Υποστηριξη απο το οικογενειακο περιβαλλον εχετε?Εγω οχι...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Υποστηριξη απο το οικογενειακο περιβαλλον εχετε?Εγω οχι...

Γεια σε ολους.Εδω και πολλα χρονια διαγνωστηκα με σχιζοφρενεια και παιρνω φαρμακα.Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω υποστηριξη απο τα αδερφια μου καθολου.Μου λενε οταν πεθανει ο ενας γονιος που μου εμεινε οτι θα πρεπει να στηριχτω στα ποδια μου και οτι καθενας ειναι μονος του στην ζωη.Σημειωτεον ειμαι απο φτωχη οικογενεια με ενοικιο και καθολου περιουσιακα στοιχεια.Εγω ομως δεν μπορω να κανω δυσκολες δουλειες για να επιβιωσω λογω της καταστασης μου.Εχω παει σε δουλειες και δεν τα εβγαζα περα και παραιτηθηκα.Αγωνιω για το μελλον και θλιβομαι που ειμαι μονος στη ζωη.Ξερετε τι ειναι να εχεις σχιζοφρενεια και να νιωθεις μονος χωρις υποστηριξη.Ποσο να αντεξω με τις αρνητικες σκεψεις για το μελλον?Θα βρεθω στο δρομο.Λυπαμαι για τα αδερφια που εχω γιατι αν αρρωσταιναν αυτα θα τα στηριζα ενω αυτα οχι.Εσεις εχετε υποστηριξη?Σκεφτεσται το μελλον σας?

Senior Member
    Καλέ μου άνθρωπε... πράγματικα με συγκίνησε το ποστ σου...ξέρω και εγώ πως είναι να μην έχεις υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον....σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά δυνατός γέρος και ήρεμος...καμία δυσκολία άλλη να μην βρεθεί στο δρόμο σου..εγώ στηρίζομαι πολύ στην πίστη μου στον Χριστό...μακάρι όλοι μας να βρούμε γαλήνη στις ζωές μας ..σου εύχομαι ότι καλύτερο

Senior Member
    πρωτα πρωτα περνα κεπα να παρεις το επιδομα και πιστοποιηση αναπηριας μετα με τα εξτρα μορια θα μπορεις να μπαινεις σε συμβασεις στο δημοσιο δημο κλπ και θα εχεις μια βασει ....

Senior Member
    Ξερουμε τι επιδομα μπορει να του αναλογεί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Γεια σε ολους.Εδω και πολλα χρονια διαγνωστηκα με σχιζοφρενεια και παιρνω φαρμακα.Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω υποστηριξη απο τα αδερφια μου καθολου.Μου λενε οταν πεθανει ο ενας γονιος που μου εμεινε οτι θα πρεπει να στηριχτω στα ποδια μου και οτι καθενας ειναι μονος του στην ζωη.Σημειωτεον ειμαι απο φτωχη οικογενεια με ενοικιο και καθολου περιουσιακα στοιχεια.Εγω ομως δεν μπορω να κανω δυσκολες δουλειες για να επιβιωσω λογω της καταστασης μου.Εχω παει σε δουλειες και δεν τα εβγαζα περα και παραιτηθηκα.Αγωνιω για το μελλον και θλιβομαι που ειμαι μονος στη ζωη.Ξερετε τι ειναι να εχεις σχιζοφρενεια και να νιωθεις μονος χωρις υποστηριξη.Ποσο να αντεξω με τις αρνητικες σκεψεις για το μελλον?Θα βρεθω στο δρομο.Λυπαμαι για τα αδερφια που εχω γιατι αν αρρωσταιναν αυτα θα τα στηριζα ενω αυτα οχι.Εσεις εχετε υποστηριξη?Σκεφτεσται το μελλον σας?
    με την παθηση σου, βγαζουν επιδομα. ζητα πληροφοριες για να το παρεις κι εσυ, να εχεις μια στηριξη...
    επισης, ψαξου για δουλειες που προσφερουν στεγη. πχ, συντηρητης, φυλακας, κηπουρος...

Senior Member
    Πολύ λυπηρό να λέγονται τέτοια από αδέρφια σε άτομο που βίωσε σχιζοφρένεια.
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά.