Αν μπορούσατε να ζήσετε σε οποιαδήποτε εποχή, ποια θα ήταν και γιατί; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Εγω ξερω οτι υπαρχουν 6 βιολογικα και 69 κοινωνικά φύλα. Ειναι ρευστος ο αριθμος...
    Η σουφραζέτα τι ειναι παλι; Συνωνυμο της σούφρας ή κατι αλλο;
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3...84%CE%B5%CF%82

τώρα διαβάζω ότι ήταν υποτιμητικός χαρακτηρισμός. χμ.

Στην εποχή του ρομαντισμού!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Μόνο δυο φύλα υπάρχουν; Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα...

Ταυτίζεσαι με ενα απο τα δυο ή και με τα δυο; Με μπέρδεψες.
    Δεν είπα ότι υπάρχουν δύο φύλα, είπα ότι ταυτίζομαι με δύο φύλα ΕΓΩ. Αυτοπροσδιορίζομαι ως AFAB, γεννημένη δλδ γυναίκα, αλλά το κοινωνικό μου φύλο χαρακτηρίζεται και από στοιχεία ανδρικά και από γυναικεία. Η αίσθηση λοιπόν του φύλου μου, είναι ανδρόγυνη κατά βάση. Το βιολογικό φύλο, όχι, δεν είναι το απλουστευτικό γνωστό κυρίαρχο δίπολο, αλλά περισσότερα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, υπάρχουν πχ οι ίντερσεξ άνθρωποι. Για συνέχεια, εδώ:
    https://avmag.gr/99474/

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    βιολογικά δύο φύλα υπάρχουν. άλλο η ταυτότητα φύλου. ή κάτι έχω καταλάβει λάθος.
    σκέψου όμως να ήσουν σουφραζέτα!
    ουτε καν βιολογικα δεν ειναι δυο τα φυλλα.
    υπαρχουν ατομα που γεννιουνται με βιολογικα χαρακτηριστικα δυο φυλων και μαλιστα σε μερικους δεν φαινεται καν ποιο ειναι κυριαρχο....
    σε πολλους απο αυτους, αποφασιζουν οι γονεις τους για μια επεμβαση που θα τους απαλλαξει απο το ενα φυλο, και οταν μεγαλωσουν, οι ιδιοι αυτοπροσδιοριζονται περισσοτερο σαν το φυλο που απωλεσαν, ειτε σαν διαθεση, ειτε σαν σεξουαλικη προτιμηση...
    πχ, ενα ιντερσεξ ατομο το διαμορφωνουν απο βρεφος να φαινεται σαν ανδρας, αλλα το ιδιο μεγαλωνοντας λιγο (οχι πολυ) εχει σεξουαλικη προτιμηση στους ανδρες και μπορει να αισθανεται γυναικα (η και οχι).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ουτε καν βιολογικα δεν ειναι δυο τα φυλλα.
    υπαρχουν ατομα που γεννιουνται με βιολογικα χαρακτηριστικα δυο φυλων και μαλιστα σε μερικους δεν φαινεται καν ποιο ειναι κυριαρχο....
    σε πολλους απο αυτους, αποφασιζουν οι γονεις τους για μια επεμβαση που θα τους απαλλαξει απο το ενα φυλο, και οταν μεγαλωσουν, οι ιδιοι αυτοπροσδιοριζονται περισσοτερο σαν το φυλο που απωλεσαν, ειτε σαν διαθεση, ειτε σαν σεξουαλικη προτιμηση...
    πχ, ενα ιντερσεξ ατομο το διαμορφωνουν απο βρεφος να φαινεται σαν ανδρας, αλλα το ιδιο μεγαλωνοντας λιγο (οχι πολυ) εχει σεξουαλικη προτιμηση στους ανδρες και μπορει να αισθανεται γυναικα (η και οχι).
    Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για χοντρές παραβιάσεις, όπως το να έχουν αποφασίσει γιατρός το ίδιο το βρέφος, δίχως τη γνώση καν των γονέων. Υπήρχαν τέτοια συμβάντα παλιότερα, σίγουρα και σήμερα σε λαούς με άλλο πολιτιστικό πλαίσιο, κυρίαρχες απόψεις και έθιμα.

Senior Member
    Στο παρελθον δεν θελω, μονο σαν τουριστας και να ξαναεπιστρεψω στο παρον. Στο μελλον, μονο και μονο απο περιεργεια θα ηθελα, αλλα με την δυνατοτητα να γυρισω πισω αν δεν μου αρεσει. Οχι φυσικα πριν παρω τους αριθμους του Τζοκερ για μια συγκεκριμενη κληρωση :P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12