Έρωτευμενος εδώ και δύο χρόνια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

Έρωτευμενος εδώ και δύο χρόνια

Καλησπερα σας σκεφτομαι να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία να με βοηθήσει να ξεπεράσω τα συναισθήματα που έχω για αυτήν την κοπέλα γιατί μια ζωή θα περιμένω και θα ήθελα την γνώμη σας.Γνωριζομαστε δύο χρόνια την είχα καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο (δεν θα αναφέρω το πανεπιστήμιο για ευνόητους λογους).Την είχα καθηγήτρια σε ένα μάθημα επιλογής οι παλιότεροι μας λέγανε ότι θα δεις τι μοντέλο έιναι .Έρχεται η ημέρα του πρώτου μαθήματος έχω πάει ,λίγο πιο νωρίς γιατί είχα μια δουλειά να κάνω μια εργασία και λέω αφού έχω χρόνο θα κάτσω απ έξω να κάνω ένα τσιγάρο.Παιδια δεν ξέρω με το που την είδα τα έπαθα όλα. Περνάνε οι πρώτες ημέρες μαθαίνω ότι με παίρναει 8 χρονια εντωμεταξύ δίνει email εγώ να βρίσκω εκατοντάδες δικαιολογίες για να λέω ότι έχω απορία κ παίρνει έτσι το εξάμηνο με είχε μάθει και με το μικρό μου.Εγω να βρίσκω διάφορες δικαιολογίες για να περνάω από το πανεπιστήμιο και να μιλάμε και πάντα στο πληθυντικό. Εντωμεταξύ πάντα ήτανε εκεί όταν την ρώταγα για το μεταπτυχιακό και για άλλα θέματα κ απορίες που είχα το μάθημα προσπαθούσε να με βοηθήσει και πάντα πίστευε στον εαυτό μου.Παρενθεση ένα βράδυ είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου πίσω από το δικό της και έτσι μου γνώρισε το σύντροφό της.Ωραια μέχρι εδώ ποτέ δεν της είπα αυτά που ένιωθα γιατί φοβόμουν ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει. Τέλος πάντων να μην μακρυγορω μέχρι με ρώτησε με πολύ ευγενικό τρόπο γιατί στην ορκωμοσία δεν είχε έρθει η μητέρα μου και της είπα ότι η μητέρα μου μας παράτησε όταν ήμουνα 5 χρόνων εξαφανίστηκε από την ζωή μας και μας μεγάλωσε και εμένα και τον αδερφό μου ο πατέρας μου.Επισης της πήρα ένα δώρο ένα κρασί έτσι για να με θύματα αλλα ρε παιδιά το τελευταίο διάστημα που δεν την βλέπω γιατί αποφοίτησα και δουλεύω με έχει πιάσει μια τρέλα και την σκέφτομαι περισσότερο

Junior Member
    Έχω προσπαθήσει με άλλες κοπέλες αλλά μου έβγαινε σε χειρότερο να την σκέφτομαι περισσότερο. Δηλαδή άκουσα την γνώμη ενός ψυχολόγου που μου ειπε να κάνω σεξ άμεσα και να σου πως θα την ξεπεράσεις και παιδιά έκανα και ήτανε ότι χειρότερο

Member
    Σου γνωρισε το συντροφο της λες, τι αλλο παραπανω θες για να ξεσκαλωσεις; Να σε καλεσει και στο γαμο για να το κλεισεις το θεμα; Προχωρα παρακατω για να ησυχασει το κεφαλι σου απο την εμμονη.

Senior Member
    Αυτό που ερωτεύεσαι καθηγητή/τρια είναι κάποια καινουρια μόδα; Εγώ πως δεν το είχα πάθει ποτέ στα σχολικά/ακαδημαϊκά μου χρόνια; Να ανησυχήσω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by TMN View Post
    Έχω προσπαθήσει με άλλες κοπέλες αλλά μου έβγαινε σε χειρότερο να την σκέφτομαι περισσότερο. Δηλαδή άκουσα την γνώμη ενός ψυχολόγου που μου ειπε να κάνω σεξ άμεσα και να σου πως θα την ξεπεράσεις και παιδιά έκανα και ήτανε ότι χειρότερο
    συγνωμη, αλλα δεν μας μιλας για μια σχεση που τελειωσε και εισαι απαρηγορητος.
    με την κοπελα, δεν ειχατε τπτ απολυτως..
    αν ειχατε το παραμικρο, δεν θα σου γνωριζε τον συντροφο της.
    μπορει μαλιστα να καταλαβε οτι εχεις θεμα μαζι της και γι αυτο στον γνωρισε, μπας και ξεκουνηθει το μυαλο σου απο τις αγονες σκεψεις.
    αυτο που αποκαλεις "ερωτα", ειναι κατι μη αμοιβαιο, απο αυτα που συνηθως παθαινουμε στο γυμνασιο. διοτι οταν ενας ενηλικος κολλαει με ατομο που δεν ανταποκρινεται, καποιο προβλημα εχει....

θα το ξεπερασεις με τον χρονο.
    δεν πιστευω με τπτ οτι ψυχ εκπαιδευμενος κι οχι γιαλαντζη, σου ειπε να πας να πηδηξεις για να σου φυγει οε ρωτας. ενας αληθινος ψυχ θα σου ελεγε να βρεις τι σου συμβαινει και ασχολεισαι 2 χρονια σε μια ιστορια ανυπαρκτη και χωρις ανταποκριση...

