Άντε πάλι τα ίδια. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Η ομοιοπαθητική είναι ένα δυνητικά θεραπευτικό εργαλείο, αλλά στην πράξη, με οσους ψυχιατρους εχω μιλησει, δεν τα συνιστουν γιατί απλά εχουν αμφιβολη αποτελεσματικότητα... Η αληθεια ειναι πως η ομοιοπαθητική οδηγεί πολύ συχνά τους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται για χρόνια δοκιμάζοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα περιμένοντας να βρεθεί το "σωστό" φάρμακο, ενώ άλλες θεραπευτικές τεχνικές θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τη θεραπεία ή να έχουν πιο γρήγορα, ουσιαστικότερα και μόνιμα αποτελέσματα. Αν πηρες μια φυτική καψουλα και αντι να βελτιωθεις, χειροτερεψες, μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις.
    κολοκυθια- τουμπανα... η ομοιοπαθητικη εχει οση επιδραση εχει το placebo...
    εχει δηλαδη μια μικρη, που οφειλεται σε ψυχολογικους λογους. σε σοβαρους λογους, δεν επιδρα και ειδικα, οπου χρειαζεται νυστερι, με τπτ...
    βεβαια, δρωντας σαν πλασιμπο, σιγουρα ενδεικνυται για ψυχολογικα θεματα, αν ψηθεις.....
    οχι για σοβαρες ψυχικες ασθενειες, ομως..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Καθε φορά, σε κάθε λήψη της κάψουλας έχω τα ίδια. Μετά από λίγες μέρες είναι όλα καλύτερα. Δεν είμαι φανατικός οπαδός της ομοιοπαθητικής αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω βοηθηθεί. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά ήρθαν όλα τόσο μαζεμένα. Δεν πανικοβλήθηκα όσο άλλες φορές. Φοβήθηκα όμως. Σκεφτόμουν μήπως έχω πίεση, μήπως έχω ζάχαρο, μήπως, μήπως. Και οι παλμοί συνεχώς 100+. Οσο τους μετρούσα τόσο ανέβαιναν. Έκρυψα το παλμόμετρο κ είπα «ας γίνει ότι θέλει». Αύριο ναι, θα τους πάρω με τη σειρά τους γιατρούς κ έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα πουν.
    ειπες οτι ησουν κλεισμενη μονη σου, στο σπιτι.
    εχεις δοκιμασει οταν εχεις τοση ενταση, να κανεις κατι σωματικο για να εκτονωθεις; πχ να βγεις για περπατημα, τρεξιμο η γυμναστικη, να κανεις δουλειες στον κηπο η στο σπιτι, να βγεις με μια φιλη εξω; μπορει κατα την κινηση να ειναι αυξημενοι οι παλμοι, αλλα στην αναπαυση θα πεσουν ολα..
    το να απομονωνεσαι και μαλιστα σε ακινησια, ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12