μαλλον δε ξερεις οτι ενας ανδρας το 70% ισως και παραπανω της αυτοπεποιθησης του το ωφειλει στο οργανο του.και δε προκειται να ξεχασω ποτε τι ειχα τραβηξει οταν μια κοπελα μου ειχε πεταξει σποντα για το μεγεθος μου....επεσα απο τα συννεφα,ηξερα οτι ημουν φυσιολογικος αλλα γιατι να το πει?????????απο εκεινη τη στιγμη τρελαθηκα κυριολεκτικα.δεν εκανα σεξ για μηνες και σκεφτομουν μεχρι και να αυτοκτονησω...δε κανω πλακα...τελικα το προβλημα λυθηκε οταν βρηκαμε τυχαια με τους φιλους μου μια \"κακια\" κοπελα σε ενα μπαρ και καθως ειμασταν τυφλα καναμε 4πλο με αυτη!και ειδα οτι ημουν \"μεγαλυτερος\" απο τους φιλους μου....και ηρεμησα....ουτε εγω δε ξερω τι θα ειχα κανει αν δεν ειχε συμβει αυτο....

και αλλο τα παραπανω κιλα τα οποια χανονται και το μαλλι το οποιο βαφεται...αλλα το μεγεθος σχεδον δε διορθωνεται...

Junior Member
    χωρις να το γνωριζω με σιγουρια υπαρχουν καποιες ασκησεις που μπορουν να καλυτερεψουν την κατασταση!!

Junior Member
    [αλλα το μεγεθος σχεδον δε διορθωνεται...

χωρις να το γνωριζω με σιγουρια υπαρχουν καποιες ασκησεις που μπορουν να καλυτερεψουν την κατασταση!!

Senior Member
    και κατι που ξεχασα...αμα σε ενοχλει κατι απλα δεν εισαι μαζι του και δε χρειαζεται να του πεις τα κουσουρια του

Senior Member
    υπαρχει ενα οργανο επιμηκινση πεους .ρε κατατονια μια ερωτηση εκανα.για μενα δεν παιζει σημασια αυτο αλλα το μεσα του.τι να το κανω αν ενας την εχει μεγαλη και ειναι σκατομαλακας σε συμπεριφορα.
    και εξαλου βγηκαμε και το καναμε και ηταν ο πιο εμπειρος αντρας π εκανα σεξ αλλα μεχρι εκει.δεν συνεχιζω μαζι του γιατι εχει προβλημα π εχω παιδι με αλλον.

Senior Member
    gigi κατι μου θημηζεις.λολ.εισουν μοντερειτορ σε καποιο σαιτ?:P

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast