Χόρτο και σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Καλησπέρα, εγώ στη θέση σου θα έφευγα τρέχοντας, εαν θέλεις να κάνεις οικογένεια στη ζωή σου έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες τα επόμενα 5 χρόνια μη τα χαραμίσεις περιμένοντας να αλλάξει, εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις πρέπει να καταλάβεις και εσύ και αυτός κυρίως οτι το παιδί δεν είναι κατοικίδιο, τα αντανακλαστικά σας πρέπει να δουλεύουν στο φουλ, το ξενύχτι και η κούραση θα φέρουν τεράστια πίεση στη ζωή σας,και τα ζόρια τουλάχιστον τα πρώτα 3 χρόνια θα μεγαλώσουν, θα αλλάξουν οι ισορροπίες στη σχέση σας , εαν τώρα καταφεύγει στο χόρτο τότε τι θα κάνει? επίσης να νομίζω ( όχι με σιγουριά ) οτι με αυτό τον άνθρωπο το παιδί σας είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσει αυτισμό, το θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα να προχωρήσεις σε οικογένεια μαζί του, για να μη εγκληματική ενέργεια, συγνώμη αν γίνομαι κάπως σκληρή αλλά στο θέμα των παιδιών είμαι πολύ ευαίσθητη.Οι χωρισμοί είναι πάντα δύσκολη υπόθεση , κατα τη γνώμη μου πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Καλησπέρα, εγώ στη θέση σου θα έφευγα τρέχοντας, εαν θέλεις να κάνεις οικογένεια στη ζωή σου έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες τα επόμενα 5 χρόνια μη τα χαραμίσεις περιμένοντας να αλλάξει, εάν όμως αποφασίσεις να μείνεις πρέπει να καταλάβεις και εσύ και αυτός κυρίως οτι το παιδί δεν είναι κατοικίδιο, τα αντανακλαστικά σας πρέπει να δουλεύουν στο φουλ, το ξενύχτι και η κούραση θα φέρουν τεράστια πίεση στη ζωή σας,και τα ζόρια τουλάχιστον τα πρώτα 3 χρόνια θα μεγαλώσουν, θα αλλάξουν οι ισορροπίες στη σχέση σας , εαν τώρα καταφεύγει στο χόρτο τότε τι θα κάνει? επίσης να νομίζω ( όχι με σιγουριά ) οτι με αυτό τον άνθρωπο το παιδί σας είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσει αυτισμό, το θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα να προχωρήσεις σε οικογένεια μαζί του, για να μη εγκληματική ενέργεια, συγνώμη αν γίνομαι κάπως σκληρή αλλά στο θέμα των παιδιών είμαι πολύ ευαίσθητη.Οι χωρισμοί είναι πάντα δύσκολη υπόθεση , κατα τη γνώμη μου πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα.
    Τα παραλες νομίζω ανεμονη, όπως και να έχει η κοπέλα που άνοιξε το θέμα καλό είναι να ξέρει ότι εφόσον πίνει μέχρι τέτοια ηλικία τσιγάρα πιθανόν δεν θα τα κόψει ποτέ και αν τα κόψει πιθανόν να αλλάξει τελείως η ψυχολογία του.
    Το θέμα είναι τον δέχεται έτσι όπως είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Τα παραλες νομίζω ανεμονη, όπως και να έχει η κοπέλα που άνοιξε το θέμα καλό είναι να ξέρει ότι εφόσον πίνει μέχρι τέτοια ηλικία τσιγάρα πιθανόν δεν θα τα κόψει ποτέ και αν τα κόψει πιθανόν να αλλάξει τελείως η ψυχολογία του.
    Το θέμα είναι τον δέχεται έτσι όπως είναι;
    προφανως δεν τον δεχεται οπως ειναι, απ οτι ειδες.. αν τον δεχοταν οπως ειναι, δεν θα το συζητουσε. εκτος αυτου, εκεινος της ειχε πει ψεματα. αφενος οτι δεν πινει τακτικα κι αφετερου οτι θα το κοψει. ουτε το ενα ισχυει, ουτε το αλλο... τωρα που ειδε οτι δεν σηκωθηκε να φυγει αυτη, την γυρισε την πλακα και προσπαθει και να την καβατζωσει δια βιου με ενα παιδι...
    καθολου δεν υπερβαλει η ανεμονη. μια χαρα τα λεει.

