φυλλαδια vs κομπαρσος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

φυλλαδια vs κομπαρσος

τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο?
    να μοιραζω φυλλαδια για 4-5 ευρω την ωρα ή να παω κομπαρσος οπου τα γυρισματα απο μου ειπαν δεν θα ειναι πολυ συχνα. θα ειναι πολυωρα τα γυρισματα και σε μακρινες περιοχες...(βεβαια τα λεφτα ειναι πολυ καλυτερα απο τα φυλλαδια)

περιμενω αποψεις!!!

Originally posted by amelie74
    τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο?
    να μοιραζω φυλλαδια για 4-5 ευρω την ωρα ή να παω κομπαρσος οπου τα γυρισματα απο μου ειπαν δεν θα ειναι πολυ συχνα. θα ειναι πολυωρα τα γυρισματα και σε μακρινες περιοχες...(βεβαια τα λεφτα ειναι πολυ καλυτερα απο τα φυλλαδια)

περιμενω αποψεις!!!
    προσωπικα θα ψαχνομουνα μηπως μπορουσα να κανω και τα δυο!

Senior Member
    κομπάρσος. θα δεις εντελώς νέα πράγματα.

amelie κομπαρσος θα κανεις και ταξιδακια:):)poly wraio!!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Κομπάρσος ...ωραίο μου ακούγεται. Αξίζει τον κόπο? Το αντέχεις? Αλλά όπως το θέτεις ψηφίζω κομπέρσος.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας.
    και γω προς το κομπαρσος κλινω...
    εχω ηδη βρει ηδη στη χρυση ευκαιρια αλλα δυο κομπαρσαδικα που ζητουν ατομα,οποτε απο βδομαδα θα παω και στα 3 και οτι κατσει...

τα φυλλαδια δεν ειναι οτι καλυτερο.
    ειδικα οταν εχεις την αβεβαιοτητα θα βρεξει ή δεν θα βρέξει σημερα...

Senior Member
    Προσωπικά θα διαλεγα φυλλάδια διοτι δεν τα παω πολυ καλα με τις ον καμερα δουλειες... Φυσικα αν εσυ δεν εχεις τετοιο προβλημα να διαλεξεις το κομπαρσιλικι ειναι προτιμοτερο απο πολλες πλευρές.

Senior Member
    Eγω θα σου προτεινα να κανεις και τα 2, οσο πιο πολλα πραγματα κανουμε τοσο πιο ολοκληρωμενοι νοιωθουμε :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    κομπαρσος φαινεται πιο ενδιαφερων...και αν τα λεφτα ειναι και καλυτερα τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου...money makes the world go round:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    στο \"κομπαρσος\" παιζονται και αλλα παιχνιδια,απλα προσεχε ....

Senior Member
    γεια σου amelie
    ψηφιζω κι εγω κομπαρσος.μαλιστα εχω δει κι εγω καποιες αγγελειες και σκεφτομουν να το κανω,αν και δεν πολυσυμφωνουν οι γονεις μου.αν τελικα πας,γραψε πληροφοριες και εντυπωσεις,μηπως το τολμησω κι εγω.
    οσο για τα φυλλαδια,ειχα κανει παλιοτερα για 4 μερες(σταματησα μετα γιατι δεν ημουν καλα)και ηταν πολυ βαρετα.