ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Βασιλάκη, σε θυμήθηκα τώρα ξαφνικά! Πώς τα πας, γράφεις καλά; Αν θες μετά τις Πανελλήνιες, πες μας τις εντυπώσεις σου και τι αποφάσισες τελικά. Καλή επιτυχία!!!

Senior Member
    Γεια σου Τζοάνα,χαίρομαι πολύ που ρωτάς!
    Τελικά έγραψα κανονικά Πανελλήνιες και πιστεύω τα πήγα και καλά κιόλας.Μόνο στα Μαθηματικά δυσκολεύτηκα αλλά δε νομίζω να είναι μεγάλο το κακό.Παρ όλα αυτά έχω λίγο άγχος για τους βαθμούς,ας δω πρώτα πόσο πήρα και βλέπω τι θα δηλώσω.
    Το ευχάριστο είναι ότι παρά τα εμπόδια κατάφερα να βγάλω απολυτήριο 19.1 και ότι φυσικά δε θα ξαναδώ αυτούς τους απαίσιους ανθρώπους.
    Τώρα προσπαθώ να συνέλθω λίγο και να ξεχάσω όλα αυτά που έγιναν μες στη χρονιά,ίσως βρω και χόμπι μες στο καλοκαίρι,μπας και βοηθήσει και αυτό καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Γεια σου Τζοάνα,χαίρομαι πολύ που ρωτάς!
    Τελικά έγραψα κανονικά Πανελλήνιες και πιστεύω τα πήγα και καλά κιόλας.Μόνο στα Μαθηματικά δυσκολεύτηκα αλλά δε νομίζω να είναι μεγάλο το κακό.Παρ όλα αυτά έχω λίγο άγχος για τους βαθμούς,ας δω πρώτα πόσο πήρα και βλέπω τι θα δηλώσω.
    Το ευχάριστο είναι ότι παρά τα εμπόδια κατάφερα να βγάλω απολυτήριο 19.1 και ότι φυσικά δε θα ξαναδώ αυτούς τους απαίσιους ανθρώπους.
    Τώρα προσπαθώ να συνέλθω λίγο και να ξεχάσω όλα αυτά που έγιναν μες στη χρονιά,ίσως βρω και χόμπι μες στο καλοκαίρι,μπας και βοηθήσει και αυτό καλύτερα.
    Μπράβο-μπράβο-μπράβο! Είσαι και επίσημα αριστούχος λοιπόν! Καλώς μπήκες στο όμορφο κλαμπ ημών των φυτών (πλάκα σου κάνω φυσικά). Εύχομαι να έχεις σκίσει!!! Για τα μαθηματικά μην αγχώνεσαι, άκουσα από εξεταστές ότι ΟΛΟΙ δυσκολεύτηκαν.
    Τώρα αφήνεις πίσω το μαθητικό παρελθόν σου και η ζωή είναι όλη μπροστά σου! Να μας γράψεις αν θες τι αποφάσισες τελικά με τις σπουδές σου όταν βγουν τα αποτελέσματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μπράβο-μπράβο-μπράβο! Είσαι και επίσημα αριστούχος λοιπόν! Καλώς μπήκες στο όμορφο κλαμπ ημών των φυτών (πλάκα σου κάνω φυσικά). Εύχομαι να έχεις σκίσει!!! Για τα μαθηματικά μην αγχώνεσαι, άκουσα από εξεταστές ότι ΟΛΟΙ δυσκολεύτηκαν.
    Τώρα αφήνεις πίσω το μαθητικό παρελθόν σου και η ζωή είναι όλη μπροστά σου! Να μας γράψεις αν θες τι αποφάσισες τελικά με τις σπουδές σου όταν βγουν τα αποτελέσματα.
    Χαχαχα το ξέρω,στα μαθηματικά πράγματι και ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα το ίδιο μου είπε,ελπίζω τουλάχιστον να μην είμαι μες στο 70-75% που έγραψε κάτω από τη βάση,σύμφωνα με αυτά που διάβασα.Όσο για τα αποτελέσματα βεβαίως και θα σας πω,σε 4 ημέρες βγαίνουν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12