Τι κάνετε οι αρρωστοφοβικοι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Μα είναι δυνατόν να καταπίνω κ να είναι εκεί κολλημένο ένα παχύρευστο φλεμα αλλά να μην είναι κάτι;;;;
    Κ αν είναι στο ξεκίνημα του;;;´κ αφού ο ωρλ είδε κάτι σαν οίδημα;;;;

Junior Member
    Αν ο ωρλ δεν ειδε κατι κακο τελειωνει το θεμα εκει, πιστεψε με αν εβλεπε κατι θα το ξερες ηδη το οιδημα δεν ειναι κατι ανησυχητικο το μυαλο μας το κουφιο ειναι αστα!!!

Αυτό με την ανάσα το παθαίνω προφανώς πολύ συχνά κ όλο μετράω με οξυμετρο ....
    Κ αν είναι απ στομάχι μου; Άρα κάτι πιο κατω κ απλώς αντανακλά πιο πάνω κ κάνει οίδημα;;;;;
    Το μυαλό μου το κούφιο σίγουρα .. κ πολύ λυπάμαι για αυτό

Σκέφτηκα τώρα, μήπως δεν είναι 0ραγματικη η ανάγκη μου να καταπιώ; κ απλώς το κάνει το σώμα μου από μόνο τιυ; αυτόματα;

Junior Member
    Αμα ηταν λες ο γιατρος να μην ειναι πιο γνωστης απο εμας; Δεν ειναι τπτ απλα εχουμε προβλημα εμεις με αγχωδη διαταραχη τπτ αλλο.

Junior Member
    Εχει γινει τωρα συνηθεια οπως εμενα με την ανασα προσπαθησε να απασχολεισαι με κατι εγω αυτο κανω.

Ρε συ δν λέω... Μέχρι εκεί που μπορεί ναδει ο ωρλ είδε οκ
    Πιο κάτω;;;; αυτό φοβάμαι το πιο κάτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Σκέφτηκα τώρα, μήπως δεν είναι 0ραγματικη η ανάγκη μου να καταπιώ; κ απλώς το κάνει το σώμα μου από μόνο τιυ; αυτόματα;
    Φοβισμένη, μήπως είσαι υπεραναλυτική θα πω εγώ, και αυτό ενισχύει το άγχος σου; Πάντως, η υπερανάλυση να ξέρεις από ένα σημείο και μετά αποκτά… κωμικοτραγική διάσταση καθώς όσο προχωράνε οι σκέψεις ξεκινάνε και τα παράλογα σενάρια. Και κάπως έτσι παγιδεύεσαι σε έναν φαύλο κύκλο σκέψεων και άγχους που δεν σταματούν ποτέ και τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα. Στο λέω από προσωπική εμπειρία καθώς εμένα η υπερανάλυση μου πλέον έχει φτάσει στα ανώτατα όρια. Και απλά προσπαθώ να το «παίρνω» και χιουμοριστικά, ειδάλλως θα τρελαθω. Και αν το καλοσκεφτείς αυτά τα «μήπως» και τα «ίσως» πολλές φορές είναι κωμικά αλλά και μη ρεαλιστικά. Άρα ΜΗΠΩΣ να το δεις πιο ανάλαφρα;
    Αχαχαχαχαχα

Κι όμως ξέρεις πόσο χιούμορ έχω;

Κάνω πάρα πολλή πλάκα μ όλο αυτό που μου συμβαίνει ειλικρινά
    Κ είναι ένας λόγος που την παλεύω κ δν έχω από τρελαθεί
    Ωστόσο όταν έρχεται το σύμπτωμα συμβαίνει ένα παράδοξο.... Πιστεύω κ δεν πιστεύω ταυτόχρονα ότι κάτι μου συμβαίνει

Γενικώς έχω άπειρο χιούμορ κυρίως μ τον εαυτό μου
    Να σαι καλά

Senior Member

Ωστόσο όταν έρχεται το σύμπτωμα συμβαίνει ένα παράδοξο.... Πιστεύω κ δεν πιστεύω ταυτόχρονα ότι κάτι μου συμβαίνει

Να σαι καλά
    Λογικότατο. Γιατί συντρέχουν λογική και συναίσθημα μαζί. Από την μια λες «αν έχω κάθε τρεις και λίγο κάτι διαφορετικό, μήπως αυτό σημαίνει ότι έχω όντως κάτι σοβαρό»; Και από την άλλη λες «μήπως αγχώνομαι υπερβολικά και όλα αυτά τα συμπτώματα προέρχονται από το ίδιο μου το μυαλό άρα δεν έχω κάτι οργανικό;». Το σημαντικό είναι να εστιάσεις στο δεύτερο και όσο περισσότερο αξιολογείς την κατάσταση «ρεαλιστικά» και χιουμοριστικά τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να απαλλαγείς και από αυτό τον φαύλο κύκλο.

Junior Member

Να σαι καλά
    Ακριβως σαν εσενα ειμαι και εγω, τι ηλικια εχεις; Ειμαστε ιδιοι στο θεμα ειλικρινα χαχα, οπως τα λες ειναι μια παλη μεταξυ λογικου κ παραλογου, αν ειχες κατι σοβαρο θα φαινοταν κοριτσι μου, πριν καιρο ειχα κομπο στο λαιμο δυο μηνες οπως κ εσυ κ απλα εφυγε μονο του μολις ηρεμησα, θα περασει κ αυτο…το θεμα ειναι οτι μετα κατι αλλο ερχεται… θελει δουλεια πολυ το μυαλουδακι μας, σε φιλω!

Είμαι 41... Πολλά χρόνια είμαι έτσι απλως αυτό το τόσο πολύ χάλι... Έχει 1.5 χρόνο, σχεδόν 2 πια
    Ξέρεις τι παθαίνω; αφού δν είναι κάτι;;; τι είναι αυτό που νιώθω; αυτό το " φλεμα" που καταπίνω δν υπάρχει; αφού έχει γεύση
    Εννοώ αντε κ πιστεύω ότι δν είναι τίποτε.... Τι είναι τότε; δν το φαντάζομαι πάντως
    Σαν βλεννη το νιώθω
    Λες κ αν μου το βγάλει ένα αόρατο χέρι θα ησυχάσω

Senior Member
    Είμαι 41... Πολλά χρόνια είμαι έτσι απλως αυτό το τόσο πολύ χάλι... Έχει 1.5 χρόνο, σχεδόν 2 πια
    Επιδεινωνεται η κατάσταση, με άλλα λόγια. Εαν ενας ψυχιατρος σου συνταγογραφουσε αγχολυτικά και με την ληψη αυτων, εξαφανίζονταν το "φλέμα" στο λαιμό μεσα σε μια μέρα, τοτε θα ηταν σιγουρο οτι το προβλημα ηταν μονο η Γ.Α.Δ.

Μα ξέρεις τι;
    Ο ωρλ είδε βλεννη όντως στο λαιμό
    Κ μου είπε είτε αλλεργικό είτε φαρυγγολαρυγγικικη παλλινδρομηση
    Για την ώρα παιρνω αντιισταμινικα... Βελτίωση δν βλέπω βέβαια
    Ναι κατάλαβα τι λες... Σε μια βροαμδα έχω ραντεβού, αν κρίνει ότι τα χρειάζομαι.....

Senior Member
    Μα ξέρεις τι;
    Ο ωρλ είδε βλεννη όντως στο λαιμό
    Κ μου είπε είτε αλλεργικό είτε φαρυγγολαρυγγικικη παλλινδρομηση
    Για την ώρα παιρνω αντιισταμινικα... Βελτίωση δν βλέπω βέβαια
    Ναι κατάλαβα τι λες... Σε μια βροαμδα έχω ραντεβού, αν κρίνει ότι τα χρειάζομαι.....
    Στην περίπτωση φαρυγγολαρυγγικικης παλλινδρομησης, το ερωτημα ειναι τι την προκάλεσε...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast