Δεν "ανεβαίνω" ποτέ πια. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Senior Member
    Αλλά όχι. Ότι «απαξιωνω» το ανάξιο, δεν περίμενα να το ακούσω.

Καλά ξεκίνησε και σήμερα.

Senior Member
    Στην Αθήνα είμαι!!! Και μίλησα με 300 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.

Δεν ήρθε κανείς. Ούτε καν. Δέχτηκε να πάω εγώ.

Senior Member
    Καλημέρα.. Άρα προτιμάς να γράφεις εδώ και να μην λέμε τίποτα? Αφού είναι άδειες λέξεις για σένα?
    Αν το προτιμάς τότε σε λάθος φορουμ μπήκες. Έχεις περάσει δύσκολα, στο αναγνωρίζουμε και σου λέμε τη γνώμη - συμβουλή μας. Δεν σου κάναμε κάτι εμείς για να δεχόμαστε επίθεση, αλλά αν σε βοηθάει το να ξεσπας, τότε καντο.
    Όλοι εδώ κάτι έχουμε περάσει, το μοιραζόμαστε και είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τι θα μας πουν οι άλλοι, δεν τα μηδενιζουμε. Ε αν δεν θέλαμε να μας πουν κάτι απλά δεν θα λέγαμε τίποτα.

Πραγματικά λυπάμαι για όλα όσα έχεις περάσει και ελπίζω όταν θα είσαι πιο ήρεμη, να μπεις να κάνεις συζήτηση με τα υπόλοιπα μελη, μπορεί κάτι να κερδίσεις (μια όμορφη κουβέντα, μια καλή συμβουλή).
    Ζήτησε βοήθεια από ένα ψυχίατρο.

Senior Member
    Όχι δεν θέλω λόγια. Μπουχτησα από ανούσια λόγια. Δηλαδή τι πρέπει; Μπορεί να έρθει να μου πει κάποιος ότιβοηθηθηκε από ψυχολόγο, και εγώ τι να κάνω τώρα; Συγχαρητήρια, μπράβο του, αλλά εγώ αυτό που εκφράζω είναι πως ΔΕΝ βοηθήθηκα. Σε τι θα με βοηθήσει το να μου πει ότι εκείνος βοηθήθηκε; Σε τίποτα.

Αναγνωρίζω πως εκείνος βοηθήθηκε, εντάξει, αλλά γιατί να το πεις σε έναν άνθρωπο που σου λέει ξεκάθαρα και εξηγεί πως δεν βοηθήθηκε; Σε τι περιμένεις να βγει;

Μου λες άλλη μια άχρηστη, ανούσια συμβουλή, λες και δεν έγραψα χίλιες φορές ότι νοσηλεύτηκα, ότι μίλησα, ότι ακόμη βλέπω έναν ψυχίατρο που ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Και μου γράφεις να ζητήσω βοήθεια από ψυχίατρο;;; Αλήθεια τώρα; ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΖΗΤΑΩ.

Και δεν έχει τίποτα να μου πει. Δεν με βοηθά σε τίποτα. Μου λέει δύο μλκιες που δείχνουν ότι ούτε καν έχει ακούσει τι στο διάολο εκφράζω. Μου ρίχνει μια διάγνωση και μου λέει, έλα την επόμενη εβδομάδα να δω πως θα είσαι. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΛΚ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΙ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΘΑΎΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΕΝΑ ΧΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ. ΜΕ ΒΟΗΘΑ. ΣΕ ΤΙ
    ΠΟ
    ΤΑ

Και ξέρεις κάτι, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΆΩ. Θα μπορούσα να παραιτηθώ και να μην παω. Αλλά ΘΑ ΠΑΩ. Γιατί δεν απορρίπτω πράγματα. Θα γράψω εδώ μετά να ενημερώσω πώς πήγε.

Senior Member
    Εσύ αποφασίζεις τι θα κρατήσεις και τι όχι από αυτά που σου γράφουμε. Θα μπορούσαμε να μην το έχουμε κάνει. Αφιερωσαμε χρόνο να σε διαβάσουμε, αφιερωσαμε χρόνο να πούμε αυτά που είπαμε.

