Το πιο απρόσμενο πράγμα που σας έχει φτιάξει την διάθεση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 104
    Senior Member

Το πιο απρόσμενο πράγμα που σας έχει φτιάξει την διάθεση

Έχετε βιώσει ποτέ μια στιγμή όπου κάτι μικρό και απρόσμενο σας έφτιαξε τη διάθεση μέσα σε μια δύσκολη μέρα; Μπορεί να ήταν ένας ευγενικός άγνωστος, ένα τυχαίο περιστατικό, μια αστεία στιγμή ή ακόμα και κάτι που είδατε και σας έκανε να χαμογελάσετε. Ποιο ήταν το πιο αναπάντεχο πράγμα που σας ανέβασε τη διάθεση;

Senior Member
    Μου θυμησες τωρα ενα συμβαν πριν μερικα χρονια που μου εφτιαξε κατευθειαν τη διαθεση ενω ημουν πολυ θυμωμενος.
    Ειχα φυγει απο τη δουλεια και περπατουσα στο δρομο και ασυναισθητα ημουν συνοφρυωμενος και κατηφής, κοινως ειχα «αγριο» βλεμμα, χωρις να το εχω καταλαβει. Σε καποια φαση διασταυρωθηκα με μια κοπελα και αφου διασταυρωθηκαν και τα βλεμματα μας την ειδα να συνοφρυωνει το προσωπο της και να με με κοιταει «θυμωμενα» οπως την κοιταξα κι εγω δηλαδη, ασυναισθητα. Κατευθειαν καταλαβα και χαμογελασα και χαμογελασε κι αυτη, ε λοιπον μου πηρε ολη τη σκοτουρα που ειχα με τον τροπο της!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Μου θυμησες τωρα ενα συμβαν πριν μερικα χρονια που μου εφτιαξε κατευθειαν τη διαθεση ενω ημουν πολυ θυμωμενος.
    Ειχα φυγει απο τη δουλεια και περπατουσα στο δρομο και ασυναισθητα ημουν συνοφρυωμενος και κατηφής, κοινως ειχα «αγριο» βλεμμα, χωρις να το εχω καταλαβει. Σε καποια φαση διασταυρωθηκα με μια κοπελα και αφου διασταυρωθηκαν και τα βλεμματα μας την ειδα να συνοφρυωνει το προσωπο της και να με με κοιταει «θυμωμενα» οπως την κοιταξα κι εγω δηλαδη, ασυναισθητα. Κατευθειαν καταλαβα και χαμογελασα και χαμογελασε κι αυτη, ε λοιπον μου πηρε ολη τη σκοτουρα που ειχα με τον τροπο της!
    Εσύ με βάση τα λεγόμενα σου μου φαίνεσαι τοξότης στο ζώδιο.. ή σκορπιός. Ένα από τα δυο. Αν δεν είναι κανένα από αυτά τα 2 να πέσει φωτιά να με κάψει.
    Φαίνεσαι αισιόδοξο και ανεξάρτητο πνεύμα αλλά και με μια δόση μυστηρίου.. αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Senior Member
    Παρεπιπτόντως περίεργος ο τρόπος που «έφτιαξες» την διάθεση σου. Μήπως μόνο το βλέμμα μιας κοπέλας μπορεί αυτόματα να σου φτιάξει την διάθεση; Μήπως σου αναζωογονεί τις αισθήσεις ή γυναικεία αύρα; Ώπα δεν μας τα είπες αυτά, δεν μας τα είπες..

Χαχαχαχαχα

Senior Member
    Αυτο που μου εφτιαξε τη διαθεση ηταν οτι διασκεδασε το γεγονος οτι ημουν συνοφρυωμενος! Επισης, ουτε σκορπιος, ουτε τοξοτης : Ρ

Senior Member
    Αυτο που μου εφτιαξε τη διαθεση ηταν οτι διασκεδασε το γεγονος οτι ημουν συνοφρυωμενος! Επισης, ουτε σκορπιος, ουτε τοξοτης : Ρ
    Ελααααααα τώρα! Δεν μπορεί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Έχετε βιώσει ποτέ μια στιγμή όπου κάτι μικρό και απρόσμενο σας έφτιαξε τη διάθεση μέσα σε μια δύσκολη μέρα; Μπορεί να ήταν ένας ευγενικός άγνωστος, ένα τυχαίο περιστατικό, μια αστεία στιγμή ή ακόμα και κάτι που είδατε και σας έκανε να χαμογελάσετε. Ποιο ήταν το πιο αναπάντεχο πράγμα που σας ανέβασε τη διάθεση;
    Ναι, βεβαια. Εχει συμβει ορισμενες φορές αλλά όχι και συχνά. Τα triggers που προκαλουν γρηγορη ή αποτομη αυξηση της ντοπαμινης και αρα φτιαχνουν την διαθεση μου ειναι πολλά και ασυνηθιστα. Μπορει να βγει ενα τρειλερ με την αγαπημενη μου ηθοποιο για παραδειγμα. Το βλεπω στο youtube και η μερα εφτιαξε κατευθειαν. Μπορει να ειναι ενα trailer απο συγκεκριμενο video-game. Επισης ενα τηλεφωνημα απο φιλικο ατομο που εχω παρα πολυ καιρο να δω/ακουσω. Μπορει ομως και να ειναι ένα γλυκό βλεμμα στην σταση του λεωφορειου π.χ. Η να δω τυχαια εξω τα ανιψάκια μου με την αδερφη μου... Ειναι δυσκολο να διαλεξω το πιο αναπαντεχο πραγμα που μου ανεβασε την διαθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Ναι, βεβαια. Εχει συμβει ορισμενες φορές αλλά όχι και συχνά. Τα triggers που προκαλουν γρηγορη ή αποτομη αυξηση της ντοπαμινης και αρα φτιαχνουν την διαθεση μου ειναι πολλά και ασυνηθιστα. Μπορει να βγει ενα τρειλερ με την αγαπημενη μου ηθοποιο για παραδειγμα. Το βλεπω στο youtube και η μερα εφτιαξε κατευθειαν. Μπορει να ειναι ενα trailer απο συγκεκριμενο video-game. Επισης ενα τηλεφωνημα απο φιλικο ατομο που εχω παρα πολυ καιρο να δω/ακουσω. Μπορει ομως και να ειναι ένα γλυκό βλεμμα στην σταση του λεωφορειου π.χ. Η να δω τυχαια εξω τα ανιψάκια μου με την αδερφη μου... Ειναι δυσκολο να διαλεξω το πιο αναπαντεχο πραγμα που μου ανεβασε την διαθεση.
    Ένα είναι το φάρμακο: Δημήτρης Γκοτσοπουλος. (Χωρίς μούσι).
    Πανέμορφος και γοητευτικότατος άντρας!

Senior Member
    Ένα είναι το φάρμακο: Δημήτρης Γκοτσοπουλος. (Χωρίς μούσι).
    Πανέμορφος και γοητευτικότατος άντρας!
    Nα του παρεις μια συνεντευξη τοτε διοτι μπορει να εισαι τυχερη σαν την δημοσιογράφο στο παρακάτω βίντεο. Σιγουρα θα ηθελες να ησουν στην θεση της...

https://www.protothema.gr/life-style...euto-tis-eipe/

Senior Member

Αν έμοιαζε κάπως έτσι τότε ίσως να ήμουν τυχερή!

Senior Member
    μου έφτιαξε το κέφι -λολ- ότι 10/4 θα βγει η νέα σαιζόν του Black Mirror.
    βασικά, πολύ άνοστα τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.
    αν κοιτάξω πιο παλιά όμως, οι καλοί άνθρωποι και οι ομορφιά μου έφτιαχναν το κέφι.

Senior Member
    Είδα ένα όνειρο πως μια ηλικιωμένη γυναίκα, ψηλή, με κοντά μαλλιά γκρίζα και ένα άσπρο μακρύ μπουφάν με αγκάλιαζε και θέλαμε να βγούμε φωτογραφία αγαπημένες.
    Αυτό το όνειρο έβγαζε το συναίσθημα της αγάπης.
    Ξύπνησα με διάθέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Είδα ένα όνειρο πως μια ηλικιωμένη γυναίκα, ψηλή, με κοντά μαλλιά γκρίζα και ένα άσπρο μακρύ μπουφάν με αγκάλιαζε και θέλαμε να βγούμε φωτογραφία αγαπημένες.
    Αυτό το όνειρο έβγαζε το συναίσθημα της αγάπης.
    Ξύπνησα με διάθέση.
    Εγώ είδα ότι ήμουν ντυμένη νύφη και έτρεχα στους δρόμους διασχίζοντας στενά και λεωφόρους. Και άλλοι άνθρωποι με παρατηρούσαν άλλοι όχι. Σύμφωνα με το «όνειρο» ήταν φυσιολογικό και αποδεκτό να είσαι ντυμένη νύφη και να κυκλοφορείς ακόμα και αν δεν παντρεύεσαι. Άλλο και τούτο.

Senior Member
    Άντε και καλές παντρειές μικρή χα χα :Ρ

Senior Member
    Εγώ είδα ότι ήμουν ντυμένη νύφη και έτρεχα στους δρόμους διασχίζοντας στενά και λεωφόρους. Και άλλοι άνθρωποι με παρατηρούσαν άλλοι όχι. Σύμφωνα με το «όνειρο» ήταν φυσιολογικό και αποδεκτό να είσαι ντυμένη νύφη και να κυκλοφορείς ακόμα και αν δεν παντρεύεσαι. Άλλο και τούτο.

για να βλέπεις κάτι τέτοιο συνήθως το σκέφτεσαι και πολύ... Να σε ρωτήσω κάτι..? έχεις πει οτι είσαι 23, αλλά κάπου διάβασα που έλεγε ένα μέλος ότι σκέφτεται να αλλάξει σχολή, και του είχες απανήσει πριν πολύ καιρό ότι έχεις αλλάξει 3 ειδικότητες..πώς γίνεται στα 22 ρε παιδιά να έχεις αλλάξει 3 σχολές..? καλά γενικά ο καθένας πίσω απο ενα πληκτρολόγιο ότι θέλει μπορεί να γράφει ούτε μπορούμε να αποδείξουμε κάτι απλά μου έκανε εντύπωση γι' αυτο ρωτάω.....

Page 1 of 7 123 ... LastLast