ποσο εισαι τωρα; ειχες ποτε ολοκληρωμενη σχεση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Αυτό που ερωτεύεσαι καθηγητή/τρια είναι κάποια καινουρια μόδα; Εγώ πως δεν το είχα πάθει ποτέ στα σχολικά/ακαδημαϊκά μου χρόνια; Να ανησυχήσω;
    ναι ....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη, αλλα δεν μας μιλας για μια σχεση που τελειωσε και εισαι απαρηγορητος.
    με την κοπελα, δεν ειχατε τπτ απολυτως..
    αν ειχατε το παραμικρο, δεν θα σου γνωριζε τον συντροφο της.
    μπορει μαλιστα να καταλαβε οτι εχεις θεμα μαζι της και γι αυτο στον γνωρισε, μπας και ξεκουνηθει το μυαλο σου απο τις αγονες σκεψεις.
    αυτο που αποκαλεις "ερωτα", ειναι κατι μη αμοιβαιο, απο αυτα που συνηθως παθαινουμε στο γυμνασιο. διοτι οταν ενας ενηλικος κολλαει με ατομο που δεν ανταποκρινεται, καποιο προβλημα εχει....

θα το ξεπερασεις με τον χρονο.
    δεν πιστευω με τπτ οτι ψυχ εκπαιδευμενος κι οχι γιαλαντζη, σου ειπε να πας να πηδηξεις για να σου φυγει οε ρωτας. ενας αληθινος ψυχ θα σου ελεγε να βρεις τι σου συμβαινει και ασχολεισαι 2 χρονια σε μια ιστορια ανυπαρκτη και χωρις ανταποκριση...

ποσο εισαι τωρα; ειχες ποτε ολοκληρωμενη σχεση;
    Οχι δυστυχώς μόνο μια φορά που έκανα σεξ με μια αγνωστή που γνωρισα μεσω facebook που ηθελε μονο σεξ να κάνουμε οχι σχεση που ήτανε όλη η συμπεριφορά της οτι χειρότερο

Junior Member
    Και δυστυχώς όσες ερωτεύτηκα ιριν από αυτή με έκαναν να νιώθω άσχημα για τα συναισθήματα μου και ότι και καλά είναι αμοιβαιο.Ενω εκείνη ρε παιδιά που τα έχει καταλάβει όλα πιστευω μου συμπεριφερεται τέλεια

Senior Member
    Οχι δυστυχώς μόνο μια φορά που έκανα σεξ με μια αγνωστή που γνωρισα μεσω facebook που ηθελε μονο σεξ να κάνουμε οχι σχεση που ήτανε όλη η συμπεριφορά της οτι χειρότερο
    Εννοεις οτι σε "χρησιμοποιησε" και εφυγε;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Εννοεις οτι σε "χρησιμοποιησε" και εφυγε;
    Ότι με είχε για να ζηλέψει ο πρώην της

Senior Member
    ok, αλλα και αυτη που μας λες, δεν σε ηθελε ουτε για σεξ, ουτε για σχεση. ακομα χειροτερο.
    αναγκαστικα, πας παρακατω. τι νοημα εχει να σκεφτεσαι μια γυναικα που δν ειχατε ποτε τπτ και δεν ειναι και διαθεσιμη;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ok, αλλα και αυτη που μας λες, δεν σε ηθελε ουτε για σεξ, ουτε για σχεση. ακομα χειροτερο.
    αναγκαστικα, πας παρακατω. τι νοημα εχει να σκεφτεσαι μια γυναικα που δν ειχατε ποτε τπτ και δεν ειναι και διαθεσιμη;
    Απλώς με όσες έχω προσπαθήσει κατευθείαν να την συγκρινω

Senior Member
    Απλώς με όσες έχω προσπαθήσει κατευθείαν να την συγκρινω
    μα δεν ηταν ποτε πιθανη συντροφος για να την συγκρινεις. μπορεις να τις συγκρινεις και με την μονικα μπελουτσι αν θες, με την μιςς κοσμος κλπ καμια απο αυτες δεν ηταν ποτε δικη σου. οποτε προς τι η συγκριση;;;;

Junior Member
    Στην συμπεριφορά γιατί το έχει καταλάβει και δεν με έκανε να νιώθω ασχημα

Senior Member
    Στην συμπεριφορά γιατί το έχει καταλάβει και δεν με έκανε να νιώθω ασχημα
    θα πρεπει να περασεις απο το "δεν με θελει, αλλα φερεται καλα και δεν νοιωθω ασχημα", στο "με θελει"...
    αν ψαχνεις στην ζωη σου γυναικες που απλα δεν σε προσβαλλουν, δεν φερονται ασχημα, αλλα δεν σε θελουν, θα αργησεις πολυ να δεις χαρα... ασε τα "δεν μου φερεται ασχημα", δεν θα παθεις κατι αν σου φερθουν αποτομα (δεν λεω να σε χειριζονται ή να σε εξαπατουν), ισως ξυπνησεις κιολας, αλλα ψαχνε εκει που ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

υ.γ. αν το εχει καταλαβει, τοτε επιτηδες σου γνωρισε τον συντροφο της, για να ξεκολλησεις..

Page 1 of 2 12 LastLast