Άντε πάλι τα ίδια.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Άντε πάλι τα ίδια.

Καλημέρα! Είμαι από χθες κομμάτια. Δεν ξέρω γιατί έτσι ξαφνικά, μέσα στο τριήμερο, τόσες κρίσεις πανικού. Ταχυπαλμία φουλ. Είχα δύσκολη εβδομάδα. Το παραδέχομαι. Δεν ξέρω πως να ηρεμήσω. Ήθελα μόνο να το μοιραστώ. Ξέρω, κάθε φορά γράφω τα ίδια. Πως να τους ρίξω τους παλμούς; Πρωι πρωι 100;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Καλημέρα! Είμαι από χθες κομμάτια. Δεν ξέρω γιατί έτσι ξαφνικά, μέσα στο τριήμερο, τόσες κρίσεις πανικού. Ταχυπαλμία φουλ. Είχα δύσκολη εβδομάδα. Το παραδέχομαι. Δεν ξέρω πως να ηρεμήσω. Ήθελα μόνο να το μοιραστώ. Ξέρω, κάθε φορά γράφω τα ίδια. Πως να τους ρίξω τους παλμούς; Πρωι πρωι 100;;;
    καλημερα.
    εχεις δραστηριοτητες το τριημερο ή εισαι κλεισμενη σπιτι; εισαι με παρεα ή μονη; εργαζεσαι τις καθημερινες; τι το δυσκολο ειχε η δυσκολη εβδομαδα σου;

Senior Member
    Είχε ότι μπορείς να φανταστεις. Τσακωμούς, κλεισιμο, εντονες συναισθηματικα στιγμες, ανασφαλεια, απογοητευση, πολλές σκεψεις! Τα ειχε ολα!!

Senior Member
    Ειμαι κλεισμενη σπιτι, ναι.

Senior Member
    Δεν ξέρω πως να ηρεμήσω. Ήθελα μόνο να το μοιραστώ. Ξέρω, κάθε φορά γράφω τα ίδια. Πως να τους ρίξω τους παλμούς; Πρωι πρωι 100;;;
    Oι απαντήσεις είναι γνωστές, νομίζω. Ακολουθεις οδηγιες ιατρου, αν έχεις λάβει. Εκτος αν δεν παιρνεις καμια αγωγή, επειδη δεν θέλεις. Αληθεια, πίεση μετράς καθόλου; Οταν έχεις 100 σφυγμους για παραδειγμα.

Senior Member
    Δεν παιρνω καποια αγωγη. Και δεν εχω καν πιεσομετρο! Πραγματικα τωρα μου μπηκε η ιδεα. Λες να εχω πιεση;;;;

Senior Member
    Όσες φορές πάω στο γιατρό δεν μου εχει βρει κάτι. Παντα 12-8 κ πολλες φορες 11-8

Senior Member
    Όσες φορές πάω στο γιατρό δεν μου εχει βρει κάτι. Παντα 12-8 κ πολλες φορες 11-8
    Μάλλον αναφέρεσαι σε καρδιολόγο ή σε παθολόγο, ενώ έχεις συμπτώματα νευρολογικής-ψυχολογικής φύσης....

Senior Member
    Παω κ σε ψυχολογο κ σε νευρολογο. Το ξερω πως αντιμετωπιζω πολλα θεματα. Πιεση δεν μου βρηκαν. Δεν ξερω αν εχω, αληθεια. Ειναι πολύ δυσκολη αυτη η περιοδος για εμενα. Εχω να λυσω πολλα κ δυσκολα. Φοβαμαι ομως.

Senior Member
    Παω κ σε ψυχολογο κ σε νευρολογο. Το ξερω πως αντιμετωπιζω πολλα θεματα. Πιεση δεν μου βρηκαν. Δεν ξερω αν εχω, αληθεια. Ειναι πολύ δυσκολη αυτη η περιοδος για εμενα. Εχω να λυσω πολλα κ δυσκολα. Φοβαμαι ομως.

Έχεις πολλές κρίσεις πανικού. Ταχυπαλμία φουλ.... Για αυτά τα συμπτώματα, τι σου έχουν πει να κάνεις; Αναφερομαι στον νευρολογο περισσότερο. Πας σε ψυχολογο ή ψυχιατρο;

Senior Member
    Κάνω 4 χρονια ψυχοθεραπεια. Ημουν πολυ χειροτερα. Καταλαβαινω πως εχω καλυτερευσει. Οταν ομως «δουλευω» κατι δυσκολο κ προκυπτουν κ αλλες δυσκολιες με διαλυει! Ο νευρολογος ειναι ομοιοπαθητικος κ το δουλευω επισης 4 χρονια με ομοιοπαθητικη.

Senior Member
    Κάνω 4 χρονια ψυχοθεραπεια. Ημουν πολυ χειροτερα. Καταλαβαινω πως εχω καλυτερευσει. Οταν ομως «δουλευω» κατι δυσκολο κ προκυπτουν κ αλλες δυσκολιες με διαλυει! Ο νευρολογος ειναι ομοιοπαθητικος κ το δουλευω επισης 4 χρονια με ομοιοπαθητικη.
    Κατάλαβα... Μια απορία, ποια ομοιοπαθητικά φάρμακα σου έχει προτείνει και παίρνεις;

Senior Member
    Έχω πάρει αρκετά. Τώρα κάνω αγωγή ignatia, 200ch. Μια εβδομάδα πριν εκανα λήψη της κάψουλας κ η επιδείνωση με τσάκισε

Senior Member
    Έχω πάρει αρκετά. Τώρα κάνω αγωγή ignatia, 200ch. Μια εβδομάδα πριν εκανα λήψη της κάψουλας κ η επιδείνωση με τσάκισε

Η ομοιοπαθητική είναι ένα δυνητικά θεραπευτικό εργαλείο, αλλά στην πράξη, με οσους ψυχιατρους εχω μιλησει, δεν τα συνιστουν γιατί απλά εχουν αμφιβολη αποτελεσματικότητα... Η αληθεια ειναι πως η ομοιοπαθητική οδηγεί πολύ συχνά τους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται για χρόνια δοκιμάζοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα περιμένοντας να βρεθεί το "σωστό" φάρμακο, ενώ άλλες θεραπευτικές τεχνικές θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τη θεραπεία ή να έχουν πιο γρήγορα, ουσιαστικότερα και μόνιμα αποτελέσματα. Αν πηρες μια φυτική καψουλα και αντι να βελτιωθεις, χειροτερεψες, μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις.

Senior Member
    Καθε φορά, σε κάθε λήψη της κάψουλας έχω τα ίδια. Μετά από λίγες μέρες είναι όλα καλύτερα. Δεν είμαι φανατικός οπαδός της ομοιοπαθητικής αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω βοηθηθεί. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά ήρθαν όλα τόσο μαζεμένα. Δεν πανικοβλήθηκα όσο άλλες φορές. Φοβήθηκα όμως. Σκεφτόμουν μήπως έχω πίεση, μήπως έχω ζάχαρο, μήπως, μήπως. Και οι παλμοί συνεχώς 100+. Οσο τους μετρούσα τόσο ανέβαιναν. Έκρυψα το παλμόμετρο κ είπα «ας γίνει ότι θέλει». Αύριο ναι, θα τους πάρω με τη σειρά τους γιατρούς κ έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα πουν.

Page 1 of 2 12 LastLast