Επεστρεψαν διαφορετικες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Επεστρεψαν διαφορετικες

Εκει που ειχα τις «κλασσικες» ας το πουμε εκτακτες σημερα οπως και τον περασμενο μηνα με επιασε ζαλαδα, κοπωση και μετά απο κανενα μισαωρο εντονες ασταμάτητες εκτακτες με μουδιασμα σε όλο το στηθος. Οπως ηρθαν τοσο ξαφνικά ετσι και εφυγαν. Πριν λιγο καθομουνα και ταιζα τον γιο μου και νιωθω λιποθυμια και εκτακτες την ιδια στιγμη αλλα δεν λιποθύμησα. Δεν ξερω αν καταλαβαίνετε ετσι οπως τα γραφω. Πιεση 9 με 5 αυτη την στιγμη και νιωθω οτι θα σπασει το κεφαλι μου και παθαινω και αυτα τα στιγμιαία με ζαλαδα κλπ. Είμαι στην δευτερη μερα της περιοδου μου. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα νιωθω χάλια.

Senior Member
    Καλησπέρα. Γενικά η περίοδος επηρεάζει και τη ψυχολογία αλλά και το πως αισθάνεται μια γυναίκα το σώμα της.. Ακουω συχνά συζητήσεις και αρκετές γυναίκες παρατηρούν αλλαγές (και στη συμπεριφορά). Γενικά πώς ήσουν τον τελευταίο καιρό? Ψυχολογικά αλλά και σωματικά?

Senior Member
    Και εγώ περνώ διάφορα αλλά αυτό το περιστατικό είναι κατι που απο μονο του με διέλυσε. Εχω συνηθως πριν την περιοδο καποιες αλλαγες στη διαθεση και μετά ειμαι καλά. Τον τελευταίο καιρό πως ήμουν; Ε, με τα πάνω και τα κάτω αλλα σε γενικες γραμμες οκ.

Senior Member
    Έχεις ελέγξει το σίδηρο και τις αποθήκες σιδήρου πρόσφατα?

Senior Member
    Πρόσφατα οχι αλλα παίρνω σιδηρο διοτι γενικά ειναι χαμηλος. Παιζει ρόλο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lia22387 View Post
    Πρόσφατα οχι αλλα παίρνω σιδηρο διοτι γενικά ειναι χαμηλος. Παιζει ρόλο;
    Όταν μια γυναίκα είναι αδιάθετη δεν πέφτει το σίδηρο? Αλλά φαντάζομαι αφού παίρνεις σίδηρο λογικά θα είναι εντάξει.

Senior Member
    Εκει που ειχα τις «κλασσικες» ας το πουμε εκτακτες σημερα οπως και τον περασμενο μηνα με επιασε ζαλαδα, κοπωση και μετά απο κανενα μισαωρο εντονες ασταμάτητες εκτακτες με μουδιασμα σε όλο το στηθος. Οπως ηρθαν τοσο ξαφνικά ετσι και εφυγαν. Πριν λιγο καθομουνα και ταιζα τον γιο μου και νιωθω λιποθυμια και εκτακτες την ιδια στιγμη αλλα δεν λιποθύμησα. Δεν ξερω αν καταλαβαίνετε ετσι οπως τα γραφω. Πιεση 9 με 5 αυτη την στιγμη και νιωθω οτι θα σπασει το κεφαλι μου και παθαινω και αυτα τα στιγμιαία με ζαλαδα κλπ. Είμαι στην δευτερη μερα της περιοδου μου. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα νιωθω χάλια.
    Γεια σου! Τα παθαίνω κι εγώ αυτά και μάλιστα με τέτοια πίεση (9 με 5) έχω περάσει μεγάλα διαστήματα σε συνδυασμό με ζαλάδα. Πράγμα αφόρητο σε καθημερινή βάση. Για τις έκτακτες, εάν ήδη δεν το έχεις κάνει, κάνε έναν καρδιολογικό έλεγχο, έτσι θα σου μειωθεί και το άγχος πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εγώ όταν με πιάνει στην διάρκεια της περιόδου αυτό, που ήδη λόγω της απώλειας αίματος νιώθω κόπωση, φροντίζω να τρεφομαι λίγο πιο σωστά με ο,τι θα μου δώσει ενέργεια. Σε μένα λειτουργεί κ αυτόματα ηρεμεί το σώμα. Κάνε μια δοκιμή.

Senior Member
    Η αληθεια εκεινη την μερα δεν ειχα φαει τιποτα και εφαγα αποτομα μετα οποταν προφανως να έπαιξε ρολο. Εχω κανει ελεγχους. Στις 27 του μηνα θα κανω MRI λογω του οτι έχω παθολογικό καρδιογράφημα (αρνητικα ταφ) χρονια τωρα. Η καρδιολόγος μου λεει οτι εχω ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ. Με παρακολουθεί αλλα με ενοχλουν οι εκτακτες. Χθες το βραδυ ας πουμε ξυπνησα γιατι ενιωθα σαν να ετρεμε η καρδιά μου. Το εχω ξαναπαθει στον υπνο αλλα ξανακοιμαμαι. Προσπαθώ να μην δινω σημασια διοτι εβαλα και holder που δειχνει οτι εχω εκτακτες αλλα ως εκει. Μου ειπαν απλα να τις παρακολουθουμε..

Senior Member
    Η αληθεια εκεινη την μερα δεν ειχα φαει τιποτα και εφαγα αποτομα μετα οποταν προφανως να έπαιξε ρολο. Εχω κανει ελεγχους. Στις 27 του μηνα θα κανω MRI λογω του οτι έχω παθολογικό καρδιογράφημα (αρνητικα ταφ) χρονια τωρα. Η καρδιολόγος μου λεει οτι εχω ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ. Με παρακολουθεί αλλα με ενοχλουν οι εκτακτες. Χθες το βραδυ ας πουμε ξυπνησα γιατι ενιωθα σαν να ετρεμε η καρδιά μου. Το εχω ξαναπαθει στον υπνο αλλα ξανακοιμαμαι. Προσπαθώ να μην δινω σημασια διοτι εβαλα και holder που δειχνει οτι εχω εκτακτες αλλα ως εκει. Μου ειπαν απλα να τις παρακολουθουμε..
    Κ εμένα με έχουν πιάσει πάλι έντονες κ εχω μια ψυχολογία χαλια ....εσύ πως είσαι

Senior Member
    Εκανα το MRI. Η μαγνητική τομογραφία δείχνει ότι, σε σύγκριση με την προηγούμενη εξέταση που ειχα κανει το 20202 η συσταλτικότητα των κοιλιών έχει μειωθεί, ιδιαίτερα της αριστερής κοιλίας, αλλά οι διαστάσεις των κοιλιών παραμένουν φυσιολογικές. Αυτό σημαίνει ότι η καρδιά δεν αντλεί το αίμα με την ίδια δύναμη όπως πριν, αλλά δεν έχει διογκωθεί ή παραμορφωθεί.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει όψιμη πρόσληψη γαδολινίου είναι θετικό, καθώς υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει ουλή ή ίνωση στο μυοκάρδιο, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει προηγούμενη βλάβη στην καρδιά. Επίσης, δεν ανιχνεύθηκε κάποια δομική ανωμαλία στην καρδιά, δηλαδή η ανατομία της φαίνεται φυσιολογική. Προσπαθω να ειμαι καλα.