Results 16 to 19 of 19
Thread: Περιέργο πρόβλημα με γείτονες
-
27-03-2025, 15:24 #16
Στο δικαστηριο εχει μικρη σημασια τι ισχυρίζεται ο καθένας, οταν υπαρχει αποδεικτικό υλικό που δεν αμφισβητειται.... Αν οντως έχεις βιντεο που να δειχνουν με ηχο και εικονα το τι συμβαινει, δεν τους σώζει τιποτα. Αυτο ομως σημαινει οτι πρεπει να φαινεται σε ποιον οροφο βρισκεται η καμερα και τι ακριβως καταγράφει.
- 27-03-2025, 16:04 #17
27-03-2025, 16:07 #18
δεν ισχυει αυτο που λες.
στο δικαστηριο δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις βιντεοσκοπησεις και ηχογραφησεις που εκανες χωρις συναινεση... εκτος αν ειναι βιντεοσκοπησεις που εγιναν κατα τυχη, δλδ εγινε κατι σοτν δρομο και το επαισε η καμερα ενος βενζιναδικου, που ηταν εκει νομιμα για να προσεχει το βενζιναδικο...
29-03-2025, 12:28 #19
Είχα απαντήσει στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει αλλά τώρα βλέπω πιο καθαρά για τι περίπτωση μιλάς. Λοιπόν, ναι, ξέρω περίπτωση που, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, φαίνεται όπως η δική σου.
Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ήταν μια γνωστή μου που έλεγε ότι οι νοικάρηδες του κάτω ορόφου την παρακολουθούν και θέλουν να την βλάψουν. Έλεγε ότι έχουν τοποθετήσει κάμερα στο σαλόνι της. Όλα μού ακούγονταν τουλάχιστον περίεργα αλλά ήξερα ότι η γυναίκα ήταν καλά. Οπότε πήγα στο σπίτι της για να ελέγξω. Μου έδειξε πού πίστευε ότι υπήρχε κάμερα (στη βάση του κεντρικού φωτιστικού στο σαλόνι). Πήρα μια σκάλα και ανέβηκα για να δω. Δεν υπήρχε τίποτα. Απλά ήταν έτσι η σύνδεση του φωτιστικού στο ταβάνι. Έβαλε μάλιστα μια κάμερα έξω από την πόρτα της για να τους καταγράψει σε περίπτωση που επιχειρήσουν να μπουν μέσα.
Σε άλλη φάση έλεγε ότι την παρακολουθούν μέσω του τηλεφώνου της και ότι τους ... ακούει να την καλούν και να την απειλούν. Αυτό ήταν καμπανάκι στα αυτιά μου και της πρότεινα να μιλήσει με γιατρό. Όταν πήγε στο νοσοκομείο για κάποιο θέμα της, ανέφερε στον γιατρό ότι τους ακούει (τους νοικάρηδες) εκείνη τη στιγμή. Τότε εκείνος κάλεσε τον ψυχίατρο. Και μπήκε σε θεραπεία. Η ίδια της δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ότι αυτό που άκουγε δεν ήταν πραγματικό. Αλλά η κάμερά της ποτέ δεν κατέγραψε κάτι. Γιατί δεν υπήρχε κάτι. Ήταν καθαρά ψυχωσικό επεισόδιο.