Τι ήταν?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Τι ήταν?

Senior Member

Τι ήταν?

Καλημέρα. Έχω ιστορικό διαταραχής γενικευμένου άγχους. Έχω εκδηλώσει και συμπτώματα ιδψ αλλά χωρίς διάγνωση. Λειτουργω παντα με πρόγραμμα και αν αποκλινω νιωθω αγχος γενικα.(μακάρι να μπορεσω να το δουλέψω αυτο).Σήμερα θυμήθηκα κάτι που βίωσα αλλά έχει αρκετό καιρό. Ήμουν με την κοπέλα μου και κοιτούσα τα μάτια της και με φόβιζαν σκεφτόμουν ότι δεν είναι δικά της ότι είναι κάτι κακό τέλος πάντων. (Εκεινη την περίοδο λογικα το ειχαμε ριξει στα θριλερ).Αυτή η σκέψη με τρομάζει πάρα πολύ αυτή τη στιγμή και φοβάμαι μήπως ήταν ψύχωση.

Αυτή την περίοδο περνάω άγχος ,φοβο ανησυχία συναισθηματικο μούδιασμα με κακό ύπνο και αρνητικές σκέψεις έχω πολύ φόβο μην πάθω κάτι, χθες είχα υποψίες για διπολική. Κάθε μέρα ανησυχώ γι κατι διαφορετικό.
    Γενικά μου έρχονται αναμνήσεις και τώρα θυμήθηκα και αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
    Τι ήταν ρε παιδιά το σκέφτεμαι το νιώθω φόβο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Iwsif95 View Post
    Καλημέρα. Έχω ιστορικό διαταραχής γενικευμένου άγχους. Έχω εκδηλώσει και συμπτώματα ιδψ αλλά χωρίς διάγνωση. Λειτουργω παντα με πρόγραμμα και αν αποκλινω νιωθω αγχος γενικα.(μακάρι να μπορεσω να το δουλέψω αυτο).Σήμερα θυμήθηκα κάτι που βίωσα αλλά έχει αρκετό καιρό. Ήμουν με την κοπέλα μου και κοιτούσα τα μάτια της και με φόβιζαν σκεφτόμουν ότι δεν είναι δικά της ότι είναι κάτι κακό τέλος πάντων. (Εκεινη την περίοδο λογικα το ειχαμε ριξει στα θριλερ).Αυτή η σκέψη με τρομάζει πάρα πολύ αυτή τη στιγμή και φοβάμαι μήπως ήταν ψύχωση.

Αυτή την περίοδο περνάω άγχος ,φοβο ανησυχία συναισθηματικο μούδιασμα με κακό ύπνο και αρνητικές σκέψεις έχω πολύ φόβο μην πάθω κάτι, χθες είχα υποψίες για διπολική. Κάθε μέρα ανησυχώ γι κατι διαφορετικό.
    Γενικά μου έρχονται αναμνήσεις και τώρα θυμήθηκα και αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
    Τι ήταν ρε παιδιά το σκέφτεμαι το νιώθω φόβο.
    σε γενικες γραμμες, συνηθως αυτοι που εχουν ψυχωση αδιαγνωστη, δεν το υποψιαζονται και βγαινει στην επιφανεια με ενα σοβαρο επεισοδιο..
    η διαγνωση σου θελει ψυχιατρο, αλλα ακουγεται να ειναι γυρω απο αυτα που λες, την ιδψ και την αγχωδη διαταραχη. οποτε, γιατρο πρεπει να δεις, οχι μονο για να στο προσδιορισει, αλλα και για να στο ρυθμισει...
    ψυχοθεραπεια με συνεδριες, δοκιμασες;

Senior Member
    Ευχαριστώ που απάντησες Remedy.
    Θα κανονίσω σήμερα κιόλας να κλείσω ραντεβού σε έναν ψυχίατρο- ψυχαναλυτή που μου σύστησαν καθώς τόσα χρόνια με παρακολουθεί νευρολόγος και όχι ψυχίατρος.
    Από το 2023 ήμουν σχεδόν ελεύθερος συμπτωμάτων και χωρίς αγωγή.
    Πάλι έγινε συσσώρευση άγχους και με έπιασαν εμμονές με την υγεία μου και ευερεθιστο εντερο.
    Τώρα που σου γράφω νιώθω μούδιασμα στο αυχενα .. ήμουν στη δουλειά και ασχολιομουν με το φόρουμ διαγνώσεις συμπτώματα κτλ .. δηλαδή έλεος. Βλέπω να παθαίνω καμία κρίση..

Επίσης τους τελευταίους δύο μήνες ότι ώρα κι αν κοιμηθώ (φροντίζω 12 περίπου) θα ξυπνήσω πάντα γύρο στις 6 το πρωί με αδυναμία να ξανά κοιμηθώ . Στη δουλειά δεν νιώθω κοπωση που θα έπρεπε. Επίσης νιώθω ότι δεν πεινάω. Και ότι απακρυνθηκα από τα συναισθήματα μου. Kανω συνεχώς μυρικαστικές σκέψεις και μερικές φορές μου ερπχνται εικόνες από το παρελθόν.
    Με τρομάζει όλο αυτό.
    Εχθές είχα πολύ διακοπτομενο ύπνο σχεδόν δε κοιμήθηκα..
    Last edited by Iwsif95; 26-03-2025 at 17:21.