Member
    Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχω περάσει ένα καρο κύμματα μέσα μου. Πέρασα και αυτο του να δεχτώ τον άνθρωπο όπως είναι με το σκεπτικό ότι μόνο έτσι θα το κόψει πραγματικά (εφόσον λεει ότι θέλει να το κόψει κάποια στιγμή). Πιστεύω πως σε έναν εθισμό αν πεις στον άλλον ή αυτό ή εγώ ε απλά θα γίνεται πίσω από την πλάτη σου κάποια στιγμή.
    Επανέρχομαι λοιπόν στο ότι όσο και να κοιτάω τα θετικά έχω αρχίσει και ξενερώνω σε πιο γενικά πλαίσια, έχει πέσει στα μάτια μου και πολλές φορές όταν ακούω καμία χαζομάρα σκέφτομαι ότι τον έχει κάψει.
    Συν του ότι έχω αρχίσει να νιώθω κορόιδο. Έχω προσπαθήσει να το δεχτώ αλλά υπάρχουν ποσα ζητηματα που δεν με αφηνουν να ηρεμήσω, όπως το ότι δεν είναι δραστήριος, πολλες φορες προκειμένου να αποφύγει κάτι μπορεί να μου πει μια ηλίθια δικαιολογία.
    Το κομμάτι παιδί πιστεύω 1000% ότι δεν το κάνει για να με τυλίξει. Ο άνθρωπος με ρώτησε ευθέως αν θέλω να κανω παιδιά γιατί σε περίπτωση που δεν θέλω να κάνω παιδιά στην ζωή μου να το ξέρει εξ αρχής (πιθανόν να λάβει τα μέτρα του). Θέλει δια καώς να γίνει μπαμπάς και δηλώνει πως θα είναι και πολύ καλος. Εγώ όμως τι θα κάνω;
    Για να μην πολυλογώ, παλεύω να βγω από τον συναισθηματικό λαβύρινθο, με αγαπάει πολύ και το βλέπω, τον έχω αγαπήσει και εγώ, έχει και έχουμε κάνει όνειρα μαζί και περιμένει πως και πως να παω να μείνω μαζί του. Ίσως και εγώ δεν ήμουν εξ αρχής ψιλιασμένη για τους κινδύνους γιατι εχω υπάρξει σε περιβάλλοντα που κανουν χόρτο και αφέθηκα στην εμπιστοσύνη που του είχα. Λάθος, έπρεπε να εμπιστευτώ τα σημάδια, γιατί υπήρχαν αλλά δυστυχώς ήταν μικρά μπροστά στο συναίσθημα. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη και δυστυχώς φοβάμαι πολύ ότι με έχουν απογοητεύσει γενικότερα οι ανθρωποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by άλφα βήτα View Post
    1) να δεχτώ τον άνθρωπο όπως είναι με το σκεπτικό ότι μόνο έτσι θα το κόψει πραγματικά (εφόσον λεει ότι θέλει να το κόψει κάποια στιγμή). 2) Πιστεύω πως σε έναν εθισμό αν πεις στον άλλον ή αυτό ή εγώ ε απλά θα γίνεται πίσω από την πλάτη σου κάποια στιγμή. 3) έχω αρχίσει και ξενερώνω σε πιο γενικά πλαίσια, έχει πέσει στα μάτια μου και πολλές φορές όταν ακούω καμία χαζομάρα σκέφτομαι ότι τον έχει κάψει. 4) Συν του ότι έχω αρχίσει να νιώθω κορόιδο. 5) υπάρχουν ποσα ζητηματα που δεν με αφηνουν να ηρεμήσω, όπως το ότι δεν είναι δραστήριος, πολλες φορες προκειμένου να αποφύγει κάτι μπορεί να μου πει μια ηλίθια δικαιολογία. 6) Το κομμάτι παιδί πιστεύω 1000% ότι δεν το κάνει για να με τυλίξει. 7) Θέλει δια καώς να γίνει μπαμπάς και δηλώνει πως θα είναι και πολύ καλος. 8) με αγαπάει πολύ και το βλέπω,

1) Το σκεπτικό οτι αν τον δεχτεις οπως είναι, μόνο ετσι θα το κόψει πραγματικά.... κάποια στιγμή... Ειλικρινά δεν το καταλαβαινω καθολου. Δεν υπάρχει ορθολογισμός σε αυτην την σκέψη.
    2) Συνήθως ο εθισμος παραμένει ισόβια. Η απεξάρτηση αφορά μια μειονότητα, όχι την πλειονοτητα των περιπτώσεων. Aπο αυτους που θα προσπαθησουν να το κόψουν..... 40–60% of individuals treated for substance use disorders will relapse at least once. Η πιθανοτητα πραγματικά να το κόψει, βάσει στατιστικών είναι πολυ μικρη εως ελάχιστη.
    3) Ενα παράδειγμα χαζομαρας που ειπε και σου φάνηκε οτι το εχει καψει μπορεις να θυμηθεις;
    4) Κι εγω στη θεση σου θα ενιωθα το ιδιο
    5) Η οκνηρία ειναι σε μεγαλο βαθμο αποτέλεσμα του χόρτου.
    6) Στατιστικά, η πιθανοτητα να θελει να σε τυλιξει με ενα μωρο, ειναι παρα πολυ μεγάλη (για να μην πω 99% σιγουρο) κι ας πιστευεις εσυ το αντιθετο... 1000%
    7) Πολυ καλος μπαμπας που κάνει χορτο καθε μερα, δεν ειναι δραστηριος, ειναι εθισμένος και σε θέλει πολύ γιατι προφανώς θεωρει οτι θα του καλυψεις τις δικες του ανάγκες... δεν ειναι προταση που βγάζει νοημα. Δεν υπάρχει τετοιο ειδος μπαμπά. Το αντιθετο προφιλ έχει αυτος ο άντρας.
    8) Αληθεια, οταν λες οτι σε αγαπάει πολύ, με τι ειδους πράξεις στο δείχνει; Ένα παράδειγμα τρανταχτό; Σε εχει φλομωσει στο ψέμα, απο οτι βλέπω εγώ τουλαχιστον. Αν σε αγαπουσε, για να στο αποδειξει θα ειχε ηδη κοψει το χόρτο, θα ηταν πιο δραστήριος και δεν θα προτιμουσε να μενει στους γονεις του, ωστε να μπορει να ξοδευει ολο τον μισθο σε ουσιες και ποιος ξερει και σε τι άλλο. Αν συγκατοικουσατε, θα ειχε λιγοτερα λεφτα να ξοδεψει σε χόρτο και σε οτιδηποτε άλλο ενδεχομενως να ειναι εθισμένος.

Οι εθισμενοι σε ναρκωτικα, πολλες φορες εθιζονται και σε άλλα πράγματα ταυτοχρονα, οπως τζόγος κτλ. Επισης χρειαζονται παντα ένα ατομο που θα εκμεταλλεύονται, για ιδίον όφελος. Για να καταλάβεις εαν καποιο άτομο σε αγαπάει, σκεψου με ποιες πράξεις το αποδεικνυει... Εαν σε εμενα ελεγε μια κοπελα οτι με αγαπαει και μου ελεγε απο την αρχη ψέματα για καποιον εθισμο, θα καταλαβαινα το αντιθετο. Ψεματα λες σε αυτον που δεν αγαπάς, οχι σε αυτον που αγαπάς.

Member
    Είπες μια πρόταση κλειδί, που περιγράφει αρκετά την σχέση, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ. Αυτό περιγράφει πολλές καταστάσεις που έχουμε ζήσει, πολλούς καυγάδες.
    Όσο καιρό έμενε με τους γονείς του, εγώ έμενα μόνη μου σε ένα σπίτι πάνω από το πατρικό μου, δεν του πρότεινα ποτέ να έρθει μόνιμα γτ και εγω δεν νιωθω καλα π μενω πανω από γονείς. Παρόλα αυτά πάντα μου φαινόταν περίεργο πως και δεν πηρε μόνος του σιγα σιγα τα μπογαλάκια του να έρθει σε μένα, δεν το συζητήσαμε ποτε και είπα οχι... Γενικά αυτό με παραξένευε, δλδ εγώ αν ήθελα να γλιτώσω από τους γονείς μου θα πήγαινα και ας έμενε από πάνω.
    Τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια χαζομάρα που μου έχει πει, γτ ειναι πραγματα πολύ χαζά που πχ αν δεν ειχα στο μυαλο μου το χόρτο μπορεί να μην τα πρόσεχα και να έλεγα πχ οτι ειναι λίγο παιδάκι ωρες ωρες πραγμα που ίσως να το εβλεπα και με χιουμορ.
    Στην τελευταία σου ερώτηση, την αγάπη την νιώθω από το νοιάξιμό του, από το πως προσπαθεί καθε φορα π έχουμε ενα προβλημα να το διορθώσει (φυσικα πλην χόρτου ε, γέλιο). Του ότι μου λέει όμορφα λόγια, θα μου κάνει εκπλήξεις, έχει τυχει να κλάψει γτ μου έλεγε ποσο με αγαπάει (χωρις αφορμή), γενικά με βλέπει και λιώνει (δεν το λεω με καμια υπεροψία ή καπως, δεν θέλω να φανει ετσι, απλά αναφέρω το τι βλέπω). Αν δεν υπήρχε το τελευταιο που σου έλεγα πιστεψέ με το πρόβλημά μου θα ήταν πολύ πιο απλό. Απλά από την άλλη σκέφτομαι και όταν όλα αυτά εξασθενήσουν με τα χρόνια τότε τί; τι θα επανατροφοδοτήσει την σχέση; τιποτα. Επίσης νιώθω πολλές φορές άσχημα γιατί εγώ λόγω όλων αυτων των καταστάσεων δεν νιώθω πια τοσο ενθουσιασμένη.
    Πρέπει να γίνω ο ψυχρός εκτελεστής δυστυχώς, η άκαρδη και η αναίσθητη. Έχω φορτωθεί όλη αυτή την ευθύνη και τον ρόλο.

Senior Member
    Είπες μια πρόταση κλειδί, που περιγράφει αρκετά την σχέση, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ. Αυτό περιγράφει πολλές καταστάσεις που έχουμε ζήσει, πολλούς καυγάδες.
    Όσο καιρό έμενε με τους γονείς του, εγώ έμενα μόνη μου σε ένα σπίτι πάνω από το πατρικό μου, δεν του πρότεινα ποτέ να έρθει μόνιμα γτ και εγω δεν νιωθω καλα π μενω πανω από γονείς. Παρόλα αυτά πάντα μου φαινόταν περίεργο πως και δεν πηρε μόνος του σιγα σιγα τα μπογαλάκια του να έρθει σε μένα, δεν το συζητήσαμε ποτε και είπα οχι... Γενικά αυτό με παραξένευε, δλδ εγώ αν ήθελα να γλιτώσω από τους γονείς μου θα πήγαινα και ας έμενε από πάνω.
    Τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια χαζομάρα που μου έχει πει, γτ ειναι πραγματα πολύ χαζά που πχ αν δεν ειχα στο μυαλο μου το χόρτο μπορεί να μην τα πρόσεχα και να έλεγα πχ οτι ειναι λίγο παιδάκι ωρες ωρες πραγμα που ίσως να το εβλεπα και με χιουμορ.
    Στην τελευταία σου ερώτηση, την αγάπη την νιώθω από το νοιάξιμό του, από το πως προσπαθεί καθε φορα π έχουμε ενα προβλημα να το διορθώσει (φυσικα πλην χόρτου ε, γέλιο). Του ότι μου λέει όμορφα λόγια, θα μου κάνει εκπλήξεις, έχει τυχει να κλάψει γτ μου έλεγε ποσο με αγαπάει (χωρις αφορμή), γενικά με βλέπει και λιώνει (δεν το λεω με καμια υπεροψία ή καπως, δεν θέλω να φανει ετσι, απλά αναφέρω το τι βλέπω). Αν δεν υπήρχε το τελευταιο που σου έλεγα πιστεψέ με το πρόβλημά μου θα ήταν πολύ πιο απλό. Απλά από την άλλη σκέφτομαι και όταν όλα αυτά εξασθενήσουν με τα χρόνια τότε τί; τι θα επανατροφοδοτήσει την σχέση; τιποτα. Επίσης νιώθω πολλές φορές άσχημα γιατί εγώ λόγω όλων αυτων των καταστάσεων δεν νιώθω πια τοσο ενθουσιασμένη.
    Πρέπει να γίνω ο ψυχρός εκτελεστής δυστυχώς, η άκαρδη και η αναίσθητη. Έχω φορτωθεί όλη αυτή την ευθύνη και τον ρόλο.
    Δεν εισαι η μαμά του για να τον απεξαρτήσεις απο τις ουσίες... Δεν υπάρχει σοβαρός άντρας για οικογένεια και μωρα, με τα χαρακτηριστικά του άντρα που περιέγραψες. Οι γονεις του επρεπε να ειχαν φροντισει για αυτο... Δεν μπορεις να βοηθησεις καποιον αν ο ιδιος πρωτα δεν εχει αποφασισει να βοηθήσει τον εαυτο του.

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχω περάσει ένα καρο κύμματα μέσα μου. Πέρασα και αυτο του να δεχτώ τον άνθρωπο όπως είναι με το σκεπτικό ότι μόνο έτσι θα το κόψει πραγματικά (εφόσον λεει ότι θέλει να το κόψει κάποια στιγμή). Πιστεύω πως σε έναν εθισμό αν πεις στον άλλον ή αυτό ή εγώ ε απλά θα γίνεται πίσω από την πλάτη σου κάποια στιγμή.
    Επανέρχομαι λοιπόν στο ότι όσο και να κοιτάω τα θετικά έχω αρχίσει και ξενερώνω σε πιο γενικά πλαίσια, έχει πέσει στα μάτια μου και πολλές φορές όταν ακούω καμία χαζομάρα σκέφτομαι ότι τον έχει κάψει.
    Συν του ότι έχω αρχίσει να νιώθω κορόιδο. Έχω προσπαθήσει να το δεχτώ αλλά υπάρχουν ποσα ζητηματα που δεν με αφηνουν να ηρεμήσω, όπως το ότι δεν είναι δραστήριος, πολλες φορες προκειμένου να αποφύγει κάτι μπορεί να μου πει μια ηλίθια δικαιολογία.
    Το κομμάτι παιδί πιστεύω 1000% ότι δεν το κάνει για να με τυλίξει. Ο άνθρωπος με ρώτησε ευθέως αν θέλω να κανω παιδιά γιατί σε περίπτωση που δεν θέλω να κάνω παιδιά στην ζωή μου να το ξέρει εξ αρχής (πιθανόν να λάβει τα μέτρα του). Θέλει δια καώς να γίνει μπαμπάς και δηλώνει πως θα είναι και πολύ καλος. Εγώ όμως τι θα κάνω;
    Για να μην πολυλογώ, παλεύω να βγω από τον συναισθηματικό λαβύρινθο, με αγαπάει πολύ και το βλέπω, τον έχω αγαπήσει και εγώ, έχει και έχουμε κάνει όνειρα μαζί και περιμένει πως και πως να παω να μείνω μαζί του. Ίσως και εγώ δεν ήμουν εξ αρχής ψιλιασμένη για τους κινδύνους γιατι εχω υπάρξει σε περιβάλλοντα που κανουν χόρτο και αφέθηκα στην εμπιστοσύνη που του είχα. Λάθος, έπρεπε να εμπιστευτώ τα σημάδια, γιατί υπήρχαν αλλά δυστυχώς ήταν μικρά μπροστά στο συναίσθημα. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη και δυστυχώς φοβάμαι πολύ ότι με έχουν απογοητεύσει γενικότερα οι ανθρωποι.
    ενας εθισμενος, αν δεχτεις τον εθισμο του, απλα επαναπαυεται.. ναι, νοιωθει πως τον καταλαβαινεις και χαιρεται που δεν φευγεις, αλλα δεν κοβει.
    αν του πεις η αυτο η εγω, ή θα σου πει "αυτο", ή θα σε κοροιδευει, οπως λες κι εσυ.
    οποτε, δεν εισαι εσυ το κινητρο για να κοψει ο εθισμενος.
    ή θα κοψει για τον εαυτο του, ή δεν θα κοψει.

συνεπως, εαν δεν θελεις να εχεις σχεση με εναν εθισμενο, φευγεις εσυ. ουτε τον απειλεις, ουτε τον παρακαλας, ουτε τον χειριζεσαι. εκεινος σε χειριζεται.

Η ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, Η ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ..

Senior Member
    Είναι εθισμένος ή το κάνει που και που; Εθισμένος σημαίνει να μην μπορεί δίχως αυτό και να το έχει δέσει με πολλές φάσεις της ζωής του και της καθημερινότητάς του και αισθάνεται ότι δεν μπορεί δίχως αυτό. Από την άλλη κι εσύ με όσα γράφεις μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι θέλεις ακριβώς, κάνω λάθος; Από τη μια γράφεις ότι παίρνεις αγάπη και συντροφικότητα, από την άλλη όχι.

Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Είναι εθισμένος ή το κάνει που και που; Εθισμένος σημαίνει να μην μπορεί δίχως αυτό και να το έχει δέσει με πολλές φάσεις της ζωής του και της καθημερινότητάς του και αισθάνεται ότι δεν μπορεί δίχως αυτό. Από την άλλη κι εσύ με όσα γράφεις μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι θέλεις ακριβώς, κάνω λάθος; Από τη μια γράφεις ότι παίρνεις αγάπη και συντροφικότητα, από την άλλη όχι.
    Κάνει καθημερινά 5 τσιγάρα την ημερα, από αυτά π μου εχει πει κανει από όταν ηταν φοιτητής (22+ χρονών). Δεν νομίζω ότι ειπα πουθενα οτι ΔΕΝ μου δίνει αγάπη, αντιθέτως λέω ότι επειδή μου δινει αυτο ειναι και που με μπερδεύει συναισθηματικά. Περιγράφω εδώ τα οσα ζω και όσα νιώθω για να ακουσω μερικές απόψεις από ανθρώπους που έχουν έρθει σε παρόμοια αδιέξοδα. Αν είχα ένα καθαρό τοπίο δεν θα ζητούσα βοήθεια και γνώμη απο το φόρουμ. Απλά βρίσκομαι σε μια κατάσταση να αμφισβητώ το ειδος αυτής της αγάπης.. και να φοβαμαι μηπως κρύβει απλα εγωκεντρισμό.

Senior Member
    Εσύ γνωρίζεις τι παίρνεις από αυτή τη σχέση, και αν αυτά τελικά σε αφορούν, και είναι αυτά που εσύ ζητάς, κι όχι έτσι στο τυχαίο ό,τι θέλει να δώσει ο άλλος. Εγωκεντρικ@ είμαστε όλα, εκτός αν υπάρχουμε στη ζωή μας για τους άλλους. Το θέμα είναι αν οι ανάγκες σου ακούγονται, αν υπάρχει σεβασμός, αλληλεγγύη, ελευθερία, κι αν και οι δύο πλευρές μένουν στη σχέση δίχως να χάνουν, αλλά να κερδίζουν απ΄αυτή την ένωση.

Page 2 of 2 FirstFirst 12