*Μπράβο σου που θα πας, μπραβο σου που δεν τα παρατάς. Θα δεις θα έρθει η μέρα που θα πονάς λιγότερο.
    Αν θες να συζητήσεις κάτι εδώ, μπορείς να το κάνεις.

Senior Member
    Μου θυμίζεις τον φίλο μου χαχαχΑ

Συζητούσαμε τι έδωσε ο καθένας στην φιλία. Εγώ έδωσα πρακτικά, έδωσα συναισθηματικά, ήμουν εκεί, έκανα πράγματα κάπως να του δώσω λίγο φως στην μέρα.

Εκείνος το μόνο που είχε να πει "χρόνο". "Ο χρόνος που σου απαντούσα".

Κι ήταν σαν να μου ελεγε, είσαι τόσο ανάξια που το μόνο που άξιζες να σου δώσω είναι το πιο minimum από τα πιο minimum..

Και ο άνθρωπος που με βι@σε μου έδωσε χρόνο ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Και κ άνθρωπος που με βι@σε μου έγραψε όλες αυτές τις όμορφες μλκιες πριν Με σκοτώσει ψυχικάαχχχααχα

Κλαίω. Ωραίο επιχείρημα!!

Senior Member
    Αν θεωρείς ότι πρέπει να παρακαλάω και να είναι ευγνώμων που «μου έκανες την χάρη να πεις δύο λέξεις» (που θα έλεγες και σε οποιονδήποτε τυχαίο στον δρόμο, ακόμη κι αν ήταν δολοφόνος), ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Senior Member
    Κράτα αυτά τα 60-120-240 δευτερόλεπτα για εσένα. Γιατί αν έχεις το θρασσος να μου το χτυπάς, κάτι το τόσο μικρό, τότε πιστεύεις πως μου κάνεις χάρη και πως δεν αξίζω τίποτα παραπάνω.

Μην σου χαλάω τον χρόνο, λοιπόν. Όποιος έχει την αντίληψη αυτή, ας μη ξαναγράψει ποτέ σε δικό μου θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Αν θεωρείς ότι πρέπει να παρακαλάω και να είναι ευγνώμων που «μου έκανες την χάρη να πεις δύο λέξεις» (που θα έλεγες και σε οποιονδήποτε τυχαίο στον δρόμο, ακόμη κι αν ήταν δολοφόνος), ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Ε αν ήθελα να πω αυτό, θα το έλεγα. Δεν μασάω τα λόγια μου. Διάβαζε αυτά που σου λέει ο άλλος και μην ψάχνεις πάντα κακία στα λόγια του.
    Ας το κάνω πιο απλό. Διαβάσαμε το θέμα σου επειδή το θέλαμε, γράψαμε επειδή το θέλαμε. Δεν σου κάναμε χάρη. Δεν σε ξέρουμε για να το κάνουμε. Σχολιάσαμε με βάση τα βιώματα μας και αυτό που θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιο. Αν δεν σου κάνουν, μην τα κρατάς. Απλα μην τα μειώνεις.

Όταν θα είσαι σε φάση να κάνεις διάλογο, θα είμαι εδώ να συζητήσουμε. Θέλω να ακούσω αυτά που θες να πεις.

Senior Member
    Στην Αθήνα είμαι!!! Και μίλησα με 300 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.

Δεν ήρθε κανείς. Ούτε καν. Δέχτηκε να πάω εγώ.
    Ραντεβου στο σπιτι εννοεις; Ε, δεν ειναι καλη ιδεα για πρωτο ραντεβού. Ραντεβού καπου έξω δεν ήθελε κανενας;

Senior Member
    Όχι, δεν εννοώ αυτό. Οπουδήποτε, δεν θα είχα πρόβλημα, όπου ήθελαν. Δεν ήθελε κανένας, όχι. Καταλαβαίνεις τι λέω; 300 συνομιλίες και δεν ήθελε κανένας.

Senior Member
    Όχι, δεν εννοώ αυτό. Οπουδήποτε, δεν θα είχα πρόβλημα, όπου ήθελαν. Δεν ήθελε κανένας, όχι. Καταλαβαίνεις τι λέω; 300 συνομιλίες και δεν ήθελε κανένας.
    Tι ακριβως σου έχει διαγνωστεί; Αν εχεις παρει πληρη ψυχιατρική διάγνωση.

