Τρόποι αντιμετώπισης και «απόδρασης» από το άγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Μα πηγα να το καταχωρισω ως πατέντα και μου ειπαν απο το γραφειο ευρεσιτεχνίας οτι υπαρχουν αλλοι 100.000.000 άντρες και πολλες γυναικες φυσικά, που γιατρευονται αμεσως ψυχικά, οταν αντικρυσουν το βλέμμα της... Αααχχχχχ με προλαβε άλλος και την παντρευτηκε.

Ε και τέτοια αδικία.. κρίμα.. να σου στήσουμε καμία ομαδική ψυχολογική υποστήριξη εδώ μέσα; Η μήπως υπάρχει ελπίδα να βρεις άλλο βλέμμα να σε γιατρέψει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ε και τέτοια αδικία.. κρίμα.. να σου στήσουμε καμία ομαδική ψυχολογική υποστήριξη εδώ μέσα; Η μήπως υπάρχει ελπίδα να βρεις άλλο βλέμμα να σε γιατρέψει;

Μονο η κλωνοποίηση μπορει να αποτελέσει πραγματική λύση... Μολις νομιμοποιηθεί, ξερεις τι θα κάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Μονο η κλωνοποίηση μπορει να αποτελέσει πραγματική λύση... Μολις νομιμοποιηθεί, ξερεις τι θα κάνω...

Γιατί μιλάς με γρίφους γέροντα;

Senior Member
    Νομίζω άξιζε να προστεθεί αυτό το θέμα!
    Πείτε λοιπόν όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση ή είστε αγχωμένοι σχετικά με κάτι πως επιλέγετε να το αντιμετωπίσετε ή πως επιλέγετε να «ξεχαστείτε»!
    ειναι δυο διαφορετικες περιστασεις, γιατι μπορει να εχεις εντονο αγχος, χωρις να ειναι μια πολυ δυσκολη κατασταση..
    οταν εχω μια πραγματικα δυσκολη κατασταση, αν σηκωνει ενεργειες για να λυθει, επικεντρωνομαι εκει. αν ειναι πολυ δυσκολη αλλα δεν μπορω να κανω τπτ, προσπαθω να ασχοληθω με κατι αλλο κι αν δεν μπορω να συγκεντρωθω, προσπαθω να ξεχαστω.
    αν εχω αγχος χωρις να υπαρχει καποια δυσκολη κατασταση, ή εστω, οχι πολυ δυσκολη, τοτε προσπαθω να περισπαστω... ειτε κανοντας κατι ευκολο, η κατι μηχανικο, πχ να παιξω καποιο παιχνιδι, να κανω γυμναστικη αν δεν βαριεμαι (παντα βαριεμαι), να ασχοληθω με τα φυτα, με καθαριοτητα, με χαζολογημα στο ιντερνετ, ψωνια, κλπ

Senior Member
    τι εγινε ρε παιδια; τωρα εβαλαν διαφημισεις μεσα στα ποστ και οχι απο κατω; δεν διαβαζονται τα μηνυματα μας ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι εγινε ρε παιδια; τωρα εβαλαν διαφημισεις μεσα στα ποστ και οχι απο κατω; δεν διαβαζονται τα μηνυματα μας ετσι...
    Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο εμένα. Μπαίνεις από υπολογιστή μήπως;

Senior Member
    το είχα παρατηρησει και εχθές το ίδιο έκανε. πώς γίνεται αυτό; με τις διαφημίσεις;

η κοπελιά είναι από το Γκραν Χοτέλ της Ισπανίας;

εγώ τρώω. όταν αισθάνομαι άγχος και είμαι στο σπίτι, τρώω. τρώω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Και δεν φαινεται καν το μηνυμα, μονο η διαφημιση και ενα μακρυναρι κενο ατελειωτο μεχρι κατω λολζ

Senior Member
    Εγώ από το άγχος έχω χρόνιο πρόβλημα με την ούρηση μου. Έχω συχνοουρια, έχω πάει σε τρεις διαφορετικούς ουρολόγους και δεν έδειξαν τίποτα οι εξετάσεις. Έχω στερηθεί πολλά πράγματα στην ζωή μου εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Τώρα για να αποφύγω το άγχος ένας τρόπος είναι το περπάτημα σίγουρα, παλιά περπατούσα συχνότερα αυτό μόνο μπορώ να σκεφτώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Και δεν φαινεται καν το μηνυμα, μονο η διαφημιση και ενα μακρυναρι κενο ατελειωτο μεχρι κατω λολζ
    Μπείτε από κινητό ή πηγαίντε κάτω κάτω εκεί που γράφει “default style” και πατήστε “default mobile style” και το φόρουμ εμφανίζεται σε διαφορετική μορφή. Εμένα προσωπικά με βολεύει καλύτερα έτσι γιατί
    φαίνονται πιο «οργανωμένα» τα θέματα, οι κατηγορίες κτλ.. αν δεν το έχετε δοκιμάσει (remedy και ninja) δοκιμάστε το.

HarleyQuinn
    Guest
    Νομίζω άξιζε να προστεθεί αυτό το θέμα!
    Πείτε λοιπόν όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση ή είστε αγχωμένοι σχετικά με κάτι πως επιλέγετε να το αντιμετωπίσετε ή πως επιλέγετε να «ξεχαστείτε»!
    Μια δύσκολη κατάσταση την αντιμετωπίζω με 3 βαθιές ανάσες και ευθύτητα μετά. Ό,τι είναι να πω αποφασίζω πως θα το πω με "αγαπούλα χωρίς κουκούλα και βαριοπούλα" ή αν θέλω να καλυφθώ από κάτι και να γλυτώσω οργανώνω την στρατηγική μου γρήγορα. ΑΝ είναι επείγουσα κατάσταση πχ χτύπησε το κεφάλι της η μητέρα μου και τρέχει αίμα -το έχω σκεφτεί εξ αρχής και ξέρω ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να την βοηθήσει οπότε και εξαφανίζεται το άγχος και μπαίνει στη μέση η κατάσταση ανάγκης και άμεσης δράσης.
    Γενικά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα έχουμε σκεφτεί εξ αρχής και πώς θα δράσουμε για να μην μας πιάσει άγχος εκείνη την ώρα και παραλύσουμε.

Πώς επιλέγω να ξεχαστώ... Δεν θα σου προτείνω "το ποτό και το τσιγάρο" βέβαια :Ρ Άλλα θα ασχοληθώ με δουλειές του σπιτιού αχ αυτό είναι ό,τι το καλύτερο αλήθεια στο λέω! ή θα πάω να καθίσω στο αγαπημένο μου παγκάκι στο πάρκο με μια λεμονάδα, ή και θα πάρω μια φίλη να βγούμε.

Senior Member
    Για το άγχος υπαρχουν πολλές θεραπείες, αναλογα με την περιπτωση.... Η μουσικοθεραπεία και το gaming ειναι δυο μεθοδοι οι οποιες πιανουν σε εμένα και σιγουρα σε πολλα άλλα άτομα.

Senior Member
    Μπείτε από κινητό ή πηγαίντε κάτω κάτω εκεί που γράφει “default style” και πατήστε “default mobile style” και το φόρουμ εμφανίζεται σε διαφορετική μορφή. Εμένα προσωπικά με βολεύει καλύτερα έτσι γιατί
    φαίνονται πιο «οργανωμένα» τα θέματα, οι κατηγορίες κτλ.. αν δεν το έχετε δοκιμάσει (remedy και ninja) δοκιμάστε το.
    Το δοκιμασα στο ταμπλετ, τα μεγαλωνει πολυ ολα, αλλα ετσι κι αλλιως διορθωθηκε τωρα οποτε κομπλε!

Senior Member
    Για το αγχος τσακωνω τον σιαμεζο γατουλη και τον πλακωνω στα χαδια, αρχιζει να χουρχουριζει, κι εξαφανιζεται το στρες! Το καλυτερο αγχολυτικο! Και το gaming επισης οπως λεει κι ο Θεσσαλονιαν, μια καλη παρτιδα με ww2 rts με βοηθαει αρκετα στην εκτονωση μαζεμενης εντασης της ημερας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Για το αγχος τσακωνω τον σιαμεζο γατουλη και τον πλακωνω στα χαδια, αρχιζει να χουρχουριζει, κι εξαφανιζεται το στρες! Το καλυτερο αγχολυτικο! Και το gaming επισης οπως λεει κι ο Θεσσαλονιαν, μια καλη παρτιδα με ww2 rts με βοηθαει αρκετα στην εκτονωση μαζεμενης εντασης της ημερας.
    Ναι αλλά εσύ ως νίντζα στην Ιαπωνία, κανονικά είσαι για Ghost of Tsushima και Assassin's Creed Shadows!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast