Results 1 to 5 of 5
Thread: Άπνοιες
-
23-02-2025, 20:32 #1
Άπνοιες
Καλησπέρα σας πήγα σε ιατρείο παχυσαρκίας σε Δημόσιο νοσοκομείο για τα περιττά κιλά και με ρώτησαν αν κάνω άπνοιες στον ύπνο μου. Τους απάντησα ότι δεν ξέρω και μου είπανε ότι συνεργάζονται με μια ιδιωτική εταιρεία που κάνει μελέτη ύπνου για να μην τα πολυλογώ έκανα αυτή την μελέτη κ μου είπανε Ότι κάνω άπνοιες στον ύπνο μου περίπου 24 και είμαι μέτριου βαθμού.Μου είπανε έπειτα ότι οι άπνοιες αυτές θεραπεύονται με ένα μηχάνημα cpap που πρέπει να φοράω στον ύπνο μου μια μάσκα . Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω την μάσκα κ είμαι πολύ στεναχωρημένη με το νέο πρόβλημα υγείας που απέκτησα. Υπάρχει περίπτωση να πεθάνω στον ύπνο μου; Γνωρίζει κανείς;
Last edited by δελφίνι; 23-02-2025 at 23:03.
- 24-02-2025, 07:34 #2
οχι, δεν υπαρχει περιπτωση να πεθανεις σε τετοια φαση που ουτε την αντιλαμβανεσαι την απνοια, αλλα ταλαιπωρειται ο οργανισμος σου και η ανακαμψη σου αν δεν οξυγονωνεσαι σωστα. . φοραει ενας συναδελφος τετοια μασκα, εκεινος ειναι και καπνιστης (ελπιζω να μην εισαι). στην ουσια ειναι μασκα οξυγονου για να βοηθιεται η αναπνοη σου.. δεν ξερω κατα ποσο συνηθιζεται, ουτε κατα ποσο ειναι απολυτως απαραιτητη για σενα. μπορεις αν θες να παρεις μια δευτερη γνωμη για να μην ταλαιπωρεισαι αδικα.
υ.γ. παντως, σε περιπτωση που το σκεφτεις σοβαρα για απωλεια βαρους, να ξερεις οτι εκτος απο τις απνοιες που αν δεν σταματησουν, σιγουρα θα βελτιωθουν, αν χασεις μονο 10% του βαρους σου, ακομα κι αν χρειαζεται να χασεις κι αλλο, απομακρυνεται κατα πολυ μεγαλο ποσοστο ο κινδυνος για ενα σωρο ασθενειες οπως το ζαχαρο κλπ
26-02-2025, 14:31 #3
Ευχαριστώ remedy για την απάντηση σου
20-03-2025, 23:06 #4
Να σας ρωτήσω κατι επιπλέον αν ξέρετε? Την συσκευή αυτή δεν μπορώ να την φοράω λέτε να είναι απαραίτητη αν δεν την φοράω θα πάθω κάτι? Δεν την αντέχω για αυτό ρωτάω αυτές τις μέρες είμαι και γριπωμένη μπουκωμένη και δεν έχω καμία όρεξη να την φοράω
28-03-2025, 13:09 #5
Ρώτα τον γιατρό, αυτόν που στην έδωσε
Παραιτήθηκα από τις εφαρμογές, πού να γνωρίσω κόσμο;
06-07-2025, 11:30 in Σχέσεις και Επικοινωνία