Results 181 to 195 of 248
Thread: Το δωρο των γενεθλιων μου
-
02-10-2009, 10:21 #181
Originally posted by liveloula
μπουμπουρινα αν θυμαμαι καλα ο αντρας σου ειναι αφεντης?:P
δεν ταιριαζω τελικα με τετιους αντρες.ουτε μια μερα λολολ
Μακαρι να ηταν αφεντης και να αφεντευε καταστασεις!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 02-10-2009, 11:29 #182
Originally posted by boubourina
Originally posted by liveloula
μπουμπουρινα αν θυμαμαι καλα ο αντρας σου ειναι αφεντης?:P
δεν ταιριαζω τελικα με τετιους αντρες.ουτε μια μερα λολολ
Μακαρι να ηταν αφεντης και να αφεντευε καταστασεις!!!
Δεν αφεντεύει καταστάσεις, αφεντεύει ανθρώπους μπου, μη ξεγελιέσαι.
02-10-2009, 11:42 #183
nature,
ο αφεντης αφεντευει, ο δυναστης καταδυναστευει.
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο
Εμενα ο αντρας μου δεν ειναι ουτε αφεντης ουτε δυναστης.
Ειναι ενας γλυκυτατος αντρας 50 ετων που επιμενει να φερεται σαν 25 υπερεφηβος!!! και ετσι πως να καθοδηγησει τα 2 παιδια του 18 και 20 ετων αφου δεν εχει βγει απο την παρατεταμενη του εφηβεια ουτε ο ιδιος.
Κατα τα αλλα ομως ειναι ενας ανθρωπος και στοργικος και περιποιητικος και εκδηλωτικος και ερωτικος .......
Σε λα βι!!!!
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα χαχαχαχαχαχαΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 11:46 #184
Σε λα βι!!!!
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα χαχαχαχαχαχα
60%
χοχοχοχο
:P:P:P
02-10-2009, 11:50 #185
Originally posted by krino
Σε λα βι!!!!
60%
χοχοχοχο
:P:P:P
Θα δεις τι εχεις να παθεις ΧΟ-ΚΡΙΝΟ-ΧΟ!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 11:56 #186
nature,
Ειναι ενας γλυκυτατος αντρας 50 ετων που επιμενει να φερεται σαν 25 υπερεφηβος!!! και ετσι πως να καθοδηγησει τα 2 παιδια του 18 και 20 ετων αφου δεν εχει βγει απο την παρατεταμενη του εφηβεια ουτε ο ιδιος.
Κατα τα αλλα ομως ειναι ενας ανθρωπος και στοργικος και περιποιητικος και εκδηλωτικος και ερωτικος .......
Σε λα βι!!!!
Μπου,
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω το ότι ο άντρας σου είναι γλυκύτατος. Γιατί να διαλέξεις άλλωστε έναν …πικρότατο ή …ξυνότατο?
Όμως, πιστεύω βαθιά ότι η ελλάδα, σε θέματα ισότητας των 2 φύλων, είναι βαθειά νυχτωμένη και πολύ πίσω από τις δυτικές χώρες όπου υποτίθεται ότι ανήκει. Ετσι θεωρώ τελικά, ότι ο υπερέφηβος 25 ετών 50άρης και ο άντρας- αφέντης, για την σημερινή μέση ελληνική αντίληψη είναι το ίδιο και το αυτό.
02-10-2009, 11:56 #187
πφφφφ δεν ειναι να δινεις συμβουλες την σημερον ημεραν.....
:cool:
02-10-2009, 12:03 #188
Originally posted by nature
Όμως, πιστεύω βαθιά ότι η ελλάδα, σε θέματα ισότητας των 2 φύλων, είναι βαθειά νυχτωμένη και πολύ πίσω από τις δυτικές χώρες όπου υποτίθεται ότι ανήκει. Ετσι θεωρώ τελικά, ότι ο υπερέφηβος 25 ετών 50άρης και ο άντρας- αφέντης, για την σημερινή μέση ελληνική αντίληψη είναι το ίδιο και το αυτό.
Ξερω γω; μηπως το δικο του φαινομενο το εκανε εισαγωγη απο το εξωτερικο;
κατι σαν την γριπη των χοιρων ενα πραγμα!!!
:D:D:D:D:P:P:P:P:PΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 12:05 #189
χωστα μου χωστα μου,
αφου το ξερεις οτι μ\'αρεσει!!!!!!!!!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 12:08 #190
Originally posted by giota
Eγώ θα κάνω όσο έχω κουράγιο από εκεί και πέρα πρέπει να κάνει και η επιστήμη και ο Θεός γι\'αυτό Κρινο μην κρίνεις ελαφρά την καρδιά
η επιστημη γιατι η δουλεια της ειναι να εξελισει και να μην παρηγορει , ενω ο θεος , η δουλεια του ειναι να παρηγορει και να μην εξελισει ....
μονη σου θα το κανεις οτι κι αν κανεις
02-10-2009, 12:33 #191
nature,
Σε λα βι!!!!
ξερουν πιο πολλα απο αυτον?
οταν ο κοσμος γυρω μας αλλαζει με τρομακτικη ταχυτητα
και οι δικες μας αξιες μας εχουν γινει σμπαραλια και θρυψαλα ?
οταν παραδινουμε στην νεα γεννια χρεη και για τα παιδια τους ακομα ?
Αποτυχαμε στην διχειρηση των αξιων μας , γιατι δεν βαλαμε το μαχαιρι οσο βαθεια χρειαστηκε για να κοψουμε το αποστημα των στεροτυπων ιδεων μας ....
Πατρις θρησκεια οικογενεια ....
Στην θεση σου θα ημουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο , αν ειχα 3 παιδια να μεγαλωσω αντι μονο για δυο...
Γιατι ετσι ηταν παντα ....
Ο κοσμος φτιαχτηκε απο γυναικες , για γυναικες και μονο αυτες μπορουν να διαχειριζονται τις αξιες του , οταν εχουν τον χρονο
και την ψυχικη διαθεση να το κανουν ...
02-10-2009, 12:35 #192
αν δεν με πιστευετε κοιταξτε στο τελος του μηνα τις πιστωτικες σας καρτες να δειτε ποιος ξοδευει περισσοτερα!
χαχαχαχαχαχα
02-10-2009, 12:36 #193
χωστα μου χωστα μου,
αφου το ξερεις οτι μ\'αρεσει!!!!!!!!!!!!
αφου σου αρεσει το μαστιγιο,
τι γκρινιαζεις?
(εκτος αν το κανεις για να τρως πιο πολλες....)
:P
02-10-2009, 12:40 #194
Originally posted by nature
Ξερω γω; μηπως το δικο του φαινομενο το εκανε εισαγωγη απο το εξωτερικο;
κατι σαν την γριπη των χοιρων ενα πραγμα!!!
:D:D:D:D:P:P:P:P:P
γιατι ακομα και στο μακρυνο Αφγανσταν πισω απο την Μπουρκα , κρυβεται η παντοδυναμη εξουσια της γυναικας που αλλαξε μονη της τον κωδικα της φυσης της για να κρατησει σφιχτα τα ηνια της οικογενειας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην σας παραμυθιαζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτες ειναι Ταλιμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτες που φοβουνται την ομορφια , τον ερωτα και το ρισκο της εξελιξης και θελουν να κρατανε κατω απο την μασκα την αληθεια ....
02-10-2009, 12:42 #195
Originally posted by πανος12345
και δεν χαιρεσαι που αντι να εχεις ενα παλιογερο γκρινιαρη σαν και μενα , εχεις ενα αεναο εφηβο ? πως να καθοδηγησει τα παιδια του φιλεναδα οταν πχ στην πληροφορικη ,
ξερουν πιο πολλα απο αυτον?
οταν ο κοσμος γυρω μας αλλαζει με τρομακτικη ταχυτητα
και οι δικες μας αξιες μας εχουν γινει σμπαραλια και θρυψαλα ?
οταν παραδινουμε στην νεα γεννια χρεη και για τα παιδια τους ακομα ?
Αποτυχαμε στην διχειρηση των αξιων μας , γιατι δεν βαλαμε το μαχαιρι οσο βαθεια χρειαστηκε για να κοψουμε το αποστημα των στεροτυπων ιδεων μας ....
Πατρις θρησκεια οικογενεια ....
Στην θεση σου θα ημουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο , αν ειχα 3 παιδια να μεγαλωσω αντι μονο για δυο...
Γιατι ετσι ηταν παντα ....
Ο κοσμος φτιαχτηκε απο γυναικες , για γυναικες και μονο αυτες μπορουν να διαχειριζονται τις αξιες του , οταν εχουν τον χρονο
και την ψυχικη διαθεση να το κανουν ...
Βολικο αυτο ε;;;
Ναι αλλα δεν εχω 2 παιδια και τον αντρα μου.
Εχω 3 παιδια και τον αντρα μου...
Ενω θα επρεπε να εχω 1 παιδι, το δικο μου παιδι και εναν αντρα - αντρα.
Αντοχες εχουμε........ ε και λοιπον; πρεπει να δοκιμαζουμε καθημερινα τα ορια μας;
Αμα σπασουμε ομως τι γινεται;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή