Results 16 to 30 of 248
Thread: Το δωρο των γενεθλιων μου
-
25-09-2009, 16:41 #16
Originally posted by Mariah
Χαχαχαχα να σαι καλα βρε Πανο !!
Και τι εχει το προφιλ μου? μια χαρα ειναι :p
Eιμαι χαρουμενη γιατι σημερα θα φω μια φιλη μου που εχω να την δω 3 χρονια, μια κοπελα που καποτε με ελεγε αδερφη της, και εγω το ιδιο... θα πεσει πολυ κλαμα οταν θα λεμε τα προσωπικα μας :)
δεν εννοω το προφιλ σου εδω σε ενα σαιτ ψυχολογικης υποστηριξης αλλα αυτο που μπορεις να φταξεις σημερα κιολας , σε ενα σαιτ σχεσεων αγαπης!
- 25-09-2009, 16:45 #17
Originally posted by Estranged
στις 17/10 γίνομαι 30 (δυστυχώς) θα ήθελα να είμαι υγιής, να έχω χρήματα χωρίς να δουλεύω για να κάνω όλα αυτά που θέλω κ ονειρεύομαι κ να επανέλθω στο παλιό καλό φυσιολογικό μου βάρος επιτέλους :p
Mariah αν δεν τον ενδιαφέρει μήπως δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει κ σένα πια;
σαν πολυ τεμπελακος μου φαινεσαι...
πολυ βαρος λες εχεις και απο την αλλη φοβασαι την δουλεια !
μηπως αυτα τα δυο μαζι αν τα βαλεις κατω, φερνει το ενα το αλλο?
25-09-2009, 16:50 #18
Estranged για τον πρωην μου λεω, το ξερω πως δεν τον ενδιαφερει πλεον, απλως αλλιως σκεφτεται η καρδια και αλλιως το μυαλο.
μεχρι το βραδυ στις 12 αυριο θα ξερεις , απλα αν χτυπαει για σενα η για καποια αλλη!
το μυαλο ομως ειναι εδω για να δωσει λυσεις εκει που η καρδια δεν μπορει....
βαλε οριο τα μσανυχτα και πες στον εαυτο σου
Αν δεν με παρει , να μου ευχηθει , θα πει οτι θελει να με ξεχασει
και πρεπει αν τον αγαπαω πραγματικα να το κανω ,
κοιτωντας τον εαυτο μου !!!!!!!
25-09-2009, 16:54 #19
Δεν θα με παρει και το ξερω.
Ουτε για την γιορτη μου, μου ειπε τιποτα.
Και μου εχει πει ηδη πως εχει συνεχισει την ζωη του.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
25-09-2009, 18:05 #20
Δεν θα με παρει και το ξερω.
Ουτε για την γιορτη μου, μου ειπε τιποτα.
Και μου εχει πει ηδη πως εχει συνεχισει την ζωη του.
αλλα ομως φταιμε καπου και μεις , που δεν μπορουμε να βρουμε την χρυση τομη αναμεσα τους !
Λες δεν θα σε παρει ετσι?
Αυτο που μιλαει ειναι το συναισθημα μαρια!
φοβασαι οτι δεν θα σε παρει!
Χωρις να το θες , ρινεις λαδι στην φωτια ετσι γιατι , εμμεσα αντι να κοιταξεις το μελλον , μαθαινεις να ζεις με τους φοβους και τις αναστολες !
Εγω σου προτεινω μια αλλη διαδικασια
Δωσε χωρο στην λογικη σου να πρει τα ηνια ...
Δεν με πηρε στην γιορτη μου ! ασχημο δειγμα! σημαινει οτι μαλλον με εχει ξεχασει ....αν ομως δεν με παρει ουτε στα γενεθλια μου , ειμαι σιγουρη οτι δεν ενδιαφερεται για μενα ...
δεν τον νοιαζει αν ζω η αν πεθανα ...δεν τον ενδιαφερει αν κλαιω ολη την ημερα και τον περιμενω να γυρισει ,
οταν ισως διπλα μου , καποιοι αλλοι ανδρες , εξισου καλοι , πλουσιοι , μορφωμενοι , ευχαριστοι και στοργικοι , αν ηξεραν οτι θα περασω τα γενεθλια μου μονη μου , αντι να πιω μια σαμπανια με τον ανθρωπο μου στην υγεια μας για να μας ανεβασει την διαθεση και να απολαυσουμε τον ερωτα , θα με ειχαν φλομωσει στις ευχετηριες καρτες για να βρουν μια δικαιολογια να με γνωρισουν και να φτιαξουμε μαζι την ζωη μας
Αν δεν με παρει μεχρι τα μεσανυχτα αυριο , πρεπει να κανω οτι μπορω για να τον ξεχασω
Δεν μπορω ομως γιατι κατα βαθος ειμαι μονη μου και δεν εχω καποιον διπλα μου , εστω και στον υπολογιστη μου να μου στελει μια ερωτικη καρτα ψαχνοντας για να βρει το ταιρι του....
Γιατι αντι να καθομαι να περιμενω να μην το κανω τωρα ?
αυτη μαρια ειναι η φωνη της λογικης !
συγκρινε και θα δεις οτι το συναισθημα προσφερει μεν την ηδονη , αλλα μας ταλαιπωρει πολυ για να την κανει να την νοιωσουμε περισσοτερο !
Οταν μια σχεση τελειωνει και δεν εχεις καποια καβαντζα απο υποψηφιους φιλους η ανθρωπους που ενδιαφερονται ερωτικα για σενα , η μοναξια γινεται ανυποφορη και η εξαρτηση μεγαλωνει σαν αυτον που θελει να καπνισει οχι γιατι του λειπει η νικοτινη , αλλα γιατι δεν εει καποιον να ακουμπισει με αγαπη τα χειλη του και να τα ενωσει με τα δικα του...
25-09-2009, 18:13 #21
Εγω αυριο που εχω γενεθλια, θα θελα να περνα μια ευχη απο ενα ατομο που αγαπω πολυ :)
xronia polla kai se senaaa !paidia ti kanete kala eiste?:)
25-09-2009, 18:16 #22
λοιπον στα γεννεθλια μου ή μαλλον νωριτερα γιατι αυτα αργουν,θα ηθελα να εχω,ολα αυτα που δεν εχω τωρα.
1.περισσοτερα χρηματα.
2.μια σχεση.
3.κοινωνικη ζωη.
4.ηρεμια...που τοσο πολυ λειπει απο τη ζωη μου σημερα....
25-09-2009, 18:16 #23
θα ηθελα να μην φοβαμαι τα βραδια οταν κοιμαμαι.:P
25-09-2009, 18:33 #24
Πανο στα λογια ολοι καλοι ειμαστε, αλλα οταν μπλεκεται το συνασθημα και οι ερωτικες σχεσεις καπου χολαινουμε ολοι ...
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
25-09-2009, 18:51 #25
Πανο στα λογια ολοι καλοι ειμαστε, αλλα οταν μπλεκεται το συνασθημα και οι ερωτικες σχεσεις καπου χολαινουμε ολοι ...
ομως εσυ μιλας για λογια ενω εγω για λογικη....
δεν ειναι απολυτως το ιδιο!
κοιτα γυρω μας ποσα ζευγαρια υποκρινονται οτι ειναι ευτυχισμενοι
για να καταλαβεις οτι ολοι λιγο πολλοι ειναι οπως εσυ !
μαζι τους γεννηθηκαμε και πορευτηκαμε ως εδω , μαζι τους θα βρουμε την λυση μαρια μου!
αυτοι και εμεις
οχι εμεις και μεις....
καλα γενεθλια σου ευχομαι ολοψυχα και αξιζει να περιμενεις μεχρι τα μεσανυχτα αυριο...
αλλα μετα ......
γυρνα σελιδα και ασε τν πληγωμενο εγωισμο σου στην ακρη ,
γιατι η λυση ειναι στους αλλους !
25-09-2009, 18:52 #26
Originally posted by liveloula
25-09-2009, 18:57 #27
Originally posted by amelie74
λοιπον στα γεννεθλια μου ή μαλλον νωριτερα γιατι αυτα αργουν,θα ηθελα να εχω,ολα αυτα που δεν εχω τωρα.
1.περισσοτερα χρηματα.
2.μια σχεση.
3.κοινωνικη ζωη.
ομως σημερα , ισως ειναι αυτο που δινει ενεργεια στο 3 προηγουμενα γιατι η ηρεμια δεν κανει ποτε καλο οταν πρεπει να παρεις τις καταστασεις στα χερια σου και να βρεις τις σωστες λυσεις στα προβληματα σου...
25-09-2009, 19:03 #28
Originally posted by πανος12345
Originally posted by liveloula
εσυ τον χαβα σου.Βασιλειαδου καταντησες καλα το λενε.
αυτος κοιματε μια χαρα μην σκας.:P:P:P
25-09-2009, 19:05 #29
Originally posted by πανος12345
Originally posted by amelie74
1.περισσοτερα χρηματα.
2.μια σχεση.
3.κοινωνικη ζωη.
ομως σημερα , ισως ειναι αυτο που δινει ενεργεια στο 3 προηγουμενα γιατι η ηρεμια δεν κανει ποτε καλο οταν πρεπει να παρεις τις καταστασεις στα χερια σου και να βρεις τις σωστες λυσεις στα προβληματα σου...
25-09-2009, 19:13 #30
θα ηθελα η 28απριλιου του 2010 να με βρει στο μεξικο να τρωω τακος στην πολη της<<αωνιας ανοιξης>>.ειναι ονειρο μ να επισκεφτω τη χωρα αυτη...
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή