Δέσμευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Δέσμευση

Καλησπέρα. Μου συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Νόμιζα ότι ήθελα να κάνω σχέση με μια κοπέλα και ότι απλώς δεν τα κατάφερνα. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να με φέρουν οι φίλοι μου κοντά με κάποιες κοπέλες αλλά επειδή ήμουν κοινωνικά αδέξιος δεν καταλάβαινα τα σημάδια. Τώρα όμως που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα όποτε οι γνωστοί μου προσπαθούν να με φέρουν κοντά με μια κοπέλα ώστε να γίνει κάτι πάντα βρίσκω ένα λόγο για να την απορρίψω. Πολλές φορές ο λόγος που απορρίπτω μια κοπέλα μάλιστα αντιφάσκει με τον λόγο που απέρριψα μια άλλη. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία. Ίσως φοβάμαι τη δέσμευση, ίσως φοβάμαι γιατί γενικά είμαι αγχώδης, ίσως φοβάμαι γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα έξυπνος και πετάω πολύ συχνά κοτσάνες που ξενερώνουν τους άλλους. Σκέφτηκα ακόμη και το ότι υποσυνείδητα δεν θέλω να μπω σε σχέση γιατί αυτό θα μου δείξει ότι μεγαλώνω και προσπαθώ έτσι να παγώσω το χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι είχα μια μάνα ασφυκτική, υπερπροστατευτική που χωρίς να το καταλάβει μου προκαλούσε ενοχές και είχε χειριστική συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν το έκανε επίτηδες απλώς αντέγραφε συμπεριφορές από τη δική της ναρκισσίστρια μητέρα. Για πόσα χρόνια δεν μπορούσα να διασκεδάσω όπως οι συνομήλικοι μου και κουβάλησα ένα συναισθηματικό φορτίο που δεν μου αναλογούσε. Ώρες ώρες νιώθω ότι τόσα χρόνια ήμουνα σε μια σχέση με τη μητέρα μου και ίσως γι'αυτό θέλω να μείνω ελεύθερος. Απλώς δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ή σεξ ούτε έχω φιλήσει ποτέ γυναίκα και είμαι 31 προς 32 και όλο αυτό με αγχώνει αλλά ταυτόχρονα το αποφεύγω ενώ υπάρχουν οι ευκαιρίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Simon View Post
    Καλησπέρα. Μου συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Νόμιζα ότι ήθελα να κάνω σχέση με μια κοπέλα και ότι απλώς δεν τα κατάφερνα. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να με φέρουν οι φίλοι μου κοντά με κάποιες κοπέλες αλλά επειδή ήμουν κοινωνικά αδέξιος δεν καταλάβαινα τα σημάδια. Τώρα όμως που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα όποτε οι γνωστοί μου προσπαθούν να με φέρουν κοντά με μια κοπέλα ώστε να γίνει κάτι πάντα βρίσκω ένα λόγο για να την απορρίψω. Πολλές φορές ο λόγος που απορρίπτω μια κοπέλα μάλιστα αντιφάσκει με τον λόγο που απέρριψα μια άλλη. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία. Ίσως φοβάμαι τη δέσμευση, ίσως φοβάμαι γιατί γενικά είμαι αγχώδης, ίσως φοβάμαι γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα έξυπνος και πετάω πολύ συχνά κοτσάνες που ξενερώνουν τους άλλους. Σκέφτηκα ακόμη και το ότι υποσυνείδητα δεν θέλω να μπω σε σχέση γιατί αυτό θα μου δείξει ότι μεγαλώνω και προσπαθώ έτσι να παγώσω το χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι είχα μια μάνα ασφυκτική, υπερπροστατευτική που χωρίς να το καταλάβει μου προκαλούσε ενοχές και είχε χειριστική συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν το έκανε επίτηδες απλώς αντέγραφε συμπεριφορές από τη δική της ναρκισσίστρια μητέρα. Για πόσα χρόνια δεν μπορούσα να διασκεδάσω όπως οι συνομήλικοι μου και κουβάλησα ένα συναισθηματικό φορτίο που δεν μου αναλογούσε. Ώρες ώρες νιώθω ότι τόσα χρόνια ήμουνα σε μια σχέση με τη μητέρα μου και ίσως γι'αυτό θέλω να μείνω ελεύθερος. Απλώς δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ή σεξ ούτε έχω φιλήσει ποτέ γυναίκα και είμαι 31 προς 32 και όλο αυτό με αγχώνει αλλά ταυτόχρονα το αποφεύγω ενώ υπάρχουν οι ευκαιρίες.
    σου αρεσουν οι γυναικες σεξουαλικα, η εχεις υποψιες οτι μπορει να σου αρεσουν οι ανδρες;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου αρεσουν οι γυναικες σεξουαλικα, η εχεις υποψιες οτι μπορει να σου αρεσουν οι ανδρες;
    Όχι δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνει ποτέ φαντασιώσεις με άνδρες.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 12-03-2025 at 14:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση .
    Είναι εντυπωσιακό πάντως που φαίνεται από μακριά ποιοι δεν έχουν πιάσει ποδήλατο ποτέ στα χέρια τους.
    Last edited by Aeon; 12-03-2025 at 14:41.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είναι εντυπωσιακό πάντως που φαίνεται από μακριά ποιοι δεν έχουν πιάσει ποδήλατο ποτέ στα χέρια τους.

ειναι εντυπωσιακοτερο πως φαινονται αμεσα και απο πολλα χλμ οι ευνουχοι και τα πειθηνια οργανα και αυτοι που πατανε το κουμπακι αναφορα

Senior Member
    ειναι εντυπωσιακοτερο πως φαινονται αμεσα και απο πολλα χλμ οι ευνουχοι και τα πειθηνια οργανα και αυτοι που πατανε το κουμπακι αναφορα
    Μόνο τόσο μπορείς?

Banned
    Μόνο τόσο μπορείς?

ειμαι ΑΛΦΑ MALE , δεν ασχολουμαι ουτε με αναφορες που κανεις εσυ και το παρεακι σου .

και ουτε φυσικα κανω δευτερο-τριτα προφιλ . ειμαι ΑΛΦΑ MALE και εκτισα την ποινη μου , απο εσας τους ρουφιανους .

Senior Member
    ειμαι ΑΛΦΑ MALE , δεν ασχολουμαι ουτε με αναφορες που κανεις εσυ και το παρεακι σου .

και ουτε φυσικα κανω δευτερο-τριτα προφιλ . ειμαι ΑΛΦΑ MALE και εκτισα την ποινη μου , απο εσας τους ρουφιανους .
    Ρε Τζοβάνι ξέρεις πού βρίσκεσαι? Σε ένα φορουμ ψυχολογίας. Όλη μέρα μιλας για σεξ. Τώρα εδώ χαρακτήρισες τις γυναίκες ποδήλατο. Δεν είναι ένα απλό φορουμ. Εκείνη τη μέρα έκανες σχόλια για τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί σεξουαλικη κακοποίηση. Δηλαδή αυτοι δεν ειναι λόγοι για να σου κάνει κάποιος αναφορά? Ε αν δεν έκανες κάτι σοβαρό, νομίζεις θα έτρωγες μπαν?
    Σου είχα πει τότε, στο λέω και τώρα.. Δεν σε θυμάμαι έτσι, πράγμα που δείχνει ότι περνάς και εσύ τις φάσεις σου. Ζήτησε βοήθεια..

Banned
    Ρε Τζοβάνι ξέρεις πού βρίσκεσαι? Σε ένα φορουμ ψυχολογίας. Όλη μέρα μιλας για σεξ. Τώρα εδώ χαρακτήρισες τις γυναίκες ποδήλατο. Δεν είναι ένα απλό φορουμ. Εκείνη τη μέρα έκανες σχόλια για τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί σεξουαλικη κακοποίηση. Δηλαδή αυτοι δεν ειναι λόγοι για να σου κάνει κάποιος αναφορά? Ε αν δεν έκανες κάτι σοβαρό, νομίζεις θα έτρωγες μπαν?
    Σου είχα πει τότε, στο λέω και τώρα.. Δεν σε θυμάμαι έτσι, πράγμα που δείχνει ότι περνάς και εσύ τις φάσεις σου. Ζήτησε βοήθεια..

ο τζιοβανι δινει βοηθεια . το σεξ ειναι δομικο στοιχειο στην εξελιξη της ανθρωποτητας . δημιουργει ορμονες , ευχαριστηση , ζωη ...ανοιγει τον εγκεφαλο και προαγει ανωτατα επιπεδα σκεψης και διεργασιας .

τα υπολοιπα που γραφεις , να σου θυμισω οτι το επιδευμενο παρεακι εδω και μηνες μου την πεφτει , για τις αποψεις μου . δεν ειπα ολοι εχουν την δυνατοτητα να ειναι alfa male , εξαλλου για να γινεις αλφα εχεις περασει τα σταδια στο να γινεις . ενα αλφα male ειναι επιτυχημενο κοινωνικα , οικονομικα , ερωτικα , σχεσιακα , χωρις ιχνος ανασφαλειας. εχει αντιληψη και ξεχωριζει στο πληθος , με το αρωμα του , το στιβαρο περπατημα του και την ασφαλεια που αποπνεει . αυτο ειναι το ΑΛΦΑ και οποιος θελει να γινεται βητα , το καλο και πειθηνιο αγορακι , το <<καλο>> παιδακι να το περιεργαζονται τα θηλυκα ειναι ελευθερος να το κανει .

και επειδη λοιπον χαλαω την σουπα εδω μεσα απο τις μπατσοφεμινιστριες , εχω και το αναλογο <<πεσιμο>> το οποιο φυσικα ενδυναμωνει στις ΔΙΚΑΙΕΣ αποψεις που εκφραζω , τεκμηριωμενες και χαλικευμενες !

οσο για την σεξουαλικη κακοποιηση που γραφεις , δεν νομιζω ποτε να εχω αναφερθει σε κατι τετοιο ! το μπαν ειναι απο μερικα ακαουντ που σας χαλασα την σουπα , τα οποια κλαιγονται εδω μεσα και στα ποστ και στις αναφορες και θα τρωνε τις απαντησεις που αρμοζει . !

Senior Member
    ο τζιοβανι δινει βοηθεια . το σεξ ειναι δομικο στοιχειο στην εξελιξη της ανθρωποτητας . δημιουργει ορμονες , ευχαριστηση , ζωη ...ανοιγει τον εγκεφαλο και προαγει ανωτατα επιπεδα σκεψης και διεργασιας .

τα υπολοιπα που γραφεις , να σου θυμισω οτι το επιδευμενο παρεακι εδω και μηνες μου την πεφτει , για τις αποψεις μου . δεν ειπα ολοι εχουν την δυνατοτητα να ειναι alfa male , εξαλλου για να γινεις αλφα εχεις περασει τα σταδια στο να γινεις . ενα αλφα male ειναι επιτυχημενο κοινωνικα , οικονομικα , ερωτικα , σχεσιακα , χωρις ιχνος ανασφαλειας. εχει αντιληψη και ξεχωριζει στο πληθος , με το αρωμα του , το στιβαρο περπατημα του και την ασφαλεια που αποπνεει . αυτο ειναι το ΑΛΦΑ και οποιος θελει να γινεται βητα , το καλο και πειθηνιο αγορακι , το <<καλο>> παιδακι να το περιεργαζονται τα θηλυκα ειναι ελευθερος να το κανει .

και επειδη λοιπον χαλαω την σουπα εδω μεσα απο τις μπατσοφεμινιστριες , εχω και το αναλογο <<πεσιμο>> το οποιο φυσικα ενδυναμωνει στις ΔΙΚΑΙΕΣ αποψεις που εκφραζω , τεκμηριωμενες και χαλικευμενες !

οσο για την σεξουαλικη κακοποιηση που γραφεις , δεν νομιζω ποτε να εχω αναφερθει σε κατι τετοιο ! το μπαν ειναι απο μερικα ακαουντ που σας χαλασα την σουπα , τα οποια κλαιγονται εδω μεσα και στα ποστ και στις αναφορες και θα τρωνε τις απαντησεις που αρμοζει . !
    Το τι έγινε τότε, υπαρχει στο εκφραστείτε ελεύθερα.
    Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, γιαυτό και πολλές φορές συμμετείχα στις πλάκες που έκανες.. Κάποιες φορές λες πετυχημένα. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Αλλά στο λέω ξεκάθαρα, ε αν δω κάτι χοντρό θα κάνω αναφορά και ας με χαρακτηρίσεις ρουφιάνο.. Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, δεν θα έδινα και τόση σημασία σε αυτά που λες. Καλό υπόλοιπο στη μέρα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Simon View Post
    Καλησπέρα. Μου συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να
    εξηγήσω. Νόμιζα ότι ήθελα να κάνω σχέση με μια κοπέλα και ότι απλώς δεν τα κατάφερνα. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να με φέρουν οι φίλοι μου κοντά με κάποιες κοπέλες αλλά επειδή ήμουν κοινωνικά αδέξιος δεν καταλάβαινα τα σημάδια. Τώρα όμως που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα όποτε οι γνωστοί μου προσπαθούν να με φέρουν κοντά με μια κοπέλα ώστε να γίνει κάτι πάντα βρίσκω ένα λόγο για να την απορρίψω. Πολλές φορές ο λόγος που απορρίπτω μια κοπέλα μάλιστα αντιφάσκει με τον λόγο που απέρριψα μια άλλη. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία. Ίσως φοβάμαι τη δέσμευση, ίσως φοβάμαι γιατί γενικά είμαι αγχώδης, ίσως φοβάμαι γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα έξυπνος και πετάω πολύ συχνά κοτσάνες που ξενερώνουν τους άλλους. Σκέφτηκα ακόμη και το ότι υποσυνείδητα δεν θέλω να μπω σε σχέση γιατί αυτό θα μου δείξει ότι μεγαλώνω και προσπαθώ έτσι να παγώσω το χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι είχα μια μάνα ασφυκτική, υπερπροστατευτική που χωρίς να το καταλάβει μου προκαλούσε ενοχές και είχε χειριστική συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν το έκανε επίτηδες απλώς αντέγραφε συμπεριφορές από τη δική της ναρκισσίστρια μητέρα. Για πόσα χρόνια δεν μπορούσα να διασκεδάσω όπως οι συνομήλικοι μου και κουβάλησα ένα συναισθηματικό φορτίο που δεν μου αναλογούσε. Ώρες ώρες νιώθω ότι τόσα χρόνια ήμουνα σε μια σχέση με τη μητέρα μου και ίσως γι'αυτό θέλω να μείνω ελεύθερος. Απλώς δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ή σεξ ούτε έχω φιλήσει ποτέ γυναίκα και είμαι 31 προς 32 και όλο αυτό με αγχώνει αλλά ταυτόχρονα το αποφεύγω ενώ υπάρχουν οι ευκαιρίες.
    Καταρχάς αυτό που έγραψες " Πολλές φορές ο λόγος που απορρίπτω μια κοπέλα μάλιστα αντιφάσκει με τον λόγο που απέρριψα μια άλλη. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία." πιστεύω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι συνέχεια ότι δεν έχεις φιλήσει και δν έχεις κάνει σεξ, γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο θα σε αγχώνει. Επίσης είναι νωρίς να μιλάς και να σκέφτεσαι για δέσμευση και σχέση τη στιγμή που απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις έρθει κοντά με κάποια κοπέλα, δεν εννοώ μόνο σεξουαλικά. Πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα αλλιώς. Μην περιμένεις να ταιριάξεις με κάποια κοπέλα που θα σου γνωρίσουν οι φίλοι σου. Αυτό μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν θέλεις να γνωρίσεις κάποια κάνε το μόνος σου και μην περιμένεις από τους άλλους. Όσο σε αυτό που ανέφερες για τη μαμά σου σίγουρα παίζει ρόλο στο πως έχεις διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.