Senior Member
    Σώπα καλέ, αλήθεια;; Εγώ απαξιώνω τα πάντα;

Εγώ απαξιώνω τον άνθρωπο που με βι@σε και μόλις τελείωσε εκείνος και είδε πως είχα. Αιμορραγία που δεν σταματούσε, με έδιωξε στους δρόμους όλο το βράδυ;

Εγώ απαξιώνω τον άλλον που ήταν να γνωριστούμε και τελικά μου έλεγε ψέματα κάθε φορά, ποτέ δεν είχε σκοπό να με γνωρίσει, και με μπλόκαρε; Και εγώ είχα καθίσει και χαιρομουν και είχα ετοιμαστεί να βγω και τον περίμενα σαν το μλκισμενο; Και. Στην πραγματικότητα είχα μπλοκ;

Εγώ απαξιώνω τους γιατρούς που ήξεραν, και αποφάσισαν ο σωστός τρόπος διαχείρισης ήταν να μου κατεβάσουν το παντελόνι για ενέσεις που δεν χρειαζόμουν γιατί το μόνο έγκλημά μου ήταν ότι ΔΕΝ ήθελα να μεταφερθω σε άλλο νοσοκομείο. Ενέσεις που με έκαναν να μην μπορώ να μιλήσω, να μη μπορώ να σκεφτώ, να αντιδράσω, να περπατήσω, να σταθώ, ούτε και να κοιμηθώ; Μήπως απαξιώνω την ιατρική βοήθεια;
    Πότε συνέβη αυτό όταν έπεσες θύμα βιασμού; Αιμορραγούσες, άρα πήγες σε κάποιο νοσοκομείο να δεις τι συμβαίνει; Οι γιατροί έκαναν κάποια έκθεση, ειδοποίησαν την αστυνομία, όπως είναι πλέον υποχρεωμένοι; Έκανες κάποια καταγγελία, έγκληση, αναφορά στην αστυνομία ή τον εισαγγελέα, η οποία είναι ανέξοδη;

Senior Member
    Έναν άνθρωπο που θα μου φερθεί σωστά. ΣΩΣΤΑ. Δεν θα τον απαξιώσω ποτέ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ
    Όλοι εδώ μέσα που σου απαντήσαμε, σωστά σου φερθήκαμε, από όσο διαβάζω. Εσύ η ίδια που έγραψες στο φόρουμ για να ρωτήσεις, μας απαξίωσες όλους και μας κατέκρινες για υποκρισία που αρχίζει και τελειώνει στις λέξεις, σε "βλακείες" χωρίς αληθινό ενδιαφέρον. Εγώ εσένα βλέπω να ακυρώνεις όλο τον κόσμο.

Πιο πάνω γράφεις: "Η ενεργητικότητα ποτέ δεν ήταν πραγματικά θετική, ήταν πιο πολύ κατάσταση μανίας". Αυτό φαίνεται και στον γραπτό σου λόγο. Πιο κάτω γράφεις ότι έχεις φάει μπαν από πολλά fora που προσπάθησες να έχεις κάποια κοινωνική αλληλεπίδραση.

Η αυτολύπηση και η θυματοποίηση δε βοηθά. Η συνεργασία με τον ψυχίατρο είναι μονόδρομος και είναι το 1ο βήμα. Και να βρεθούν άνθρωποι που να θέλουν να βγουν μαζί σου, να σε ερωτευτούν, να σε έχουν φίλη, δε θα μπορέσουν να αντέξουν, ούτε να στηρίξουν αυτή την "κατάσταση μανίας" που περιγράφεις. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με τη βοήθεια ψυχιάτρου την κατάσταση αυτή, να διώξεις τις μαύρες σκέψεις και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους όσο θα βελτιώνεσαι. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Senior Member
    Κατάθλιψη στην ανώτερη κλίμακα, Οριακή διαταραχή προσωπικότητας, Μετατραυματικό στρες, και τώρα μου έδιναν αγωγή για Διπολική.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast