Συμπτώσεις..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Συμπτώσεις..

Καλησπέρα! 3 μήνες τώρα έχω φόβο της τρέλας, συν παραλογεσ Σκέψεις και φοβάμαι μην τρελαθω μην αρχίσω να βλέπω πράγματα, και μου έχουν συμβεί μερικές συμπτώσεις τις οποίες δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω η πρώτη ήταν όταν νόμιζα πως είχα δει τα κλειδιά του σπιτιού μου στον καναπέ έφυγα ήταν εκεί η γιαγιά μου με το παιδί για να το προσέχει και μόλις γύρισα σπίτι κοιτάω ξανά στον καναπέ και δεν υπήρχε τιποτα αντιθετωσ Τα κλειδιά μου ήταν σπιτι τησ Μάνας μου εκεί άρχισε το άγχος και ο φόβος μετά το ξεχνάω και συμβαίνει κάτι άλλο μετά από λίγο καιρό πήγα να μπω στο σπίτι της μάνας μου και σαν να είδα μια φιγούρα έτσι στο δευτερόλεπτο όπως κοίταξα πάλι ξανά χάλια ψυχολογία άγχος φόβος μέχρι που λέω εντάξει μην δώσω σημασία πάλι και σήμερα ήμουν στο αμάξι με το παιδί μου την αδερφή μου και τον πατέρα μου και έτσι όπως πηγαίναμε κοιτούσα από μακριά τα μαγαζιά και μπέρδεψα ένα μαγαζί με ένα άλλο και λέω στην αδερφή μου και στον πατέρα μου «άνοιξε καινούριο μαγαζί εκεί;» Και μου λένε «όχι που;»μου φαινόταν σαν άλλο μαγαζί Και όταν περάσαμε ακριβώς απέξω είδα πως ήταν το παλιό μαγαζί και μου έλεγαν δεν πας καλά ε εκεί είπα πως θα λιποθυμούσα από τον φόβο μου είπα τέλος αυτό ήταν έχω σίγουρα σχιζοφρένεια για να μπερδέψω ολόκληρο μαγαζί προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και να πω οκ ήταν μακριά και απλά μπερδεύτηκες αλλά όλες οι συμπτώσεις το τελευταίο διάστημα το άγχος οι παράλογες σκέψεις δεν με αφήνουν να ηρεμήσω νιώθω πως είμαι ένα βήμα πριν την τρέλα ενώ ο ψυχολόγος μου επιμένει πως δεν έχω τίποτα τέτοιο και έχω ιδψ εγώ δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτό το πράγμα αύριο θα τον πάρω ξανά τηλέφωνο γιατί δεν αντέχω άλλο τον φόβο με το παραμικρό φοβάμαι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.. πείτε μου την γνώμη σας ο γιατρός λέει πως δεν θα τρελαθώ αλλά εγώ νιώθω πως μετά με την μέρα εκεί καταλήγω, πιστεύω πως από το άγχος και το φόβο σίγουρα θα έρθει η ψύχωση το λέω στον γιατρό αλλά εκείνος λέει όχι τι να πιστέψω πλέον δεν ξέρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariaammeri View Post
    Καλησπέρα! 3 μήνες τώρα έχω φόβο της τρέλας, συν παραλογεσ Σκέψεις και φοβάμαι μην τρελαθω μην αρχίσω να βλέπω πράγματα, και μου έχουν συμβεί μερικές συμπτώσεις τις οποίες δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω η πρώτη ήταν όταν νόμιζα πως είχα δει τα κλειδιά του σπιτιού μου στον καναπέ έφυγα ήταν εκεί η γιαγιά μου με το παιδί για να το προσέχει και μόλις γύρισα σπίτι κοιτάω ξανά στον καναπέ και δεν υπήρχε τιποτα αντιθετωσ Τα κλειδιά μου ήταν σπιτι τησ Μάνας μου εκεί άρχισε το άγχος και ο φόβος μετά το ξεχνάω και συμβαίνει κάτι άλλο μετά από λίγο καιρό πήγα να μπω στο σπίτι της μάνας μου και σαν να είδα μια φιγούρα έτσι στο δευτερόλεπτο όπως κοίταξα πάλι ξανά χάλια ψυχολογία άγχος φόβος μέχρι που λέω εντάξει μην δώσω σημασία πάλι και σήμερα ήμουν στο αμάξι με το παιδί μου την αδερφή μου και τον πατέρα μου και έτσι όπως πηγαίναμε κοιτούσα από μακριά τα μαγαζιά και μπέρδεψα ένα μαγαζί με ένα άλλο και λέω στην αδερφή μου και στον πατέρα μου «άνοιξε καινούριο μαγαζί εκεί;» Και μου λένε «όχι που;» Και όταν περάσαμε ακριβώς απέξω είδα πως ήταν το παλιό μαγαζί και μου έλεγαν δεν πας καλά ε εκεί είπα πως θα λιποθυμούσα από τον φόβο μου είπα τέλος αυτό ήταν έχω σίγουρα σχιζοφρένεια για να μπερδέψω ολόκληρο μαγαζί προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και να πω οκ ήταν μακριά και απλά μπερδεύτηκες αλλά όλες οι συμπτώσεις το τελευταίο διάστημα το άγχος οι παράλογες σκέψεις δεν με αφήνουν να ηρεμήσω νιώθω πως είμαι ένα βήμα πριν την τρέλα ενώ ο ψυχολόγος μου επιμένει πως δεν έχω τίποτα τέτοιο και έχω ιδψ εγώ δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτό το πράγμα αύριο θα τον πάρω ξανά τηλέφωνο γιατί δεν αντέχω άλλο τον φόβο με το παραμικρό φοβάμαι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.. πείτε μου την γνώμη σας ο γιατρός λέει πως δεν θα τρελαθώ αλλά εγώ νιώθω πως μετά με την μέρα εκεί καταλήγω, πιστεύω πως από το άγχος και το φόβο σίγουρα θα έρθει η ψύχωση το λέω στον γιατρό αλλά εκείνος λέει όχι τι να πιστέψω πλέον δεν ξέρω
    Sorry Κιόλας, αλλά ο γιατρος σου ειπε οτι δεν κινδυνευεις απο ψύχωση, και σταματησε εκει; Δεν έχει γίνει καμία διαγνωση;

Senior Member
    Εχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή έτσι μου έχει πει τουλάχιστον..

Senior Member
    Εχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή έτσι μου έχει πει τουλάχιστον..
    Καποια θεραπεία έχει προταθεί;

Senior Member
    Οχι δεν ήθελα να πάρω φάρμακα..

Senior Member
    Οχι δεν ήθελα να πάρω φάρμακα..
    ΟΚ, αλλά βλεπεις οτι η φαρμακοφοβία δεν βοήθησε πουθενα.

Senior Member
    Προσπαθώ όσο μπορώ να αποβάλλω τον φόβο, δεν θέλω να φοβάμαι δεν μαρεσει ούτε που είμαι έτσι στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν θέλω να εξαρτάται η ψυχική μου υγεία από ένα χάπι

Senior Member
    Προσπαθώ όσο μπορώ να αποβάλλω τον φόβο, δεν θέλω να φοβάμαι δεν μ αρεσει ούτε που είμαι έτσι στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν θέλω να εξαρτάται η ψυχική μου υγεία από ένα χάπι
    κανεις κατι αλλο για να βοηθηθεις; κανεις ψυχοθεραπεια, ας πουμε;

Senior Member
    Ναι και είμαι καλύτερα αλλά με αυτές τις συμπτώσεις πέφτω ψυχολογικά πάλι και αρχίζουν οι φοβίες και οι κρίσεις πανικού.. ενώ ο γιατρός μου λέει πως δεν γίνεται να τρελαθώ εγώ πάλι πιστεύω από το πολύ φόβο κι άγχος σίγουρα θα καταλήξω εκεί ..